Dagen > Kultur

Friday, 23 March, 08:11

Liknande nyheter

Taggar: Trump, riskerar, valförlustom han inte , vinner, fler, kristna
Dagen - 22 feb 18 kl. 10:15

"Trump riskerar valförlust om han inte vinner fler kristna"

Om presidenten inte förmår engagera fler kristna, riskerar han att förlora valet 2020, säger chefen för inflytelserika American Culture and Faith Institute..

Alliansfritt Sverige - 10 jun 12 kl. 16:25

Maud Olofsson dödförklarar alliansen vid valförlust

TAKTIK. Att alliansen har problem med opinionen, media, oppositionen, arbetslösheten och varandra är ingen nyhet. Men att förra Centerledaren Maud Olofsson yttrar sig om alliansens läge efter en realistisk valförlust är nytt.

Expressen - 08 nov 16 kl. 19:06

Trumps nya hot: Kan vägra en valförlust

Flera gånger har republikanernas presidentkandidat Donald Trump gett hintar om att han kanske inte kommer att acceptera valresultatet. På självaste valdagen vägrar han fortfarande att yttra sig om situationen efter en eventuell valförlust. Detta rapporterar CNN.

Expressen - 14 aug 13 kl. 07:37

Annie Lööf: Alliansen överlever en valförlust

Annie Lööf är beredd på tuffa förhandlingar om höstbudgeten. Hennes främsta krav är att företagen slipper ansvaret för den andra sjuklöneveckan. I Expressens sommarintervju slår C-ledaren fast att det femte jobbskatteavdraget ska genomföras, flaggar för en försäljning av Vattenfalls utländska del och menar att alliansen kommer att överleva en valförlust.

SvD - 28 aug 14 kl. 23:56

Lööf ser allianser – även vid valförlust

Centerpartiets Annie Lööf hoppas på fortsatt regeringsinnehav. Men vid valförlust tänker hon ta ansvar – och listar nu en rad områden där hon kan tänka sig blocköverskridande samarbete: migration, försvaret, skola och energi..

DN - 30 aug 14 kl. 05:54

”Risk att alliansen dör vid valförlust”

Det är långt ifrån säkert att alliansen överlever en borgerlig valförlust. Det menar flera företrädare för FP- och C-distrikt som DN har talat med. Precis som sina väljare håller flera av dem dörren öppen till ett S-lett regeringssamarbete..

Expressen - 30 okt 16 kl. 00:19

Isländska regeringen går mot valförlust

Den isländska regeringen ser ut att gå mot en valförlust. Med 140 000 röster räknade får tvåpartikoalitionen 29 platser i parlamentet - tre färre än vad som krävs för majoritet. Valets stora vinnare är Piratpartiet och det nya liberala partiet Viðreisn - men efter det preliminära resultatet är det fortfarande oklart vilka som bildar regering..

SVT - 12 nov 16 kl. 21:35

Clinton skyller valförlust på FBI-chef

Hillary Clinton ger FBI-chefen James Comeys skulden till hennes valförlust. Hon menar att mailskandalen påverkat hennes valkampanj negativt, uppger flera medier..

DN - 06 jan 17 kl. 19:30

”Obama hade del i Clintons valförlust”

Boston. Barack Obama kommer att ses som en president som förändrade USA. Men genom att försumma det demokratiska partiet krattades vägen för Trump.

BT - 15 sep 14 kl. 00:40

Reinfeldt avgår efter valförlust

Det låg i luften, men tog ändå många på sängen. Fredrik Reinfeldts besked om att han avgår, både som statsminister och moderatledare, gav upphov till såväl tårar som svordomar på Moderaternas valvaka. Valresultatet innebär att Moderaterna har förlorat statsministerposten.

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 5 timmar sedan

Här är trion som ska intervjua partiledarna

Sällan har religionens plats i samhället varit så hett omdebatterat som nu. Vad passar då bättre än att flytta in samtalet i kyrkan? Torsdag den 5 april inleds partiledarutfrågningarna i regi av tidningen Dagen och pingstkyrkan i Uppsala..

Dagen - 5 timmar sedan

”I smyg tänkte jag att jag kanske hade blivit frälst”

Föreställ dig att en av Sveriges mest inflytelserika rockprofiler hamnar på en lovsångshelg i Småland där han blir frälst. Därefter går han en Alphakurs som slutar med att han döps i grannes pool. Inse sedan att verkligheten ibland överträffar dikten.

Dagen - 5 timmar sedan

Singapore – det lilla landet med extra allt

Singapore är en spännande och märklig plats på samma gång. Det lilla landet som samtidigt är en stad och en ö, har mycket att erbjuda, alltifrån vita tigrar till konstgjorda öar..

Dagen - 5 timmar sedan

Omsorgen om andra viktig för Leif-Ove Bohlin

På söndag fyller Leif-Ove Bohlin 70 år. Även om han varit pensionär i flera år fortsätter han både att jobba och ha en massa bollar i luften..

Dagen - 5 timmar sedan

Osunt beroende av staten

Den nya utredningen visar att samfunden inte kan ta för givet att deras rätt till självstyre kommer respekteras, skriver Marcus Jonsson..

Dagen - 5 timmar sedan

Lättuggad livsvisdom som berör

Dagen - 5 timmar sedan

Välkommen du som rubbar hela vår existens

När Jesus dyker upp är ingenting som vanligt längre, han befriar, upprättar och bryter alla förväntningar..

Dagen - 5 timmar sedan

”Mycket av det jag drömt om har gått i uppfyllelse”

Sandra Bäckelid fyller 35 år och är en riktig äventyrare. Födelsedagen firas utomlands på en strand..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.