DN > Ekonomi

Monday, 17 December, 20:03

Liknande nyheter

Taggar: Hemstickade, vantar, gav, orderfrån , försvaret
Sydsvenskan - 23 feb 11 kl. 18:34

"Kaddafi gav order om Lockerbie"

Foto: Hussein Malla/AP
Kaddafi gav själv order om Lockerbie-attentatet säger Libyens avhoppade justitieminister.
Den avhoppade justitieministern Mustafa Mohamed Abud al-Jalil säger till expressen.se:s utsände reporter i Libyen att han har bevis för att Kaddafi själv låg bakom attentatet.

Expressen - 23 feb 11 kl. 13:38

"Khadaffi gav order om Lockerbiebombningen"

Muammar Khadaffi gav själv order om Lockerbie-attentatet. Det avslöjar Libyens avgående justitieminister, Mustafa Mohamed Abud Al Jeleil, i en exklusiv intervju med Expressens Kassem Hamadé. .

Expressen - 23 feb 11 kl. 14:08

"Khadaffi gav order om Lockerbie-attentatet"

Muammar Khadaffi gav själv order om Lockerbie-attentatet. Det avslöjar Libyens avgående justitieminister, Mustafa Mohamed Abud Al Jeleil, i en exklusiv intervju med Expressens Kassem Hamadé. .

Helsingborgs Dagblad - 23 feb 11 kl. 16:36

"Gaddafi gav order om Lockerbie"

Muammar Gaddafi gav själv order om Lockerbie-attentatet, säger Libyens avhoppade justitieminister Mustafa Mohamed Abud al-Jalil till expressen.se. Han säger sig ha bevis för att det förhöll sig på det sättet.

DN - 23 feb 11 kl. 16:31

"Khaddafi gav order om Lockerbieattentatet"

Libyens diktator Muammar Khaddafi gav själv order om Lockerbieattentatet, som krävde 270 människoliv. Det säger landets avgående justitieminister i en intervju med Expressen..

Expressen - 07 jun 16 kl. 10:23

Stalin gav order om mordet på Wallenberg

70 år efter Raoul Wallenbergs försvinnande kan mysteriet bakom hans död närma sig en lösning. I hemliga dagboksanteckningar skriver en tidigare KGB-chef att svensken avrättades med gift – på order från Stalin. Därefter ska Wallenbergs dödsorsak systematiskt ha mörkats för Sverige, skriver Svenska Dagbladet..

Realtid - 23 feb 11 kl. 15:59

"Gadaffi gav order om Lockerbie"

Libyens avhoppade justitieminister till Expressen: "Gadaffi gav ordern"..

Cornucopia - 27 aug 16 kl. 21:53

Ukrainas åklagare släpper inspelningar av Kremls order för Kriminvasionen och kriget i Ukraina

I veckan offentliggjorde den ukrainska chefsåklagaren ljudinspelningar som bevisar Ryska Federationen och specifik självaste Kremls inblandning i Kriminvasionen och kriget i sydöstra Ukraina. Det framgår också att Ryska Federationen misslyckades med att ta över Kharkiv och Odessa.
Den ukrainska chefsåklagaren Jurij Lutsenko offentligjorde i tisdags [Meduza] ljudinspelningar på hur Vladimir Putins rådgivare Sergej Glasjev gav order och instruktioner till separatister i Ukraina inför den ryska invasionen av Krim.

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 08:17

Ny rysk order om tillbakadragande


Rysslands försvarsminister har gett order om att de ryska soldater som varit på militärövning nära Ukrainas gräns ska återvända till sina permanenta baser, skriver Interfax och Reuters.Detta efter att president Vladimir Putin i går gav order om att de ryska trupperna vid gränsen ska dras tillbaka.Enligt CNN uppmanar försvarsalliansen Nato Ryssland att hålla sitt ord.

BT - 20 maj 14 kl. 08:17

Ny rysk order om tillbakadragande

Rysslands försvarsminister har gett order om att de ryska soldater som varit på militärövning nära Ukrainas gräns ska återvända till sina permanenta baser, skriver Interfax och Reuters. Detta efter att president Vladimir Putin i går gav order om att de ryska trupperna vid gränsen ska dras tillbaka.Enligt CNN uppmanar försvarsalliansen Nato Ryssland att hålla sitt ord.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Frankrike inför digitalskatt

Från och med årsskiftet får nätjättar som Google, Apple och Facebook betala en digitalskatt i Frankrike. Landets finansminister Bruno Le Maire meddelar nu att landet ska införa sin egen variant för att beskatta globala nätjättar..

DN - I förrgår: 08:17

Så blir utsläppen med olika drivmedel – bensin värsta alternativet

Det är betydande skillnader i utsläpp av växthusgaser mellan olika drivmedel. Bensin är sämsta valet. Diesel är betydligt bättre, särskilt den helt förnybara dieseln HVO100.

DN - I förrgår: 08:25

”Alla biodrivmedel ger ökade utsläpp”

Det är bra att skillnaderna mellan bensin och diesel lyfts fram. Men tillgången till hållbara råvaror för biodrivmedel är mycket begränsad, säger miljöforskaren Stefan Wirsenius på Chalmers..

DN - I förrgår: 08:27

Allt fler biltillverkare godkänner förnybar och fossilfri diesel

Allt fler biltillverkare godkänner HVO100 som bränsle. Det började med PSA-gruppen. Nissan följde efter och nyligen har Volvo Cars öppnat dörren för taxi att tanka HVO100.

DN - 14 dec 18 kl. 19:39

Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg: M/KD-budgeten drabbar de arbetssökande

Nästa år väntar omfattande nedskärningar på Arbetsförmedlingen. Moderaternas och Kristdemokraternas budget för 2019 tvingar myndigheten att kapa 4 500 anställda. Och året efter försöka återanställa 2 000 av dem.

DN - 13 dec 18 kl. 22:40

SJ-lösenord läckta – samtliga användare tvingas byta

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord..

DN - 13 dec 18 kl. 22:59

Åklagare i Lundin Petroelum-målet skickade hemlighetsstämplad namnlista – av misstag

Lundin Petroleums vd Alex Schneiter och ordförande Ian Lundin är sedan 2016 delgivna misstanke om medhjälp till grovt folkrättsbrott i Sudan.  Under utredningen hemlighetsstämplade åklagare Henrik Attorps en namnlista på målsäganden i målet för att de inte skulle utsättas för påtryckningar.  Nu rapporterar Expressen att åklagare av misstag skickat listan med alla namnen till Lundin Petroleum.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.