SVT > Kultur

Friday, 23 March, 08:04

SVT - 22 feb 18 kl. 14:53

Meryl Streep: ”patetiskt” av Weinstein att använda mitt namn i sitt försvarSkådespelaren Meryl Streep går till angrepp mot filmproducenten Harvey Weinstein efter att hans advokater använt hennes namn för att rentvå sin övergreppsanklagade klient..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Streep, Weinstein, Meryl Streep, Harvey Weinstein

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Meryl, Streep, patetisktav , Weinsteinatt , användamitt , namn, i sitt försvar
SVT - 19 dec 17 kl. 16:05

Meryl Streep om Weinstein: ”Jag visste inte”

Skådespelaren Rose McGowan har kritiserat Meryl Streep för hennes tystnad kring Harvey Weinstein. Nu svarar Streep på kritiken. ”Jag var inte avsiktligt tyst.

DN - 22 feb 18 kl. 12:06

Harvey Weinstein vill använda Meryl Streep som bevis för oskuld: ”Patetiskt”

Meryl Streep är inte glad över att Harvey Weinsteins advokater inkluderat hennes uttalanden om filmproducenten som bevis för att han är oskyldig till sexuella övergrepp. ”De brottsliga handlingar han är anklagad för att ha begått mot kvinnors kroppar är hans ansvar”, säger hon i en intervju..

Trelleborgs Allehanda - 17 jan 14 kl. 11:38

Meryl Streep i vapenkritisk film


Meryl Streep är klar för en roll i en kommande film om den amerikanska lobbyorganisationen National Rifle Association (NRA) och USA:s vapenlagar, skriver Contactmusic. "The senator's wife" produceras av filmmogulen Harvey Weinstein ("En familj", "Philomena"), som inte skräder orden när han berättar om filmen i en intervju hos radioprofilen Howard Stern: - Vi kommer inte att ha silkesvantarna på, och de kommer att önska att de inte levde när jag är klar med dem.Weinstein fick även frågan om han själv någonsin ägt ett vapen.

Kristianstadsbladet - 17 jan 14 kl. 11:38

Meryl Streep i vapenkritisk film


Meryl Streep är klar för en roll i en kommande film om den amerikanska lobbyorganisationen National Rifle Association (NRA) och USA:s vapenlagar, skriver Contactmusic. "The senator's wife" produceras av filmmogulen Harvey Weinstein ("En familj", "Philomena"), som inte skräder orden när han berättar om filmen i en intervju hos radioprofilen Howard Stern: - Vi kommer inte att ha silkesvantarna på, och de kommer att önska att de inte levde när jag är klar med dem.Weinstein fick även frågan om han själv någonsin ägt ett vapen.

DN - 09 okt 17 kl. 16:05

Meryl Streep om Harvey Weinstein: ”Kvinnorna som talar ut är våra hjältar”

Efter att filmproducenten Harvey Weinstein anklagats för sexuella övergrepp har en uppsjö av Hollywoodkollegor tagit avstånd från honom. Nu har turen kommit till Meryl Streep..

Expressen - 22 feb 18 kl. 17:26

Meryl Streep slår tillbaka efter angreppet

Tidigare i februari stämdes The Weinstein Company för att företaget inte skyddat sina anställda. Nu uppges att Harvey Weinstein angett skådespelerskan Meryl Streep till hans försvar - något som hon ställer sig starkt emot.– Han är patetisk säger hon till TMZ.

Västerbottens Folkblad - 17 jan 14 kl. 11:42

Meryl Streep i vapenkritisk film

Meryl Streep är klar för en roll i en kommande film om den amerikanska lobbyorganisationen National Rifle Association (NRA) och USA:s vapenlagar, skriver Contactmusic. ”The senator’s wife” produceras av filmmogulen Harvey Weinstein (”En familj”, ”Philomena”), som inte skräder orden när han berättar om filmen i en intervju hos radioprofilen Howard Stern: — Vi kommer inte [...].

NT - 17 jan 14 kl. 11:38

Meryl Streep i vapenkritisk film

Meryl Streep är klar för en roll i en kommande film om den amerikanska lobbyorganisationen National Rifle Association (NRA) och USA:s vapenlagar, skriver Contactmusic. "The senator's wife" produceras av filmmogulen Harvey Weinstein ("En familj", "Philomena"), som inte skräder orden när han berättar om filmen i en intervju hos radioprofilen Howard Stern:.

Expressen - 19 dec 17 kl. 22:19

Stjärnans attack mot Meryl Streep

Skådespelaren Rose McGowan har gått till hårt angrepp mot sin kollega Meryl Streep efter skandalen kring Harvey Weinstein.Nu slår Oscarsvinnaren tillbaka."Jag har inte medvetet hållit tyst", skriver hon i ett uttalande enligt Daily Mirror..

Kristianstadsbladet - 24 feb 14 kl. 11:07

Meryl Streep drömpartner för Julia Roberts

Hon har varit filmstjärna i 25 och vunnit en Oscar.Men i arbetet med filmen "En familj - August: Osage County" gick en dröm i uppfyllelse för Julia Roberts.Hon fick filma med Meryl Streep.

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Strömmad musik ger störst intäkter

Intäkterna för musikindustrin i USA växte med över 16 procent i fjol till den högsta nivån på tio år, enligt det amerikanska branschorganet RIAA..

SVT - 2 timmar sedan

Filmrecensionen: Grottmannen Dug

”Kul för småttingarna, inte riktigt lika roligt för en Wallace & Gromit-nostalgiker”. Fredrik Sahlin har sett Aardman Animations senaste lerfest..

SVT - 2 timmar sedan

Filmrecension: Faces, Places

Den 88-åriga filmskaparikonen Agnès Varda och hennes yngre kumpan JR drar runt på den franska landsbygden och latjar fram bildkonst..

SVT - 2 timmar sedan

Filmrecension: Battle of the Sexes

Filmatisering av en klassisk tennismatch från 1970-talet då kvinnliga esset Billy Jean King utmanas av avdankade mansgrisen Bobby Riggs. Förutsägbart och halvbakat, tycker Kristoffer Viita..

SVT - 11 timmar sedan

Ingvar Oldsberg anmäler TV4 till Granskningsnämnden

Granskningsnämnden prövar om innehållet i radio- och tv-program följer de regler som finns och är främst till för tittare och lyssnare, men nu har den avskedade Bingolottoprogramledaren Ingvar Oldsberg bestämt sig för att anmäla TV4..

SVT - 12 timmar sedan

Recension: För att de ville det

Kajsa Sundins idéroman handlar om att återta njutningen och självförglömmelsen i den så kallade posterotikens tid: ”Bra litteratur om (bra) sex är ett riskabelt projekt. För att de ville det är stundtals en förslagen undersökning av nya gränser för friheten”, skriver Kulturnyheternas litteraturkritiker Ulrika Milles..

SVT - 13 timmar sedan

KB köper bok för två miljoner med vittnesmål från Stockholms blodbad

Den ser ut som en rätt vanlig bok från 1500-talet. Men den innehåller unika anteckningar och kludd i marginalen från en av Sveriges mest kända dåtida potentater. En man som var ögonvittne vid Stockholms blodbad 1520.

SVT - 13 timmar sedan

Kulturhuset Stadsteaterns ledning bemöter kritiken

Kulturnyheterna har pratat med ledningsgruppen på Kulturhuset Stadsteatern. – Rapporten ger ett bra underlag för de förändringar vi måste genomföra, säger Johan Wirfält, chef för Forum/Debatt..

SVT - 18 timmar sedan

SVT tappar förtroende bland äldre och alliansväljare

SVT och SR fortsätter tappa i förtroende hos svenska folket visar årets Förtroendebarometer. 58 procent har förtroende för SVT, jämfört med förra årets 60 procent. Och under mandatperioden har förtroendet hos alliansväljare rasat..

SVT - 20 timmar sedan

Kulturhuset Stadsteaterns utredning här

Utredningen om Benny Fredrikssons ledarskap på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm sköts upp efter Fredrikssons bortgång i helgen. Nu har utredningen offentliggjorts..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.