Expressen > Opinion

Friday, 23 March, 08:08

Expressen - 24 feb 18 kl. 05:00

Ni fattar inte hur blåsta ni blivit på ROT-avdraget"Fasiken vad bra det är med roten, det sparade jag pengar på", säger en tidigare kund med ett leende.Han fattar inte hur blåst han har blivit. Hur blåst en överlägsen majoritet av svenska folket blivit. Jag bara måste berätta, skriver byggnadsarbetaren Henrik Samdahl..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
ROT, Henrik Samdahl

Dela artikeln

22267 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ni fattarinte hur , blåstani blivit på , ROT-avdraget

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Vi på landsbygden vill inte ha era allmosor, Löfven

Till och med era sopor tar vi på hand om, så varför ger ni oss inte en hederlig chans att klara oss själva? Sluta ge små bidrag till landsbygden för att stadsborna skall ha service när de åker till sina sommarstugor, skriver Landsbygdspartiet.  .

Expressen - 20 timmar sedan

Låt inte Facebook vinna valet åt Jimmie Åkesson

Det är hög tid att vi kräver att plattformsjättarna fredar det politiska samtalet från deras vinstintressen, skriver Anna Westberg och Robert Englund från demokratinätverket Skiftet.  .

Expressen - Igår: 05:00

Många barn behöver keps i klassrummet

Som kloka vuxna behöver vi ständigt se nya möjligheter för elever att få sin skoldag att fungera. Ett exempel är att få ha keps som skydd för intryck och ögonkontakt, skriver kampanjledarna bakom #rörinteminkeps. .

Expressen - Igår: 11:45

Därför fungerar inte Sveriges riksdag

Vår folkvalda riksdag är dysfunktionell, skriver journalisten och före detta TV4-chefen Jan Scherman. Se honom i kväll i Bara politik med Niklas Svensson..

Expressen - Igår: 08:45

Borde vi alla lämna Facebook?

Ett väljarprofileringsföretag tilläts samla in information om 50 miljoner personer på Facebook. Informationen användes för att hjälpa Donald Trump bli president. Detta är mycket värre än ett dataintrång, skriver internetforskaren Zeynep Tufekci..

Expressen - I förrgår: 05:00

Vi kan lösa poliskrisen - bara Löfven byts ut

Den pågående poliskrisen har lett till att kriminella begränsar människors liv i delar av vårt land. Nu måste friheten försvaras, skriver polisen Martin Melin och Lotta Edholm (L)..

Expressen - 20 mar 18 kl. 05:00

Våra naiva politiker måste agera mot hedersförtrycket

Jag larmade om hedersförtrycket i förorten för flera år sedan, men ingen lyssnade. I dag är alla överens om allvaret. Ändå händer inget, skriver Amineh Kakabaveh.

Expressen - 19 mar 18 kl. 05:00

Det är inte invandringen som får folk att rösta SD

Populistiska partier och rörelser växer sig allt starkare och etablerade partier saknar fungerande strategier för att möta detta.Valresultatens verkliga orsaker beror nämligen inte på invandringskritik och rasism, konstaterar tankesmedjan Futurion..

Expressen - 18 mar 18 kl. 05:00

Keps på lektionstid löser inte skolstöket

Elever som behöver stänga stöket ute hjälps inte av att få ha keps på inomhus. Ta hand om grundproblemet i stället, skriver Malin Lernfelt.   .

Expressen - 17 mar 18 kl. 05:00

Tonen mot böneutrop är rent islamofobisk

Kyrkklockor kan inte vara den enda offentliga förkunnelsen eller religiösa symbolen som tillåts.För mig är det alldeles uppenbart att motståndet mot böneutrop motiveras av en motvilja mot islam, muslimer och muslimska uttryck, skriver imamen Kashif Virk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.