Sydsvenskan > Kultur

Friday, 14 December, 01:43

Sydsvenskan - 22 feb 18 kl. 19:03

Butikschefen om att konfrontera tjuvar: ”Jätteobehagligt – ska du få en smäll eller ska det bli en jakt?””Jätteobehagligt – ska du få en smäll eller ska det bli en jakt?”.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

128 delningar på Facebook.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nästan färdigt avtal diskuteras på klimatmöte

Ministrarna på FN:s klimatmöte i Katowice i Polen diskuterar delar av ett slutavtal. Huvuduppgiften på mötet är att få ihop ett regelverk för att kunna få Parisavtalet från 2015 att fungera. Under natten mot fredagen har delar av ett slutavtal presenter.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Mångkonstnären Tori Wrånes till Göteborg

Norska Tori Wrånes använder sig av performance, skulptur, video och installation för att skapa verkligheter utanför norm och standard. Under våren tar den uppmärksammade konstnären med sig några av sina verk till Göteborgs konstmuseum för sin första mus.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

EU kräver släppta sjömän i Azovska sjön

Släpp omedelbart alla gripna ukrainska sjömän och deras fartyg, kräver EU:s stats- och regeringschefer av Ryssland. "Det finns inget rättfärdigande i Rysslands användande av militärt våld", skriver ledarna i ett gemensamt uttalande från torsdagens toppm.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fifa öppnar för utökning och spridning 2022

Gianni Infantino, ordförande i Internationella fotbollsförbundet, menar att en majoritet av nationsförbunden är positiva till en utökning av herr-VM redan till Qatar om fyra år. Om 32 lag blir 48 öppnar Infantino för att låta några matcher spelas i andr.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Keith Richards har börjat spotta i glaset

The Rolling Stones berömda gitarrist Keith Richards har praktiskt taget slutat dricka alkohol. Richards, som har gripits flera gånger för narkotikainnehav, är inte precis känd för att festa med måtta. Nu berättar han för musikmagasinet Rolling Stone att.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Läsartext: Jag låter mig inte skrämmas av våldet

Malmö är min trygghet, en vacker stad med mycket kärlek, skriver Lisa Lindberg..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Sampaoli har hittat nytt tränarjobb

Han lämnade jobbet som argentinsk förbundskapten efter sommarens fiaskoartade VM, där Argentina bara vann en enda match och åkte ut i åttondelsfinal. Nu har emellertid Jorge Sampaoli hittat ett nytt tränarjobb. 58-åringen är nära att ta över brasiliansk.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Staffanstorpsbo är ny världsmästare i bänkpress

Staffanstorpsbon lyfte 270 kilo i helgen..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Rättegång om kidnappning avbruten – advokat anklagades för att ha hotat brottsoffret

Sex personer misstänks för att ha kidnappat och misshandlat en 30-årig kvinna..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Stadsbussar enkelriktas förbi sjukhuset

Resenärer på väg norrut får hoppa av på tillfällig hållplats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.