DI > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 14:20

DI - 22 feb 18 kl. 21:00

Avslöjande kräver tur och stora resurserSka svensk polis lyckas knyta någon till en virtuell plånbok krävs spaning, tur – och helst lite klantighet från den misstänkte. ”Skickliga kriminella vet att de inte ska använda sitt eget ip-nummer”, säger chefsåklagaren Jan Tibbling..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jan Tibbling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avslöjande, kräver, turoch stora , resurser
SVT - 15 jun 15 kl. 21:39

Flera möten efter SVT Nyheters avslöjande om att heltid blev deltid

Efter SVT Nyheters avslöjande om riskkapitalägda Arbetslivsresurs hantering av sina underkonsulter vill nu Arbetsförmedlingen träffa bolagsledningen - som i sin tur kallat underkonsulterna till ett stort telefonmöte. SVT Nyheter kan också avslöja att bolaget försökt få konsulterna att dölja sanningen om sina sidouppdrag för Arbetsförmedlingen..

Posh24 - 17 jun 12 kl. 17:09

Jessica Chastains avslöjande klänning: Hiss eller diss?

Jessica Chastain fångade definitivt fotografernas uppmärksamhet på Tony Awards, när hon visade upp sina kvinnliga former i denna avslöjande klänning från Marios Schwab. Vi älskar utsmyckningarna och de konstnärliga detaljerna, det är bara ett problem... Oturligt nog gjorde dessa snirkliga utsmyckningar inte mycket för att dölja hennes boobies, som dessvärre blev hennes huvudaccessoarer kvällen till ära.

Nyheter 24 - 08 jun 12 kl. 16:19

Efter Nyheter24:s avslöjande: Kommunen vill skärpa bidragsreglerna


Efter Nyheter24:s avslöjande går nu kommunens kanslichef ut och säger att han vill strama åt regelverket för utbetalning av kommunala pengar. HELSINGBORG. Genom att starta ett ungdomsförbund på pappret har Sverigedemokraterna under flera år lyckats lura till sig pengar från kommunen, totalt 885 452 kronor.

UNT - 27 aug 13 kl. 08:00

24UNT Trygghetsjouren ses över efter 24UNT:s avslöjande

Nu lovar äldrenämndens ordförande Ebba Busch Thor att se över kommunens Trygghetsjour. Detta efter 24 UNTs avslöjande om en äldre kvinna som drabbats av stroke - nekades ambulans..

BT - 21 okt 14 kl. 00:30

Vad säger Bildt om amiralens avslöjande?

Det konteramiralen sa på presskonferensen på söndagskvällen var egentligen rätt sensationellt, men det försvann i upphetsningen över den färska bilden på den misstänkta främmande miniubåten på Jungfrufjärden och nyfikenheten över vad det ryskägda bunkerfartyget NS Concords navigerande i Östersjön. Anders Grenstad, ställföreträdande chef för Försvarsmaktens insatsledning, sa att ”det under flera års tid gjorts observationer i det aktuella området och att det bildar ett mönster”. Med undantag för jakten/insatsen utanför Öckerö 2011 har det i princip varit helt tyst om ubåtsspaningar i svenska vatten.

SVT - 27 jun 15 kl. 10:12

Efter SVT:s avslöjande: ”Vi ska förtydliga kraven”

Arbetslivsresurs ska förtydliga kraven på sina underkonsulter för att möta Arbetsförmedlingens krav. Det uppger bolagets koncernchef apropå SVT:s avslöjande att underkonsulterna jobbar halvtid med uppgifter som enligt Arbetsförmedlingen kräver heltid. Samtidigt kräver myndigheten nu en åtgärdsplan av bolaget..

GT - 07 feb 17 kl. 18:52

Angered polisanmäler chef som sökt GT:s källor efter avslöjande

Angereds stadsdelsförvaltning kräver pengar tillbaka från ett konsultbolag man anlitat.Detta efter GT:s avslöjande om att konsulten fakturerat skattebetalarna mer än dubbelt upp mot avtalat. Man har också polisanmält en chef i förvaltningen.

DN - 06 sep 17 kl. 14:18

Efter DN-avslöjande: CSN-stöd utomlands ses över

Regeringen ska se över reglerna för vilka utbildningar utomlands som ska vara studiemedelsberättigade. Översynen sker efter avslöjande i Dagens Nyheter i somras om att studenter beviljats studiemedel för att lära sig en ärkekonservativ variant av islam i Saudiarabien..

DN - 06 sep 17 kl. 14:18

Efter DN:s avslöjande: CSN-stöd utomlands ses över

Regeringen ska se över reglerna för vilka utbildningar utomlands som ska vara studiemedelsberättigade. Översynen sker efter avslöjande i Dagens Nyheter i somras om att studenter beviljats studiemedel för att lära sig en ärkekonservativ variant av islam i Saudiarabien..

Expressen - 06 feb 18 kl. 22:03

Efter Kvällspostens avslöjande - L kräver att regeringen agerar

NFC:s nya metoder försämrar undersökningen av fingeravtryck, avslöjar Kvällsposten.Nu vill Liberalerna att regeringen agerar.– Ert avslöjande visar att man tidigare inte granskat NFC på djupet, säger rättspolitiske talespersonen Roger Haddad..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Booli: Större köpintresse på Stockholms borättsmarknad

Köparintresset återvänder nu till svensk bostadsrättsmarknad, särskilt i Stockholm. Antalet budgivare och antalet bud per lägenhet är nu högre än förra hösten och störst skillnad syns just i Stockholm..

DI - 5 minuter sedan

Analytiker räknar med stigande intäkter för Ericsson inför rapport

De positiva trenderna som Ericsson har visat under första halvåret väntas hålla i sig under det andra halvåret. Ett frågetecken är samtidigt om bruttomarginalen kan ligga kvar på andra kvartalets nivå..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Banker värderar Uber till över 1.000 miljarder kronor

Nättaxitjänsten Uber skulle värderas till 120 miljarder dollar, motsvarande runt 1.070 miljarder kronor, vid en börsnotering i New York. Det skriver Wall Street Journal och Dow Jones med hänvisning till anonyma källor..

DI - 15 minuter sedan

Hela Gotland utan ström – igen

Hela Gotland är för närvarande strömlöst, enligt Vattenfalls gotländska dotterbolag GEAB. Det är inte klart vad strömavbrottet beror på..

DI - 15 minuter sedan

Vinstkross från Goldman Sachs

Goldman Sachs redovisar ett resultat per aktie på 6:28 dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 15 minuter sedan

Juncker: Italien måste respektera sina avgivna löften

Motreaktionen skulle bli kraftig från övriga euroländer om EU-kommissionen skulle acceptera Italiens budget som den är. Det sade kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker till journalister på tisdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Volvos konkurrenter har inte sett några problem med avgasutsläpp

Volvos största europeiska konkurrenter har inte sett några problem med  avgasbehandlingssystemen i sina fordon. "Vi ser inget i våra mätningar som antyder att utsläppen skulle vara påverkade", säger Hans-Åke Danielsson, presschef på Scania..

DI - 45 minuter sedan

Så ska Volvo Cars elbilsmärke Polestar erövra marknaden

En vit glaskub, med en upplyst logga på. Elbilsföretaget Polestars nya moderna huvudkontor står ut i det i övrigt ganska gråa Volvolandskapet.  Och det är precis så vd:n Thomas Ingenlath vill att man ska se på personbilsgruppens nya varumärke.

DI - 1 timme sedan

Genmab rasar efter svag Darzalex-försäljning

Genmab rasar med omkring 5 procent på Köpenhamnsbörsen efter att ha meddelat att den globala försäljningen av Darzalex var lägre än väntat. .

DI - 1 timme sedan

Han ser köplägen efter börsfallet: “Man gnuggar händerna”

Skagen fonders globalförvaltare Knut Gezelius räds inte skakiga börser. Han ser kursfallen som rea på de bolag han redan tror på. Här är sektorn som dominerar stort i hans portfölj..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.