SVT > Kultur

Tuesday, 16 October, 13:50

SVT - 22 feb 18 kl. 19:45

Justitieministern: kritiken borde riktas mot bolagenPolisanmälningar av kränkningar på nätet leder sällan till några åtal. Det skulle en ny lag, som börjat gälla från och med årsskiftet, råda bot på. Men lagen löser inte polisens problem: att få tag på IP-adresserna till de brottsmisstänkta. Justitieminister Morgan Johansson (S) menar dock att det inte beror på hans lagstiftning, utan på bolag som inte ger ut informationen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
IP, Morgan Johansson

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justitieministern, kritiken, borde, riktasmot , bolagen
Helsingborgs Dagblad - 01 mar 18 kl. 16:47

RFSL: ”Den största kritiken ska riktas mot kommunchefen”

Magnus Kolsjö tycker inte att Csaba Illyés borde blivit anställd..

Expressen - 25 jul 17 kl. 14:10

Kritiken: "Borde ha ropat och skrikit"

Kritiken kvarstår från oppositionshåll efter tisdagens utfrågningar av försvarsminister Peter Hultqvist. – Det har nästan blivit fler frågor efteråt, säger KD-riksdagsledamoten Mikael Oscarsson. Näst på tur att bli utfrågad är Anders Ygeman..

Expressen - 05 aug 17 kl. 23:17

Kritiken: "Borde inte få vara med & tävla"

Justin Gatlin vann finalen på 100 meter. Men amerikanen fick motta burop från publiken på Olympiastadion. Efteråt riktade TV4:s expert Stefan Holm kritik mot Gatlin.

Nerikes Allehanda - 03 maj 17 kl. 22:16

Anhörig om kritiken kring dödsolyckan i Karlskoga: "Vi har fortfarande vårt liv på paus"

Familjen splittrades efter den tragiska dödsolyckan i Karlskoga den där sommardagen för snart ett år sedan.
Nu välkomnar anhöriga kritiken som riktas mot Socialnämnden i kommunen.
– Det är väldigt skönt även om jag egentligen tycker att de borde få böter, säger Tomas Koskela, morbror..

Expressen - 31 maj 17 kl. 16:43

Detta vet vi om kritiken mot Anna Kinberg Batra

Moderaterna kan ha fallit till 14,5 procent i SCB:s stora partimätning, enligt Opinions- och analyschefen Per Nilsson.Nu riktas stenhård kritik mot partiledaren Anna Kinberg Batra.Här är allt du behöver veta om kritiken som riktas mot moderatledaren..

BT - 17 mar 12 kl. 08:23

Hasse Persson tillbakavisar kritiken

Konstmuseets tidigare chef Hasse Persson tillbakavisar all kritik som har riktats mot honom om oklara avtal och övertrasserade budgetar. - Jag är fullständigt oskyldig till det som jag nu lastas för, säger han upprört. ?

Expressen - 14 feb 16 kl. 21:27

Sundström om kritiken: "Jag har inte mörkat"

När Anders Sundström, styrelseordförande i Swedbank, fick höra om den före detta vd:n Michael Wolfs värdepappersaffärer agerade han direkt. Men enligt honom själv fick han inte nämna anmälan förrän tre dagar senare. För DN berättar han nu att han inte förstår kritiken som riktas mot honom.

NSD - 28 okt 16 kl. 18:37

Nordström svarar på S-kritiken

Kommunalrådet Niklas Nordström (S) förstår inte kritiken som riktas mot partiet av den avhoppande medlemmen Ingrid Johansson..

DalaDemokraten - 23 sep 15 kl. 17:56

Kritiken ska riktas mot stormakter - inte utsatta människor

Svar till JAHAJA och Anders mamma.

Alliansfritt Sverige - 14 feb 12 kl. 17:11

Regeringens HBT-insatser borde riktas mot KD

NOTIS. Autentiskt från regeringens hemsida:Homosexuella, bisexuella och transpersoner (hbt-personer) drabbas fortfarande av diskriminering och andra kränkningar i det svenska samhället. Därför intensifierar regeringen arbetet med att främja lika rättigheter och möjligheter oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller könsuttryck.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Författaren Arto Paasilinna är död

Den finländske författaren Arto Paasilinna har avlidit, rapporterar den finländska nyhetsbyrån SPT med hänvisning till hans förlag WSOY..

SVT - 2 timmar sedan

Stoppar ekonomi och politik krigs- och konfliktjournalistiken?

I helgen uppmärksammades världens främsta krigs- och konfliktjournalistik när det årliga Prix Bayeux Calvados delades ut. Priset delades ut för 25:e gången och har vuxit till att bli det viktigaste på området. I vanliga fall brukar de utställningar som sker i samband med priset skildra en viss konflikt, men i år handlade det om krigskorrespondents vardag, eftersom de anser att yrket är utsatt för hot..

SVT - 2 timmar sedan

”The jinx”-miljonär i rätten

Är bevisen tillräckliga för en mordrättegång mot den 75-årige amerikanske multimiljonären Robert Durst? Den frågan utreds just nu i amerikansk domstol och på måndagen hördes nya vittnen i fallet där Durst misstänks ha mördat sin vän Susan Berman i början av 2000-talet..

SVT - 3 timmar sedan

Asghar Farhadi prisas på Stockholms filmfestival

Den Oscarsbelönade regissören Asghar Farhadi kommer till Stockholm för att uppmärksammas för sitt visionära filmarbete. Dessutom satsar festivalen på Japan och demokrati. Invigningsfilm blir Anna Odells ”X & Y” med henne och Mikael Persbrandt i huvudrollerna..

SVT - 5 timmar sedan

Gellert Tamas får frihetspennan

Författaren, journalisten och dokumentärfilmaren Gellert Tamas är årets mottagare av Torgny Segerstedts frihetspenna..

SVT - 6 timmar sedan

DO granskar Statement – nu kopplas JO in

Efter att flera anmält festivalen till Diskrimineringsombudsmannen (DO) under senaste året beslutade myndigheten att granska festivalen. Dessvärre hann DO inte ge något besked innan festivalen ägde rum den 31 augusti – 1 september..

SVT - 17 timmar sedan

Ny dom: Telia tvingas blockera fildelningssajter

Telia tvingas blockera fyra fildelningssajter efter ett beslut i Patent- och marknadsdomstolen. – Jag ser det som ett angrepp på hela operatörskollektivet. Frågan berör oss alla, säger Jon Karlung, vd på internetleverantören Bahnhof.

SVT - 18 timmar sedan

Staffan Heimerson tillbaka på Aftonbladet

Förra hösten avslutade Aftonbladet samarbetet med Staffan Heimerson efter att kolumnisten starkt ifrågasatt metoo-rörelsen i en intervju med Resumé. Nu är Heimerson tillbaka på tidningen..

SVT - 19 timmar sedan

Ny bok om mediers förenklade Sverigebild

Sverige – ett land präglat av gängbrottslighet och mord eller en av de bästa platserna att leva på. Boken ”Sverigebilden – om journalistik och verklighet” handlar om hur vårt land beskrivs av både internationell och svensk media. Fram träder två helt olika bilder som används som slagträn i den politiska debatten..

SVT - 20 timmar sedan

Prassla, viska och sova – så beter du dig som kulturkonsument

På konserthuset i Malmö ledde prasslande med tuggummipapper till slagsmål. Något som troligen aldrig hade hänt på en biograf. Men vad finns det egentligen för etikettsregler på de olika kulturinstitutionerna?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.