Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 June, 14:32

Expressen - 22 feb 18 kl. 13:19

Miste först sitt barn – greps sedan för mordFörst miste den 30-åriga mamman sin tvåårige son genom ett oförklarligt dödsfall.Sedan greps hon och anklagades för att själv ha dödat sitt barn. I tre dygn satt mamman fängslad i en poliscell.På torsdagen kom så beskedet att åklagaren lagt ner utredningen och friskrivit henne från alla misstankar.– Vi har mått jättedåligt under den här tiden, säger sambon till den 30-åriga mamman.
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miste, först, sitt, barn, grepssedan för , mord
DN - 27 sep 17 kl. 14:02

Lena fick inte ens se sitt barn

Babysängen var monterad, bilbarnstolen på plats i bilen. Men Inez hjärta hade slutat slå i magen. I en ny film följer Karin Ekberg ett par som miste sitt första barn.

Expressen - 23 sep 17 kl. 19:48

Kvinna miste sitt barn vid förlossningskrisen

En 38-årig kvinna som snart skulle föda barn kom in till Helsingborgs lasarett med minskade fosterrörelser. På grund av hög arbetsbelastning togs hon inte emot på rätt avdelning.Kvinnan skickades hem – och fyra dagar senare konstaterades att fostret hade avlidit..

YLE - 03 mar 14 kl. 17:00

De miste barnet som en följd av en patientskada och tvingas betala

År 2006 väntade Elena Marca barn i Närpes. Graviditeten var normal och förlöpte utan komplikationer. Under förlossningen på Vasa centralsjukhus gick mycket fel.

Aftonbladet - 08 nov 14 kl. 07:53

Miste sitt barn - nu talar Lily Allen ut

’Jag skulle älska att få en pojke’.

UNT - 10 jan 18 kl. 17:00

De miste sitt barn

Lev livet!.

Länstidningen i Jämtland - 19 jan 18 kl. 08:02

Jan-Erik från Kramfors försökte rädda Rex – båda miste livet i en isvak

Jan-Erik Söderström gjorde vad han kunde för att rädda sin hund. Det lyckades inte – och tillsammans med beaglen Rex miste 60-åringen sitt liv i en vak. – Det var ett räddningsarbete som gick över styr, säger Jan-Eriks bror Per Söderström..

BT - 31 mar 14 kl. 09:25

Fem miljoner barn lider i Syrien

Under de senaste veckorna har den världspolitiska debatten dominerats av konflikten i Ukraina. Vi får inte glömma Syrien och att miljoner unga riskerar att gå miste om sin barndom. Världen måste göra mer för att få ett slut på deras lidande, skriver Aleksander Gabelic.

Dagens PS - 02 maj 17 kl. 10:54

Sparexperten oroad: ”Alla vill sina barn väl”

Första maj har passerat och demonstrationstågen med den. I vanlig ordning har skatter, jämlikhet, öppna gränser och andra viktiga frågor publicerats på plakat och basunerats från talarstolar. Själv oroas jag över Sverige och dess ojämlikhet när det kommer till privatekonomiska frågor.

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

TRF:s ekonomiska problem: ”Jag förstår deras frustration”

Det är olyckligt att Trelleborgs ryttarförening går miste om externa medel på grund av att beslutet om en ny ridanläggning dragit ut på tiden. Det anser fritidsnämndens ordförande Anna Nordstrandh (S). – Vi försöker att hjälpa till så gott vi kan.

Kristianstadsbladet - 08 sep 14 kl. 07:28

Ingen plats för simkunniga barn

Foto: Meek, Tore
Från och med det här läsåret kommer endast icke simkunniga elever i Kristianstad att få simundervisning i skolan. Anledning: Det finns inte plats för alla.
Inför skolstarten har kommunen omorganiserat den obligatoriska simundervisningen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Danslärare döms för våldtäkt mot barn

En danslärare ska ha sexuellt ofredat, våldtagit och ofredat sina elever. Den yngsta danseleven uppges vara tolv år gammal. Nu döms han till fyra års fängelse.

Expressen - 1 timme sedan

"Vittnet" döms till långt fängelsestraff för mord

Den 32-årige presenterades sig som ett vittne till ett mord – och pekade ut en skytt.Nu döms han själv till ett långt fängelse straff. Samtidigt frias de andra tre för inblandning i mordet.

Expressen - 1 timme sedan

Yasin, 30, hyllas av polisen för sin insats på E4:an: ”Det gjorde vår dag”

Yasin Bayram såg två män som sprang från en trafikolycka.Nu hyllas han av polisen för att ha skuggat och ingripit mot smitarna.– Det kändes underbart att kunna ingripa.

Expressen - 1 timme sedan

Småbarnsmammans skräckliv blir verklighet

Småbarnsmamman Linda Granvold, 30, mördade sin vän Gert Lindgren, 43.Granvold levde på flykt från polisen innan hon fick sitt straff – då berättade hon om sin skräck för att stängas in bland andra mördare.Nu blir hennes skräckliv verklighet..

Expressen - 1 timme sedan

Så påverkas din ekonomi när ränteavdraget sjunker

Sex av åtta riksdagspartier vill förändra ränteavdraget, genom en utfasning eller nedtrappning.Expressen har räknat på hur åtgärden skulle slå mot din ekonomi. .

Expressen - 1 timme sedan

Sex av åtta partier vill trappa ned ränteavdraget

Sex av åtta riksdagspartier vill att ränteavdraget börjar trappas ned. Till och med Socialdemokraterna öppnar försiktigt för en översyn. Det visar en enkät som Expressen har gjort bland riksdagspartierna.

Expressen - 1 timme sedan

SD-politiker hyllade nazister – hoppar av

Lars Nilsson, ordförande för Sverigedemokraterna i Perstorp, har vid olika tillfällen uttryckt sympatier för den nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen, skriver Aftonbladet.Enligt tidningen har han flera gånger skrivit positiva kommentarer om rörelsen på sajten Nordfront.Nu lämnar Lars Nilsson Sverigedemokraterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Miljözonerna ser ut att skrotas efter ny rapport

De kommande miljözonerna har påverkat mycket. Men, nu verkar de inte bli av.En ny rapport visar att de inte kommer behövas – Stockholm klarar miljömålen ändå.

Expressen - 2 timmar sedan

Personbilar i krock med lastbil

Strax efter klockan elva inkom ett larm om att två personbilar och en lastbil ska ha kolliderat.Skadeläget är okänt, enligt polisens uppgifter..

Expressen - 2 timmar sedan

Högsta domstolens ordförande frikänns

Justitieombudsmannen, Lars Lindström, har beslutat att lägga ner polisens anmälan mot Högsta domstolens tidigare ordförande, Stefan Lindskog.Anmälan gällde misstänkt jäv och tjänstefel.- Beslutet är att lägga ner ärendet då det inte går att bevisa sambandet, säger Lindström..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.