DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 03:36

DI - 24 feb 18 kl. 17:55

Skönhetskedjans nya vapen: kuddspray, hudvård och doftljusSveriges svar på Sephora, skönhetskedjan Kicks, ska ta sig ur bekvämlighetszonen och tar sikte på nya målgrupper: svårflörtade heminredningsfantaster - och män..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sephora, Kicks

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skönhetskedjansnya , vapen, kuddspray, hudvårdoch , doftljus
Posh24 - 11 feb 14 kl. 14:12

Vinn ny hudvårdsserie för aktiva män, NIVEA Men Active Age!

Sist tävlade vi ut ett hudvårdskit från NIVEA för kvinnor, men denna gång lägger vi fokus på männen istället. Kanske söker du som läsare en ny hudvårdsrutin, vill ge bort ett kit till pojkvännen i Alla hjärtans-dag present eller rentav vill pigga upp pappa eller brorsan lite med vardagslyx? Då är detta tävlingen för dig!

Dagens Media - 13 sep 17 kl. 07:45

Åhléns hyllar allas hudvårdsrutiner

Kampanjen "Älskade procedur" slår ett slag för allas hudvårdsrutiner. "Den egna stunden du ägnar åt hudvården och dig själv är viktigare än ett perfekt slutresultat"..

Dalarnas tidningar - 07 dec 17 kl. 16:51

Vännerna satsar på eget hudvårdsmärke: "Vi har varit tillsammans i framgångar och motgångar"

Eva-Lena Rylander har synts i tv-programmet "Gokväll" sedan 2000. Hon är frisör, stylist och make up-artist och har nyligen lanserat den ekologiska hudvårdsserien Tistel. Tillsammans med ungdomsvännen och delägaren Jannice Thelander, går de all in på enkel hudvård som ska passa alla kvinnor.

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 12 kl. 15:43

Modebutik bestulen på hudvårdsprodukter

En modebutik på Järnvägsgatan i Landskrona blev vid lunchtid på onsdagen av med hudvårdsprodukter till ett sammanlagt värde av 10 400 kronor. Inga vittnen finns till stölden, men butiken har övervakningskameror som eventuellt kan ha fångat tjuven eller tjuvarna på bild..

NT - 12 dec 12 kl. 17:50

Stal hudvårdprylar 10 000 kronor

Två personer greps vid 14-tiden misstänkta för stöld av hudvårdsprodukter och smink..

YLE - 15 mar 13 kl. 14:40

Polisen varnar för utländsk säljare av hudvårdsprodukter

Polisen varnar för ett utländskt företag som säljer hudvårdsprodukter till ett väldigt billigt pris på internet. Produkterna bjuds ut till priset av postkostnader men ändå har kundens kreditkort debiterats med 70-90 euro i månaden. Produkterna har många gånger lyst med sin frånvaro och när de väl kommit har det visat sig vara svårt att returnera dem.

VBL - 15 mar 13 kl. 14:23

Polisen: Hudvårdsprodukter på nätet kan bli dyr affär

Polisen har fått ett femtiotal anmälningar om ett utländskt företag som bjuder ut hudvårdsprodukter till ett väldigt billigt pris, bland annat på Facebook..

Testfakta - 16 aug 13 kl. 14:53

Ekologisk djungel bland hår- och hudvårdsprodukter

Idag finns inga krav som reglerar om en hår- eller hudvårdsprodukt får kallas ekologisk eller inte. I själva verket är det upp till tillverkaren att bestämma om och på vilket sätt deras produkt är ekologisk. Så länge inte konsumenten känner sig lurad..

BT - 22 sep 13 kl. 15:49

Fyllde väska med hudvårdsvaror på City Gross flera gånger - greps

Mannen stal en väska, fyllde den med hudvårdsprodukter och tömde den utanför affären. Sedan upprepade han proceduren ? flera gånger.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jul 14 kl. 09:59

Sålde hudvårdsprodukter till jobbsökande

Arbetsförmedlaren i Karlstad sålde hudvårdsprodukter till sina klienter..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Fyra KTH-forskare: Snabba tåg ger högre vinst

DEBATT. Vi anser att en betydande del av kostnaden för höghastighetståg bör kunna tas utanför ordinarie anslag och statsbudget. Tågen får genom sin snabbhet en förbättrad produktivitet jämfört med dagens och tåg utrymme för en ganska betydande medfinansiering genom brukaravgifter, utan att biljettpriserna behöver höjas, skriver fyra järnvägsforskare på KTH..

DI - 4 timmar sedan

Här är Sveriges största fastighetsfamiljer

I ett tjugotal familjeägda bolag som äger fastigheter för ett taxeringsvärde på minst 500 miljoner kronor har ett eller flera generationsskiften redan skett. .

DI - 5 timmar sedan

Stark rapport från Elektakonkurrenten

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:15 dollar för det brutna räkenskapsårets andra kvartal..

DI - 5 timmar sedan

Biljätten över förväntan

Ford redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:43 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 5 timmar sedan

USA-börserna: Energibolag blnd vinnare

New York-börsernas svängde mellan upp- och nedgångar i onsdagshandeln men stängde till slut med en blandad utveckling. Investerare reflekterade över konsekvenserna av ökade obligationsräntor och flera rapporter som var till besvikelse. Dollarn fortsatte sitt rally och ökade till den högsta nivån på tre månader.

DI - 5 timmar sedan

Sämre resultat än väntat för amerikanska telejätten

Den amerikanska telejätten AT&T redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:85 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 5 timmar sedan

Pär Boman köper SHB-aktier för 6,65 miljoner kronor

Handelsbankens ordförande Pär Boman har den 25 april via närstående bolaget Hulabo köpt 70.000 A-aktier i banken. Aktierna köptes till kursen 95,03 kronor per aktie, en affär på 6,65 miljoner kronor.

DI - 5 timmar sedan

Bilveteranen ser skifte: ”En väldigt stor revolution"

En stor del av maktpositionerna i bilindustrin kommer att domineras av kineser.  Det tror Bo Andersson, en av Sveriges mest erfarna företagsledare inom bilindustrin..

DI - 6 timmar sedan

Skattebetalarna förlorare på dåliga byggaffärer – 90 miljarder upp i rök

De börsnoterade byggbolagen NCC, Skanska och Peab är de största vinnarna när den offentliga marknaden ökar till en ny toppnotering. Men slöseriet bedöms också sätta nya rekord och närmare 90 miljarder av skattebetalarnas pengar uppges gå upp i rök genom dåliga affärer..

DI - 7 timmar sedan

Brittisk åthutning dyr för Handelsbanken

Handelsbankens kostnader rusade i det första kvartalet och det fick aktien att dyka på börsen. Den skarpa kritiken från den brittiska finansinspektionen FCA för hur Handelsbanken hanterar penningtvätt bidrar till kostnadsrallyt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.