DI > Ekonomi

Wednesday, 19 September, 19:18

DI - 22 feb 18 kl. 20:31

Andersson avkrävs besked om utdömda skatten - "Nu får det faktiskt vara nog”Finansminister Magdalena Andersson kallas till riksdagens skatteutskott för att ge besked om den omstridda kilometerskatten. Kravet kommer efter att klimatminister Isabella Lövin förra veckan sa att skatten ska läggas fram i vår..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Isabella Lövin

Dela artikeln

322 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andersson, avkrävs, beskedom , utdömda, skattenNu får det , faktiskt vara nog
Blekinge Läns tidning - 06 apr 17 kl. 19:07

Andersson: ”Vi var i stort sett utdömda av alla”

17 förluster. 19 nya spelare. Splittrande?

Sydöstran - 06 apr 17 kl. 19:07

Andersson: ”Vi var i stort sett utdömda av alla”

17 förluster. 19 nya spelare. Splittrande?

Skånskan - 08 nov 16 kl. 14:00

Byalaget kräver att besiktning görs om

Vallarum Vallarums byalag ifrågasätter besiktningen av den utdömda belysningsanläggningen och kräver att en ny utförs. ERWP.fif(6)Byalaget har nu granskat det besiktningsunderlag som gjordes efter att Elsäkerhetsverket konstaterat en rad brister på belysningsanläggningen.

Sydsvenskan - 23 jun 13 kl. 06:30

Dystopi som tål att begrundas

Jonas Gardells pjäs ?Människor i solen? passar platsen, publiken och årstiden.

Skånskan - 30 jul 16 kl. 14:00

Sjöbo Elnät fasar ut el-stolpar i trä

SJÖBO Efter att Elsäkerhetsverkets underkänt belysningsstolparna i Vallarum kräver byalaget att alla el-stolpar i kommunen ses över. Men det är ett arbete som redan påbörjats.
Bara i år beräknas det kosta Sjöbo Elnät 15 miljoner kronor.

Barometern - 05 sep 13 kl. 07:19

Ungdomarna blev sjuka av möglet

Ishockeyspelare har drabbats av astma och allergier efter många år i Iffehallen. Felix och Lukas Gunnarsson har båda mått dåligt av att spela i den utdömda hallen. För några år sedan tyckte några ungdomsledare att det var många av deras hockeygrabbar som hade astma och problem med luftrören.

DN - 13 maj 18 kl. 06:00

Anderssons år med landslaget: Från Biltema till Zlatans VM-nej

Drygt två år har gått sedan Janne Andersson presenterades som ny förbundskapten för det svenska fotbollslandslaget. Här är de viktigaste datumen på vägen som har tagit honom och hans på förhand utdömda landslag till VM i Ryssland..

Skånskan - 19 mar 16 kl. 20:02

YIF stred tappert men förgäves

HANDBOLL Ystads IF:s spelare slet och slet.
Men förgäves.
– Vi blev bortdömda.

YA - 28 apr 14 kl. 04:00

Partiet som ömsat skinn

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
S har återhämtat sig efter några tuffa år men partiet saknar fortfarande svar på många frågor.
Socialdemokraterna har en intensiv vecka framför sig. Förutom att skuggbudgeten ska presenteras i sin helhet ska arbetarrörelsens högtid, första maj, avverkas.

Skånskan - 19 nov 15 kl. 20:43

Applåder tömde salen

MALMÖ Två ärenden gällande EU-medborgare fanns på dagordningen när fullmäktige möttes på torsdagen.
Flera av dem frågorna gällde satt på åhörarläktaren – men blev utkörda innan de hann höra debatten om fråga två.Det blev en lång och en kort debatt – och båda gav Feministiskt initiativs Katerin Mendez upphov till.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Browder: "Otänkbart att ordförande kan sitta kvar"

Även Danske Banks ordförande Ole Andersen bör ta sitt ansvar och avgå. Det anser affärsmannen och människorättsaktivisten Bill Browder, som är en av nyckelpersonerna i avslöjandet kring Danske Bank. Bill Browder berättar samtidigt att han även riktat penningtvättanklagelser mot Nordea.

DI - 15 minuter sedan

Förvaltaren: Bäddat för uppgång efter skandalen

Mattias Eriksson, fondförvaltare på Coeli, tycker att Danske Bank är en attraktiv investering trots – eller snarare tack vare – skandalen. ”Det här handlar mycket om riskpremie”, säger han till Di..

DI - 15 minuter sedan

KD-toppen tvingas lämna partistyrelsen

Riksdagsledamoten Caroline Szyber (KD) tvingas lämna partistyrelsen efter att en åklagare inlett en förundersökning om bedrägeri mot henne..

DI - 15 minuter sedan

Dansk storsmäll för svenska fondproffsen: ”I grunden välskött”

Didner Gerges Aktiefond hör till förlorarna på Danske Banks penningtvätt med åtföljande kursras - men banken är välskött, påpekar grundaren Henrik Didner..

DI - 45 minuter sedan

Experten: Vi närmar oss ett ekonomiskt kallt krig

Både Kina och USA kastar nya tullar på varandra. Bedömare varnar nu för att handelskriget mellan världens två största ekonomier övergår till ett kallt krig. Amerikanska och europeiska företag i Kina upplever redan tuffare affärsklimat..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Banker och råvarubolag i täten

De ledande Europabörserna handlades uppåt under onsdagen då banker och råvarubolag gick starkt. Det regionala samlingsindexet Stoxx 600 ökade 0,3 procent..

DI - 1 timme sedan

Bayer slår tillbaka mot kostsam cancerdom

Kemi- och läkemedelsjätten Bayers aktie har pressats hårt på börsen efter en uppmärksammad cancerdom i USA. Men nu anlägger tyskarnas advokater moteld..

DI - 1 timme sedan

Löfven överväger skattesänkningar i budgeten

Om alla partier är eniga kan reformer som sänkt skatt för pensionärer tas med i en budget som läggs innan en ny regering har tillträtt. Det sade statsminister Stefan Löfven till journalister på väg in till de europeiska socialdemokraternas förmöte till EU-toppmötet på onsdagen..

DI - 1 timme sedan

THQ Nordic förvärvar två spelserier

Spelutvecklaren THQ Nordic förvärvar två spelserier från franska Atari Europe. Förvärvet avser spelserien ”Alone in the Dark” och realtidsstrategiserien ”Act of War”. Det framgår av ett pressmeddelande där köpeskillingen inte anges..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Danske Bank föll i Köpenhamn

De nordiska börserna utvecklades blandat under onsdagen. Samlingsindexet Vinx 30 ökade 0,2 procent till nivån 952. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.