Expressen > Nyheter

Monday, 23 July, 08:15

Expressen - 22 feb 18 kl. 15:46

Måste gå två kilometer – för att hämta tidningen Tidningsdistributionen i Osby och Östra Göinge har tagits över av nya företag. Nu meddelar ett av företagen att brevlådornas placering kommer att ändras – vilket gör att de boende i Östra Kalhult måste gå en lång sträcka för att hämta tidningen.– Folk är ju väldigt arga över det här och vill inte ha tidningar längre, säger Agne Ingvardsson, som är en av invånarna som påverkas..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Osby, Östra Göinge, Östra Kalhult, Agne Ingvardsson

Dela artikeln

42 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Måste , två, kilometerför att , hämta, tidningen
Expressen - 02 okt 16 kl. 18:09

De tvingas hämta sin post – 6 kilometer bort

Nu spänner jätten Postnord musklerna - och vägrar dela ut post till allt fler hushåll i landet. I fredags kom turen till de boende på en gata i Sollentuna som snart får hämta sin post sex kilometer bort. – Det är för jäkligt, säger en av de drabbade..

Barometern - 17 sep 14 kl. 15:37

Kvinna fick hämta brandkåren själv

När huset brann försökte både ägaren och grannar ringa 112 utan att få prata med någon. Husägaren fick köra en halvmil själv för att hämta brandkåren. Den makabra ­situationen uppstod på måndagskvällen då en kvinna som kom hem till sin villa i Elsemar upptäckte att det brann för fullt i köks­fläkten.

Expressen - 16 apr 15 kl. 05:15

Flög fyra mil för att hämta ministrar

Regeringsplanen har enligt försvarsmakten beordrats att flyga mellan Arlanda flygplats och Bromma flygplats - en sträcka på 41 kilometer - vid sex tillfällen de senaste månaderna. - Syftet var att hämta upp ministrar, säger Henrik Gebhardt, informationschef vid Skaraborgs flygflottilj. Mellanlandningarna har inneburit extra koldioxidutsläpp på nästan fem ton.

YA - 16 jul 18 kl. 12:27

Busskort för elever finns att hämta i augusti

Gymnasieelever som har en resväg på minst 6 kilometer mellan bostad och skola är berättigade till resebidrag i form av ett buss- och tågkort, ett så kallat skolkort. Den 6 augusti finns de att hämta på Information Skurup, i kommunhuset..

Nyan - 24 apr 14 kl. 08:00

Fortkörare uppmanas att hämta sina böter

I Jomala mätte polisen hastigheten på två bilar samtidigt till 109 kilometer i timmen under natten mot onsdag. På den aktuella vägsträckan är 70 kilometer i timmen högsta tillåtna hastighet. Den ena föraren fick böter och ett tio dagars körförbud.

YLE - 19 feb 15 kl. 08:49

30 000 kilometer på skotercrossens villkor

Viktor Hertén och Linn Sjöberg är sambon och delar en passion för att köra hårt med snöskoter. För Viktor är det stora målet just nu en VM-medalj medan Linn har börjat skörda framgångar efter ett par säsonger på skoterryggen. Yle Sporten träffar Linn och Viktor i hemknutarna i Vexala.

Nerikes Allehanda - 28 sep 16 kl. 17:15

Posten underkänner Birgittas brevinkast - tvingas gå en kilometer

Hyresgästerna på Gustavsgatan 10-12 kommer snart att få hämta sin post en kilometer hemifrån. Orsak: deras brevinkast är för små..

Nerikes Allehanda - 10 dec 15 kl. 21:27

Skolbussen missar att hämta Fredrik

11-årige Fredrik Sjöberg har glömts bort av skolskjutsen flertalet gånger. Nu vill han att bussbolaget skärper sig.Örebro.

ÖstersundsPosten - 22 dec 15 kl. 06:17

Skulle hämta ut bilen efter otäcka kraschen – då var däcken stulna: "Nu ställer vi in julen"

Det var för en dryg månad sedan som ST skrev om kraschen, som skedde på E4 i 110 kilometer i timmen..

BT - 20 dec 13 kl. 08:08

Lång väg för paketen från Boråsföretag

Plagget finns i Borås. Beställs på nätet. Men fraktas till Jönköping, Göteborg och sedan tillbaka till Borås.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Pendeltågstation snart åter i drift

Pendeltågstationen Stockholm City beräknas kunna öppna för trafik i slutet av veckan, skriver SL i ett pressmeddelande..

Expressen - 30 minuter sedan

Buss har kört in i viadukt

En buss har kört in i en järnvägsviadukt.– Det ska ha inträffat på Svanevägen, nära järnvägsstationen, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral, region Syd..

Expressen - 1 timme sedan

Tjuvar stal avgassystem vid inbrott

Polisen har under natten till måndagen mottagit larm om misstänkta inbrott.I Höör ska tjuvar ha kommit över ett avgassystem..

Expressen - 1 timme sedan

Henrik hörde pip i stupröret – dammsög upp måsunge

Henrik och hans familj hamnade mitt i en insats för att ta upp en måsunge ur marken.Fem personer och en dammsugare deltog i räddningsarbetet.– Då hörde vi ett ljud som påminner om när man dammsuger upp någonting för stort där hemma och i stället för att pipet kom nerifrån marken hörde vi nu pipet inifrån dammsugaren, säger Henrik..

Expressen - 1 timme sedan

Brand under kraftledning

Under natten brann det med öppna lågor i terrängen vid en kraftledning i Kalmar.Det är i nuläget oklart vad som kan ha orsakat branden, enligt polisens uppgifter..

Expressen - 1 timme sedan

Hällde bensin på villa och tände på – polisen utreder försök till grov mordbrand

Någon hällde bensin på en villa i Kungsbacka under natten till måndagen.Personen eller personerna har sedan tänt på.– Boende lyckas släcka branden själva i förstaläget, säger Hans Lippens, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Expressen - 2 timmar sedan

Mattbedragarna slog till mot äldre och dementa

En man i 50-årsåldern lurade över 20 äldre, bland annat senildementa, på tusentals kronor genom att utge sig för att sälja äkta mattor. Nu har mannen och hans son dömts till fängelse för grovt bedrägeri.Inger, 76, och Mary, 88, är två av de drabbade.

Expressen - 2 timmar sedan

Gravida Elisa, 25, dog på sjukhuset – efter missfall

25-åriga Elisa var gravid med sitt andra barn när hon fick svåra smärtor och blödningar.På sjukhuset får hon missfall och sepsis, blodförgiftning, som personalen inte lyckas hejda. Samtidigt begås flera misstag.

Expressen - 2 timmar sedan

Trumps svar till Iran: ”Hota aldrig USA”

På söndagen fick USA en skarp varning från Irans president Hassan Rouhani. – Amerika borde veta... ett krig med Iran är alla krigs moder, säger Hassan Rouhani, enligt Reuters.

Expressen - 2 timmar sedan

Flera personer har skjutits i Toronto

Ett flertal personer har skjutits i Toronto, Kanada. Enligt Sky News ska minst åtta personer, varav ett barn, ha förts till sjukhus. Skjutningen ska ha pågått över flera kvarter i staden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.