DN > Kultur

Thursday, 26 April, 03:35

DN - 22 feb 18 kl. 14:51

Värmdöpolitikerna omprövar en försäljning av konstateljéer.Planerna på att sälja de anrika ateljéfastigheterna i Gustavsbergs hamn omprövas. Kommunfullmäktige i Värmdö återremitterar frågan om vad som ska ske med  lokalerna där femtio yrkeskonstnärer i dag arbetar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Gustavsbergs, Värmdö

Dela artikeln

474 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värmdöpolitikerna, omprövaren , försäljningav , konstateljéer
Dagensanalys.se - 17 nov 16 kl. 15:54

Olle F. förklarar: Hur kunde alla opinionsexperter ha så fel?

Jag undrar vad de svenska kommunikationshöjdare som deltog i valarbetet i USA fick med sig hem. Att Hilary Clinton förlorade så många kvinnoröster, vilka lärdomar ska man dra av det? Att det är riskabelt att flytta framgångsrika industrier till låglöneländer?

Fler nyheter från DN

DN - 10 timmar sedan

Göran Malmqvist: ”Det vore väl fan om vi inte skulle få fram en Nobelpristagare”

Svenska Akademien kan stoppa utdelningen av Nobelpris i litteratur i år, uppger Kulturnytt i P1. Men Akademiens nuvarande direktör Göran Malmqvist säger till DN att priset ska delas ut. ”Jag är inte det minsta orolig”, säger han.

DN - 11 timmar sedan

Allan Svensson tar sin åldersnoja till scenen

Vi är vana att se skådespelaren Allan Svensson göra bistra maktens män med stor pondus. Nu prövar han något nytt: Han gör sin första humormonolog. Det handlar om åldersnoja.

DN - 12 timmar sedan

Niklas Wahllöf: Tänk om allt detta tatueringsbläck under huden måste saneras

Många tatueringsfärger är hälsofarliga, enligt en ny undersökning. Sug på den. Vi svenskar kan vara världens mest tatuerade folk.

DN - 15 timmar sedan

Europas pressfrihet alltmer hotad

Hoten och hatet mot journalister ökar i världen och i Europa går utvecklingen snabbast nedåt - det visar årets Pressfrihetsindex. – Det uttalade hoten mot journalister är ett mycket stort hot mot demokratin, säger Jonathan Lundqvist, ordförande för Reportrar utan gränser, som står bakom rapporten..

DN - 18 timmar sedan

Scenrecension: Svenska Akademien nu också som opera

Per Svensson ser  och hör ”The Exterminating Angel” av britten Thomas Adès på Operaen på Holmen  i Köpenhamn och uppfattar stora likheter med Svenska Akademien.

DN - Igår: 22:46

L om S utspel: ”Bisarrt att agera opportunistiskt i en rådande kris”

Det kan finnas anledning att se över Svenska Akademiens hyresavtal, med det ska ske i lugn och ro, anser Richard Bengtsson (L) vice ordförande i fastighetsnämnden i Stockholm. – Det ligger inte i stadens intresse att agera opportunistiskt i en rådande kris för Akademien, säger han till DN..

DN - Igår: 17:15

Litteraturprofessor: ”Kännetecknande för den låga nivå som Horace Engdahl numera rör sig på”

Det forskarupprop som i DN ifrågasatte Akademiens legitimitet kritiserades under tisdagen av Horace Engdahl i P1. Nu svarar en av uppropets samordnare på Engdahls ord och vad hon anser om Akademiens agerande i krisen..

DN - Igår: 12:49

Maria Schottenius svarar: Jan Mosander slåss mot väderkvarnar

Maria Schottenius svarar Jan Mosander..

DN - Igår: 11:16

Joakim Lundell rasar mot Guldtuben

Joakim ”Jockiboi” Lundell anklagar Guldtuben, galan som prisar framträdande personligheter på sociala medier, för korruption i sina nomineringar. Nu planerar han en alternativ gala i protest..

DN - Igår: 08:00

Nisse: High life i Anderna

Kåseri. Skallen känns tommare än vanligt när jag besöker världens navel..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.