Expressen > Nyheter

Sunday, 09 December, 21:17

Expressen - 22 feb 18 kl. 10:17

Tovas mördares krav inifrån cellen: ”Tappat förtroende”Här är livstidsdömda Billy Fagerströms klagobrev inifrån cellen.Tova Mobergs mördare sågar sin advokat och beskyller honom för att ha ”underlåtit (...) att lyfta fram bevis” som talar till Fagerströms fördel.”Jag är bara 23 år gammal och har blivit dömd till livstids fängelse”, skriver mördaren. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Billy Fagerströms, Mobergs, Fagerströms

Dela artikeln

6872 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tovas, mördares, krav, inifrån, cellenTappat , förtroende
Expressen - 03 dec 17 kl. 11:58

Expojkvännen försökte styra Tovas föräldrar

Tova Moberg, 19, levde i skräck för sin 22-årige ex-pojkvän.Med våld och psykisk terror manipulerade han henne innan mordet, enligt polisutredningen.Sen försökte han styra Tovas föräldrar med sms, telefonsamtal, lögner och krav på pengar.

Expressen - 04 dec 17 kl. 21:01

Pappan kallas in – för att skydda Tovas expojkvän

Han misstänks ha mördat Tova Moberg och sänkt henne i sjön, bunden vid en skottkärra.Nu, under pågående rättegång, kommer 22-åringens nya krav till domstolen:Han kallar in Tovas simtränare liksom sin egen pappa – i syfte att knäcka några av polisens starkaste bevis..

YLE - 10 feb 17 kl. 04:13

Krisarbetare: Är unga förberedda på att misslyckas?

Prestationsångest är den största orsaken till att unga, särskilt kvinnor, söker hjälp vid Helsingfors Missions krisjour. Det visar en färsk enkätundersökning. Unga har sociala nätverk men ingen att tala med.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ingrid Wall prisade hundarna som hittade dotterns kvarlevor

Nu har de tre hundarna Ace, Ben och Cross fått ta emot priset som "Årets polishund 2018" för sina insatser i att hitta den mördade journalisten Kim Walls kvarlevor.Prisutdelaren var Kim Walls mamma Ingrid Wall."I dag hade jag förmånen att få dela ut pris till dessa hjältar", skriver Ingrid Wall i ett offentligt inlägg på Facebook..

Expressen - 15 minuter sedan

Mikaelas ilska efter det väpnade rånet

Den anställda skulle stänga för kvällen.Då tog sig två maskerade och beväpnade rånare in bakvägen på Mickans Grill och hotade med ett pistolliknande föremål.Kvar lämnade de sedan den anställda – svårt chockad.

Expressen - 30 minuter sedan

Stora förseningar i tågtrafiken efter omfattande signalfel

Det råder stora störningar i tågtrafiken mellan Stockhom och Göteborg sedan 16-tiden på söndagen.Anledningen är enligt Trafikverket, ett omfattande signalfel.– Vi har tekniker på plats som jobbar jättehårt för att försök lösa det här, säger Sara Lindström, presskommunikatör på Trafikverket.

Expressen - 45 minuter sedan

Prinsessan Madeleleine har skrivit klart sin barnbok

NEW YORK. Prinsessan Madeleine har i hemlighet skrivit klart sin barnbok.Projektet kommer att presenteras redan i början på nästa år.

Expressen - 1 timme sedan

Amanda, 22, fastnade på toaletten – fick skruvas loss

När Amanda skulle spola på toaletten på en O'learys-restaurang i Kalmar fastnade hon med fingret.Till slut fick personalen hämta verktygslådan och skruva loss hela fästet.– Det är kul att jag kan bjuda på mig själv, säger Amanda Olsson, 22..

Expressen - 2 timmar sedan

Villa brinner i Dalby – räddningstjänsten på plats

En villabrand utbröt på Elverksvägen i Dalby utanför Lund vid 18-tiden på söndagen.– Det brinner i takkonstruktionen och vi jobbar för fullt med släckningsarbetet, säger Mattias Sköld, inre befäl vid räddningsbtjänsten Syd..

Expressen - 2 timmar sedan

Amanda dog utomlands – kom hem utan sina organ

Amanda Gill, 41, dog i Mexiko förra vintern. När hennes kropp skickades hem till Storbritannien saknades flera organ – och nu misstänker hennes familj att någon har stulit dem. – De tog allt som fanns i henne, säger Amanda Gills mamma Elaine Hines till Daily Mail.

Expressen - 2 timmar sedan

Mystisk aktivitet i svensk hamn: ”Onaturliga rörelser”

Mystiska undervattensrörelser har upptäckts av arbetare i Gävle hamn.Observationen har anmälts till Försvarsmakten.– Hamnarbetarna har sett rörelser i och på vattnet som man inte kan förklara och som det inte kan finnas någon rimlig förklaring till, säger Fredrik Svanbom, vd för Gävle hamn, till SVT Nyheter Gävleborg.

Expressen - 3 timmar sedan

18-årig misstänkt bombman hade avvikit från LVU-hem

Bomben placerades utanför barnfamiljens bostad i Malmö.Men en säkerhetsdörr räddade dem från allvarliga skador.I stället skadades en 18-årig man som avviktit från ett ungdomshem mycket svårt.

Expressen - 4 timmar sedan

Stopp i trafiken efter olycka

En krock mellan två bilar utanför Tingsryd har lett till att trafiken påverkas.Det är fortfarande oklart om någon blivit allvarligt skadad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.