DN > Ekonomi

Friday, 23 March, 14:07

Liknande nyheter

Taggar: Hemstickade, vantar, gav, orderfrån , försvaret
Sydsvenskan - 23 feb 11 kl. 18:34

"Kaddafi gav order om Lockerbie"

Foto: Hussein Malla/AP
Kaddafi gav själv order om Lockerbie-attentatet säger Libyens avhoppade justitieminister.
Den avhoppade justitieministern Mustafa Mohamed Abud al-Jalil säger till expressen.se:s utsände reporter i Libyen att han har bevis för att Kaddafi själv låg bakom attentatet.

Expressen - 23 feb 11 kl. 13:38

"Khadaffi gav order om Lockerbiebombningen"

Muammar Khadaffi gav själv order om Lockerbie-attentatet. Det avslöjar Libyens avgående justitieminister, Mustafa Mohamed Abud Al Jeleil, i en exklusiv intervju med Expressens Kassem Hamadé. .

Expressen - 23 feb 11 kl. 14:08

"Khadaffi gav order om Lockerbie-attentatet"

Muammar Khadaffi gav själv order om Lockerbie-attentatet. Det avslöjar Libyens avgående justitieminister, Mustafa Mohamed Abud Al Jeleil, i en exklusiv intervju med Expressens Kassem Hamadé. .

Helsingborgs Dagblad - 23 feb 11 kl. 16:36

"Gaddafi gav order om Lockerbie"

Muammar Gaddafi gav själv order om Lockerbie-attentatet, säger Libyens avhoppade justitieminister Mustafa Mohamed Abud al-Jalil till expressen.se. Han säger sig ha bevis för att det förhöll sig på det sättet.

DN - 23 feb 11 kl. 16:31

"Khaddafi gav order om Lockerbieattentatet"

Libyens diktator Muammar Khaddafi gav själv order om Lockerbieattentatet, som krävde 270 människoliv. Det säger landets avgående justitieminister i en intervju med Expressen..

Expressen - 07 jun 16 kl. 10:23

Stalin gav order om mordet på Wallenberg

70 år efter Raoul Wallenbergs försvinnande kan mysteriet bakom hans död närma sig en lösning. I hemliga dagboksanteckningar skriver en tidigare KGB-chef att svensken avrättades med gift – på order från Stalin. Därefter ska Wallenbergs dödsorsak systematiskt ha mörkats för Sverige, skriver Svenska Dagbladet..

Realtid - 23 feb 11 kl. 15:59

"Gadaffi gav order om Lockerbie"

Libyens avhoppade justitieminister till Expressen: "Gadaffi gav ordern"..

Cornucopia - 27 aug 16 kl. 21:53

Ukrainas åklagare släpper inspelningar av Kremls order för Kriminvasionen och kriget i Ukraina

I veckan offentliggjorde den ukrainska chefsåklagaren ljudinspelningar som bevisar Ryska Federationen och specifik självaste Kremls inblandning i Kriminvasionen och kriget i sydöstra Ukraina. Det framgår också att Ryska Federationen misslyckades med att ta över Kharkiv och Odessa.
Den ukrainska chefsåklagaren Jurij Lutsenko offentligjorde i tisdags [Meduza] ljudinspelningar på hur Vladimir Putins rådgivare Sergej Glasjev gav order och instruktioner till separatister i Ukraina inför den ryska invasionen av Krim.

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 08:17

Ny rysk order om tillbakadragande


Rysslands försvarsminister har gett order om att de ryska soldater som varit på militärövning nära Ukrainas gräns ska återvända till sina permanenta baser, skriver Interfax och Reuters.Detta efter att president Vladimir Putin i går gav order om att de ryska trupperna vid gränsen ska dras tillbaka.Enligt CNN uppmanar försvarsalliansen Nato Ryssland att hålla sitt ord.

BT - 20 maj 14 kl. 08:17

Ny rysk order om tillbakadragande

Rysslands försvarsminister har gett order om att de ryska soldater som varit på militärövning nära Ukrainas gräns ska återvända till sina permanenta baser, skriver Interfax och Reuters. Detta efter att president Vladimir Putin i går gav order om att de ryska trupperna vid gränsen ska dras tillbaka.Enligt CNN uppmanar försvarsalliansen Nato Ryssland att hålla sitt ord.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Löfven: Vi förväntar oss permanenta tullundantag

Statsminister Stefan Löfven är lättad över att EU har fått tillfälliga undantag från de amerikanska tullarna på stål och aluminium. – Men vi förväntar oss att undantagen blir permanenta, sade han på en presskonferens i Bryssel på fredagen..

DN - 3 timmar sedan

Lägsta mängden brittiska utsläpp på 127 år

Koldioxidutsläppen från Storbritannien är nu lägre än de var 1890, visar nya siffror. Minskningen beror framför allt på en dramatiskt minskad användning av kol. Men det är ännu långt kvar till det nationella klimatmålet..

DN - 5 timmar sedan

Dan Lucas: Uppenbart att det verkliga målet för Vita huset och Donald Trump är Kina

EU-staterna och sex andra länder har fått undantag från de importtullar på stål och aluminium som USA:s president Donald Trump har beordrat. DN:s Dan Lucas svarar på vad som händer nu. .

DN - 5 timmar sedan

Ett steg närmare afrikanskt frihandelsavtal

Vid ett toppmöte i Rwandas huvudstad Kigali har 44 afrikanska länder undertecknat ett frihandelsavtal som ska eliminera tullar och tariffer för varor inom kontinenten. Men flera hinder återstår innan visionen kan bli verklighet..

DN - 5 timmar sedan

USA:s senat röstade igenom ny budget

Den amerikanska senaten har röstat igenom en budgetöverenskommelse på 1.300 miljarder dollar och därmed avvärjt en ny nedstängning av statsapparaten..

DN - 8 timmar sedan

Bekräftat: Ståltullar för EU-länder skjuts fram

USA:s viktiga handelspartners, inklusive EU:s medlemsländer, kommer inte att omfattas av USA:s ståltullar i nuläget, meddelar Vita huset..

DN - 16 timmar sedan

Norsk alkoholtörst stängde kafé i Storlien

Sjutton lastpallar med vin, sprit och öl levererades på torsdagen till Coop-butiken i Storlien. För att få plats med all alkohol fick butikens kafé stängas och förvandlas till lager – i hög utsträckning en eftergift för påskhandlande norrmän..

DN - 17 timmar sedan

Instagram lovar bättring efter kritiken

De kritiska rösterna har varit många – när Instagram lät gamla inlägg dyka upp bland de nya.  Nu har Instagram ändrat på sin algoritm där de nya inläggen prioriteras. .

DN - 19 timmar sedan

Trump leker med elden – risken för handelskrig består

EU:s tillfälliga undantag från ståltullarna till trots – den amerikanske presidenten Donald Trump leker med elden när han retar upp sina handelpartners. Nu belägger han Kina med nya tullar på 50 miljarder dollar. Därmed håller han risken för ett handelskrig vid liv..

DN - 21 timmar sedan

SVT uppger: Miljözoner ska stoppa äldre dieselbilar i stadskärnor

Kommunerna kan få rätt att införa miljözoner och därmed  porta äldre dieseldrivna bilar från svenska städers centrala delar. En överenskommelse om en sådan miljöåtgärd ska ha nåtts inom regeringskretsen, uppger SVT Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.