VA > Ekonomi

Friday, 23 March, 19:27

Liknande nyheter

Taggar: Varningen, Sälj, aktierna, innanalla andra , gördet
Expressen - 27 apr 16 kl. 09:48

Varningen för bankaktier

Visst kan man investera i bankaktier, om man är ute efter den årliga utdelningen. Men bara de globala finanssystemen skälver till dyker värdet på aktierna. Den varningen utfärdar Dagens industris analysreporter Martin Blomgren i Börsmorgon, som även sänds på Expressen.

Expressen - 19 jan 11 kl. 14:12

Någon tog emot varningen om terrorattacken

En anställd på en svensk myndighet fick förhandsinformation om att en terrorattack skulle inträffa på Drottninggatan - innan Taimour Abdulwahab sprängdes till döds. Men varningen gick aldrig vidare till Säpo. Det bekräftar nu flera källor med insyn i utredningen för Expressen..

Dagens PS - 23 nov 16 kl. 12:51

Varningen: Hackare siktar in sig på din kropp

Dagens PS har tidigare skrivit om ett fall där en hackare lyckades ta över en personbil och köra den i diket, och i samma veva listade sajten Hopes&Fears 13 sätt en hackare ”kan döda”. Nu rapporterar amerikanska CBS om att dataexperter gör sig redo för en kommande våg av säkerhetshot mot människor själva. I takt med att allt fler prylar kopplas upp mot internet ökar sätten en hackare kan komma över känslig information eller ta över kontrollen av en enhet.

Expressen - 24 maj 16 kl. 17:06

Borg: Bara tidsfråga innan bopriserna faller

Det bara en tidsfråga innan vi får se så kraftiga prisfall på bostäder att hela den svenska ekonomin drabbas. Den skarpa varningen kommer från den tidigare finansministern Anders Borg, som talade på konferensen Di Bank i dag. – Jag ser inte hur det kan undvikas, säger han..

Expressen - 02 aug 12 kl. 20:13

Varningen: "De flesta kissar i bassängen..."

Här kommer en upplysning som du absolut inte ville ha: nästan alla elitsimmare kissar i bassängen under simtävlingar. Det uppger i alla fall den före detta simstjärnan Carly Geer ? som påstår att hon har sett simmare utföra sina behov precis innan loppdags.

Kristianstadsbladet - 30 jul 13 kl. 06:30

"Kontrollera att vattnet är klart innan bad"

Arkivfoto: Pontus Lundahl/ Scanpix
Algansamlingarna i Östersjön har ännu inte nått land längsmed Hanöbuktens kust.
? Allt tyder på att stora ytansamlingar ligger kvar söder om Skåne och Hanöbukten, säger Sture Nellbring, marinbiolog på Informationsscentralen för Egentliga Östersjön.

GT - 16 okt 15 kl. 11:56

Varningen: Falska Håkan-biljetter säljs

Se upp alla Håkan Hellström- fans! Först under morgondagen släpps biljetterna till konserten på Ullevi den fjärde juni nästa år. Men redan nu ligger biljetter ute till försäljning på internet.

Expressen - 06 apr 16 kl. 21:30

Förvarnade sin vän – innan UG:s granskning

"Det hade varit bättre om Helena inte hade ringt." I en studiointervju med "Uppdrag gransknings" Janne Josefsson ångrar Skatteverkets högste chef att han inte stoppade varningen till vännen Frank Belfrage. – Det var ett misstag av både mig och Helena att Helena försökte ringa, men nu blev det inget svar och hon försökte inte ringa igen, vilket var bra.

Expressen - 14 dec 16 kl. 03:28

Varningen: Här blir det halt på vägarna

Det blir fortsatt halt på vägarna på många håll de närmaste dagarna. Ishalkan ersätts av frosthalka när det klarnar upp och fryser på. Men någon vit jul är inte i sikte i södra delen av landet.

Expressen - 14 feb 17 kl. 04:14

Varningen: Flynn kan riskera bli utpressad

Kontroversen kring Donald Trumps säkerhetsrådgivare Michael Flynn fortsätter. Flynn ska ha diskuterat USA:s sanktioner med ett ryskt sändebud redan innan Trump svurits in som president. Men redan i slutet av januari ska justitiedepartementet ha varnat Vita huset för att Flynn kan vara i riskzonen för rysk utpressning..

Fler nyheter från VA

VA - 4 timmar sedan

Tysanders segertåg: Nu är även kineserna galna i Daniel Wellington-klockor

Svenska Daniel Wellington är nu det största klockmärket på Alibabas e-handelsplats Tmall. .

VA - Igår: 15:21

Mitt i krisen: Zuckerberg bygger Facebook-stad – välkommen till ”Zucktown”

Facebook brottas med värsta krisen i företagets 14-åriga historia. Men planerna på att expandera det sociala nätverket till den fysiska världen fortsätter i oförminskad styrka.  .

VA - 3 timmar sedan

Experterna: Så säkrar du din portfölj vid ett handelskrig

USA och Kina höjer tonläget i vad som kan eskalera till ett regelrätt handelskrig. Här är sparekonomernas och chefsstrategens bästa tips på hur du ska tänka kring dina placeringar. .

VA - Igår: 23:38

Hon gjorde topphemligt detektivarbete i rysk trollfabrik – nu varnar hon för rysk propaganda i den svenska valrörelsen

Under två månader 2015 fick den ryska frilansjournalisten Lyudmila Savchuk en unik inblick i trollfabriken Internet Research i S:t Petersburg.  .

VA - 8 timmar sedan

Det digitala företagsklimatet: De här kompetenserna efterfrågas på svenska bolags ekonomiavdelningar

En rapport från Svenskt Näringsliv visar att svenska företags ekonomiavdelningar skriker efter nya typer av kompetens. .

VA - 5 timmar sedan

Veckans topplista: Nordens 10 hetaste aktier att köpa just nu

Här är aktierna med starkast köpsignaler. .

VA - 22 timmar sedan

Bank-vd:n om entreprenörer och jämställdhet: “Handlar inte bara om rättvisa utan främst om affärsnytta”

Kvinnliga entreprenörer vittnar inte sällan om att de blir dåligt bemötta på banker och får sämre villkor än män. Danske Bank Sveriges vd Berit Behring vill se en förändring och drivs främst av viljan att skapa mer affärsnytta, genom att fler kvinnor driver bolag. .

VA - 8 timmar sedan

Psykologen: Så bryter du ditt sociala medier-beroende

Allt fler har insett baksidan med social media där användandet har förvandlats till ett beroende. Hoa Ly är psykolog, entreprenör och språkrör för ”Time well spent”, en ny världsomspännande rörelse som vet hur du ska ta tillbaka makten över mobilen. .

VA - 9 timmar sedan

6 vanliga fallgropar inom e‑handel B2B

E-handel inom B2B-segmentet är på stark uppgång och lär bli en stor inkomstkälla för många företag i framtiden. Men precis som med alla andra marknader finns det fallgropar. Som tur är går de att undvika.

VA - Igår: 23:17

Här är supertalangen som ska ta upp kampen med godisjättarna

Årets Näringslivsrookie i Malmö för 3 år sedan och Supertalang i år. Tanken är att på allvar ta upp kampen med godisjättarna genom att erbjuda ett hälsoriktigt alternativ till att stilla sötsuget i samhället. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.