LV > Nyheter

Saturday, 15 December, 13:09

LV - 22 feb 18 kl. 22:15

Klätterklubben andas ut...Tjustfastigheter fick bygglov för de förändrade inomhusmiljöerna där Klätterklubben har sina lokaler på Mullskopan. Två förslag hade tagits fram, ett för avslag och ett för godkännande. Det blev det senare som Miljö-och byggnadsnämnden antog..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Klätterklubben, Mullskopan, Miljö

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klätterklubben, andasut
LV - 20 mar 17 kl. 19:00

Klätterklubben är i behov av nya lokaler

Klätterklubben i Västervik är i stort behov av nya lokaler. Efter branden på "Järnet" år 2012 finns ingen värme och varmvatten. Man vill också kunna utveckla träningen inomhus, speciellt för barn.

LV - 12 apr 17 kl. 20:05

Klätterklubben tvingas slå igen – lokalerna utdömda efter inspektion

Klätterklubben tvingas slå igen sina lokaler på Repslagaregatan i Västervik. Miljö- och byggnadskontoret har dömt ut fastigheten efter en inspektion och hyresavtalet är uppsagt. Från och med den 31 maj står klubben helt utan lokaler.

LV - 30 maj 17 kl. 12:05

Klart: Hit flyttar klätterklubben i Västervik: "Otroligt glada"

Nu påbörjas arbetet med den nya klätterväggen på "Mullskopan" som ligger bakom Coop i Västervik. Klätterklubben räknar med invigning i höst. – Det blir en intensiv period för oss nu, säger Jim Wasmuth, kassör i klubben, men det är det värt.

Skånskan - 03 aug 16 kl. 19:06

Hon andas yoga och skriver sig ur sorg

Svedala Yogan förändrade hennes liv, och nu ska hon ägna sitt liv åt just yogan. Men Ulrika Knutsdotter har också skrivit en bok med hjälp av en elefant, och kärleken till skrivandet fick henne att byta förskolejobb mot författarskap.– Det sägs att varje gång vi blinkar tänker vi 1 000 tankar, säger Ulrika Knutsdotter.

Sydsvenskan - 22 okt 11 kl. 06:30

Vänner och fiender andas ut

Somliga kan andas ut, andra blir än mer nervösa. Muammar Kaddafis död öppnar för en rad konsekvenser?
Motståndet upphör.

Barometern - 05 jun 13 kl. 08:20

Jag vill inte andas in andras tobaksrök

Ibland tycker jag att det är jobbigt när folk röker. När man till exempel går in i en affär och det står någon utanför och röker så måste man andas in deras rök. Jag vill inte andas in röken när jag går förbi.

Barometern - 10 jun 13 kl. 07:19

Jag vill inte andas in rök

Ibland tycker jag det är jobbigt när folk röker. När man till exempel går in i en affär och det står någon utanför och röker så måste man andas in deras rök. Jag vill inte andas in röken när jag går förbi.

YLE - 28 apr 17 kl. 14:07

Livsfarligt att andas in helium från förstamajballongen

De färggranna ballongknippena har dykt upp i stadsbilden. Att få traska hem med en Disney-prinsessa, Pokémonfigur eller glad bajshög (jo, emoji-ballonger förutspås bli storsäljare i år) är en viktig valborgstradition för mången liten firare. Att den som andas in helium från en folieballong får en skojig seriefigursröst i några sekunder är också vida känt.

Världen Idag - 16 okt 17 kl. 00:10

Konsten att andas lugnt och finna inre vila

Jag lutade mig över gången i tunnelbanan till den frustrerade och stressade irakiska kvinnan och sa med ett varmt leende: ”Andas, andas vännen”. Hon sken upp, småskrattade lite ansträngt och artigt och så kom tårarna i ögonen. ”Jag ska försöka", viskade hon tappert.

DN - 10 dec 18 kl. 01:03

Jamal Khashoggis sista ord: Jag kan inte andas

”Jag kan inte andas. Jag kan inte andas, jag kan inte andas.” Det var de sista orden Jamal Khashoggi uttalade innan hans liv med våld släcktes fredagen den 2 oktober.

Fler nyheter från LV

LV - 08 maj 18 kl. 08:30

Järnforsen riskerar förlora bensinmacken

Järnforsen kan förlora sin bensinmack och bilverkstad. Ägarna Nina och Roland Kennerö har letat efter någon som vill ta över sedan i höstas, utan någon större framgång..

LV - 07 maj 18 kl. 09:15

Drogad fÖrare stoppad i hultsfred i morse

Polisen stoppade en drogad bilförare i centrala Hultsfred vid 04.30-tiden på måndagsmorgonen..

LV - 06 maj 18 kl. 23:17

Men bonden tycker att det kom för lite folk

Skuttande kor i rena vårruset. Det gjorde alla besökarna på Råshult glada i lördags när det var dags för det stora kosläppet..

LV - 06 maj 18 kl. 23:02

Här är Dackarnas premiärlag

Seriepremiären närmar sig. Nu har de preliminära laguppställningarna till tisdagens match mellan Smederna och Dackarna släppts..

LV - 06 maj 18 kl. 10:59

BraksuccÉ fÖr barnens dag - stort bildspel frÅn torget

Barnen Stor Dag på torget i Vimmerby blev en braksuccé med rekordmånga besökare..

LV - 06 maj 18 kl. 00:43

Han har sitt hjärta i HHF

Det var en mycket glad och överraskad Håkan Juthe som tog emot priset Årets HHF:are när handbollsföreningen avslutade säsongen. - Jag har mitt hjärta i den här klubben, men det här var en stor överraskning, sa han..

LV - 05 maj 18 kl. 19:10

Nathalie Johansson fixade VIF:s första hemmaseger

Inbytt i halvtid och utbytt igen efter 84 minuter. Däremellan hann Nathalie Johansson, som gjorde comeback efter sin lårskada, göra tre mål, ta Vimmerby IF från 1-1 till 4-1 mot Onsala och casha in de tre första hemmapoängen i division ett. – Spela en dryg halvtimme verkar ju funka bra.

LV - 05 maj 18 kl. 18:00

Sockenstugan i fokus

Sockenstugan i Virserum är ett av de hus som Aspelandspastorat pekat ut som försäljningsobjekt..

LV - 05 maj 18 kl. 15:11

Just nu:rÄddningstjÄnsten larmad till drunkningsolycka

Räddningstjänsten har larmats till ett drunkningstillbud. En utmattad och blöt man försöker få upp sin båt..

LV - 05 maj 18 kl. 10:16

Polisen tog körkortet direkt på plats

En berusad bilförare stoppades tidigt på lördagsmorgonen på riksväg 23. Polisen tog körkortet direkt på plats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.