DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 17:30

DI - 24 feb 18 kl. 15:47

Toppar ska utbilda ledare för framtidenAnnie Lööf, Marie Wall och Hélène Barnekow är några av toppnamnen som ska föreläsa på Handelshögskolans nya ledarskapsutbildning som startar i mars. Fokus ligger på framtidens digitala transformation..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lööf, Wall, Hélène Barnekow, Handelshögskolans

Dela artikeln

377 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Topparska , utbilda, ledareför , framtiden
Nerikes Allehanda - 15 maj 15 kl. 13:29

Persson ska utbilda ledare

Örebroaren Kent Persson, tidigare partisekreterare för Moderaterna, har dragit i gång en egen kommunikationsbyrå efter att ha lämnat politiken..

Expressen - 13 sep 14 kl. 05:43

Ledare: Framtiden är inte röda slipsar

Är det Jonas Sjöstedt som är de rödgrönas statsministerkandidat? Mönstret gick i SVT igen från tidigare partiledardebatter: det var vänsterledaren som kunde presentera en alternativ vision för Sverige. Låt gå för att den bygger på en sedelpress, men Sjöstedt har rutinen och smartheten att ta för sig i debatterna.

YLE - 19 okt 16 kl. 11:52

Förbundspennan: Föreningarna behöver ledare och tränare

Johan Nordmyr skriver om hur man ska få fler att ställa upp som tränare i denna veckas Förbundspennan. Inom projektet Talangjakten besöker jag friidrottsföreningarna i Österbottens idrottsdistrikt (ÖID) för att hjälpa dem att utvecklas i önskad riktning. Det som föreningarna vill ha hjälp med kan variera, men det alla dock har gemensamt är behovet av fler eller kunniga ledare och tränare.

SmålandsPosten - 09 sep 14 kl. 08:07

Så ska Öman och Lakers möta framtiden

Matchdräkten är en stor intäktspotential, Arenastadsskolan ska producera spelare och orangea bussar ska bredda supporterbasen.
Så går Anders Ömans tankar när det gäller att öka intresse, intäkter och egna spelare.
- Om tio år ska halva laget komma från vår egen organisation, säger Växjö Lakers vd.

SmålandsPosten - 09 dec 14 kl. 06:58

Näktergalen behövs ?satsa för framtiden

Näktergalen Växjö är ett mentorsprojekt som vänder sig till studenter på Linnéuniversitetet, studieort Växjö. Projektet syftar till att skapa möten mellan grundskolebarn i åldern åtta till tolv år och studenter vid universitetet, skriver­ Håkan Hansson, projekt­ledare för Näkter­galen Växjö. Många gånger tänker man kortsiktigt när det gäller olika satsningar.

YLE - 13 jan 14 kl. 17:41

Välj yrke med hjärtat - även i framtiden

Näringslivets forskningsanstalt Etla har idag publicerat en rapport enligt vilken en tredjedel av dagens jobb kommer att försvinna under de kommande 20 åren. Datorstyrd teknologi ska ersätta människa i framför allt lågavlönade arbeten utförda av lågutbildad personal. Visst kommer arbetslivet att förändras i framtiden, det håller Sara Åström, karriärvägledare vid Arcada i Helsingfors, med om.

HBL - 16 apr 13 kl. 16:45

Flexibilitet framtiden för Fiskars

Snabbt, stabilt, flexibelt. Det är några ledord för Fiskars i Billnäs. Kunderna vill ha sina varor snabbt och då gäller det att hänga med på fabriken.

BT - 30 aug 13 kl. 13:42

Prioritera skolornas ledare

Det är dags att på allvar se över skolledarnas möjligheter att vara de ledare som lärarna och eleverna, och i slutänden hela samhället, förväntar sig och behöver, anser Sveriges skolledarförbund. Sveriges skolledarförbund vill lyfta fram de personer som är de verkliga spindlarna i näten för att förskolan och skolan ska leva upp till de ställda förväntningarna ? landets alla förskolechefer och rektorer.

Sydsvenskan - 29 jun 15 kl. 04:00

Framtiden behöver glokala ledare

Fördomar var mycket användbara i det isolerade lilla bysamhället. Roller och uppgifter fördelades mellan byborna. Man bytte tjänster och varor (men sällan pengar) och behöll därmed balans i det lokala samhället, även om det redan då fanns de som skodde sig mer än andra.

Trelleborgs Allehanda - 08 feb 12 kl. 06:30

Framtidens ledare finns på hemmaplan

Det finns många potentiella skolledare bland lärarna i Trelleborgs kommun. Det tror bildningsförvaltningen som i mars drar igång egna ledarutbildningar för att möta behovet av rektorer och skolledare i framtiden.
Av 48 som sökt har 22 valts ut till en så kallad traineeutbildning som vänder sig till lärare på alla nivåer, från förskola till gymnasiet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Iskalla klädaktier fortsätter falla

Stockholmsbörsen fortsätter att ge klädbolagen kalla handen och måndagen blev ytterligare en röd dag för sektorn. Tyngst var det för MQ som rasar med 9,4 procent. .

DI - 30 minuter sedan

Mats Gabrielsson utlöser budplikt i Trention

Trentions storägare Mats Gabrielsson har på måndagen genom sitt helägda bolag B.O. Intressenter köpt ytterligare 2.

DI - 30 minuter sedan

Norge: Kristelig Folkeparti ger majoritet bakom misstroende

Norska Kristelig Folkepartis ledare Knut Arild Hareide säger att partiets styrelse inte har förtroende för justitieminister Sylvi Listhaug, rapporterar TDN Direkt..

DI - 45 minuter sedan

Avgående vd:n Johan Molin lämnar Assa Abloys styrelse

Låsföretaget Assa Abloys avgående vd Johan Molin har avböjt omval till styrelsen inför årsstämman den 26 april. Det framgår av kallelsen till årsstämman..

DI - 1 timme sedan

Ryanair: Ni får inget kaffe men i alla fall ett jobb

Piloterna får inte gratis kaffe i cockpit men kan i alla fall räkna med att jobbet finns kvar i framtiden. Så säljer lågprisflygbolaget Ryanair in sig själva i jakten på ny personal, rapporterar Bloomberg..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Överenskommelse om brexit lyfter pundet

Europeiska statspappersräntor steg svagt på måndagen, euron handlades samtidigt högre mot dollarn efter rapporter om att ECB skiftar över debatten mot den förväntade räntebanan när även de mest duvaktiga ledamöterna accepterar att obligationsköpen bör avslutas i år..

DI - 1 timme sedan

Doldisen slår Northvolt i batteriracet

Det blir inte Northvolt utan doldisen Alelion som öppnar Sveriges första fabrik för storskalig tillverkning av litiumjonbatterier för fordon. Produktionen startar i sommar och det lilla börsbolaget siktar på miljardförsäljning..

DI - 1 timme sedan

1500 jobb bort från Vattenfall

Vattenfall måste spara. Därför dras nu 1.500 heltidstjänster in.

DI - 3 timmar sedan

Köpenhamn överväger bygga Nordens högsta skyskrapa

Turning Torso i Malmö riskerar att få en nästan hundra meter högre konkurrent i Köpenhamn. Där diskuteras nu planer på en 280 meter hög byggnad, HC Andersen Adventure Tower. Om planerna går i lås blir det Nordens högsta byggnad..

DI - 1 timme sedan

Vd lämnar Aktietorget-bolag på egen begäran

Vindicos vd, Monica Hallin, slutar i dag, måndag, på egen begäran. Tillförordnad vd blir bolagets styrelseordförande Carl Schneider. Ann-Charlott Salomonsson blir tillförordnad styrelseordförande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.