Expressen > Nyheter

Friday, 14 December, 01:25

Expressen - 22 feb 18 kl. 21:19

Bilist kraschade in i räcke – klipptes ut ur bilenEn bil har krockat in i ett räcke på E45 i höjd med Gamlestan.Föraren fick klippas ut ur bilen.– Ibland klipper vi bilen för att säkerhetsfälla så att det inte blir några fler skador, säger Bosse Florell vid räddningstjänsten i Stiorgöteborg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E45, Gamlestan, Bosse Florell, Stiorgöteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilist, kraschadein i , räcke, klipptesut ur , bilen
Länstidningen i Jämtland - 10 nov 18 kl. 10:53

Bilist i Bräcke miste körkortet - körde 40 kilometer i timmen för fort

Klockan 09.18 på lördagsmorgonen stoppade polisen en bilist i Bräcke. Föraren körde 120 kilometer....

Nya Wermlands Tidningen - 25 jul 17 kl. 08:20

Bilist kraschade in i vägräcke

En man född 1988 som nu är misstänkt för rattfylleri körde in i räcket på väg 61 i södergående fil vid infarten till Edane..

Expressen - 28 feb 16 kl. 15:30

Bil kraschade in i mitträcke på motorväg

En bilist krockade under söndagseftermiddagen på E6 i höjd med Mellbystrand. Föraren kraschade av okänd anledning in i mitträcket på vägen. Ingen människa ska ha skadats allvarligt fysiskt..

BT - 14 nov 14 kl. 21:26

Bilist körde in i räcke

En bilist körde på fredagskvällen in i ett räcke vid genomfart Sjöbo. Bilisten ska ha varit påverkad av något och kört in i ett räcke tre gånger. Föraren ska dock inte ha skadats.

Magazin24 - 16 dec 12 kl. 11:03

Bilist körde in i vajerräcke på E18

På söndagsförmiddagen inträffade en trafikolycka på E18 mellan Big Inn och Munktorp. Strax innan klockan 10 inkom ett larm om en trafikolycka på E18 mellan Big Inn och Munktorp, i östgående riktning. En bilist hade kört in i ett vajerräcke.

UNT - 23 mar 13 kl. 02:20

Bilist körde in i mitträcke

Strax efter klockan 02 körde en bilist in i ett mitträcke på E4 utanför Storvreta..

NT - 05 okt 13 kl. 19:53

Bilist körde in i mitträcke

På lördagseftermiddagen rev en bilist ner 60 meter mitträcke på E4:an utanför Mjölby..

Corren - 05 okt 13 kl. 19:53

Bilist körde in i mitträcke

På lördagseftermiddagen rev en bilist ner 60 meter mitträcke på E4:an utanför Mjölby..

GöteborgsPosten - 31 mar 15 kl. 12:22

Bilist in i räcke vid Amerikaskjulet

En bilist fördes till sjukhus efter att ha krockat med ett räcke vid Amerikaskjulet..

GT - 26 sep 15 kl. 18:39

Jagades av polis – kraschade våldsamt

Polisen tog upp jakten på en bil vid centralstationen i Göteborg efter att föraren uppträdde misstänkt. Jakten slutade med att bilen kraschade in i ett räcke på Hisingen– Då hade föraren redan kört in i ett räcke på Älvsborgsbron innan det hände igen, säger Henrik Sterner, biträdande vakthavande befäl vid polisen region Väst..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Thunberg: ”Ledarna vågar inte säga som det är”

15-åriga Greta Thunberg har uppmärksammats över hela världen efter sin skolstrejk utanför riksdagen.Nu befinner hon sig på klimattoppmötet i Katowice, där hon har gått på möten och hållit tal.Men hon gillar egentligen inte uppmärksamheten:– Jag gillar inte att vara i fokus, så det är lite jobbigt, säger hon till SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Rysk spion erkänner: Försökte att påverka politiken i USA

I somras greps den ryska medborgaren Maria Butina, 30, misstänkt för att ha försökt påverka utgången i det amerikanska valet 2016. Nu har hon erkänt inför domstol att hon försökt infiltrera den konservativa rörelsen för att stärka ryska intressen i USA, rapporterar Washington Post.   .

Expressen - 1 timme sedan

Förslag till slutavtal vid mötet i Katowice

Förhandlingarna är långa och hårda vid klimatmötet i Katowice. På torsdagskvällen kom ett förslag till ett slutavtal, som ska förhandlas vidare under fredagen.– Det lilla vi har hunnit se kring hur man bokför utsläpp och kring finansieringen ser bra ut från en svensk synvinkel, säger Isabella Lövin (MP) i SVT:s ”Aktuellt”.

Expressen - 1 timme sedan

Operationssalar i Malmö stängs efter år av smitta

En patient har avlidit och flera blivit svårt sjuka efter att bakterier i flera år spridits i operationssalarna för ryggkirurgi på Skånes universitetssjukhus i Malmö, rapporterar TV4 Nyheterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Toppar på AP-fonden åkte på flera lyxresor

Hösten 2016 åkte nio toppar på första AP-fondens till Kina och Hongkong, avslöjar Dagens industri.Kostnaden för skattebetalarna: Totalt 433 890 kronor för lyxresan.Tidningen har tidigare avslöjat att störelsen åkte på en lyxresa till Indien för bland annat ett styrelsemöte i september i år..

Expressen - 2 timmar sedan

Läkarförening vill se granskning av medicinska åldersbedömningar

Svenska Läkaresällskapet efterlyser en oberoende vetenskaplig granskning av medicinska åldersbedömningar. Det rapporterar Svenska Dagbladet.  Lars Werkström, Rättsmedicinalverkets nya generaldirektör, säger att metoden är rättssäker, men ger samtidigt nya besked om riskerna för felbedömning.

Expressen - 2 timmar sedan

Maldivernas förre president fruktar att landet ska dränkas

Han är Maldivernas förre president – och nu fruktar han att östaten i Indiska oceanen – är på väg att dränkas.– Om det fortsätter som i dag kommer vi inte överleva. Det är inte bara Maldiverna.

Expressen - 3 timmar sedan

Beskedet: Här blir det en vit jul

Milt väder och risk för halka utlovas i prognosen fram till jul. Nu ser det mörkt ut för den som hoppas på en vit jul söder om Norrland.– Vi får hoppas på att det kommer in ett område med snöfall och att temperaturen går ner strax under noll grader, säger meteorologen Lasse Rydqvist.

Expressen - 3 timmar sedan

Så ska svenskarna äta mer klimatsmart

Svenskarna måste börja äta hållbart för att nå Parisavtalets klimatmål, menar klimatprofessorn Johan Rockström.I en intervju med SVT listar han de fem viktigaste punkterna för att göra maten mer klimatsmart.Nu får även klimatforskaren Michael Tjernström tycka till.

Expressen - 3 timmar sedan

Jessica, 26, ljög om att hon var gravid – fängslas

Mejlen, bilderna och hoten haglade in i expojkvännen Mark Weeks inkorg.Hans tidigare flickvän Jessica Nordquist hävdade att hon var gravid och kidnappad.Det visade sig vara lögner – och nu fängslas hon för olaga hot och stalkning, skriver The Sun.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.