Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 19:31

Liknande nyheter

Taggar: Tekniskaproblem , hos, Facebook
Nyheter 24 - 17 jan 11 kl. 08:31

Han kan ha hittat hittat loginbugg hos Facebook


Under helgen har tusentals svenska facebookanvändare haft problem med att logga in. Ingen har kunnat förklara varför. Men Iman Mirbloki i Lund tror sig ha en förklaring.

Dagensanalys.se - 13 maj 16 kl. 15:00

Oron sprider sig hos Facebook – vi delar för lite

Facebook är nervösa – vi skriver för lite egna statusar. Visst, antalet användare är fortfarande stort, men vi verkar allt mer passiva och vidarebefordrar mest andras nyheter på sajten. Nu har man börjat vända sig direkt till användarna, för att med hjälp av formulär få svar på varför  – och vad man ska göra åt det.

Dagensanalys.se - 25 maj 16 kl. 16:00

Hon skapade Lives första riktiga virala hit – nu har hon fått hälsa på hos Facebook

Viralt är fortfarande galet coolt. Hur en persons vardag kan ändras med ett klipp visas tydligt på i samband med ett klipp av Candace Payne, som fått över 144 miljoner visningar och 3,2 miljoner delningar. Nu har hon fått göra ett besök på självaste Facebook (och träffade en annan viktig person, också…) Från vanlig morsa till viral kändis på några dagar, allt för att hon lade upp ett skojigt klipp på Facebook Live, den rätt nya tjänsten som ”fejjan” gärna vill att vi alla ska använda.

DI - 23 sep 11 kl. 11:23

Spotify flyttar in hos Facebook

Den svenska musiktjänsten Spotify kommer att integreras i det sociala nätverket Facebook. Tjänsten slår igenom hos användarna inom kort och Spotify hoppas på nya kunder..

DalaDemokraten - 21 okt 13 kl. 15:53

Stora störningar hos Facebook

Inrikes/Utrikes Har du problem att logga in eller uppdatera ditt konto på Facebook? I så fall är du inte ensam. Facebookanvändare i hela ....

IDG - 21 okt 13 kl. 16:28

Stora driftstörningar hos Facebook


Ett tekniskt fel ställde till med stora problem för Facebook-användare över hela världen..

Expressen - 16 sep 15 kl. 14:21

Det bidde inte ens en tumme hos Facebook

Efter flera års diskussioner planerar Facebook att införa en ogilla-knapp. Björn Barr ser en tumme som redan är kapad vid den första leden..

DI - 03 mar 16 kl. 09:29

Tre miljoner företag annonserar hos Facebook

Facebook har nu mer än tre miljoner företag som använder sig av aktiv annonsering på dess plattform..

Dagensanalys.se - 07 sep 17 kl. 13:07

3 anledningar till varför du inte bara ska annonsera via Google och Facebook

Den digitala annonsmarknaden växer så det knakar, men majoroteten av tillväxten står Facebook och Google för. Men trots att de är störst finns det flera anledningar till varför du inte bara ska vända dig till dessa båda, förutom det uppenbara att inte lägga alla ägg i samma korg. Det kan givetvis kännas som det säkra valet att använda sig av de som är störst, men i dagens snabbföränderliga värld är det valet kanske inte det bästa i alla lägen.

Dagensanalys.se - 15 maj 17 kl. 18:08

Digitalkrisen hos svenska mediebyråer – flera miljarder kronor förlorade

Häromdagen när jag satt på ett café i Stockholm hörde jag en diskussion vid bordet bredvid. De pratade om hur miljardtals kronor passerar förbi mediebyråernas näsor för att landa hos Facebook och Google. Detta trots att annonsörerna lovat motsatsen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 2 timmar sedan

Här är alla vinnare i Strategy Awards

Prime Weber Shandwick tar hem flest priser när vinnarna i Strategy Awards presenteras..

Dagens Media - 2 timmar sedan

EU föreslår beskattning av techgiganter

Genom EU-kommissionens nya förslag ska techgiganter som Facebook, Twitter och Google kunna beskattas nationellt, även om de inte har en fysisk närvaro i ett land..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Mänsklig faktor bakom Di:s "terror-push"

UPPDATERAD. Di skickade ut felaktig push "om terror överallt". "Det var ett testmeddelande som råkade gå ut i den riktiga appen," säger Peter Frey, utvecklingschef på Bonnier News..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Här är de nominerade i Guldägget

114 bidrag är nominerade i årets omgång av Guldägget. Ikea kniper elva nomineringar och bland byråerna dominerar Åkestam Holst med sina 23 nomineringar..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Di:s pushnotis: "Terror överallt"

Di skickade ut felaktig push om "terror överallt" – oklart vad som orsakade misstaget..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Tre inbound marketing-byråer går samman

Avidly är namnet på den nordiska byrå som bildas efter sammanslagningen av inbound marketing-byråerna Doidea, Katalysator och Inbound Norway..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Alla vill kommunicera direkt

SPECIALEN DEL 1 AV 4. Att tala direkt till konsumenterna blir allt viktigare för att fånga uppmärksamheten i bruset. Direktmarknadsföring är i dag en ingrediens i nästan all reklam..

Dagens Media - 12 timmar sedan

"Ingen sitter med alla trumf på hand"

Nordic Advertising Compass har kartlagt hur vi ser på reklam i hela Norden. ”Folk har koll på vad som krävs för att få deras uppmärksamhet, men också vad som stör deras upplevelse”..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Magnus Ringman ny chefredaktör på Kvällsposten

Expressen rekryterar Magnus Ringman som ny chefredaktör för Kvällsposten i Malmö. "Jag är stolt över att bli Kvällspostens chefredaktör", säger Magnus Ringman..

Dagens Media - 7 timmar sedan

"TV4 är beroende av Telenor för att bevara sin räckvidd"

Tv-konflikten mellan Bonnier och Telenor blev kortvarig, men vad handlar det hela egentligen om? Tv-experterna ger sin syn på saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.