Expressen > Nöje

Monday, 19 March, 17:19

Liknande nyheter

Taggar: Deltagarens, plötsliga, vändningfår , Lindströmatt , bryta, ihop, totalt

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

SVT anmält av Granskningsnämnden

Granskningsnämnden för Radio och Tv begär att SVT ska betala ett skadestånd på 100 000 kronor. Det var i SVT-programmet "Sveriges starkaste man" som varumärket "Tyngre" exponerades. "Överträdelser som har tydlig karaktär av nonchalans inför klara regler bör ofta mötas med avgiftssanktion", skriver nämnden till förvaltningsrätten.

Expressen - 30 minuter sedan

Sven Melander drabbad av cancer

Sven Melander har drabbats av cancer. Skådespelaren berättar själv i en video på Facebook. – Strax före jul så upptäcktes en tumör i min kropp.

Expressen - 1 timme sedan

Mello-stjärnan lämnade allt – nu är han tillbaka

Ulrik Munther försvann från allt efter succéerna i Melodifestivalen och filmbranschen. Han lämnade både skivbolag och manager och flyttade till Göteborg med flickvännen Beata. – Det var ett aktivt val, för att få distans till grejer.

Expressen - 2 timmar sedan

Sanningen bakom seriens framgång

 .

Expressen - 3 timmar sedan

Stenmarks enkla metod – bakom superkroppen

Ingemar Stenmark fyllde 62 på söndagen och är fortfarande i toppform. Skidlegendaren gör succé i "Mästarnas mästare" – nu berättar han om den enkla metoden bakom superkroppen.– Jag motionerar, springer, cyklar, det är i stort sett vad jag gör.

Expressen - 3 timmar sedan

Owe Thörnqvists okända liv utomlands

SARASOTA. Owe Thörnqvist har fyllt 89 men vägrar dra ner på takten.I en lång intervju från Florida berättar han om nya showen, sitt livs misstag, synen på Trump – och om kärleken till Berit Gullberg.

Expressen - 5 timmar sedan

Filmstjärnans bror dog plötsligt 40 år gammal

Skådespelaren Jonah Hills bror Jordan Feldstein dog oväntat i slutet av förra året.Brodern som också var känd som manager för gruppen Maroon 5 blev bara 40 år gammal.I veckan kom förklaringen bakom det plötsliga dödsfallet, skriver Daily Mail..

Expressen - 6 timmar sedan

Noomi Rapace i otäck  olycka under inspelning

Noomi Rapace var med om en otäck olycka under inspelningen av filmen "Stockholm" med Ethan Hawke.I Åhléns kundtidning berättar skådespelaren om incidenten som fick henne att inse att livet är kort.– Jag fick en kemisk brännskada i ögonen, säger hon..

Expressen - 7 timmar sedan

Blomqvist trotsar läkarens order i SVT

Jesper Blomqvist skadade foten i "Mästarnas mästare". Efteråt besökte han en läkare, som sade åt honom att han behövde gipsas – men Jesper Blomqvist vägrade.– Jag sa, nej det går inte, vi ska tävla i morgon, säger Jesper Blomqvist.

Expressen - 8 timmar sedan

Kennet säckade ihop – sedan gick allt utför

Så snart jag såg ordet "pussel", insåg jag att simlaget skulle åka ut.Men de hann inte ens så långt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.