Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 September, 18:26

Expressen - 22 feb 18 kl. 13:19

Miste först sitt barn – greps sedan för mordFörst miste den 30-åriga mamman sin tvåårige son genom ett oförklarligt dödsfall.Sedan greps hon och anklagades för att själv ha dödat sitt barn. I tre dygn satt mamman fängslad i en poliscell.På torsdagen kom så beskedet att åklagaren lagt ner utredningen och friskrivit henne från alla misstankar.– Vi har mått jättedåligt under den här tiden, säger sambon till den 30-åriga mamman.
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miste, först, sitt, barn, grepssedan för , mord
DN - 27 sep 17 kl. 14:02

Lena fick inte ens se sitt barn

Babysängen var monterad, bilbarnstolen på plats i bilen. Men Inez hjärta hade slutat slå i magen. I en ny film följer Karin Ekberg ett par som miste sitt första barn.

Expressen - 23 sep 17 kl. 19:48

Kvinna miste sitt barn vid förlossningskrisen

En 38-årig kvinna som snart skulle föda barn kom in till Helsingborgs lasarett med minskade fosterrörelser. På grund av hög arbetsbelastning togs hon inte emot på rätt avdelning.Kvinnan skickades hem – och fyra dagar senare konstaterades att fostret hade avlidit..

YLE - 03 mar 14 kl. 17:00

De miste barnet som en följd av en patientskada och tvingas betala

År 2006 väntade Elena Marca barn i Närpes. Graviditeten var normal och förlöpte utan komplikationer. Under förlossningen på Vasa centralsjukhus gick mycket fel.

Aftonbladet - 08 nov 14 kl. 07:53

Miste sitt barn - nu talar Lily Allen ut

’Jag skulle älska att få en pojke’.

UNT - 10 jan 18 kl. 17:00

De miste sitt barn

Lev livet!.

Länstidningen i Jämtland - 19 jan 18 kl. 08:02

Jan-Erik från Kramfors försökte rädda Rex – båda miste livet i en isvak

Jan-Erik Söderström gjorde vad han kunde för att rädda sin hund. Det lyckades inte – och tillsammans med beaglen Rex miste 60-åringen sitt liv i en vak. – Det var ett räddningsarbete som gick över styr, säger Jan-Eriks bror Per Söderström..

Skånskan - 04 aug 18 kl. 14:00

Marias dotter tog sitt liv – nu vill hon hjälpa andra

Självmord. Fanny finns inte mer. Den 4 september 2017, precis en månad före hennes 18-årsdag, somnade hon in för alltid.

BT - 31 mar 14 kl. 09:25

Fem miljoner barn lider i Syrien

Under de senaste veckorna har den världspolitiska debatten dominerats av konflikten i Ukraina. Vi får inte glömma Syrien och att miljoner unga riskerar att gå miste om sin barndom. Världen måste göra mer för att få ett slut på deras lidande, skriver Aleksander Gabelic.

Dagens PS - 02 maj 17 kl. 10:54

Sparexperten oroad: ”Alla vill sina barn väl”

Första maj har passerat och demonstrationstågen med den. I vanlig ordning har skatter, jämlikhet, öppna gränser och andra viktiga frågor publicerats på plakat och basunerats från talarstolar. Själv oroas jag över Sverige och dess ojämlikhet när det kommer till privatekonomiska frågor.

Kristianstadsbladet - 08 sep 14 kl. 07:28

Ingen plats för simkunniga barn

Foto: Meek, Tore
Från och med det här läsåret kommer endast icke simkunniga elever i Kristianstad att få simundervisning i skolan. Anledning: Det finns inte plats för alla.
Inför skolstarten har kommunen omorganiserat den obligatoriska simundervisningen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Två personer skottskadade

Två personer har skottskadats i Örebro.Detta uppger polisen på sin hemsida. .

Expressen - 15 minuter sedan

Straffet kortades för 100 grova våldtäkter

Mannen dömdes i tingsrätten till elva års fängelse för minst 40 grova våldtäkter mot en flicka från det att hon var nio år gammal.Hovrätten dömer honom nu för 100 grova våldtäkter – men kortar straffet till nio år.– Han är nöjd med att straffet har sänkts, säger mannens advokat Björn Attnarsson..

Expressen - 30 minuter sedan

Trump i North Carolina: ”Vi gör allt för att hjälpa er”

Orkanen Florence fortsätter skörda offer.Drygt 30 människor har dött i hårt drabbade North Carolina. Under onsdagseftermiddagen, svensk tid, kom Donald Trump till delstaten för att lyssna och stötta lokalbefolkningen.

Expressen - 1 timme sedan

Jonas Sjöstedt och Hanif Bali gäster i Expressens "Bara Politik"

Frågorna är fortfarande många efter valet. I kväll är Expressens politikmagasin "Bara Politik" tillbaka där bland annat både Jonas Sjöstedt (V) och Hanif Bali (M) gästar programmet. Dessutom kommer krishanteraren Jeanette Fors-Andrée berätta om partiernas olika strategier före och efter valet.

Expressen - 1 timme sedan

Fem frågor och svar om valet och ekonomin

Dina Pengars Frida Bratt chattade med Expressens läsare om valet och hur det kan påverka såväl Sveriges ekonomi som våra plånböcker.Här är ett urval av frågorna och svaren. .

Expressen - 1 timme sedan

L-politiker vill ersätta Björklund med Sabuni: "Jan har gjort sitt"

Liberalerna gjorde inget särskilt bra riksdagsval. Nu tycker L-politiker i Vellinge att partiledaren Jan Björklund bör avgå och att ex-ministern Nyamko Sabuni ska ta över.  – Jan har gjort sitt och nu är det dags för nya krafter att ta över, säger Henrik Thorsell.

Expressen - 1 timme sedan

Stopp i tunnelbanan – SL saknar prognos

Trafiken är helt inställd för tunnelbanans gröna linje, 17, 18 och 19 på grund av ett tekniskt fel.SL har i nuläget ingen prognos för när trafiken kan återupptas och uppmanar resenärer att ta andra resvägar..

Expressen - 2 timmar sedan

Stormy Daniels avslöjar Trumps allra mest privata

Det finns böcker som lovar att avslöja allt.Och så finns det böcker som ”avslöjar allt”.Som detaljer om president Donald Trumps mest privata delar.

Expressen - 2 timmar sedan

Tina och pojkvännen Simon har bara ätit frukt i tre års tid

För tre år sedan flyttade Tina Stoklosa, 39, och fästmannen Simon Beun, 26, till Bali – för att helhjärtat ägna sig åt sin diet: frukterianism.I en intervju med brittiska Daily Mail berättar nu det centraleuropeiska paret om sin livsstil, och hur den nya dieten påverkat deras hälsa..

Expressen - 2 timmar sedan

Så avslöjar du föreningens dåliga ekonomi – före köpet

Skuldsättningen är inte sällan skyhög i nyproducerade bostadsrättsföreningar. Här är knepen och nyckeltalen du ska använda dig av för att undvika ett köp med en latent skuldbomb. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.