Dagens PS > Ekonomi

Monday, 22 October, 12:04

Dagens PS - 24 feb 18 kl. 07:02

Mästerkocken till Furuviks havskrog”Jag vill skapa en härlig skärgårdskrog där man äter vällagad bra mat i en skön miljö”, är Jonas Dahlboms besked. Den 19 maj öppnar nya Furuviks havskrog – tidigare Furuviks brygga – med Jonas Dahlbom vid grytorna. Han kommer närmast från Gröna Lunds restaurangscen, där han bland annat var med och lanserade två nya restauranger på tivolit. Jonas Dahlbom har en diger meritlista att luta sig mot: Vinnare av Årets kock, en fjärdeplacering i Bocuse d’Or; dessutom har han belönats med priset för bästa fiskrätt, Prix Poisson, varit med i ”Kockarnas kamp” i TV4 samt haft ett finger med i skapandet av Nobelmiddagen. Furuviks havskrog drivs i år i Furuviks egen regi och slår upp portarna samtidigt som nöjesparken och Furuviks havshotell, knappt en mil söder o
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Furuviks, Jonas Dahlboms, Jonas Dahlbom, Gröna Lunds, Dahlbom, Årets, Bocuse, ’or, Poisson, Kockarnas, TV4, Nobelmiddagen, Gävle, Göteborg, Nina Tano, Furuvik, Jonas, Mästerkocken, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mästerkockentill , Furuviks, havskrog
Sydöstran - 24 apr 18 kl. 11:27

Norje havskrog blir året runt-krog

Den tredje maj tar Mehmet Ata Inci över som hyresgäst på Norje havskrog. – Vi kommer hålla öppet året om, säger den nye hyresgästen. .

Trelleborgs Allehanda - 12 jul 13 kl. 13:32

Elephant Man till Furuviks reggaefestival


Jamaicanska dancehallstjärnan Elephant Man gästar Furuviks reggaefestival i sommar. Han får sällskap av Capleton och Ce'Cile.Furuviks reggaefestival äger rum utanför Gävle den 16-17 augusti.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 13 kl. 13:35

Elephant Man till Furuviks reggaefestival

Jamaicanska dancehallstjärnan Elephant Man gästar Furuviks reggaefestival i sommar. Han får sällskap av Capleton och Ce'Cile. Furuviks reggaefestival äger rum utanför Gävle den 16-17 augusti.

Västerbottens Folkblad - 12 jul 13 kl. 13:34

Elephant Man till Furuviks reggaefestival

Jamaicanska dancehallstjärnan Elephant Man gästar Furuviks reggaefestival i sommar. Han får sällskap av Capleton och Ce?Cile.

UNT - 20 aug 12 kl. 14:24

Fler besökare på Furuviks reggaefestival

Nästan 13 000 personer besökte Furuviks nöjespark under de två dagarna när reggaefestival hölls. Det är en ökning om man jämfört med de drygt 9000 besökare under förra årets reggaefestival i Uppsala..

NT - 12 jul 13 kl. 13:32

Elephant Man till Furuviks reggaefestival

Jamaicanska dancehallstjärnan Elephant Man gästar Furuviks reggaefestival i sommar. Han får sällskap av Capleton och Ce'Cile..

Expressen - 20 jun 13 kl. 14:12

15:00: Mästerkocken Sigrid Bárány chattar

Klockan 15:00 startar chatten om midsommarmaten med Sigrid Bárány, vinnare av mästerkocken, här. Använder du vår iPhone-app, hittar du chatten här..

Nerikes Allehanda - 01 mar 14 kl. 05:17

Mästerkocken på Kyrkbacksskolan

– Vi lagar wokad kyckling. Med stekta räkor, säger Emma Pettersson.Mästerkocken på Kyrkbacksskolan pågår för fullt.

Aftonbladet - 03 apr 14 kl. 06:00

Attacken: ”I min värld är jag mästerkocken”

Ala Abasis attack på Amir Kheirmand i Mästerkocken.

Expressen - 22 maj 14 kl. 20:37

Brolle i New York med Mästerkocken Sigrid

Brolle, 32, lockade 35 000 rockentusiaster till folkparkerna förra sommaren. Nu räknar han med nästan det dubbla. Men så lockar, förlåt, rockar han med Mästerkocken Sigrid Bárány, 38, som ska grilla kött och korv för att värma upp publiken.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 3 minuter sedan

PS-podden: Stjärnmäklarens sanning

Väldigt många människor har erfarenheter av olika slags mäklare.  I PS-podden ger Sveriges mest framgångsrika och uppmärksammade mäklare Niklas Berntzon sin version av yrket, kändisskapet och historien bakom några av de stora affärer han varit med om. Efter ett år med nedgångar på bostadsmarknaden verkar läget nu ha stabiliserats sig.

Dagens PS - 19 okt 18 kl. 07:27

Bistert på New York-börsen

De amerikanska börserna backade under torsdagen och byggde på nedgången för månaden. Bland anledningarna bakom börspressen nämner investerarna oro för handelskriget mellan USA och Kina, stigande räntor och kvarliggande oro för övervärderade teknikaktier. Det rapporterar CNBC.

Dagens PS - 1 timme sedan

Ledarkollen: Var ska våra äldre bo?

Dagens ledarkollen tar ett stort grepp på svensk landsort. De mindre tidningarna skriver bland annat om var våra äldre ska bo, om tiggarna, om demokratin i öst. Och så skriver DN om önskan att tända eld på störande Ipads.

Dagens PS - 1 timme sedan

Mitsubishi stäms för affärsstöld

Kanadensiska Bombardier stämmer Mitsubishi Aircraft i USA och anklagar bolaget för att ha stulit affärshemligheter. Bombardier anklagar också några av sina tidigare anställda för att ha lämnat ut dokument till Mitsubishi innan de senare gick över till att arbeta för bolaget. Det rapporterar Globalnews.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Trump och Putin kan mötas i Paris

USA:s president Donald Trump och hans ryska motsvarighet Vladimir Putin kan komma att mötas antingen i Paris den 11 november eller vid G-20 mötet i Buenos Aires i slutet av november. Det rapporterar den ryska nyhetsbyrån RIA Novosti. USA meddelade i helgen att man drar sig ur sitt nedrustningsavtal med Ryssland..

Dagens PS - 3 timmar sedan

Begagnade bilar heta på marknaden

Efterfrågan på begagnade bilar är hittills i år upp tre procent, vilket kan jämföras med en uppgång på knappt en procent under fjolåret. Det är bilvärderingsföretaget Bilpriser som har sammanställt statistiken med hjälp av slutpriser i 55 000 affärer av personbilar hos bilauktionsiten Kvdbil.se under perioden januari till augusti.

Dagens PS - 1 timme sedan

Stefan Löfven i halvtid: ”Läget fortsatt svårt”

S-ledaren har träffat talmannen och berättar om svårigheterna att bilda regering. Stefan Löfven redogör på en presskonferens om hur spelplanen ser ut. ”Det är komplicerat, ingen tvekan om det.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Nordea: Fler svenskar tror på boprisfall

Svenskarnas uppfattning om boprisutvecklingen uppges ha svängt rejält enligt Nordea, då dubbelt så många tror på fallande priser i dag jämfört med samma tid förra året. Det framgår av ett pressmeddelande. Nordeas Boendebarometer visar att andelen som tror på stigande priser de kommande 12 månaderna uppgår i dag till 32 procent, ett fall från 46 procent samma period 2017 och 53 procent 2016.

Dagens PS - 3 timmar sedan

LO: Bostad i storstan bara för rika

Fyra av sex vanliga hushåll har inte råd att hyra eller köpa bostad i storstaden, enligt LO-rapport. För att en familj ska ha möjlighet att skaffa ett boende i exempelvis Storstockholm krävs årsinkomster på uppemot 700.000 kronor före skatt, visar LO-rapporten som refereras av Dagens Nyheter.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Se upp – du kan åka på för mycket skatt

Nya regler har trätt i kraft – den stående skattejämkningen försvinner. Om du vill ha fortsatt skattejämkning måste du anmäla detta till Skatteverket senast den 5 november i år, skriver Dagens Industri. Bakgrunden är alltså att reglerna ändrats så att var och en nu måste ansöka om jämkning för att den ska gälla från och med nästa inkomstår.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.