DI > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 19:22

DI - 22 feb 18 kl. 20:31

Andersson avkrävs besked om utdömda skatten - "Nu får det faktiskt vara nog”Finansminister Magdalena Andersson kallas till riksdagens skatteutskott för att ge besked om den omstridda kilometerskatten. Kravet kommer efter att klimatminister Isabella Lövin förra veckan sa att skatten ska läggas fram i vår..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Isabella Lövin

Dela artikeln

322 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andersson, avkrävs, beskedom , utdömda, skattenNu får det , faktiskt vara nog
Blekinge Läns tidning - 06 apr 17 kl. 19:07

Andersson: ”Vi var i stort sett utdömda av alla”

17 förluster. 19 nya spelare. Splittrande?

Sydöstran - 06 apr 17 kl. 19:07

Andersson: ”Vi var i stort sett utdömda av alla”

17 förluster. 19 nya spelare. Splittrande?

Skånskan - 08 nov 16 kl. 14:00

Byalaget kräver att besiktning görs om

Vallarum Vallarums byalag ifrågasätter besiktningen av den utdömda belysningsanläggningen och kräver att en ny utförs. ERWP.fif(6)Byalaget har nu granskat det besiktningsunderlag som gjordes efter att Elsäkerhetsverket konstaterat en rad brister på belysningsanläggningen.

Sydsvenskan - 23 jun 13 kl. 06:30

Dystopi som tål att begrundas

Jonas Gardells pjäs ?Människor i solen? passar platsen, publiken och årstiden.

Skånskan - 30 jul 16 kl. 14:00

Sjöbo Elnät fasar ut el-stolpar i trä

SJÖBO Efter att Elsäkerhetsverkets underkänt belysningsstolparna i Vallarum kräver byalaget att alla el-stolpar i kommunen ses över. Men det är ett arbete som redan påbörjats.
Bara i år beräknas det kosta Sjöbo Elnät 15 miljoner kronor.

Barometern - 05 sep 13 kl. 07:19

Ungdomarna blev sjuka av möglet

Ishockeyspelare har drabbats av astma och allergier efter många år i Iffehallen. Felix och Lukas Gunnarsson har båda mått dåligt av att spela i den utdömda hallen. För några år sedan tyckte några ungdomsledare att det var många av deras hockeygrabbar som hade astma och problem med luftrören.

Skånskan - 19 mar 16 kl. 20:02

YIF stred tappert men förgäves

HANDBOLL Ystads IF:s spelare slet och slet.
Men förgäves.
– Vi blev bortdömda.

YA - 28 apr 14 kl. 04:00

Partiet som ömsat skinn

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
S har återhämtat sig efter några tuffa år men partiet saknar fortfarande svar på många frågor.
Socialdemokraterna har en intensiv vecka framför sig. Förutom att skuggbudgeten ska presenteras i sin helhet ska arbetarrörelsens högtid, första maj, avverkas.

Skånskan - 19 nov 15 kl. 20:43

Applåder tömde salen

MALMÖ Två ärenden gällande EU-medborgare fanns på dagordningen när fullmäktige möttes på torsdagen.
Flera av dem frågorna gällde satt på åhörarläktaren – men blev utkörda innan de hann höra debatten om fråga två.Det blev en lång och en kort debatt – och båda gav Feministiskt initiativs Katerin Mendez upphov till.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Tusk "försiktigt optimistisk" om tullundantag

Europeiska rådets ordförande Donald Tusk är "försiktigt optimistisk" om att Europa ska kunna få undantag från de amerikanska stål- och aluminiumtullarna. Det sade han till journalister i Bryssel på onsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Lövin: ”Vi kan inte vänta en enda dag till”

Flygets framtid, industrins omställning och hur hållbarhet kan förenas med lönsamhet. Det var några av många ämnen som diskuterades under konferensen Di Hållbarhet på onsdagen..

DI - 30 minuter sedan

Löfbergs-chefen: ”Kaffet är alldeles för billigt”

Sex frågor till Eva Eriksson, hållbarhetsdirektör på kafferosteriet Löfbergs..

DI - 30 minuter sedan

Följ Feds räntebesked live

Di och DiTV bevakar det amerikanska räntebeskedet live..

DI - 1 timme sedan

New York-börser: Facebook stiger igen

USA-börserna handlades uppåt på onsdagen med fortsatt fokus på dataskandalen på Facebook. Onsdagens höjdpunkt väntas klockan 19.00, då räntebesked från Federal Reserve publiceras..

DI - 1 timme sedan

Bankernas bolånefest är snart över

Storbankernas svällande vinstmarginaler på bolån har bäddat för ny konkurrens. En ny expertrapport räknar med att bolåneräntorna kan pressas med 0,2 till 0,4 procentenheter..

DI - 1 timme sedan

Norden: Telenor lyfter

Norden-börserna handlades något uppåt på onsdagen där det regionala VINX30-indexet, som omfattar Nordens mest handlade aktier, var oförändrat på nivån 938.  I Norge steg OBX-indexet 0,5 procent..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Hansa Medical kraftigt upp

Stockholmsbörsen handlades på minus under onsdagen i väntan på amerikansk räntehöjning under kvällen, med Getinge och Fingerprint i kamp om jumboplatsen. En viss förstärkning av riskaptiten med råvarusektorn i täten syntes mot slutet av dagen efter statistik om minskande oljelager i USA och därmed hög industriell fart..

DI - 1 timme sedan

Getinge gör avsättning på 350 miljoner

Getinge har beslutat att göra ytterligare en avsättning om 350 miljoner kronor relaterat till ärenden avseende bland annat påstådd manipulation av anbudsförfaranden i Brasilien. Avsättningen påverkar rörelseresultatet under första kvartalet 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Negativa rörelser

Europabörserna handlades nedåt på onsdagen då investerare förbereder sig för räntebeskedet från Federal Reserve som kommer klockan 19.00 på onsdagskvällen. Stoxx Europe 600-indexet sjönk 0,2 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.