DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 08:20

DI - 22 feb 18 kl. 13:17

Rejlers nya vd tillträder under torsdagenViktor Svensson tillträder under torsdagen som ny vd och koncernchef för Rejlers, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Svensson, Rejlers

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rejlersnya vd , tillträderunder torsdagen
Nyan - 01 feb 18 kl. 11:22

President Niinistö tillträder idag-här kan du läsa hela hans tal

Idag, 1 februari, tillträder Sauli Niinistö som president för Finland.
Här nedan kan du läsa hela talet han planerar att hålla idag efter klockan 12.25: Ärade fru talman, bästa representanter för Finlands folk!

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 12 kl. 09:02

Fura tillträder som chefs-JO

Elisabet Fura, tidigare domare i Europadomstolen, tillträder som ny chefs-JO den 1 juni. Hon efterträder Cecilia Nordenfelt som går i pension. "Mina erfarenheter från Europadomstolen gör mig övertygad om att JO har en synnerligen viktig roll att fylla, inte minst när det gäller att förebygga maktmissbruk och rättighetskränkningar", säger Fura i ett pressmeddelande från justitieombudsmännen..

YLE - 01 aug 14 kl. 08:31

Jarmo Lindberg tillträder som försvarets kommendör

På fredagen tillträder generallöjtnant Jarmo Lindberg som försvarsmaktens nye kommendör. Den 55-årige Lindberg efterträder general Ari Puheloinen som går i pension. Lindberg har hittills verkat som försvarsmaktens logistik- och materielchef.

Polisen - 27 jun 12 kl. 09:42

Länspolismästare Lars Hallberg tillträder ny tjänst på Tullverket

Lars Hallberg, länspolismästare i Västmanland, erbjöds och tackade i går ja till en ny tjänst på Tullverket. Lars tillträder tjänsten som chef för Tullverkets brottsbekämpning någon gång under tidig höst 2012..

VBL - 14 mar 13 kl. 06:58

Påven tillträder nästa vecka

Den nyvalde påven Franciscus I tillträder officiellt på tisdag, meddelar Vatikanen..

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 08:03

Sharif deltar när Modi tillträder


Pakistan har tackat ja till en inbjudan till premiärminister Nawaz Sharif att delta när hans blivande kollega i Indien, Narendra Modi, formellt tar över makten.Det blir första gången Pakistan deltar på den nivån vid ceremonin när en ny indisk regeringschef tillträder.Indien och Pakistan är ärkerivaler och har utkämpat tre krig sedan självständigheten från Storbritannien 1947..

BT - 24 maj 14 kl. 08:03

Sharif deltar när Modi tillträder

Pakistan har tackat ja till en inbjudan till premiärminister Nawaz Sharif att delta när hans blivande kollega i Indien, Narendra Modi, formellt tar över makten. Det blir första gången Pakistan deltar på den nivån vid ceremonin när en ny indisk regeringschef tillträder.Indien och Pakistan är ärkerivaler och har utkämpat tre krig sedan självständigheten från Storbritannien 1947..

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 14 kl. 08:08

Sharif deltar när Modi tillträder

Pakistan har tackat ja till en inbjudan till premiärminister Nawaz Sharif att delta när hans blivande kollega i Indien, Narendra Modi, formellt tar över makten. Det blir första gången Pakistan deltar på den nivån vid ceremonin när en ny indisk regeringschef tillträder. Indien och Pakistan är ärkerivaler och har utkämpat tre krig sedan självständigheten från Storbritannien 1947..

BT - 07 jun 14 kl. 14:17

al-Sisi tillträder, islamister döms

Arméchefen Abd al-Fattah al-Sisi tillträder nu som president i Egypten. Samtidigt fortsätter rättsprocesserna - många och långa - mot islamisterna, som genom militärkuppen förra sommaren hindrats från att styra landet.Dödsdomar har under helgen utfärdats mot tio anhängare till Muslimska brödraskapet.

UNT - 07 jun 14 kl. 14:17

al-Sisi tillträder, islamister döms

Arméchefen Abd al-Fattah al-Sisi tillträder nu som president i Egypten..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Följ tisdagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45. I dag gästas programledaren Jesper Norberg av Jonas Olavi, allokeringschef på Alfred Berg och av Di:s analytiker Agnetha Jönsson..

DI - 2 minuter sedan

Bonava säljer hyresprojekt i Hamburg för 364 miljoner kronor

Bostadsutvecklaren Bonava säljer ett hyresprojekt i Hamburg till bostadsbolaget Wertgrund Immobilien AG. .

DI - 15 minuter sedan

Som förhandstipsen: Danica säljs till riskkapitalbolag

Krisdrabbade Danske Banks svenska verksamhet inom pensionsrörelsen Danica säljs till riskkapitalbolagen Polaris och Acathia för cirka 2,6 miljarder kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Rekar: USA-banken anser Autoliv-aktien kraftigt köpvärd

Bland morgonens köptips från analytiker och mäklarhus finns bland andra Autoliv och Millicom..

DI - 15 minuter sedan

Apple överklagar säljförbud för iPhones i Kina

Apple har valt att överklaga säljförbudet på sju av dess iPhone-modeller i Kina, rapporterar CNBC..

DI - 30 minuter sedan

Nu lockar nischbanken

Kredithanterarens inlåning ger låga räntekostnader. Samtidigt kan ny tolkning från den europeiska bankmyndigheten kräva mer kapital. Trots det är aktien intressant.

DI - 30 minuter sedan

EQT köper amerikanska Cast & Crew

Riskkapitalbolaget EQT förvärvar Cast & Crew som tillhandahåller mjukvara och tjänster till nöjesindustrin. De finansiella detaljerna är hemliga..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Bosch har diskuterat börsnotering men valt att avstå

Bosch, världens största tillverkare av bildelar, har valt att avstå en börsnotering efter diskussioner med rådgivare. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. .

DI - 45 minuter sedan

CVC vill köpa ut Ahlsell – erbjuder 55 kronor per aktie

Ahlsells huvudägare CVC Capital lägger ett bud på bolaget på motsvarande 55 kronor per aktie som inte kan höjas. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Indiska rupien försvagades efter centralbankschefens avgång

Den indiska rupien backade med så mycket som 1,6 procent mot dollarn på tisdagen i spåren av att Indiens centralbankschef Urjit Patel på måndagen meddelat att han avgår med omedelbar verkan. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.