Expressen > Nyheter

Friday, 23 March, 07:52

Expressen - 22 feb 18 kl. 13:19

Miste först sitt barn – greps sedan för mordFörst miste den 30-åriga mamman sin tvåårige son genom ett oförklarligt dödsfall.Sedan greps hon och anklagades för att själv ha dödat sitt barn. I tre dygn satt mamman fängslad i en poliscell.På torsdagen kom så beskedet att åklagaren lagt ner utredningen och friskrivit henne från alla misstankar.– Vi har mått jättedåligt under den här tiden, säger sambon till den 30-åriga mamman.
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miste, först, sitt, barn, grepssedan för , mord
DN - 27 sep 17 kl. 14:02

Lena fick inte ens se sitt barn

Babysängen var monterad, bilbarnstolen på plats i bilen. Men Inez hjärta hade slutat slå i magen. I en ny film följer Karin Ekberg ett par som miste sitt första barn.

Expressen - 23 sep 17 kl. 19:48

Kvinna miste sitt barn vid förlossningskrisen

En 38-årig kvinna som snart skulle föda barn kom in till Helsingborgs lasarett med minskade fosterrörelser. På grund av hög arbetsbelastning togs hon inte emot på rätt avdelning.Kvinnan skickades hem – och fyra dagar senare konstaterades att fostret hade avlidit..

YLE - 03 mar 14 kl. 17:00

De miste barnet som en följd av en patientskada och tvingas betala

År 2006 väntade Elena Marca barn i Närpes. Graviditeten var normal och förlöpte utan komplikationer. Under förlossningen på Vasa centralsjukhus gick mycket fel.

Aftonbladet - 08 nov 14 kl. 07:53

Miste sitt barn - nu talar Lily Allen ut

’Jag skulle älska att få en pojke’.

UNT - 10 jan 18 kl. 17:00

De miste sitt barn

Lev livet!.

Länstidningen i Jämtland - 19 jan 18 kl. 08:02

Jan-Erik från Kramfors försökte rädda Rex – båda miste livet i en isvak

Jan-Erik Söderström gjorde vad han kunde för att rädda sin hund. Det lyckades inte – och tillsammans med beaglen Rex miste 60-åringen sitt liv i en vak. – Det var ett räddningsarbete som gick över styr, säger Jan-Eriks bror Per Söderström..

BT - 31 mar 14 kl. 09:25

Fem miljoner barn lider i Syrien

Under de senaste veckorna har den världspolitiska debatten dominerats av konflikten i Ukraina. Vi får inte glömma Syrien och att miljoner unga riskerar att gå miste om sin barndom. Världen måste göra mer för att få ett slut på deras lidande, skriver Aleksander Gabelic.

Dagens PS - 02 maj 17 kl. 10:54

Sparexperten oroad: ”Alla vill sina barn väl”

Första maj har passerat och demonstrationstågen med den. I vanlig ordning har skatter, jämlikhet, öppna gränser och andra viktiga frågor publicerats på plakat och basunerats från talarstolar. Själv oroas jag över Sverige och dess ojämlikhet när det kommer till privatekonomiska frågor.

Kristianstadsbladet - 08 sep 14 kl. 07:28

Ingen plats för simkunniga barn

Foto: Meek, Tore
Från och med det här läsåret kommer endast icke simkunniga elever i Kristianstad att få simundervisning i skolan. Anledning: Det finns inte plats för alla.
Inför skolstarten har kommunen omorganiserat den obligatoriska simundervisningen.

Sydsvenskan - 12 jan 16 kl. 06:48

Många barn utan skola i konflikter

Nästan ett av fyra barn som växer upp i ett konfliktområde går miste om sin utbildning. Värst drabbat är Sydsudan, Niger, Sudan och Afghanistan, enligt FN:s barnfond Unicef.Omkring 24 miljoner barn i 22 konfliktdrabbade länder går inte i skolan, enligt Unicefs beräkningar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Man nästan påkörd av tåg – stort drama

Drama utbröt på Köpenhamns centralstation på fredagsmorgonen, då en man var nära på att bli påkörd av ett tåg.Mannen befann sig på spåret – men tågföraren hann bromsa in.– Lyckligtvis hann S-tåget bromsa, men vi behövde ersätta föraren med en annan innan tåget kunde fortsätta, säger DSB:s kommunikationsavdelning till BT..

Expressen - 15 minuter sedan

Saudiske kronprinsen: Jag har Kushener lindad runt mitt lillfinger

Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman har Jared Kusnher "lindad runt sitt lillfinger".Saudiarabiens blivande kung ska ha skrutit om sin relation med Donald Trumps svärson under ett samtal med sin motsvarighet i Förenade Arabemiraten – Mohammed bin Zayed, rapporterar CNN och hänvisar till The Intercept. .

Expressen - 15 minuter sedan

Butik i lågor – polisen misstänker mordbrand

En tobaksbutik i Lysekil brann under natten till fredagen. Enligt polisen ska vittnen ha hört glaskross strax innan det började brinna.Platsen har spärrats av och polisen har inlett en förundersökning om mordbrand..

Expressen - 30 minuter sedan

Två bränder inom loppet av tio minuter

Polis larmades till Stubbagatan i Åhus på natten mot fredagen, med anledning av en brand i ett sopkärl.Tio minuter senare upptäckte samma patrull en till brand i samma kvarter.– Vi misstänker att det är samma gärningsperson som orsakat bränderna, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral..

Expressen - 45 minuter sedan

Larmade om rattfyllerist – blev attackerad

En man ringde under natten mot fredagen till polisen efter att ha blivit vittne till en dikeskörning. Under larmsamtalet till polisen blev mannen attackerad av den misstänkt berusade föraren.Föraren greps och misstänks nu för försök till dråp..

Expressen - 1 timme sedan

Därför kommer Åkesson inte hjälpa Löfven behålla makten

Socialdemokraterna gör vad de kan för att låta som goda sverigedemokrater, men nej. Löfven har inte mycket att hämta hos Åkessons parti. .

Expressen - 1 timme sedan

Trebarnspappan Ola, 48, dog efter att ha varit på krisakuten

HELSINGBORG. Med pågående stroke skickas Tordis Haugen Olsson, 70, i skytteltrafik runtom i Skåne mitt i natten för att plocka upp och lämna av patienter, resan slutar med att hon får bäras av taxichauffören.  Tioåriga Ella Billving har brutit armen på två ställen och bollas mellan sjukhusen.

Expressen - 1 timme sedan

”Vi som politiker ska ge förutsättningar för personalen”

Nödropen har kommit från sjukhus runt hela landet men krisen i Helsingborg bedöms särskilt allvarlig. – Man ser problem på många akutmottagningar men Helsingborg sticker ut, säger Eva Hansson, enhetschef på Ivo avdelning Syd. – Vi har gjort massor, hävdar Yvonne Augustin (S), ordförande i sjukvårdsnämnd Sund och ytterst ansvarig för akutsituationen i Skåne.

Expressen - 1 timme sedan

Polisen glömde kvar bilder på Kim Wall i Madsens verkstad

Mitt under pågående rättegång avslöjar Ekstrabladet att polisen glömde kvar bilder på Kim Walls kvarlevor i Peter Madsens verkstad.Nu går polisen ut med en ursäkt.I dag fortsätter rättegången mot Madsen..

Expressen - 1 timme sedan

Judar fortsätter varnas för att besöka Malmö

År 2010 varnade den judiska människorättsorganisationen Simon Wiesenthal Center judar från att besöka Malmö.De anser att varningen fortfarande – åtta år senare – bör kvarstå.Den judiska församlingen i Malmö håller dock inte helt med om den oroväckande bilden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.