Sydsvenskan > Kultur

Tuesday, 24 April, 04:42

Sydsvenskan - 22 feb 18 kl. 09:28

Börsen öppnar nedåtStockholmsbörsen inleder torsdagens handel nedåt, i linje med ledande Europabörser och efter en dyster börsdag i Asien. OMXS-index har efter cirka 20 minuters handel backat med 0,6 procent till 567,6. Nedgången är bred, med 29 av 30 aktier i OMXS30-inde.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Europabörser, Asien, OMXS, OMXS30

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsenöppnar nedåt
Cornucopia - 07 sep 13 kl. 11:16

Väntade krig skickar upp börsen

Elva länder har nu bestämt sig för att döda lite syrier eftersom man påvisat förekomsten av C-stridsmedlet sarin i incidenten i Damaskus förorter, vilket tas som ett bevis att det är Assadregimen som är skyldig. Det är ett glädjande besked för världens börser, då väntade krig skickar upp börsen när de bryter ut.

Detta är alltså ett rent cyniskt inlägg kring att krig alltså skickar upp börsen och gör alla med kapital rikare, och jag tar inte någon som helst hänsyn till humana sidor på detta, utan är rent cynisk här.

Cornucopia - 14 aug 17 kl. 11:11

Vad har varit bäst de senaste fem åren - börsen eller bostaden?

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Nordnet.

En evig fråga är vad man tjänar bäst på - en egen bostad eller i att investera på börsen. Följdfrågan är också om det har varit bättre att lägga pengarna på en handpenning till en bostad eller att låta dem sitta kvar på börsen?

Dagens PS - 20 jun 17 kl. 09:50

Stockholmsbörsen på topp-5-listan

Med drygt 11 procents uppgång hittills i år hamnar Stockholmsbörsen i gott sällskap bland Europas fem mäktigaste börser. Det konstaterar SvD Näringsliv, som hänvisar till Bloomberg och Avanza. Listan toppas av Madridbörsen, som står på plus 16 procent i år.

Dagens PS - 28 jun 17 kl. 09:00

Blytungt: Bästa aktierna om börsen rasar

Hittills i år är Stockholmsbörsen upp med drygt 13 procent, inklusive utdelningar, och fortsätter trenden året ut blir det sjätte året i rad som börsen stänger på plus. Dagens Industris Magnus Dagel konstaterar att Stockholmsbörsen endast avslutat på minus två år under de senaste tio åren: 2008 och 2011. Samtidigt har börsyran fått stora finansmän som Carl Bennet och Rune Andersson att varna för de höga värderingarna och att raset kommer.

Cornucopia - 13 sep 17 kl. 14:25

"Sitt still i båten, börsen går alltid upp" är teknisk analys

I diskussionen om teknisk analys vs fundamental analys är det populärt att ifrågasätta teknisk analys genom att påtala att börsen alltid går upp långsiktigt. Men det är i själva verket en långsiktig teknisk analys av rådande mycket långsiktig trend på börsen och inte fundamental analys.Dagschart OMXS30.

Opinionen.se - 11 okt 13 kl. 17:09

Miljardbluffen som skakade börsen


"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa. Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer. Nu utreds härvan som grovt svindleri.

BT - 11 okt 13 kl. 17:09

Miljardbluffen som skakade börsen

"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa. Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer.Nu utreds härvan som grovt svindleri.

Kristianstadsbladet - 11 okt 13 kl. 17:32

Miljardbluffen som skakade börsen

"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa.Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer.Nu utreds härvan som grovt svindleri.

TA - 11 okt 13 kl. 17:32

Miljardbluffen som skakade börsen

"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa.Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer.Nu utreds härvan som grovt svindleri.

BT - 11 okt 13 kl. 17:34

Miljardbluffen som skakade börsen

"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa. Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer.Nu utreds härvan som grovt svindleri.

BT - 11 okt 13 kl. 12:16

Miljardbluffen som skakade börsen

Samsung köper börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder. Så stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa. Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Var är mamma? Björnungar hittade i Bulgarien

Tre björnungar har räddats i Bulgarien efter att bybor sett dem irra omkring föräldralösa på en väg i Rodopibergen i landets södra delar. Att de små brunbjörnarna hittades utan att modern fanns någonstans i närheten gjorde att landets miljödepartement b.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Inga terrorkopplingar i Toronto

Föraren i den vita skåpbil som mejat ner fotgängare i Toronto har identifierats som en 25-årig man från stadsdelen Richmond Hill i den kanadensiska storstaden, rapporterar mediebolaget CBC. Han har inga kända kopplingar till terrorgrupper. Mannen hade h.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Minst nio döda när bil mejade ner fotgängare i Toronto

Ytterligare 16 har skadats – varav fem vårdas i kritiskt tillstånd..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Misshandlad 17-åring lämnad avsvimmad i vinterstorm på öde golfbana

Nu åtalas två personer för dådet, en av dem har nyligen avtjänat straff för ett tidigare mordförsök..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Dansk musikfestival sätter ner foten mot professionella pantletare

Arrangörerna bakom festivalen Northside i danska Århus är trötta på ohyfsade pantsamlare som stör festivalen..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

67-åring krävde sex för missad konsert – åtalas för våldtäktsförsök

Kvinnan spelade in hoten med sin mobil – inspelningen används nu som bevis mot 67-åringen..

Sydsvenskan - 18 timmar sedan

Guterres tror på framsteg kring Syrien

Sverige i säkerhetsrådet, FN-reformer samt konflikten i Syrien. Det har statsminister Stefan Löfven (S) och FN:s generalsekreterare António Guterres diskuterat under ett möte på Kungliga biblioteket. Guterres har deltagit i säkerhetsrådets informella ar.

Sydsvenskan - 18 timmar sedan

”När ska Malmös pensionärer få åka gratis?”

Varför får jämnåriga fria bussresor i Lund och Helsingborg, men betala fullpris i Malmö?.

Sydsvenskan - 18 timmar sedan

En roman om att må dåligt som får läsaren att må bra

Kalle Lind läser Emmy Abrahamsons "Hur man gör succé på dårhus"..

Sydsvenskan - Igår: 02:31

Unik bild vid begravningen av Barbara Bush

Fyra tidigare presidenter träffades under helgens begravningsceremoni för Barbara Bush, som var både hustru och mor till en amerikansk statschef. Vid sidan av änkemannen George H W Bush, som var USA:s 41:a president, och sonen George W Bush med hustru L.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.