Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 June, 00:07

Expressen - 22 feb 18 kl. 21:19

Bilist kraschade in i räcke – klipptes ut ur bilenEn bil har krockat in i ett räcke på E45 i höjd med Gamlestan.Föraren fick klippas ut ur bilen.– Ibland klipper vi bilen för att säkerhetsfälla så att det inte blir några fler skador, säger Bosse Florell vid räddningstjänsten i Stiorgöteborg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E45, Gamlestan, Bosse Florell, Stiorgöteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilist, kraschadein i , räcke, klipptesut ur , bilen
Nya Wermlands Tidningen - 25 jul 17 kl. 08:20

Bilist kraschade in i vägräcke

En man född 1988 som nu är misstänkt för rattfylleri körde in i räcket på väg 61 i södergående fil vid infarten till Edane..

Expressen - 28 feb 16 kl. 15:30

Bil kraschade in i mitträcke på motorväg

En bilist krockade under söndagseftermiddagen på E6 i höjd med Mellbystrand. Föraren kraschade av okänd anledning in i mitträcket på vägen. Ingen människa ska ha skadats allvarligt fysiskt..

BT - 14 nov 14 kl. 21:26

Bilist körde in i räcke

En bilist körde på fredagskvällen in i ett räcke vid genomfart Sjöbo. Bilisten ska ha varit påverkad av något och kört in i ett räcke tre gånger. Föraren ska dock inte ha skadats.

Magazin24 - 16 dec 12 kl. 11:03

Bilist körde in i vajerräcke på E18

På söndagsförmiddagen inträffade en trafikolycka på E18 mellan Big Inn och Munktorp. Strax innan klockan 10 inkom ett larm om en trafikolycka på E18 mellan Big Inn och Munktorp, i östgående riktning. En bilist hade kört in i ett vajerräcke.

UNT - 23 mar 13 kl. 02:20

Bilist körde in i mitträcke

Strax efter klockan 02 körde en bilist in i ett mitträcke på E4 utanför Storvreta..

NT - 05 okt 13 kl. 19:53

Bilist körde in i mitträcke

På lördagseftermiddagen rev en bilist ner 60 meter mitträcke på E4:an utanför Mjölby..

Corren - 05 okt 13 kl. 19:53

Bilist körde in i mitträcke

På lördagseftermiddagen rev en bilist ner 60 meter mitträcke på E4:an utanför Mjölby..

GöteborgsPosten - 31 mar 15 kl. 12:22

Bilist in i räcke vid Amerikaskjulet

En bilist fördes till sjukhus efter att ha krockat med ett räcke vid Amerikaskjulet..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 15 kl. 02:20

Bilist körde in i mitträcke

Vid 01.30 inträffade en singelolycka på E4 en mil norr om Örkelljunga.Enligt de första uppgifterna har en bilist kört in i ett mitträcke i norrgående riktning.

NT - 07 feb 16 kl. 23:08

Bilist körde in i vägräcke

En bilist fördes i ambulans till sjukhus efter att ha kört in i ett vägräcke..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Ambulans på väg efter älgolycka

Ambulans har larmats ut till väg 30 strax söder om Lammhult där en personbil krockat med en älg strax efter klockan 23..

Expressen - 1 timme sedan

USA lämnar FN:s råd för mänskliga rättigheter

USA planerar att lämna FN:s råd för mänskliga rättigheter.Enligt Bloomberg News ska Trumpadministrationen meddela beslutet under tisdagen..

Expressen - 1 timme sedan

Hoppfullt till midsommar – då kommer värmen tillbaka

Mycket pekar på ett klassiskt ostadigt midsommarväder i veckan – även om prognosen har ljusnat något.Men snart kan vi vänta oss mer normala junitemperaturer.– Då kan man nå upp mot 20 grader, säger Lasse Rydqvist, meteorolog vid väderinstitutet Storm..

Expressen - 2 timmar sedan

Svensk man gripen i europeisk bedrägerihärva

Polis i 28 europeiska länder har gripit 95 misstänkta kreditkortsbedragare efter ett samordnat tillslag, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Bland de gripna finns en svensk man från Stockholmsområdet som togs på bar gärning när han skulle hämta ut ett paket..

Expressen - 2 timmar sedan

Arbetslös skåning vinner tio miljoner

Efter flera dagar har Svenska spel fått kontakt med en arbetslös skånsk man i 35-årsåldern som vunnit tio miljoner kronor på joker.Han hade spelat för sammanlagt 22 kronor.– Det är helt sjukt, säger mannen till Svenska spel..

Expressen - 2 timmar sedan

Mindre explosion vid tunnelbanestation i London – ingen ska ha skadats allvarligt

Ett misstänkt paket hittades vid tunnelbanestationen Southgate i Nora London under tisdagskvällen.Några timmar senare kommer rapporter att en mindre explosion ska ha inträffat.Enligt den lokala polisen ska ingen person ha skadats allvarligt.

Expressen - 3 timmar sedan

Polisens varning för midsommartjuvarna

Under midsommar, när många väljer att åka bort för att fira, slår inbrottstjuvarna till.Nu varnar polisen för en väntad ökning av inbrott i helgen. – Var uppmärksam på nya personer eller konstigt parkerade bilar i området, säger Niklas Brehm vid Göteborgspolisen..

Expressen - 3 timmar sedan

Vasilisa, 37, våldtogs av tre män – mötte dem i rätten

Vasilisa Komarova, 37, blev våldtagen och attackerad på semestern av tre män med machetes. Trots traumat stannade hon kvar i landet för att få upprättelse. Nu har männen fått sin dom.

Expressen - 3 timmar sedan

Alice överlevde cancern – efter farmor Lenas levertransplantation

För snart tre år sedan drabbades 4-åriga Alice Thelin av elaktartad cancer. Läkarnas prognos var mörk – Alice skulle bara överleva om hon fick en levertransplantation. Då ställde farmor Lena upp.

Expressen - 3 timmar sedan

Larm om skottlossning efter bråk

Polisen har fått ett larm om en skottlossning i Landskrona. Enligt en uppringare ska den eventuella skottlossningen ha föregåtts av ett bråk mellan flera personer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.