Sydöstran > Nyheter

Sunday, 09 December, 22:48

Sydöstran - 22 feb 18 kl. 21:13

Bedrägerihärvan växer - klubben saknar ännu mer pengarHärvan kring den politiker som misstänkts ha stulit pengar från sitt parti och en idrottsföreningen växer. Under dagen har klubben upptäckt ytterligare 100 000 kronor som fattas - föreningen har nu blivit av med över 600 000 kronor..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bedrägerihärvan, växer, klubben, saknar, ännu, mer, pengar
Västerbottens Folkblad - 27 jan 16 kl. 07:51

[PLUS] Bedrägerihärvan växer – ännu fler insättningar

Den märkliga bedrägerihärvan i Umeå fortsätter att växa. Polisen har hittat ett 30-tal hittills....

Vimmerby Tidning - 24 okt 15 kl. 09:30

Bedrägerihärvan växer – ännu en häktad

I går häktades ytterligare en person, misstänkt för att tillhöra den stora bedrägerihärva som håller på att nystas upp i Hultsfreds kommun..

Dalarnas tidningar - 27 okt 16 kl. 13:32

Efter misstänkta bedrägerihärvan: Sundborns GoIF beviljas bidrag på 209 000 kronor

Kultur- och fritidsnämnden beviljar Sundborns GoIF:s ansökan om bidrag på 209 000 kronor. Pengarna har dock inget att göra med den misstänkta bedrägerihärva som klubben blivit indragen i, betonar en styrelsemedlem i föreningen.
– Absolut inte.

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 12 kl. 08:16

Bankhärvan växer ? huvudman anhållen

Bedrägerihärvan mot Sparbanken Öresund växer sedan det blivit känt att ännu flera miljoner tömts från bankkunders konton och förts över till utlandet, rapporterar Sydsvenskan. För att hindra den åtalade 28-årige mannen, som misstänks vara huvudman, att fly har kammaråklagare Jan Pernvi valt att anhålla honom..

BT - 23 jul 12 kl. 08:12

Bankhärvan växer - huvudman anhållen

Bedrägerihärvan mot Sparbanken Öresund växer sedan det blivit känt att ännu flera miljoner tömts från bankkunders konton och förts över till utlandet, rapporterar Sydsvenskan. För att hindra den åtalade 28-årige mannen, som misstänks vara huvudman, att fly har kammaråklagare Jan Pernvi valt att anhålla honom.
Rättegången mot honom skulle egentligen ha inletts i början av juli, men sköts upp på obestämd tid eftersom ett vittne aldrig dök upp.

Expressen - 23 jul 12 kl. 16:04

Bankhärvan växer ? huvudman anhållen

Bedrägerihärvan mot Sparbanken Öresund växer. 28-åringen som misstänks vara ledare för en liga som tömt bankkunders konton på miljontals kronor släpptes tidigare ur häktet. Men i fredags anhölls han igen efter att nya uppgifter framkommit - om ännu fler lurendrejerier och transaktioner som gått kors och tvärs över världen..

SR - 24 aug 13 kl. 07:07

Bedrägerihärvan med pokerrobotar växer

Härvan med misstänkt fusk vid poker på internet med så kallade pokerrobotar växer. De som misstänks för att ha fuskat på statliga Svenska Spel, misstänks även ha fuskat till sig flera miljoner från andra spelbolag..

Kristianstadsbladet - 25 okt 17 kl. 15:00

Bedrägerihärva växer - åtalet mot fyra misstänkta dröjer

Härvan av hyrbilsbedrägerier växer med nya misstankar mot fyra män, som är häktade. Männen ska ha varit runt på åtta orter i landet..

Kristianstadsbladet - 25 okt 17 kl. 17:00

Bedrägerihärva växer - åtalet mot fyra misstänkta dröjer

Härvan av hyrbilsbedrägerier växer med nya misstankar mot fyra män, som är häktade. Männen ska ha varit runt på åtta orter i landet..

BT - 23 jul 12 kl. 14:50

Bankkunder lurades på miljoner

Den stora bedrägerihärvan mot Sparbanken Öresund växer vidare. Polisen beger sig nu utanför Europa för att samla bevis mot den misstänkte huvudmannen. ?

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Två personbilar i krock med älg

Vid klockan 22 på söndagskvällen inträffade en trafikolycka på E22 i höjd med trafikplats Mörrum östra. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

KHK straffade Malmö efter skön vändning

Malmö IF mot Karlskrona HK i damettan. Då är det känslor i de bägge lägren. – Det här är en speciell match, säger tränaren Conny Olausson..

Sydöstran - 15 minuter sedan

KHK avslutade på bästa sätt

Karlskrona HK är hemma efter sin lilla bortaturné. De avslutade den med att vinna mot såväl Linköping HC som Södertälje SK. – Det var lätt att resa hem, säger tränaren Emil Ivansson..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Sex skottskadade på Västbanken

Minst sex personer har skadats i skottlossning på Västbanken. För en av dem, en 30-årig kvinna, är tillståndet allvarligt, enligt den israeliska armén. Skotten kom från ett fordon som körde förbi en busshållplats nära bosättningen Ofra.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ny show i NHL av Elias Pettersson

Elias Pettersson fortsätter att leverera i NHL-laget Vancouver. Den 20-årige rookien hade show i första perioden mot St Louis då han gjorde ett mål och två assist inom loppet av tolv minuter. Redan 2.

Sydöstran - 1 timme sedan

Rörd Condé hyllades vid prisutdelning

Det var en rörd och mycket tacksam Maryse Condé som tog emot den så kallade Nya Akademiens litteraturpris. - Sedan ni tilldelade mig detta pris har det känts som om jag får värma mig vid en flammande eld, sade författaren i sitt tacktal.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Luftangrepp mot flygplatsen i Damaskus

Luftangrepp mot den internationella flygplatsen i Syriens huvudstad i Damaskus, har rapporterats. Flera "fientliga mål" har skjutits ned, hävdar den statliga syriska nyhetsbyrån Sana. Det finns inga uppgifter om någon dödats eller skador i angreppen, inte heller några uppgifter om materiella skador.

Sydöstran - 1 timme sedan

Svensktoppen: Uggla direkt in på pallplats

Magnus Uggla och hans "Århundradets jul" tar sig in som nykomling på Svensktoppens andraplats. Stadiga förstaplatsinnehavarna First Aid Kit rår han dock inte på. 1.

Sydöstran - 1 timme sedan

Kabila utesluter inte ännu ett val

Kongo-Kinshasas snart avgående president Joseph Kabila planerar att stanna kvar i politikens värld efter presidentvalet den 23 december och öppnar för att ställa upp igen 2023. - I det politiska livet utesluter jag ingenting, säger 47-åringen i presidentpalatset i huvudstaden Kinshasa.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Misstänkt för rattfylleri efter olyckaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.