DI > Ekonomi

Monday, 17 December, 06:59

DI - 22 feb 18 kl. 20:31

Andersson avkrävs besked om utdömda skatten - "Nu får det faktiskt vara nog”Finansminister Magdalena Andersson kallas till riksdagens skatteutskott för att ge besked om den omstridda kilometerskatten. Kravet kommer efter att klimatminister Isabella Lövin förra veckan sa att skatten ska läggas fram i vår..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Isabella Lövin

Dela artikeln

322 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andersson, avkrävs, beskedom , utdömda, skattenNu får det , faktiskt vara nog
Blekinge Läns tidning - 06 apr 17 kl. 19:07

Andersson: ”Vi var i stort sett utdömda av alla”

17 förluster. 19 nya spelare. Splittrande?

Sydöstran - 06 apr 17 kl. 19:07

Andersson: ”Vi var i stort sett utdömda av alla”

17 förluster. 19 nya spelare. Splittrande?

Skånskan - 08 nov 16 kl. 14:00

Byalaget kräver att besiktning görs om

Vallarum Vallarums byalag ifrågasätter besiktningen av den utdömda belysningsanläggningen och kräver att en ny utförs. ERWP.fif(6)Byalaget har nu granskat det besiktningsunderlag som gjordes efter att Elsäkerhetsverket konstaterat en rad brister på belysningsanläggningen.

Sydsvenskan - 23 jun 13 kl. 06:30

Dystopi som tål att begrundas

Jonas Gardells pjäs ?Människor i solen? passar platsen, publiken och årstiden.

Skånskan - 30 jul 16 kl. 14:00

Sjöbo Elnät fasar ut el-stolpar i trä

SJÖBO Efter att Elsäkerhetsverkets underkänt belysningsstolparna i Vallarum kräver byalaget att alla el-stolpar i kommunen ses över. Men det är ett arbete som redan påbörjats.
Bara i år beräknas det kosta Sjöbo Elnät 15 miljoner kronor.

Barometern - 05 sep 13 kl. 07:19

Ungdomarna blev sjuka av möglet

Ishockeyspelare har drabbats av astma och allergier efter många år i Iffehallen. Felix och Lukas Gunnarsson har båda mått dåligt av att spela i den utdömda hallen. För några år sedan tyckte några ungdomsledare att det var många av deras hockeygrabbar som hade astma och problem med luftrören.

DN - 13 maj 18 kl. 06:00

Anderssons år med landslaget: Från Biltema till Zlatans VM-nej

Drygt två år har gått sedan Janne Andersson presenterades som ny förbundskapten för det svenska fotbollslandslaget. Här är de viktigaste datumen på vägen som har tagit honom och hans på förhand utdömda landslag till VM i Ryssland..

Skånskan - 19 mar 16 kl. 20:02

YIF stred tappert men förgäves

HANDBOLL Ystads IF:s spelare slet och slet.
Men förgäves.
– Vi blev bortdömda.

YA - 28 apr 14 kl. 04:00

Partiet som ömsat skinn

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
S har återhämtat sig efter några tuffa år men partiet saknar fortfarande svar på många frågor.
Socialdemokraterna har en intensiv vecka framför sig. Förutom att skuggbudgeten ska presenteras i sin helhet ska arbetarrörelsens högtid, första maj, avverkas.

Skånskan - 19 nov 15 kl. 20:43

Applåder tömde salen

MALMÖ Två ärenden gällande EU-medborgare fanns på dagordningen när fullmäktige möttes på torsdagen.
Flera av dem frågorna gällde satt på åhörarläktaren – men blev utkörda innan de hann höra debatten om fråga två.Det blev en lång och en kort debatt – och båda gav Feministiskt initiativs Katerin Mendez upphov till.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Dyster framtidstro i handeln

Butikshandlarnas framtidstro försämrades i december, trots den stundande julhandeln. Det framgår av Svensk Handels Handelsbarometer..

DI - 15 minuter sedan

Dollarn försvagas något på måndagen

USA-räntorna pendlade upp och ned i fredags kväll då investerare sökte efter säkrare tillgångar efter svag statistik från Kina och Europa. I måndagens asiatiska handel rör sig de amerikanska räntorna sidledes, medan dollarn har tappat något mot både yen och euro..

DI - 15 minuter sedan

Morgonkoll: Försiktigt uppåt på Asienbörserna

De ledande börserna i Asien inledde överlag börsveckan med mindre uppgångar medan stämningen var något med dämpad på de kinesiska fastlandsbörserna. .

DI - 30 minuter sedan

Spectracure ohotade på en nischad miljardmarknad

Spectracure har efter en övertecknad emission säkrat kassan och även bytt handelsplats till Nasdaq First North. I intervjun redogörs för hur kapitalet från emissionen ska användas, potential och triggers i närtid samt bolagets strategi för att slå sig in på en miljardmarknad.

DI - 45 minuter sedan

Vems tid är det nu?

En av årets stora tv-succéer är serien ”Vår tid är nu”, som börjar på fredsdagen 1945 och där vi får följa med huvudpersonerna i livets olika vedermödor och glädjeämnen, under de decennier som det svenska samhället växer och utvecklas som allra bäst.  Ju äldre man är som tittare, desto mer kan man frossa i bilderna med Kobratelefoner, cigarettmunstycken och Volvo Duett. .

DI - 1 timme sedan

Sydkorea sänker BNP-prognos

Sydkorea räknar med att den ekonomiska tillväxten i år och nästa år kommer att vara den långsammaste sedan 2012 och sänker sina prognoser för att räkna in svagare export som skadas av handelsspänningar och lägre global efterfrågan..

DI - 1 timme sedan

May varnar för ny brexit-omröstning

Storbritanniens premiärminister Theresa May vädjar till parlamentsledamöter att inte stödja förslaget om en ny brexit-omröstning och menar att det skulle medföra irreparabel skada på landets politik. Det framgår i ett tal som hon ska hålla i parlamentet och som till delar har offentliggjorts..

DI - 1 timme sedan

Asienbörser: Blandad utveckling på börserna

Något försiktigt positiva tongångar märks på en del av de asiatiska börserna när handelsveckan inleds. Investerarna riktar nu fokus mot USA:s centralbanks (Federal Reserve) möte senare i veckan..

DI - 1 timme sedan

Investerare: ”Brexit hänger som en våt filt över näringslivet”

Kyliga vindar blåser på den brittiska fastighetsmarknaden och investeringarna har bromsat in. Det är en konsekvens av oron för brexit, menar Gerard Versteegh på fastighetsinvesteraren CEG.  ”Brexit hänger som en våt filt över näringslivet”, säger han..

DI - 8 timmar sedan

Spacex slog rekord igen

Elon Musks Spacex har slagit rekord i flest antal kommersiella uppskjutningar under ett år, vilket landade på 20 stycken under 2018. Det rapporterar Business Insider Nordic.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.