VA > Ekonomi

Saturday, 23 June, 15:35

Liknande nyheter

Taggar: Varningen, Sälj, aktierna, innanalla andra , gördet
Expressen - 27 apr 16 kl. 09:48

Varningen för bankaktier

Visst kan man investera i bankaktier, om man är ute efter den årliga utdelningen. Men bara de globala finanssystemen skälver till dyker värdet på aktierna. Den varningen utfärdar Dagens industris analysreporter Martin Blomgren i Börsmorgon, som även sänds på Expressen.

Expressen - 19 jan 11 kl. 14:12

Någon tog emot varningen om terrorattacken

En anställd på en svensk myndighet fick förhandsinformation om att en terrorattack skulle inträffa på Drottninggatan - innan Taimour Abdulwahab sprängdes till döds. Men varningen gick aldrig vidare till Säpo. Det bekräftar nu flera källor med insyn i utredningen för Expressen..

Dagens PS - 23 nov 16 kl. 12:51

Varningen: Hackare siktar in sig på din kropp

Dagens PS har tidigare skrivit om ett fall där en hackare lyckades ta över en personbil och köra den i diket, och i samma veva listade sajten Hopes&Fears 13 sätt en hackare ”kan döda”. Nu rapporterar amerikanska CBS om att dataexperter gör sig redo för en kommande våg av säkerhetshot mot människor själva. I takt med att allt fler prylar kopplas upp mot internet ökar sätten en hackare kan komma över känslig information eller ta över kontrollen av en enhet.

Expressen - 24 maj 16 kl. 17:06

Borg: Bara tidsfråga innan bopriserna faller

Det bara en tidsfråga innan vi får se så kraftiga prisfall på bostäder att hela den svenska ekonomin drabbas. Den skarpa varningen kommer från den tidigare finansministern Anders Borg, som talade på konferensen Di Bank i dag. – Jag ser inte hur det kan undvikas, säger han..

Expressen - 02 aug 12 kl. 20:13

Varningen: "De flesta kissar i bassängen..."

Här kommer en upplysning som du absolut inte ville ha: nästan alla elitsimmare kissar i bassängen under simtävlingar. Det uppger i alla fall den före detta simstjärnan Carly Geer ? som påstår att hon har sett simmare utföra sina behov precis innan loppdags.

Kristianstadsbladet - 30 jul 13 kl. 06:30

"Kontrollera att vattnet är klart innan bad"

Arkivfoto: Pontus Lundahl/ Scanpix
Algansamlingarna i Östersjön har ännu inte nått land längsmed Hanöbuktens kust.
? Allt tyder på att stora ytansamlingar ligger kvar söder om Skåne och Hanöbukten, säger Sture Nellbring, marinbiolog på Informationsscentralen för Egentliga Östersjön.

GT - 16 okt 15 kl. 11:56

Varningen: Falska Håkan-biljetter säljs

Se upp alla Håkan Hellström- fans! Först under morgondagen släpps biljetterna till konserten på Ullevi den fjärde juni nästa år. Men redan nu ligger biljetter ute till försäljning på internet.

Expressen - 06 apr 16 kl. 21:30

Förvarnade sin vän – innan UG:s granskning

"Det hade varit bättre om Helena inte hade ringt." I en studiointervju med "Uppdrag gransknings" Janne Josefsson ångrar Skatteverkets högste chef att han inte stoppade varningen till vännen Frank Belfrage. – Det var ett misstag av både mig och Helena att Helena försökte ringa, men nu blev det inget svar och hon försökte inte ringa igen, vilket var bra.

Expressen - 14 dec 16 kl. 03:28

Varningen: Här blir det halt på vägarna

Det blir fortsatt halt på vägarna på många håll de närmaste dagarna. Ishalkan ersätts av frosthalka när det klarnar upp och fryser på. Men någon vit jul är inte i sikte i södra delen av landet.

Expressen - 14 feb 17 kl. 04:14

Varningen: Flynn kan riskera bli utpressad

Kontroversen kring Donald Trumps säkerhetsrådgivare Michael Flynn fortsätter. Flynn ska ha diskuterat USA:s sanktioner med ett ryskt sändebud redan innan Trump svurits in som president. Men redan i slutet av januari ska justitiedepartementet ha varnat Vita huset för att Flynn kan vara i riskzonen för rysk utpressning..

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 15:51

Amazon på väg till Sverige – ansöker om att få erbjuda betaltjänster

Amerikanska e-handelsjätten Amazon har startat ett svenskt betalbolag och ansökt om att få börja erbjuda betaltjänster i Sverige. .

VA - I förrgår: 15:17

Nya rön slår hål på myter om vänsterhäntas genialitet

Nu har en brittisk forskarduo slagit fast att vänsterhänta visserligen är genier inom vissa områden, men långtifrån alla är det. .

VA - I förrgår: 11:33

SD petar ner M – blir näst största parti i Ipsos-mätning

Sverigedemokraterna ökar medan Moderaterna backar i Ipsos senaste opinionsmätning, vilket innebär att M blir mindre än SD.  .

VA - I förrgår: 09:52

Ska du starta företag? Här är sakerna du inte får missa

I uppstarten av ett nytt företag finns det mycket att tänka på. Här ger experten Emma Dansbo, partner och advokat på Delphi, sina bästa tips på vad man som entreprenörer bör fundera på från ett legalt perspektiv för att redan från början skapa bra förutsättningar för sitt bolag  – samt sin syn på varför förutsättningarna för att bygga framgångsrika tillväxtbolag fortfarande skiljer sig mellan m....

VA - I förrgår: 09:45

Youtube får ny konkurrens från Instagram – som har 1 miljard användare i ryggen

Samtidigt som Instagram nått milstolpen 1 miljard aktiva användare lanserar man en ny satsning: en videotjänst som ska konkurrera med Youtube. .

VA - I förrgår: 09:39

Här är de vanligaste missarna du gör när du investerar

Att förvalta kapital är svårt och det finns några vanliga fallgropar som drabbar de flesta gör-det-självare. .

VA - I förrgår: 08:55

Tre aktier att köpa nu – och en med röd varningsflagg

Köp Rovio, Tryg och Coor men avstå från Soltech. De råden ger Affärsvärlden i sin senaste utgåva. .

VA - I förrgår: 16:37

Varumärkesforskaren: ”H&M gör äntligen någonting rätt”

H&M Home utvidgar sortimentet med möbler och lampor. Ett smart drag enligt KTH-forskaren Henrik Uggla. .

VA - I förrgår: 16:24

Scooter-ekonomin exploderar – därför flockas entreprenörer och riskkapital kring sparkcyklarna

Sparkcyklar har på rekordtid blivit bland det allra hetaste i startupväg, både bland entreprenörer och riskkapitalister i USA.  .

VA - I förrgår: 16:13

KRÖNIKA: "Glöm allt du vet – hur vi jobbar, samarbetar och leder team håller på att vändas upp och ned”

En ny kärnkompetens blir förmågan att glömma hur det alltid varit, menar Tom Turula, redaktör på Business Insider Nordic. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.