UNT > Ekonomi

Monday, 22 October, 11:48

Liknande nyheter

Taggar: Ölfestivaleni , full, gång
Dalarnas tidningar - 28 okt 16 kl. 21:41

Ölfestivalen i Söderbärke: "Vi har sålt slut på alla biljetter"

Ölfestivalen i Söderbärke arrangeras under fredag - och lördagskvällen. I år har man sålt slut på alla biljetter, 2850 stycken.
– Det blir mer och mer människor som arbetar med det här varje år, ölfestivalen engagerar ju hela byggden, säger Thomas Husing, arrangör för Söderbärke Mikro Ölfestival..

Hela Gotland - 15 jul 17 kl. 18:01

BILDER Stort intresse för nya ölfestivalen

Ölnördar och allmänna livsnjutare samlades på Stora Hästnäs för att testa öl, utforska de senaste trenderna och titta närmare på några av öns microbryggerier på nya ölfestivalen i Visby..

Hela Gotland - 17 sep 17 kl. 10:05

Här är utställarna på ölfestivalen på Wisby Strand

Den 3 november arrangeras för tredje gången ölfestivalen på Wisby Strand..

Barometern - 09 feb 18 kl. 21:58

Ölfestivalen officiellt invigd

Ölintresset verkar inte försvinna. Nu är ölfestivalen igång och i år är det många lokala bryggerier som visar upp sig. .

Nyheter 24 - 03 jan 12 kl. 08:30

Vill ha full sysselsättning - kan inte säga vad det innebär


Politiker talar mer än gärna om att de strävar efter full sysselsättning, det vill säga att de vill få människor i arbete. Men vad betyder full sysselsättning - egentligen? Det visar sig att det är lättare sagt än gjort att få ett tydligt svar på den frågan.

YLE - 18 jul 14 kl. 06:28

Premiär för Porkalapjäsen Grytan full

I september 1944 samlades 7200 invånare i Degerby, Sjundeå och Kyrkslätt för att ta ett sista avsked av sin hembygd. De hade fått åtta dagar på sig att tömma allt från lösöre till skördar och boskap. Det har nu gått 70 år sedan dess och evakueringen av Porkala och Karelen uppmärksammas nu med pjäsen Grytan full.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polis skuldbelägger full kvinna efter våldtäkt på restaurang

STOCKHOLM. Under torsdagsmorgonen skrev polisen Johan Säfström en tweet från YB Södermalms konto på Twitter. I den skrev han att en krögares servering av alkohol till en redan full kvinna bidrog till våldtäkten hon senare utsattes för inne på restaurangen.

Nyheter 24 - 21 sep 15 kl. 20:13

Ridsportförbundent förbjöd Klara att tävla – sa att hon var full

Klara Hammarström skulle ha tävlat på Nordiska Mästerskapen i ponnyfälttävlan, men hon förbjöds av Svenska Ridsportförbundet. Deras anledning var att de påstådde att Klara varit full under tävlingsveckan, skriver Expressen. Deras bevis är en snapchat-film där Klara dansar.

Sydsvenskan - 03 okt 15 kl. 12:57

Full patte – men udd saknas

Det är fullt till sista stolen i Dunkers visserligen ganska lilla konsertsal när Tiffany och Bianca Kronlöf går på scenen och brakar igång med låten Så jävla PK. Systrarnas nya show Slå pattarna i taket skulle kunna beskrivas som en liveversion av deras feministiska humorserie Full patte som gick på SVT Flow förra året.Många saker är direkt hämtade från tv-serien, och upplägget är snarlikt sketcher och sångnummer om vartannat.

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 15 kl. 12:57

Full patte – men udd saknas

Det är fullt till sista stolen i Dunkers visserligen ganska lilla konsertsal när Tiffany och Bianca Kronlöf går på scenen och brakar igång med låten Så jävla PK. Systrarnas nya show Slå pattarna i taket skulle kunna beskrivas som en liveversion av deras feministiska humorserie Full patte som gick på SVT Flow förra året.Många saker är direkt hämtade från tv-serien, och upplägget är snarlikt sketcher och sångnummer om vartannat.

Helsingborgs Dagblad - 20 feb 11 kl. 20:23

Full House på slutspelsplats

Efter mycket dramatik kunde Full House besegra storfavoriterna Pergamon med 11?9 och där ta två poäng som innebär att laget nu åter är uppe på den fjärde och sista slutspelsplatsen.? Det blev en otroligt spännande match.

Fler nyheter från UNT

UNT - 2 timmar sedan

Han öppnar juvelsalong i stan

ETT ÖGONBLICK ..

UNT - 19 timmar sedan

Han tar över matvarubutiken

ICA-butiken i Söderfors byter ägare..

UNT - Igår: 09:00

Nya utmaningar för hubbgrundare

På knappt två år Uppsalas mötesplats för nystartade teknikbolag lockat entreprenörer, knutit till sig starka investerare och säkrat ett avtal på tio miljoner med Uppsala kommun..

UNT - I förrgår: 15:40

Dinosaurier, karuseller och parkour - nytt lekland öppnar i Uppsala

Ännu ett lekland öppnar i Uppsala..

UNT - I förrgår: 14:39

Lövtallrikar och drönare bland affärsidéerna

Företagsinkubatorn UIC ger under hösten stöd till 23 olika affärsprojekt och startup-bolag..

UNT - I förrgår: 12:00

Hon öppnar upp Dragon Gate

Hon blir den första att driva verksamhet på Dragon Gate..

UNT - 18 okt 18 kl. 19:04

1 000 dagar utan olyckor

Ordning och reda på arbetsplatsen och bra arbetsmiljö har varit ledord under Riksbyggens projekt längs Råbyvägen i Uppsala..

UNT - 18 okt 18 kl. 12:54

Att må bra är hennes melodi

Pernilla Jansdotter vill hjälpa människor att må bättre..

UNT - 17 okt 18 kl. 16:08

Startar poddar för entreprenörer

Att lyssna på poddar fortsätter att vara populärt..

UNT - 17 okt 18 kl. 17:00

Febrilt sökande efter en ny hyresgäst

Värdshuset i Lövstabruk har stängt sedan den nuvarande hyresgästen valt att hoppa av..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.