DI > Ekonomi

Saturday, 23 June, 08:33

DI - 24 feb 18 kl. 15:47

Toppar ska utbilda ledare för framtidenAnnie Lööf, Marie Wall och Hélène Barnekow är några av toppnamnen som ska föreläsa på Handelshögskolans nya ledarskapsutbildning som startar i mars. Fokus ligger på framtidens digitala transformation..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lööf, Wall, Hélène Barnekow, Handelshögskolans

Dela artikeln

377 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Topparska , utbilda, ledareför , framtiden
Nerikes Allehanda - 15 maj 15 kl. 13:29

Persson ska utbilda ledare

Örebroaren Kent Persson, tidigare partisekreterare för Moderaterna, har dragit i gång en egen kommunikationsbyrå efter att ha lämnat politiken..

Expressen - 13 sep 14 kl. 05:43

Ledare: Framtiden är inte röda slipsar

Är det Jonas Sjöstedt som är de rödgrönas statsministerkandidat? Mönstret gick i SVT igen från tidigare partiledardebatter: det var vänsterledaren som kunde presentera en alternativ vision för Sverige. Låt gå för att den bygger på en sedelpress, men Sjöstedt har rutinen och smartheten att ta för sig i debatterna.

SmålandsPosten - 09 sep 14 kl. 08:07

Så ska Öman och Lakers möta framtiden

Matchdräkten är en stor intäktspotential, Arenastadsskolan ska producera spelare och orangea bussar ska bredda supporterbasen.
Så går Anders Ömans tankar när det gäller att öka intresse, intäkter och egna spelare.
- Om tio år ska halva laget komma från vår egen organisation, säger Växjö Lakers vd.

YLE - 19 okt 16 kl. 11:52

Förbundspennan: Föreningarna behöver ledare och tränare

Johan Nordmyr skriver om hur man ska få fler att ställa upp som tränare i denna veckas Förbundspennan. Inom projektet Talangjakten besöker jag friidrottsföreningarna i Österbottens idrottsdistrikt (ÖID) för att hjälpa dem att utvecklas i önskad riktning. Det som föreningarna vill ha hjälp med kan variera, men det alla dock har gemensamt är behovet av fler eller kunniga ledare och tränare.

SmålandsPosten - 09 dec 14 kl. 06:58

Näktergalen behövs ?satsa för framtiden

Näktergalen Växjö är ett mentorsprojekt som vänder sig till studenter på Linnéuniversitetet, studieort Växjö. Projektet syftar till att skapa möten mellan grundskolebarn i åldern åtta till tolv år och studenter vid universitetet, skriver­ Håkan Hansson, projekt­ledare för Näkter­galen Växjö. Många gånger tänker man kortsiktigt när det gäller olika satsningar.

YLE - 13 jan 14 kl. 17:41

Välj yrke med hjärtat - även i framtiden

Näringslivets forskningsanstalt Etla har idag publicerat en rapport enligt vilken en tredjedel av dagens jobb kommer att försvinna under de kommande 20 åren. Datorstyrd teknologi ska ersätta människa i framför allt lågavlönade arbeten utförda av lågutbildad personal. Visst kommer arbetslivet att förändras i framtiden, det håller Sara Åström, karriärvägledare vid Arcada i Helsingfors, med om.

HBL - 16 apr 13 kl. 16:45

Flexibilitet framtiden för Fiskars

Snabbt, stabilt, flexibelt. Det är några ledord för Fiskars i Billnäs. Kunderna vill ha sina varor snabbt och då gäller det att hänga med på fabriken.

Sydsvenskan - 29 jun 15 kl. 04:00

Framtiden behöver glokala ledare

Fördomar var mycket användbara i det isolerade lilla bysamhället. Roller och uppgifter fördelades mellan byborna. Man bytte tjänster och varor (men sällan pengar) och behöll därmed balans i det lokala samhället, även om det redan då fanns de som skodde sig mer än andra.

Trelleborgs Allehanda - 08 feb 12 kl. 06:30

Framtidens ledare finns på hemmaplan

Det finns många potentiella skolledare bland lärarna i Trelleborgs kommun. Det tror bildningsförvaltningen som i mars drar igång egna ledarutbildningar för att möta behovet av rektorer och skolledare i framtiden.
Av 48 som sökt har 22 valts ut till en så kallad traineeutbildning som vänder sig till lärare på alla nivåer, från förskola till gymnasiet.

BT - 30 aug 13 kl. 13:42

Prioritera skolornas ledare

Det är dags att på allvar se över skolledarnas möjligheter att vara de ledare som lärarna och eleverna, och i slutänden hela samhället, förväntar sig och behöver, anser Sveriges skolledarförbund. Sveriges skolledarförbund vill lyfta fram de personer som är de verkliga spindlarna i näten för att förskolan och skolan ska leva upp till de ställda förväntningarna ? landets alla förskolechefer och rektorer.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Jenny Petersson: Tre sparklyschor som gör dig till vinnare

Det finns några klyschor som sparexperter gärna slänger sig med. De kan te sig  uttjatade och fåniga, men faktum är att de är en väg till framgång. Håll dig till klyschorna, och chansen är stor att ditt sparande utvecklas riktigt bra.

DI - 15 minuter sedan

Argentina har tagit emot nödlån från IMF

Argentina har mottagit 15 miljarder dollar i nödlån från Internationella valutafonden (IMF), bekräftar centralbanken i Buenos Aires..

DI - 30 minuter sedan

USA-börser: Blandad utveckling – oljebolag vinnare

USA-börserna smordes delvis av stigande oljepriser under fredagen. Oljebolag som Exxon Mobil och Chevron tillhörde dagens vinnare på Wall Street, vars aktier ökade runt 2 procent vardera..

DI - 12 timmar sedan

Fällorna att se upp med när du hyr via Airbnb

Airbnb har blivit ett allt populärare alternativ när boende ska bokas under semestern. Men det finns några fällor att se upp med. "Många tror att avtalet är mellan dem som hyr och Airbnb men så är det inte", säger Karolin Kühn, rådgivare vid Konsument Europa.

DI - 13 timmar sedan

Grusad basketkarriär lade grunden för ett entreprenörsliv

GÖTEBORG Mikael Sundhall har tillsammans med kompanjonen Jonas Karlsson gått sin egen väg för att lyckas med sitt frukttjänsteföretag Fruktpaus..

DI - 15 timmar sedan

Trump hotar EU med 20-procentiga biltullar

Trump säger att han tänker eskalera sitt handelskrig med EU om de senare inte backar från sina mottullar genom att införa en 20-procentig tull på bilar, skriver han på twitter..

DI - 16 timmar sedan

Lista: Hänger din lön med?

Lönerna ökar för både arbetare och tjänstemän – och ökningen är nästan tre gånger större än den var förra året. Här kan du se om din timlön hänger med. .

DI - 16 timmar sedan

Merkel tonar ner förväntningar inför krismöte

Tysklands förbundskansler Angela Merkel tonar ner eventuella förväntningar inför söndagens informella EU-möte om migration och understryker att det rör sig om "ett sonderingsmöte mellan intresserade medlemsstater"..

DI - 17 timmar sedan

Danske Bank: Nytt börsrekord väntar – stuva om portföljen nu

Trots den ökade volatiliteten har världens börser potential att fortsätta stiga under det kommande året, enligt Danske Banks nya marknadsrapport. Men många svenska sparare behöver se över sina portföljer, säger bankens sparekonom Maria Landeborn..

DI - 17 timmar sedan

Källa: Klart att Opec ökar produktionen

Oljekartellen Opec har nått ett avtal om att öka produktionen med cirka en miljon fat per dag från och med juli, uppger en källa för nyhetsbyrån Reuters. Uppgörelsen omfattar Opecländerna och dess allierade, däribland Ryssland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.