Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 26 September, 06:44

Sydöstran - 22 feb 18 kl. 21:13

Bedrägerihärvan växer - klubben saknar ännu mer pengarHärvan kring den politiker som misstänkts ha stulit pengar från sitt parti och en idrottsföreningen växer. Under dagen har klubben upptäckt ytterligare 100 000 kronor som fattas - föreningen har nu blivit av med över 600 000 kronor..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bedrägerihärvan, växer, klubben, saknar, ännu, mer, pengar
Västerbottens Folkblad - 27 jan 16 kl. 07:51

[PLUS] Bedrägerihärvan växer – ännu fler insättningar

Den märkliga bedrägerihärvan i Umeå fortsätter att växa. Polisen har hittat ett 30-tal hittills....

Vimmerby Tidning - 24 okt 15 kl. 09:30

Bedrägerihärvan växer – ännu en häktad

I går häktades ytterligare en person, misstänkt för att tillhöra den stora bedrägerihärva som håller på att nystas upp i Hultsfreds kommun..

Dalarnas tidningar - 27 okt 16 kl. 13:32

Efter misstänkta bedrägerihärvan: Sundborns GoIF beviljas bidrag på 209 000 kronor

Kultur- och fritidsnämnden beviljar Sundborns GoIF:s ansökan om bidrag på 209 000 kronor. Pengarna har dock inget att göra med den misstänkta bedrägerihärva som klubben blivit indragen i, betonar en styrelsemedlem i föreningen.
– Absolut inte.

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 12 kl. 08:16

Bankhärvan växer ? huvudman anhållen

Bedrägerihärvan mot Sparbanken Öresund växer sedan det blivit känt att ännu flera miljoner tömts från bankkunders konton och förts över till utlandet, rapporterar Sydsvenskan. För att hindra den åtalade 28-årige mannen, som misstänks vara huvudman, att fly har kammaråklagare Jan Pernvi valt att anhålla honom..

BT - 23 jul 12 kl. 08:12

Bankhärvan växer - huvudman anhållen

Bedrägerihärvan mot Sparbanken Öresund växer sedan det blivit känt att ännu flera miljoner tömts från bankkunders konton och förts över till utlandet, rapporterar Sydsvenskan. För att hindra den åtalade 28-årige mannen, som misstänks vara huvudman, att fly har kammaråklagare Jan Pernvi valt att anhålla honom.
Rättegången mot honom skulle egentligen ha inletts i början av juli, men sköts upp på obestämd tid eftersom ett vittne aldrig dök upp.

Expressen - 23 jul 12 kl. 16:04

Bankhärvan växer ? huvudman anhållen

Bedrägerihärvan mot Sparbanken Öresund växer. 28-åringen som misstänks vara ledare för en liga som tömt bankkunders konton på miljontals kronor släpptes tidigare ur häktet. Men i fredags anhölls han igen efter att nya uppgifter framkommit - om ännu fler lurendrejerier och transaktioner som gått kors och tvärs över världen..

SR - 24 aug 13 kl. 07:07

Bedrägerihärvan med pokerrobotar växer

Härvan med misstänkt fusk vid poker på internet med så kallade pokerrobotar växer. De som misstänks för att ha fuskat på statliga Svenska Spel, misstänks även ha fuskat till sig flera miljoner från andra spelbolag..

Kristianstadsbladet - 25 okt 17 kl. 15:00

Bedrägerihärva växer - åtalet mot fyra misstänkta dröjer

Härvan av hyrbilsbedrägerier växer med nya misstankar mot fyra män, som är häktade. Männen ska ha varit runt på åtta orter i landet..

Kristianstadsbladet - 25 okt 17 kl. 17:00

Bedrägerihärva växer - åtalet mot fyra misstänkta dröjer

Härvan av hyrbilsbedrägerier växer med nya misstankar mot fyra män, som är häktade. Männen ska ha varit runt på åtta orter i landet..

BT - 23 jul 12 kl. 14:50

Bankkunder lurades på miljoner

Den stora bedrägerihärvan mot Sparbanken Öresund växer vidare. Polisen beger sig nu utanför Europa för att samla bevis mot den misstänkte huvudmannen. ?

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Pumpor ett hösttecken

Sydöstran - 45 minuter sedan

Nu säljer Ann-Mari sitt livsverk

Efter 25 år säljer Ann-Mari Remelin sitt livsverk Brokiga boden. I tisdags gjorde hon sin sista arbetsdag i butiken. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Blir det tredje raka för KHK?

Två matcher. Två segrar. Karlskrona HK jagar tredje raka när Bik Karlskrona gästar NKT Arena i kväll.

Sydöstran - 45 minuter sedan

”Det känns märkligt abrupt”

Suzanne Svensson (S) har tömt sin lägenhet, rensat arbetsrummet och nu lämnat riksdagen efter åtta år..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ingen känd miljöpåverkan efter Jas-krasch

Gripenhaveriet i augusti har ingen synlig miljöpåverkan på det framtida vattenskyddsområdet, norr om Kallinge. De första vattenproverna visar inga spår av föroreningar från det kraschade Jas-planet. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Politiker ovetande om skenande miljonminus

Socialnämndens miljonminus har nästan fördubblades över sommaren – utan att politikerna kände till det. Förvaltningen erkänner nu att de borde ha gett politikerna mer information. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Chef på topposition slutar

Kommunen mister en av sina högsta chefer. Det är samhällsbyggnadschef Thorwald Hasselbring som slutar efter elva år..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Succétränaren: ”Vi kan inte slappna av”

När Mjällby AIF körde över Husqvarna FF med 5–1 var det den tionde segern med Milos Milojevic som huvudtränare. Han behövde elva matcher för att nå dit – och nu har Mjällby ett ben i superettan. – Vi är på väg, men vi kan inte slappna av än.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Svenskar söker sig bort från storstadens puls

Krogliv, nöjen och storstadspuls är inte av vikt när svenskarna letar ny bostad. I stället vill vi ha närhet till natur och grönområden - en reaktion som kan ses spegla ett allt mer stressigt och uppkopplat liv, och som står sig sedan ett par år tillbaka.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Kräver krafttag mot minskat spermieantal

Spermieantalet hos män i västvärlden minskar dramatiskt visar ny forskning. Nu kräver androloger ett krafttag för att motverka förändringar i spermakvalitet, skriver Dagens Medicin.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.