VA > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 08:41

VA - 22 feb 18 kl. 12:42

Varningen: Sälj aktierna innan alla andra gör detGoldman Sachs varnar för svenska bankaktier. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Sachs

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varningen, Sälj, aktierna, innanalla andra , gördet
Expressen - 27 apr 16 kl. 09:48

Varningen för bankaktier

Visst kan man investera i bankaktier, om man är ute efter den årliga utdelningen. Men bara de globala finanssystemen skälver till dyker värdet på aktierna. Den varningen utfärdar Dagens industris analysreporter Martin Blomgren i Börsmorgon, som även sänds på Expressen.

Expressen - 19 jan 11 kl. 14:12

Någon tog emot varningen om terrorattacken

En anställd på en svensk myndighet fick förhandsinformation om att en terrorattack skulle inträffa på Drottninggatan - innan Taimour Abdulwahab sprängdes till döds. Men varningen gick aldrig vidare till Säpo. Det bekräftar nu flera källor med insyn i utredningen för Expressen..

Dagens PS - 23 nov 16 kl. 12:51

Varningen: Hackare siktar in sig på din kropp

Dagens PS har tidigare skrivit om ett fall där en hackare lyckades ta över en personbil och köra den i diket, och i samma veva listade sajten Hopes&Fears 13 sätt en hackare ”kan döda”. Nu rapporterar amerikanska CBS om att dataexperter gör sig redo för en kommande våg av säkerhetshot mot människor själva. I takt med att allt fler prylar kopplas upp mot internet ökar sätten en hackare kan komma över känslig information eller ta över kontrollen av en enhet.

Expressen - 24 maj 16 kl. 17:06

Borg: Bara tidsfråga innan bopriserna faller

Det bara en tidsfråga innan vi får se så kraftiga prisfall på bostäder att hela den svenska ekonomin drabbas. Den skarpa varningen kommer från den tidigare finansministern Anders Borg, som talade på konferensen Di Bank i dag. – Jag ser inte hur det kan undvikas, säger han..

Expressen - 02 aug 12 kl. 20:13

Varningen: "De flesta kissar i bassängen..."

Här kommer en upplysning som du absolut inte ville ha: nästan alla elitsimmare kissar i bassängen under simtävlingar. Det uppger i alla fall den före detta simstjärnan Carly Geer ? som påstår att hon har sett simmare utföra sina behov precis innan loppdags.

Kristianstadsbladet - 30 jul 13 kl. 06:30

"Kontrollera att vattnet är klart innan bad"

Arkivfoto: Pontus Lundahl/ Scanpix
Algansamlingarna i Östersjön har ännu inte nått land längsmed Hanöbuktens kust.
? Allt tyder på att stora ytansamlingar ligger kvar söder om Skåne och Hanöbukten, säger Sture Nellbring, marinbiolog på Informationsscentralen för Egentliga Östersjön.

GT - 16 okt 15 kl. 11:56

Varningen: Falska Håkan-biljetter säljs

Se upp alla Håkan Hellström- fans! Först under morgondagen släpps biljetterna till konserten på Ullevi den fjärde juni nästa år. Men redan nu ligger biljetter ute till försäljning på internet.

Expressen - 06 apr 16 kl. 21:30

Förvarnade sin vän – innan UG:s granskning

"Det hade varit bättre om Helena inte hade ringt." I en studiointervju med "Uppdrag gransknings" Janne Josefsson ångrar Skatteverkets högste chef att han inte stoppade varningen till vännen Frank Belfrage. – Det var ett misstag av både mig och Helena att Helena försökte ringa, men nu blev det inget svar och hon försökte inte ringa igen, vilket var bra.

Expressen - 14 dec 16 kl. 03:28

Varningen: Här blir det halt på vägarna

Det blir fortsatt halt på vägarna på många håll de närmaste dagarna. Ishalkan ersätts av frosthalka när det klarnar upp och fryser på. Men någon vit jul är inte i sikte i södra delen av landet.

Expressen - 14 feb 17 kl. 04:14

Varningen: Flynn kan riskera bli utpressad

Kontroversen kring Donald Trumps säkerhetsrådgivare Michael Flynn fortsätter. Flynn ska ha diskuterat USA:s sanktioner med ett ryskt sändebud redan innan Trump svurits in som president. Men redan i slutet av januari ska justitiedepartementet ha varnat Vita huset för att Flynn kan vara i riskzonen för rysk utpressning..

Fler nyheter från VA

VA - 16 timmar sedan

May senarelägger Brexit-omröstning efter krismöte

Omröstningen om brexitavtalet skjuts upp, meddelar Storbritanniens premiärminister Theresa May. .

VA - 16 timmar sedan

Liberalerna nobbar Löfven

Liberalerna säger nej till Stefan Löfven som statsminister, enligt uppgifter till Ekot. .

VA - 17 timmar sedan

Boeing lanserar affärsjet med rekordsträcka – runt mer än halva jordklotet

Boeings nya superplan ska kunna ta sig runt mer än halva jordklotet utan bränslepåfyllning.  .

VA - 18 timmar sedan

Mörka moln för solenergibolaget Azelio i börspremiären

Azelio handlas klart under teckningskursen i börsdebuten på First North. .

VA - 18 timmar sedan

Storbank kapar Apples riktkurs – kunderna shoppar äldre Iphone-modeller

Citigroup följer efter Morgan Stanley och sänker Apples riktkurs. .

VA - 18 timmar sedan

Löfven efter Lööfs besked: S fortsatt beredda göra eftergifter

Under en presskonferens på måndagen meddelade Centerpartiet att de inte kommer att samarbeta med Socialdemokraterna. Detta efter att tidigare ha övervägt att släppa fram Stefan Löfven som statsminister om han gick med på att "acceptera en tydlig liberal reformagenda". Dessutom sade Centerpartiets....

VA - 19 timmar sedan

Börsen: Defensiva sektorer står emot nedgången

Stockholmsbörsen började handelsveckan med minus, i likhet med andra europeiska börser. De flesta sektorer handlades lägre med undantag för defensiva branscher som teleoperatörer och läkemedel. .

VA - 20 timmar sedan

Här är det exklusiva 17-nätverkets nya medlemmar

17 nätverket blir större och tar in nya medlemmar. .

VA - 21 timmar sedan

Talmannen ger partierna ett par dagar att "överväga innebörden" av Lööfs besked

Centerpartiets ledare Annie Lööf meddelade under måndagen att det inte kommer bli något samarbete med Socialdemokraterna. Nu ger talmannen partierna några dagar att "överväga innebörden" av beskedet. .

VA - 21 timmar sedan

Uppgifter: Investerare "förbryllas" över hur snabbt elscooter-bolaget Lime bränner pengar

Elscooter-bolaget Lime, som nyligen lanserade i Sverige, radar upp stora månatliga förluster vilka snabbt sätter sprätt på riskkapitalet, skriver The Information med hänvisning till källor. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.