Dagens PS > Ekonomi

Monday, 17 December, 06:40

Dagens PS - 24 feb 18 kl. 06:00

38 meter superyacht – sportbil i garage ombordJo, båten levereras faktiskt med sportbil som körs på i aktern. Medge att konstruktionen är rätt läcker. Och för designen står brittiska Gray, som tidigare bland annat ritat konceptmodeller av Volvo, Aston Martin och Saab. Sportbilen har 880 hästkrafter (V12:a med dubbel turbo) vilket gör att den sammanlagda motorstyrkan ombord ligger på sammanlagt 14.000 hästkrafter.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Gray, Volvo, Martin, Saab, Dagensps

Dela artikeln

69 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 38 meter, superyacht, sportbili , garage, ombord
SmålandsPosten - 18 feb 17 kl. 15:47

Fordon brinner två meter från garage

Enligt ett larm till SOS strax efter klockan halv fyra på lördagseftermiddagen brinner det i ett fordon..

SmålandsPosten - 18 feb 17 kl. 20:57

Brand i personbil två meter från garage

Strax efter klockan halv fyra på lördagseftermiddagen kom ett larm till SOS om brand i fordon..

Alingsås tidning - 01 sep 16 kl. 16:44

Mellby Garage AB blir ”Vårgårdabor”

Ytterligare ett företag flyttar sin verksamhet till Vårgårda. Mellby Garage AB, med 20 anställda, etablerar sig på industriområdet Flygaren.
– Vi räknar med att flytten ska vara klar till semestern 2017, säger Fredrik Sahlberg, delägare i företaget.

Barometern - 19 okt 18 kl. 12:10

Christers sportbil förstördes i brand: ”En ögonsten”

Ett garage i Smedby totalförstördes i en våldsam brand natten mot fredagen. I garaget förvarade Christer Håkanssons sin dyrgrip – en sportbil av modell Morgan Plus 8. – Det känns inget vidare måste jag säga..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Superyacht till salu på nätet för 1,7 Mdr

Ett av världens lyxigaste privatskepp - den 85 meter långa lyxyachten M/Y Cakewalk - är till salu för 1,7 miljarder kronor på en norsk annonssajt. Här är bilderna som får båtfolket att dregla..

Hela Gotland - 24 jul 13 kl. 15:08

Superyacht förtöjde i hamnen

I dag förtöjde den 64 meter långa yachten Felicita West i Visby hamn. Och den är till salu..

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 13 kl. 16:36

Superyacht besökte Helsingör

Fartyget är 124 meter långt vilket gör henne till den 14: e största yachten i världen..

Affärsvärlden - 28 jan 15 kl. 14:01

Världens första superyacht med hybridmotor

I genomsnitt drar en superyacht över 490 liter bränsle per timme – när den går på tomgång. Nu har dock ett mer miljövänligt alternativ lanserats, skriver CNBC..

Sydsvenskan - 22 jul 15 kl. 18:52

Superyacht har lagt till i Dockan

Lyxyachten "Forever One" la till i Dockan i Malmö på onsdagen. Fartyget är 54,5 meter långt och byggdes 2014 i den italienska staden Ancona..

BT - 10 aug 12 kl. 08:36

Efter konkursen - nu bygger Torbjörn von Braun en egen sportbil

Förra året kraschade han med sitt företag. Nu är Torbjörn von Braun åter på banan med nya mål. Det mest uppseendeväckande: Nästa år hoppas han kunna ratta sin alldeles egna supersportbil ?

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - I förrgår: 20:00

Stärk ditt varumärke – karriärcoachens tio tips

”Så använder du Facebook och andra sociala plattformar som karriärverktyg”, säger Nina Jansdotter, känd Dagens PS-krönikör som precis kommit ut med en ny bok i ämnet. Nå ut med Facebook – lär dig använda sociala medier för att stärka ditt varumärke, heter boken (Whip förlag) där karriärproffset och vår sporadiskt återkommande kolumnist staplar goda råd på rad, däribland hur du följer företag som du skulle kunna tänka dig jobba för i framtiden. ”Du lär dig också hitta presumtiva arbetsgivare, rekryterare och headhunters.

Dagens PS - I förrgår: 15:19

Årskrönika 2: Det mediala året 2018

I den andra delen av PS-poddens årskrönika har vi kommit fram till det mediala året 2018. Hur stort är glappet mellan etablerad och oetablerad media? Vad betyder det att SVT och SR förvandlar TV-avgiften till en skatt?

Dagens PS - I förrgår: 11:54

Youtube städade bort 58 miljoner klipp

Youtube rensade mer än 58 miljoner videos och 224 miljoner kommentarer under det tredje kvartalet för överträdelser av tjänstens policy. Det mesta som plockades bort sades vara spam. Av de cirka 1,67 miljoner kanaler som Youtube blockerade fanns det 50,2 miljoner videos på dessa.

Dagens PS - I förrgår: 12:19

Så vill möbeljätten rädda klimatet

Ikea går ut i hårt i ny hållbarhetssatsning. Både personal och kunder involveras. Ikea börjar odla sallad i containrar utanför varusen.

Dagens PS - I förrgår: 11:48

Kände finansmannen är på bankjakt

Sektorn är ”attraktiv”, säger Christer Gardell till finländsk affärstidning. Gardell intervjuas av den finländska affärstidningen Talouselämä, som refereras av Financial Times, uppger Nyhetsbyrån Direkt, som konstaterar att aktivistfonden Cevians ägare nu söker efter sargade bolag som tvingats vinstvarna och är ”lite missgynnade”. Dagens Industri har tidigare berättat att Gardell kikar närmare på Nordea, och till den finländska affärstidningen säger Gardell bland annat att storbanken har en lönsamhet och värdering som är lägre än de andra banker i sektorn..

Dagens PS - I förrgår: 11:17

Ledarkollen: Nyttigt utmana affärsvärlden

Dagens ledarkoll handlar om affärsutveckling, om miljön, om aborträtten och om medelkassens förkärlek för underklassen. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Utmanare inte välkomna DI skriver om affärsutveckling: ”Utmanare är sällan välkomna, de gör att befintliga ledamöter och ägare känner sig hotade.

Dagens PS - I förrgår: 08:55

Stenrike shejken blir bara rikare i häktet

Preems ägare Mohammed Al-Amoudi är vid liv. Det har en saudisk tjänsteman uppgett till Bloomberg News efter att Al-Amoudi varit frihetsberövad i 400 dagar. Al-Amoudi greps under den kontroversiella antikorruptionskampanjen i Saudiarabien hösten 2017.

Dagens PS - I förrgår: 09:40

Kinas mobiljätte ska regleras hårdare

Den franska regeringen väntas tuffa till regleringen kring 5G-infrastrukturen vilket slår främst emot kinesiska Huawei, rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor. Det handlar om att franska regeringen vill addera fler komponenter inom nätverksutrustningen till sin ”high alert”-lista, som underförstått slår mot Huawei. Frankrikes största telekomoperatör Orange har redan sagt att man inte ska använda utrustning från Huawei.

Dagens PS - I förrgår: 10:16

Talmannen: ”Sverige närmare ett extraval”

Riksdagens talman Andreas Norlén, kommer nu att föra informella samtal med alla partiledare och återkomma angående nästa steg i processen kring regeringsbildningen efter helgen. Detta efter att riksdagen tidigare under fredagen röstat nej till förslaget att välja Stefan Löfven som statsminister, efter att tidigare även ha sagt nej till Moderaternas partiledare Ulf Kristersson. Därmed återstår två statsministeromröstningar innan talmannen måste utlysa extra val.

Dagens PS - I förrgår: 08:42

Jobbslakt nästa år på statens myndighet

Nästan var tredje anställd, 4.500 personer, ryker på statliga Arbetsförmedlingen till följd av M/KD-budgeten. Det skriver Dagens Industri och förklarar att den omfattande personalbantningen måste ske under nästa år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.