DN > Ekonomi

Friday, 22 June, 05:25

DN - 23 feb 18 kl. 17:39

Hemstickade vantar gav order från försvaretGunvor Lundin i Västerbotten stickar varje år 500 par ullvantar - åt försvaret..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Lundin, Västerbotten

Dela artikeln

114 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemstickade, vantar, gav, orderfrån , försvaret
Sydsvenskan - 23 feb 11 kl. 18:34

"Kaddafi gav order om Lockerbie"

Foto: Hussein Malla/AP
Kaddafi gav själv order om Lockerbie-attentatet säger Libyens avhoppade justitieminister.
Den avhoppade justitieministern Mustafa Mohamed Abud al-Jalil säger till expressen.se:s utsände reporter i Libyen att han har bevis för att Kaddafi själv låg bakom attentatet.

Expressen - 23 feb 11 kl. 13:38

"Khadaffi gav order om Lockerbiebombningen"

Muammar Khadaffi gav själv order om Lockerbie-attentatet. Det avslöjar Libyens avgående justitieminister, Mustafa Mohamed Abud Al Jeleil, i en exklusiv intervju med Expressens Kassem Hamadé. .

Expressen - 23 feb 11 kl. 14:08

"Khadaffi gav order om Lockerbie-attentatet"

Muammar Khadaffi gav själv order om Lockerbie-attentatet. Det avslöjar Libyens avgående justitieminister, Mustafa Mohamed Abud Al Jeleil, i en exklusiv intervju med Expressens Kassem Hamadé. .

Helsingborgs Dagblad - 23 feb 11 kl. 16:36

"Gaddafi gav order om Lockerbie"

Muammar Gaddafi gav själv order om Lockerbie-attentatet, säger Libyens avhoppade justitieminister Mustafa Mohamed Abud al-Jalil till expressen.se. Han säger sig ha bevis för att det förhöll sig på det sättet.

DN - 23 feb 11 kl. 16:31

"Khaddafi gav order om Lockerbieattentatet"

Libyens diktator Muammar Khaddafi gav själv order om Lockerbieattentatet, som krävde 270 människoliv. Det säger landets avgående justitieminister i en intervju med Expressen..

Expressen - 07 jun 16 kl. 10:23

Stalin gav order om mordet på Wallenberg

70 år efter Raoul Wallenbergs försvinnande kan mysteriet bakom hans död närma sig en lösning. I hemliga dagboksanteckningar skriver en tidigare KGB-chef att svensken avrättades med gift – på order från Stalin. Därefter ska Wallenbergs dödsorsak systematiskt ha mörkats för Sverige, skriver Svenska Dagbladet..

Realtid - 23 feb 11 kl. 15:59

"Gadaffi gav order om Lockerbie"

Libyens avhoppade justitieminister till Expressen: "Gadaffi gav ordern"..

Cornucopia - 27 aug 16 kl. 21:53

Ukrainas åklagare släpper inspelningar av Kremls order för Kriminvasionen och kriget i Ukraina

I veckan offentliggjorde den ukrainska chefsåklagaren ljudinspelningar som bevisar Ryska Federationen och specifik självaste Kremls inblandning i Kriminvasionen och kriget i sydöstra Ukraina. Det framgår också att Ryska Federationen misslyckades med att ta över Kharkiv och Odessa.
Den ukrainska chefsåklagaren Jurij Lutsenko offentligjorde i tisdags [Meduza] ljudinspelningar på hur Vladimir Putins rådgivare Sergej Glasjev gav order och instruktioner till separatister i Ukraina inför den ryska invasionen av Krim.

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 08:17

Ny rysk order om tillbakadragande


Rysslands försvarsminister har gett order om att de ryska soldater som varit på militärövning nära Ukrainas gräns ska återvända till sina permanenta baser, skriver Interfax och Reuters.Detta efter att president Vladimir Putin i går gav order om att de ryska trupperna vid gränsen ska dras tillbaka.Enligt CNN uppmanar försvarsalliansen Nato Ryssland att hålla sitt ord.

BT - 20 maj 14 kl. 08:17

Ny rysk order om tillbakadragande

Rysslands försvarsminister har gett order om att de ryska soldater som varit på militärövning nära Ukrainas gräns ska återvända till sina permanenta baser, skriver Interfax och Reuters. Detta efter att president Vladimir Putin i går gav order om att de ryska trupperna vid gränsen ska dras tillbaka.Enligt CNN uppmanar försvarsalliansen Nato Ryssland att hålla sitt ord.

Fler nyheter från DN

DN - 16 timmar sedan

Malmström kan tänka sig prata tullar med USA

Efter EU:s beslut om en rad nya strafftullar mot USA säger Cecilia Malmström nu att hon kan tänka sig att prata med USA, men amerikanerna verkar ha stängt dörren. .

DN - 20 timmar sedan

Regeringen sänker prognosen för tillväxt

Regeringen räknar med att Sveriges BNP ökar med 2,6 procent i år och 2,1 procent nästa år. Det sade finansminister Magdalena Andersson vid en pressträff på torsdagen då hon presenterade nya ekonomiska prognoser..

DN - 20 timmar sedan

Män rotar och kvinnor rutar

Rot-avdrag används mest av män och rut-avdraget är vanligast bland kvinnor, enligt en rapport från Skatteverket..

DN - Igår: 00:26

IMF godkände stort lån till Argentina

Styrelsen i Internationella valutafonden (IMF) har godkänt ett nödlån på 50 miljarder dollar (motsvarande drygt 444 miljarder kronor) till det krisande Argentina. En första laddning på 15 miljarder dollar har redan skickats till Buenos Aires..

DN - Igår: 14:59

Ann Linde: ökade handelshinder allvarligt för Sverige

Väldigt tråkigt, men nödvändigt. Så kommenterar Sveriges handelsminister Ann Linde EU:s beslut att införa strafftullar mot USA. Hon ser allvarligt på utvecklingen med ökade handelshinder och befarar att den i förlängningen drabbar svensk ekonomi..

DN - Igår: 14:17

EU redo att ge Grekland sista del av nödlån

Grekland har fattat beslut i alla 88 reformåtgärder för att den sista delen av nödlånet kan betalas ut. Det sade EU:s ekonomikommissionär Pierre Moscovici vid en presskonferens på onsdagen..

DN - Igår: 13:06

EU inför strafftullar mot USA

EU har beslutat att införa strafftullar mot USA från och med 22 juni. Åtgärden är ett svar på USA:s beslut att införa stål- och aluminiumtullar. .

DN - Igår: 09:29

S vill stoppa ytterligare vinstdrivna skolor

Socialdemokraterna vill, i väntan på att det finns en överenskommelse om att kraftigt begränsa vinsterna i skolan, stoppa etableringen av nya vinstdrivna skolor..

DN - Igår: 09:19

KI: Svensk ekonomi fortsatt stark

Stämningsläget är fortsatt starkt i svensk ekonomi. Barometerindikatorn från Konjunkturinstitutet (KI) stiger till 108,7 i juni, upp från 108,6 i maj..

DN - Igår: 07:58

Minskad vinst för Skistar

Skidanläggningsoperatören Skistar, som drar in merparten av intäkterna under vinter- och vårsäsongerna, redovisar en vinst före skatt på 303 miljoner kronor för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.