Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 23 June, 15:31

Liknande nyheter

Taggar: Ridsport, TRF-ryttaretill , final
Trelleborgs Allehanda - 28 jul 16 kl. 20:00

TRF-ryttare tog SM-guld i dressyr

Clara Egholm Hebsgaard tog sitt andra raka SM-guld i ponnydressyr. Den här gången gjorde hon det i TRF:s färger. Dessutom följde klubbkamraten Wilma Björk upp med ett brons..

Trelleborgs Allehanda - 27 nov 16 kl. 18:30

TRF-ryttare vann på Friends Arena

Clara Egholm Hebsgaard fick det slut hon drömde om. Det blev seger på Friends Arena med Extrem under ekipagets sista tävling tillsammans. Vinsten i ponnyküren med 74,450 procent var en stilig slutpunkt efter framgångsrika år..

Trelleborgs Allehanda - 25 feb 18 kl. 16:07

TRF-ryttare tia i Scandinavium

Det blev en tiondeplats för Emilia Liljegren när finalen i Sverigeponnyn avgjordes i Scandinavium. 13-åringen från Trelleborgs ryttarförening noterade 16 fel i finalen i Göteborg..

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 17:05

Het sommar för VM-aktuella ryttare

Runt tio ryttare finns på den "långa listan".Hälften ska bort lagom till VM.Hoppningens förbundskapten Sylve Söderstrand har en del att fundera på i sommar.

Trelleborgs Allehanda - 09 jul 14 kl. 17:05

Het sommar för VM-aktuella ryttare

Runt tio ryttare finns på den "långa listan".Hälften ska bort lagom till VM.Hoppningens förbundskapten Sylve Söderstrand har en del att fundera på i sommar.

Skånskan - 08 nov 15 kl. 23:47

Holmén klar för GP-final

Sport RIDSPORT Det var dramatik på högsta nivå när Stephanie Holmén från Grevlunda på Österlen till slut kvalade till den stora Grand Prix-finalen på Flyinge om tio dagar.
– Något av det värsta jag varit med om, sa Stephanie.Hon åkte de 70 milen till sista deltävlingen av VW-Grand Prix-serien på Strömsholm i Västmanland med ett mål i sikte: att ta en topplacering för att kunna rida den enormt penningstinna finalen.

DN - 26 aug 17 kl. 20:41

Guide: Det händer på ridsport-EM söndagen 27/8

GÖTEBORG. EM i ridsport i Göteborg är inne på upploppet. På söndag eftermiddag är hästfesten slut och ryttare och hästar vänder hemåt.

Hela Gotland - 22 feb 11 kl. 04:00

Framgångar för ponnyer och ryttare

RIDSPORT: De nationella hopptävlingarna i Vetlanda hade landslagsledning för ponnyer och juniorer på plats och flera gotländska ryttare passade på att visa upp sig..

SmålandsPosten - 03 jun 14 kl. 06:52

Ett kraftprov för häst och ryttare

21942 löpare anmälde sig till årets Stockholm Marathon. 16954 av dem stod på startlinjen i lördags. Det var rekord i tävlingens 36-åriga historia.

Expressen - 25 nov 15 kl. 11:52

Sveriges bästa ryttare stängs av från tävling

Sveriges bästa ryttare stängs av. Douglas Lindelöw uppträdde olämpligt vid en tävling i Helsingborg. – Jag är förkrossad, säger ryttaren till tidningen Ridsport..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Kommunen vill att elnätet ska drivas som ett företag

Som en av få kommuner driver Trelleborg fortfarande sitt elnät i förvaltningsform. Nu ska man ta fram en utredning om att istället låta ett företag driva verksamheten..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Kulturnämnden vill se billigare kulturskola och fler artistbesök

Kulturnämnden vill ha gratis kulturskola och att få fler professionella artister att uppträda i kommunen. Det presenterar de i sitt budgetförslag för 2019. .

Trelleborgs Allehanda - Igår: 07:17

Här är nattens händelser i Skåne

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Midsommar: Natten lugn i Trelleborg

Inga större incidenter i regionen..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser i Skåne

Mordförsök i Malmö och bränder i Hässleholm. Här är nattens händelser, i Skåne och i omvärlden..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Kommunen uppmuntrar självförsvarskurs för flickor och kvinnor

Ett förslag från en medborgare föreslår att kommunen anordnar gratis självförsvarskurser till stadens tjejer och kvinnor. Kommunen ser gärna att kurserna hålls och vill se ett samarbete med stadens föreningar..

Trelleborgs Allehanda - 21 timmar sedan

Asatroende firade midsommar vid Ales stenar

Blothornet var fyllt av hembrygd mjöd och i den mänskliga ringen åkallades Oden, Tor och Freja. På midsommaraftons eftermiddag firade Nordiska asa-samfundet Midsommarblot vid Ales stenar..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Sagolika ”hattstugor” som bär på skånsk tradition

Som små sagohus där tankarna förs till Elsa Beskows ”Hattstugan” ligger åtta märkvärdiga byggnader mellan åkrarna i Östra Torp strax norr om Smygehamn. Vissa menar att ett besök vid dem känns som att befinna sig i en Star Wars-film. I vilket fall som helst ger de en unik upplevelse..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 06:00

S vill satsa halv miljard på cancervården

Genom att satsa ytterligare 500 miljoner kronor vill Socialdemokraterna få ner köerna till canceroperationer. Men först under nästa mandatperiod..

Trelleborgs Allehanda - 22 timmar sedan

Trelleborgare uttagna i landslaget

Joakim Limås och Linus Strömberg i Trelleborgs Bågskytteklubb, har blivit uttagna till en världscuptävling i Berlin i juli..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.