Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 23:54

Dagens PS - 24 feb 18 kl. 06:00

38 meter superyacht – sportbil i garage ombordJo, båten levereras faktiskt med sportbil som körs på i aktern. Medge att konstruktionen är rätt läcker. Och för designen står brittiska Gray, som tidigare bland annat ritat konceptmodeller av Volvo, Aston Martin och Saab. Sportbilen har 880 hästkrafter (V12:a med dubbel turbo) vilket gör att den sammanlagda motorstyrkan ombord ligger på sammanlagt 14.000 hästkrafter.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Gray, Volvo, Martin, Saab, Dagensps

Dela artikeln

69 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 38 meter, superyacht, sportbili , garage, ombord
SmålandsPosten - 18 feb 17 kl. 15:47

Fordon brinner två meter från garage

Enligt ett larm till SOS strax efter klockan halv fyra på lördagseftermiddagen brinner det i ett fordon..

SmålandsPosten - 18 feb 17 kl. 20:57

Brand i personbil två meter från garage

Strax efter klockan halv fyra på lördagseftermiddagen kom ett larm till SOS om brand i fordon..

Alingsås tidning - 01 sep 16 kl. 16:44

Mellby Garage AB blir ”Vårgårdabor”

Ytterligare ett företag flyttar sin verksamhet till Vårgårda. Mellby Garage AB, med 20 anställda, etablerar sig på industriområdet Flygaren.
– Vi räknar med att flytten ska vara klar till semestern 2017, säger Fredrik Sahlberg, delägare i företaget.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Superyacht till salu på nätet för 1,7 Mdr

Ett av världens lyxigaste privatskepp - den 85 meter långa lyxyachten M/Y Cakewalk - är till salu för 1,7 miljarder kronor på en norsk annonssajt. Här är bilderna som får båtfolket att dregla..

Hela Gotland - 24 jul 13 kl. 15:08

Superyacht förtöjde i hamnen

I dag förtöjde den 64 meter långa yachten Felicita West i Visby hamn. Och den är till salu..

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 13 kl. 16:36

Superyacht besökte Helsingör

Fartyget är 124 meter långt vilket gör henne till den 14: e största yachten i världen..

Affärsvärlden - 28 jan 15 kl. 14:01

Världens första superyacht med hybridmotor

I genomsnitt drar en superyacht över 490 liter bränsle per timme – när den går på tomgång. Nu har dock ett mer miljövänligt alternativ lanserats, skriver CNBC..

Sydsvenskan - 22 jul 15 kl. 18:52

Superyacht har lagt till i Dockan

Lyxyachten "Forever One" la till i Dockan i Malmö på onsdagen. Fartyget är 54,5 meter långt och byggdes 2014 i den italienska staden Ancona..

BT - 10 aug 12 kl. 08:36

Efter konkursen - nu bygger Torbjörn von Braun en egen sportbil

Förra året kraschade han med sitt företag. Nu är Torbjörn von Braun åter på banan med nya mål. Det mest uppseendeväckande: Nästa år hoppas han kunna ratta sin alldeles egna supersportbil ?

YLE - 08 jun 15 kl. 12:54

Aminoff: Hästar ska inte stå i garage som bilar

Ryttare Jessica Aminoff låter sina hästar beta och umgås med varandra, medan många ställer sina hästar i stallet som bilar. Hon anser också att finländare borde äta mera hästkött. Jessica Aminoff från Billnäs ridcentrum bytte ut stallet mot studion då hon gästade Sportmåndag (8.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 9 timmar sedan

NYHET: Audi A1 Sportback – coolast i klassen

Åtta år efter introduktionen av den populära föregångaren, lanserar nu Audi en riktigt läcker efterföljare med mycket av den teknologi vi hittar i bl.a. A6, A7 och A8.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Datum klart: Då öppnar japanska H&M-rivalen

Japanska Uniqlo kommer att öppna sin första butik i centrala Stockholm den 24 augusti, enligt ett pressmeddelande. LifeWear som är ett affärskoncept från Uniqlo kommer att från och med 24 augusti finnas tillgängligt i en mängd olika färger och modeller skapade för alla människor i olika åldrar, skriver man. Enligt pressmeddelandet kommer Uniqlo Kungsträdgården att överta byggnaden som är känd som Sverigehuset.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Veteran gör det igen – startar nytt lågprisflyg

David Neeleman, grundare till det amerikanska lågprisflygbolaget JetBlue, är i färd med att lansera ett nytt flygbolag, Moxy. Det uppger branschtidningen Airline Weekly, rapporterar CNBC. Enligt uppgift kommer Moxy att få en kapitalinjektion på 100 miljoner dollar, där en del av pengarna är David Neelemans egna.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Sparekonomen: Det är H&M största problem

Försäljningen för H&M är fortsatt trög enligt sparekonomen Maria Landeborn på Danske Bank. Det framgår av ett nyhetsbrev på Danske Banks nyhetsportal Nextconomy. Landeborn skriver att i lokala valutor var försäljningen exklusive moms oförändrad jämfört med samma kvartal förra året.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Chefen: Vi har inte satt upp en till salu-skylt

Norwegian har nått en storlek som gör att flygbolaget kan nå lönsamhet. Det säger bolagets vd Björn Kjos i anslutning till en konferens för flygplatsorganisationen ACI enligt Reuters. Norwegian når toppen av sina investeringar i år och företaget har inte bjudit ut sig själva till försäljning, upprepade Kjos.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Byggandet minskar – men fler bostäder behövs

Byggtakten avtar nu på platser i landet där den tidigare varit hög. Däremot behövs fler bostäder till unga och äldre som efterfrågar lägre priser. Det konstaterar Boverket i ett pressmeddelande.

Dagens PS - 16 timmar sedan

Nytt datorsystem kan klä av dig naken

Ny, förbättrad metod för digitala modeller möjliggör återskapandet av en människas former i realtid, skriver Techcrunch. Dagens PS har tidigare skrivit om ett känt telefonmärke som lanserat kameror med djupavläsning och som kan användas i bland annat förhöjd verklighet, AR. Även andra märken har denna funktionalitet.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Ekonom spår boprisfall – och ränteskräll

Statliga bolånejätten SBAB:s chefsekonom Robert Boije tror att bopriserna kommer falla med 10 procent fram till 2021. Det säger han i en intervju med EFN. “Jag tror inte att hushållen har räknat med en ränteuppgång”, säger Robert Boije under intervjun.

Dagens PS - 16 jun 18 kl. 08:15

Det är ingen hemlighet – så varför tveka

Den samlade europeiska motorpressen vet det liksom nöjda kunder runt om i Europa. SEAT Ateca är en vinnare som många svenskar, av någon outgrundlig anledning har kvar att upptäcka. Men det gäller att snabba på därför att 1 juli träder bonus-malus i kraft och då ändras fordonsskatten för alla nya bilar!

Dagens PS - 13 timmar sedan

Ledarkollen: Är en svensk medborgare värd mer?

Varje dag läser Dagens PS ett antal ledarsidor och återger det viktigaste. Idag handlar det om EU och företagen, om styret i Västra Götaland, om SD, om människosyn och om Italiens nya regering. EU och företagen En bra och seriös ledarsida förstår betydelsen av att varva inhemska texter med mer utåtblickande och dörfjupande sådana.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.