LV > Nyheter

Friday, 23 March, 07:46

LV - 22 feb 18 kl. 22:15

Klätterklubben andas ut...Tjustfastigheter fick bygglov för de förändrade inomhusmiljöerna där Klätterklubben har sina lokaler på Mullskopan. Två förslag hade tagits fram, ett för avslag och ett för godkännande. Det blev det senare som Miljö-och byggnadsnämnden antog..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Klätterklubben, Mullskopan, Miljö

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klätterklubben, andasut
LV - 20 mar 17 kl. 19:00

Klätterklubben är i behov av nya lokaler

Klätterklubben i Västervik är i stort behov av nya lokaler. Efter branden på "Järnet" år 2012 finns ingen värme och varmvatten. Man vill också kunna utveckla träningen inomhus, speciellt för barn.

LV - 12 apr 17 kl. 20:05

Klätterklubben tvingas slå igen – lokalerna utdömda efter inspektion

Klätterklubben tvingas slå igen sina lokaler på Repslagaregatan i Västervik. Miljö- och byggnadskontoret har dömt ut fastigheten efter en inspektion och hyresavtalet är uppsagt. Från och med den 31 maj står klubben helt utan lokaler.

LV - 30 maj 17 kl. 12:05

Klart: Hit flyttar klätterklubben i Västervik: "Otroligt glada"

Nu påbörjas arbetet med den nya klätterväggen på "Mullskopan" som ligger bakom Coop i Västervik. Klätterklubben räknar med invigning i höst. – Det blir en intensiv period för oss nu, säger Jim Wasmuth, kassör i klubben, men det är det värt.

Skånskan - 03 aug 16 kl. 19:06

Hon andas yoga och skriver sig ur sorg

Svedala Yogan förändrade hennes liv, och nu ska hon ägna sitt liv åt just yogan. Men Ulrika Knutsdotter har också skrivit en bok med hjälp av en elefant, och kärleken till skrivandet fick henne att byta förskolejobb mot författarskap.– Det sägs att varje gång vi blinkar tänker vi 1 000 tankar, säger Ulrika Knutsdotter.

Sydsvenskan - 22 okt 11 kl. 06:30

Vänner och fiender andas ut

Somliga kan andas ut, andra blir än mer nervösa. Muammar Kaddafis död öppnar för en rad konsekvenser?
Motståndet upphör.

Barometern - 05 jun 13 kl. 08:20

Jag vill inte andas in andras tobaksrök

Ibland tycker jag att det är jobbigt när folk röker. När man till exempel går in i en affär och det står någon utanför och röker så måste man andas in deras rök. Jag vill inte andas in röken när jag går förbi.

Barometern - 10 jun 13 kl. 07:19

Jag vill inte andas in rök

Ibland tycker jag det är jobbigt när folk röker. När man till exempel går in i en affär och det står någon utanför och röker så måste man andas in deras rök. Jag vill inte andas in röken när jag går förbi.

YLE - 28 apr 17 kl. 14:07

Livsfarligt att andas in helium från förstamajballongen

De färggranna ballongknippena har dykt upp i stadsbilden. Att få traska hem med en Disney-prinsessa, Pokémonfigur eller glad bajshög (jo, emoji-ballonger förutspås bli storsäljare i år) är en viktig valborgstradition för mången liten firare. Att den som andas in helium från en folieballong får en skojig seriefigursröst i några sekunder är också vida känt.

Världen Idag - 16 okt 17 kl. 00:10

Konsten att andas lugnt och finna inre vila

Jag lutade mig över gången i tunnelbanan till den frustrerade och stressade irakiska kvinnan och sa med ett varmt leende: ”Andas, andas vännen”. Hon sken upp, småskrattade lite ansträngt och artigt och så kom tårarna i ögonen. ”Jag ska försöka", viskade hon tappert.

DN - 20 okt 11 kl. 15:02

?Äntligen kan folket i Libyen andas?

Libyska föreningen i Stockholm mottog rapporterna om Muammar Khaddafis död med stor lättnad. ?Äntligen, vi kan andas.

Fler nyheter från LV

LV - 8 timmar sedan

Elden är Emmas arbetsredskap

Cirkus-Emma, Emma Lundqvist, möter upp utanför Domkyrkan i Linköping. Här, i domkyrkoparken, har hon uppträtt flera gånger med eldshower. Men Emma gör mycket mer än så, och för oss berättar hon om intresset för att uppträda och hålla på med nycirkus..

LV - 8 timmar sedan

VIK:s drömstart knäckte Troja

Tre poäng – och en stor portion självförtroende. Ja, Västerviks IK fick sannerligen en drömstart på kvalserien..

LV - 10 timmar sedan

På lördag släcker kommunen ljuset

Lördagen den 24 mars släcker miljontals personer jorden runt lamporna i en hel timme, mellan klockan 20:30-21:30. Det gör även Västerviks kommun..

LV - 17 timmar sedan

Securitasvakter patrullerar på högstadieskola

Under torsdagen och fredagen finns en väktare utplacerad vid högstadiedelen av Vimarskolan. Detta efter att obehöriga personer ska ha befunnit sig på området..

LV - 17 timmar sedan

Brister i riskbedömning av flygplatsen

Västervik Miljö & Energi AB pekar på flera brister i en riskbedömning av flygplatsen i Västervik..

LV - 18 timmar sedan

Flickorna skänker sitt hår till bättre behövande

Systrarna Wilma och Vera Lindström från Vimmerby har tillsammans skänkt nästan 80 centimeter hår, som nu kan användas till att göra peruker åt människor som på grund av sjukdom inte har något eget hår. - Jag och deras pappa kände att ”vill tjejerna göra det här måste de få det” men vi har inte påverkat dem. Men visst blir man stolt som förälder, det känns ju jättefint att de ville göra det här, säger mamma Agnetha Kinell..

LV - 19 timmar sedan

"Märkligt agerande av KD"

Hultsfreds kommun har sedan ett antal månader beslutat att satsa ordentligt på att bygga ut äldreboendena i olika etapper i kommunen..

LV - 19 timmar sedan

Därför förlängdes flygplatsen

Det var argumentet att Västerviks sjukhus behövde ha tillgång till ambulansflyg som fick socialdemokraternas partigrupp att rösta för en förlängning av Mommehåls flygplats. Då visste de inte om att det var en helt annan författare till brevet från sjukhuschefen Henrik Holmberg om behovet av ambulansflyg..

LV - 19 timmar sedan

Veterinär frias efter anmälan

En veterinär i Västerviks kommun som anmälts för felbehandling av en kanin frias av Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvårdsbeslut..

LV - 19 timmar sedan

Fick diagnos, trots missat besök på US

Patienten glömde helt enkelt bort sin bokade tid på Hudmottagningen på US i Linköping. När patienten en månad senare gick in på nätet för att kontrollera sin journal, upptäcktes att besöket trots detta var journalfört och dessutom försett med en diagnos..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.