DN > Ekonomi

Sunday, 23 September, 13:58

Liknande nyheter

Taggar: Hemstickade, vantar, gav, orderfrån , försvaret
Sydsvenskan - 23 feb 11 kl. 18:34

"Kaddafi gav order om Lockerbie"

Foto: Hussein Malla/AP
Kaddafi gav själv order om Lockerbie-attentatet säger Libyens avhoppade justitieminister.
Den avhoppade justitieministern Mustafa Mohamed Abud al-Jalil säger till expressen.se:s utsände reporter i Libyen att han har bevis för att Kaddafi själv låg bakom attentatet.

Expressen - 23 feb 11 kl. 13:38

"Khadaffi gav order om Lockerbiebombningen"

Muammar Khadaffi gav själv order om Lockerbie-attentatet. Det avslöjar Libyens avgående justitieminister, Mustafa Mohamed Abud Al Jeleil, i en exklusiv intervju med Expressens Kassem Hamadé. .

Expressen - 23 feb 11 kl. 14:08

"Khadaffi gav order om Lockerbie-attentatet"

Muammar Khadaffi gav själv order om Lockerbie-attentatet. Det avslöjar Libyens avgående justitieminister, Mustafa Mohamed Abud Al Jeleil, i en exklusiv intervju med Expressens Kassem Hamadé. .

Helsingborgs Dagblad - 23 feb 11 kl. 16:36

"Gaddafi gav order om Lockerbie"

Muammar Gaddafi gav själv order om Lockerbie-attentatet, säger Libyens avhoppade justitieminister Mustafa Mohamed Abud al-Jalil till expressen.se. Han säger sig ha bevis för att det förhöll sig på det sättet.

DN - 23 feb 11 kl. 16:31

"Khaddafi gav order om Lockerbieattentatet"

Libyens diktator Muammar Khaddafi gav själv order om Lockerbieattentatet, som krävde 270 människoliv. Det säger landets avgående justitieminister i en intervju med Expressen..

Expressen - 07 jun 16 kl. 10:23

Stalin gav order om mordet på Wallenberg

70 år efter Raoul Wallenbergs försvinnande kan mysteriet bakom hans död närma sig en lösning. I hemliga dagboksanteckningar skriver en tidigare KGB-chef att svensken avrättades med gift – på order från Stalin. Därefter ska Wallenbergs dödsorsak systematiskt ha mörkats för Sverige, skriver Svenska Dagbladet..

Realtid - 23 feb 11 kl. 15:59

"Gadaffi gav order om Lockerbie"

Libyens avhoppade justitieminister till Expressen: "Gadaffi gav ordern"..

Cornucopia - 27 aug 16 kl. 21:53

Ukrainas åklagare släpper inspelningar av Kremls order för Kriminvasionen och kriget i Ukraina

I veckan offentliggjorde den ukrainska chefsåklagaren ljudinspelningar som bevisar Ryska Federationen och specifik självaste Kremls inblandning i Kriminvasionen och kriget i sydöstra Ukraina. Det framgår också att Ryska Federationen misslyckades med att ta över Kharkiv och Odessa.
Den ukrainska chefsåklagaren Jurij Lutsenko offentligjorde i tisdags [Meduza] ljudinspelningar på hur Vladimir Putins rådgivare Sergej Glasjev gav order och instruktioner till separatister i Ukraina inför den ryska invasionen av Krim.

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 08:17

Ny rysk order om tillbakadragande


Rysslands försvarsminister har gett order om att de ryska soldater som varit på militärövning nära Ukrainas gräns ska återvända till sina permanenta baser, skriver Interfax och Reuters.Detta efter att president Vladimir Putin i går gav order om att de ryska trupperna vid gränsen ska dras tillbaka.Enligt CNN uppmanar försvarsalliansen Nato Ryssland att hålla sitt ord.

BT - 20 maj 14 kl. 08:17

Ny rysk order om tillbakadragande

Rysslands försvarsminister har gett order om att de ryska soldater som varit på militärövning nära Ukrainas gräns ska återvända till sina permanenta baser, skriver Interfax och Reuters. Detta efter att president Vladimir Putin i går gav order om att de ryska trupperna vid gränsen ska dras tillbaka.Enligt CNN uppmanar försvarsalliansen Nato Ryssland att hålla sitt ord.

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Pommes frites krymper efter torkan

Räkna med kortare pommes frites framöver. Detta sedan extremtorkan gått hårt åt skördarna runt om i Europa..

DN - 6 timmar sedan

Facebook lanserar dejtingtjänst i Colombia

Facebook bekräftar nu att man kommer att börja testa sin dejtingtjänst i Colombia nästa vecka. Den nya funktionen innebär att användarna kan skapa en separat dejtingprofil som inte syns för ens befintliga Facebookvänner. Potentiella matchningar rekommenderas baserat på preferenser och gemensamma intressen..

DN - 6 timmar sedan

Carl Johan von Seth: En doft av räksoppa när det sjuder i tillväxtekonomierna

Centralbanker med större muskler har stärkt motståndskraften i tillväxtekonomierna. Men snabba cash från utlandet är ändå en riskfaktor..

DN - Igår: 23:38

Nu väcks åtal i en omfattande bedrägerihärva med bank-id

Åklagare har väckt åtal i en ny bedrägerihärva. Totalt åtalas 41 personer för bland annat grova bedrägerier och penningtvättsbrott.  – De har varit väldigt aktiva, men det är större summor och fler inblandade än tidigare, säger Stefan Larsson, polisens utredningsledare för nationell seriebrottslighet.

DN - Igår: 20:13

Paypal stoppar samarbete med högerextrema Infowars

Den populära betaltjänsten Paypal bryter sitt samarbete med den högerextrema sajten Infowars, rapporterar tekniksajten The Verge. .

DN - Igår: 19:41

USA i diplomatbråk med Ryssland och Kina efter rysk flygaffär

Kinas köp av tio ryska stridsflygplan har lett till att USA inför sanktioner mot landet. Nu kräver Peking och Moskva att sanktionerna dras tillbaka och menar att USA ”leker med elden” och måste vara beredda på att ”ta konsekvenserna”. .

DN - Igår: 17:16

Dan Lucas: Hård Brexit rycker närmare

Storbritanniens premiärminister Theresa May kräver respekt av de övriga EU-ländernas toppolitiker — däribland Stefan Löfven — och hotar nu att frysa Brexitförhandlingarna. Efter de senaste dagarnas hårda ord är det tydligt att EU:s tålamod med den brittiska regeringen är slut och att en hård Brexit rycker närmare..

DN - Igår: 16:15

Nytt larm – vasst föremål i australisk mango

Efter rapporter om instuckna synålar i australiska jordgubbar kommer ett nytt larm om livsmedelssabotage. Polisen bekräftar att en mangofrukt med ett vasst föremål har sålts, vilket skapar ny oro hos landets frukt- och bärodlare, rapporterar CNN..

DN - I förrgår: 11:31

AMF och SEB åker ut – 200 000 får välja om

AMF och SEB slängs ut. Därmed bör cirka 200.000 privatanställda tjänstemän välja ny förvaltare av tjänstepensionen..

DN - I förrgår: 07:45

Stormigt på Ryanairs stämma

Strejktyngda Ryanairs aktieägare visade missnöje med ledningen under bolagets årsstämma på torsdagen. Samtidigt nobbar fackförbunden Ryanairs erbjudande och meddelar att planerna på storstrejk i flera länder fortgår. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.