Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 18 September, 23:02

Liknande nyheter

Taggar: Ridsport, TRF-ryttaretill , final
Trelleborgs Allehanda - 28 jul 16 kl. 20:00

TRF-ryttare tog SM-guld i dressyr

Clara Egholm Hebsgaard tog sitt andra raka SM-guld i ponnydressyr. Den här gången gjorde hon det i TRF:s färger. Dessutom följde klubbkamraten Wilma Björk upp med ett brons..

Trelleborgs Allehanda - 27 nov 16 kl. 18:30

TRF-ryttare vann på Friends Arena

Clara Egholm Hebsgaard fick det slut hon drömde om. Det blev seger på Friends Arena med Extrem under ekipagets sista tävling tillsammans. Vinsten i ponnyküren med 74,450 procent var en stilig slutpunkt efter framgångsrika år..

Trelleborgs Allehanda - 25 feb 18 kl. 16:07

TRF-ryttare tia i Scandinavium

Det blev en tiondeplats för Emilia Liljegren när finalen i Sverigeponnyn avgjordes i Scandinavium. 13-åringen från Trelleborgs ryttarförening noterade 16 fel i finalen i Göteborg..

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 17:05

Het sommar för VM-aktuella ryttare

Runt tio ryttare finns på den "långa listan".Hälften ska bort lagom till VM.Hoppningens förbundskapten Sylve Söderstrand har en del att fundera på i sommar.

Trelleborgs Allehanda - 09 jul 14 kl. 17:05

Het sommar för VM-aktuella ryttare

Runt tio ryttare finns på den "långa listan".Hälften ska bort lagom till VM.Hoppningens förbundskapten Sylve Söderstrand har en del att fundera på i sommar.

Skånskan - 08 nov 15 kl. 23:47

Holmén klar för GP-final

Sport RIDSPORT Det var dramatik på högsta nivå när Stephanie Holmén från Grevlunda på Österlen till slut kvalade till den stora Grand Prix-finalen på Flyinge om tio dagar.
– Något av det värsta jag varit med om, sa Stephanie.Hon åkte de 70 milen till sista deltävlingen av VW-Grand Prix-serien på Strömsholm i Västmanland med ett mål i sikte: att ta en topplacering för att kunna rida den enormt penningstinna finalen.

DN - 26 aug 17 kl. 20:41

Guide: Det händer på ridsport-EM söndagen 27/8

GÖTEBORG. EM i ridsport i Göteborg är inne på upploppet. På söndag eftermiddag är hästfesten slut och ryttare och hästar vänder hemåt.

Skånskan - 02 jul 18 kl. 18:43

Medaljregn över skånska ryttare

ridsport De skånska ryttarna kunde knappast presterat bättre under den gångna helgen. På de nordiska mästerskapen i norska Drammen regnade det in medaljer till Sverige.Återigen har de Nordiska mästerskapen i hoppning och dressyr för unga ryttare genomförts.

YLE - 14 aug 17 kl. 17:10

Westernridning värnar om samarbetet mellan häst och ryttare

För tolv år sedan blev Karisbon Tuula Starck-Schreiber biten av westernridningsflugan. Hon säger att den hästsportsgrenen är väldigt fascinerande och omväxlande. Tuula Starck-Schreiber säger att westernridning kommer från cowboyer och deras vardag.

Sydsvenskan - 21 sep 17 kl. 06:00

TV3 storsatsar på ridsport

Det blir både ridsport och familjerelationer när sex pappor ska coachas till ryttare av sina döttrar. I TV3:s "Det stora hoppet" sätter sig amatörer på hästryggen. – De var skiträdda rent ut sagt, säger Malin Baryard Johnsson.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

S har inlett samtal med de borgerliga om att styra

Socialdemokraterna förlorade stort i valet och är inte längre Trelleborgs största parti. Men man har inte gett upp möjligheten att få vara med och styra. Partiet har haft samtal med såväl Moderaterna som Liberalerna om ett samarbete..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Trelleborgspar bjöds på middag hos kungafamiljen

Trelleborgsföretagaren Sami Järvenpääs arbete i det dolda gav honom och hans fru en plats på slottet där det det serverades kalv, piggvar, chokladsorbet och goda viner. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Centern vill se en borgerlig allians i Trelleborg

”Har vi möjlighet att samverka med allianspartierna vill vi gärna göra det”, säger Centerns gruppledare i Trelleborg, Patrik Holmberg. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Fler tyskar ska lockas till Dalabadet – ny arrendator har stora planer

När Fritid Österlen tog över campingen i Falsterbo ökade antalet tyska gäster kraftigt. Nu vill familjeföretaget göra samma sak i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Två personbilar har krockat på Hedvägen

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Rockparet återförenat – kommer till Trelleborg

Klassiska svenska rockparet Dan Hylander och Py Bäckman kommer till Trelleborg och Parken i höst. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Madsen-rättegång kan fortsätta där den slutade – domare frisk

I fredags fick rättegången mot Peter Madsen hastigt avbrytas sedan en domare blivit sjuk. Men han mår nu bättre – och rättegången kan fortsätta den 26 september. .

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Taxi Trelleborg förlorar striden – nekas prövningstillstånd

Taxi Trelleborgs kamp för att färdtjänstavtalet mellan Trelleborgs kommun och Vellinge taxi ska ogiltigförklaras ser ut att ha nått vägs ände. Kammarrätten tar inte upp ärendet för prövning .

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Operation Kastrera Alliansen

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Hemzelius utköpt för 42 månadslöner

SÖS-politikern Lars Hemzelius, lärare och huvudskyddsombud för LR, får motsvarande 42 månadslöner efter att ha blivit utköpt av Vellinge kommun. Efter förlikning får han 12 månaders uppsägningslön samt ett avgångsvederlag på nära 1,4 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.