Aftonbladet > Kultur

Sunday, 09 December, 20:35

Liknande nyheter

Taggar: Mikaela, Blomqvistom , Etgar, Kerets, memoarerDe , sju, goda, åren
GöteborgsPosten - 21 maj 15 kl. 12:40

Mikaela Blomqvist: Knausgårds krav rimmar illa med hans egna ord

Det bästa sättet att bevisa att den manliga genikulten bara är en feministisk konspirationsteori är ju knappast att iscensätta den här typen av halvdant Strindberg-lajv, skriver Mikaela Blomqvist apropå Karl Ove Knausgårds omtalade cykloptext i DN..

SR - 19 mar 14 kl. 06:00

Etgar Keret: "Plötsligt knackar det på dörren"

Efter "Åtta procent av ingenting" och "Goda intentioner" kommer nu "Plötsligt knackar det på dörren". Den israeliske författaren Etgar Kerets tredje novellsamling översatt till svenska..

DN - 29 mar 14 kl. 13:47

Etgar Keret. Författaren som blev det unga Israels kultfigur

Etgar Kerets absurda och komiska ­novellkonst kändes som en befrielse för många i 90-talets Israel. DN:s Örjan Abrahamsson möter en författare som gillar överraskningar..

YLE - 22 jul 13 kl. 07:31

Fint resultat av Blomqvist-Kakko

Golfaren Minea Blomqvist-Kakko spelade till sig en sjunde plats i Spanska Öppna. Blomqvist-Kakkos resultat blev 282, sex under par. Blomqvist-Kakko låg på en 48:e plats i sammandraget men lyfte sig själv till en sjunde plats under de två sista rundorna.

YLE - 14 okt 16 kl. 13:59

Nylander och Blomqvist: Posten måste tänka om - tidningen måste delas ut på morgonen

Riksdagsledamöter från Svenska Folkpartiet protesterar mot att att de som prenumererar på svenskspråkiga dagstidningar riskerar att få sin tidning på eftermiddagen, medan finskspråkiga dagstidningar når läsaren på morgonen. Posten har beslutat att den största kunden Sanoma Oy får avgöra på vilka områden morgontidningar delas ut. Det finns inga bestämmelser i lagen som reglerar Postens verksamhet om att utdelning av dagstidningar hör till Postens kärnområden.

Västerbottens Folkblad - 16 nov 13 kl. 11:51

På väg mot succé – då grenslade Blomqvist

LEVI Lisa Blomqvist startade som nummer 57. Vid andra mellantiden var hon bara 21 hundradelar från ledande Mikaela Shiffrin. Då grenslade UHSK-åkaren.

DN - 29 maj 18 kl. 11:45

Etgar Keret: ”Jag vägrar vara för eller emot Israel”

Diskussionen kring Israel-Palestina präglas av en klanmentalitet som omöjliggör både självkritik och empati, skriver den israeliske författaren Etgar Keret, på besök i Stockholm. .

YLE - 24 dec 15 kl. 09:16

Bromarvfiskaren Hasse Blomqvist är nu pensionär

Efter 40 år av fiske och torgförsäljning, bland annat på torget i Ekenäs, blev Bromarvbon Hasse Blomqvist pensionär dan före julafton. Man måste ju sluta någon gång, säger 68 år fyllda Blomqvist. - Åldern är den största orsaken att jag slutar, säger Hasse Blomqvist.

YLE - 20 jul 16 kl. 07:00

Mikaela Hollsten jagar snön året om

Trots att hon nästan strukit med i en lavin och att hon ibland tvingas bo i sin bil så finns det inget som kommer mellan Mikaela Hollsten och snowboarding. Hon lever sin dröm, övervinner sina rädslor och träffar nya vänner hela tiden. Morgonsolen får snön att glittra och ljuset är bländande.

YLE - 01 aug 14 kl. 04:46

Blomqvist risar vårdreformen

Bland det sista som blev klart före riksdagens sommarledighet var den så kallade sote-reformen. År 2017 ska all social- och hälsovård i landet styras av fem stora vårdområden, är det tänkt.
Fre 1.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 16 timmar sedan

Den röda döden

Aftonbladet - 19 timmar sedan

Hans år höll högre fart än alla andras

Aftonbladet - Igår: 04:00

Satanisten som inte kunde skriva

Aftonbladet - Igår: 01:00

Bellan är en Rederiet-Uno för vår tid

Aftonbladet - I förrgår: 16:53

Upplyftande cirkusaktivism

Aftonbladet - I förrgår: 11:48

Pekoralen om Mary Page Marlowe

Aftonbladet - I förrgår: 04:00

Väckelsens tid är nu

Aftonbladet - I förrgår: 01:00

Att drömma är trots allt det lätta

Aftonbladet - 06 dec 18 kl. 16:13

Europas senaste kulturkrig

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.