SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 14 December, 01:49

SmålandsPosten - 21 feb 18 kl. 23:27

”Bättre än att åka skridskor”Eleverna återvände till Lenhovdaskolan på sportlovet. Men inte för att räkna eller skriva. Under onsdagsförmiddagen var det pyssel som gällde..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Lenhovdaskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bättre änatt , åka, skridskor
YLE - 15 feb 16 kl. 13:00

Leo Komarov tvingades byta skridskor men behåller suspensoaren

Ishockeyspelaren Leo Komarov i Toronto Maple Leafs är ingen som byter ut sin utrustning i onödan. Det framgår i en intervju med tidningen Toronto Star. "Riktigt gamla", löd Komarovs svar på hur gamla skridskor hans favoritskridskor är.

Magazin24 - 20 dec 12 kl. 20:13

Dags att åka skridskor och skidor

Naturisarna är spolade, Teknikbacken är öppen och flera motionsspår är preparerade för skidåkning. Nu går det att åka längdskidor i flera av kommunerna och skridskor i alla kommuner. KÖPING Lagom till jullovet har naturisarna vid Elundskolan, Floraplan, Nibbleplanen, Nyckelbergsplanen, Skogslundsgatan och Rinken i Kolsva spolats och motionsspåren i Johannisdalsskogen och Korslöt har preparerats för skidåkning.

Kristianstadsbladet - 01 okt 11 kl. 06:30

"Som det är nu kan jag inte ens åka skridskor"

Först talades det om en enkel ryggskada, som inte skulle hindra Kristianstads IK:s forward Joni Lindlöf att vara med i nästa match. I stället har han missat två matcher och missar även morgondagens match mot Pantern. "Som det är nu kan jag inte ens åka skridskor", säger Lindlöf.

DN - 23 mar 15 kl. 16:34

Majorov till VM utan skridskor


Nu har det hänt igen. Konståkaren Alexander Majorovs skridskor försvann på vägen till ett mästerskap. Majorov har kommit till Shanghai för veckans VM.

Dalarnas tidningar - 31 jan 17 kl. 10:47

TV: Här åker barnen skridskor på vägen

Den 17:e januari åkte Filip, tio år, och Ebbah, åtta år, skridskor på Gamla Grycksbovägen – där de bor.
– Vi brukar kanske inte åka på så udda ställen, men båda barnen gillar att åka skridskor, säger pappa Henrik Öijer..

Västerbottens Folkblad - 27 jan 11 kl. 09:25

JVM-stjärnan petad ikväll: ?Kunde knappt åka skridskor?

SKELLEFTEÅ Skadad under JVM, felaktigt avstängd efter tacklingen i derbyt ? och petad ikväll Oscar Lindberg har gått igenom en tuff period. - Mot Brynäs var det så illa att jag knappt kunde åka skridskor, säger Skellefteå AIK:s juniorcenter.

Nya Wermlands Tidningen - 14 feb 11 kl. 09:45

Skridskor öppnar för sociala kontakter

Än slant de hit och än slant de hit men så småningom stod de i alla fall mest på fötterna. Det handlar om ensamkommande unga flyktingar som på lördagen var inbjudna att åka skridskor i Mariebergsskogen i Karlstad..

Expressen - 19 mar 11 kl. 09:26

Jönssons plan: Bli bättre - med skridskor

FALUN. Han är redan världens bästa sprinter. Men till nästa säsong ska Emil Jönsson, 25, bli ännu bättre.

Expressen - 03 sep 11 kl. 11:55

Nya skridskor tvingar Ridderwall till vila

Nya skridskorna tvingar Stefan Ridderwall, 23, till vila. Nye Timråmålvakten har drabbas av svullnader - och nu kan han tvingas byta skridskor igen. - Jag vet att man håller på kolla lite på att byta nu.

Expressen - 25 nov 11 kl. 21:17

Vaktmästarens kupp mot Jihdes skridskor

Här är Niklas Jihdes sönderklippta skridskor. Programledaren fick oväntade problem när han skulle göra intervjuer i kvällens sändning i Viasat Hockey. Huvudmisstänkt för dådet: Västerås materialare..

Expressen - 25 nov 11 kl. 22:34

Materialarens kupp - mot Jihdes skridskor

Här är Niklas Jihdes sönderklippta skridskor. Programledaren fick oväntade problem när han skulle göra intervjuer i kvällens sändning i Viasat Hockey. Huvudmisstänkt för dådet: Västerås materialare..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bakslag för Trump i senatsomröstning

Den amerikanska senaten har med siffrorna 56-41 röstat för att sätta stopp för USA:s stöd till kriget i Jemen. Sju republikaner röstade ja.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Självmord via poliser växande fråga

Polisen i Skåne ororas över att människor allt oftare försöker att ta sitt liv genom att bli skjutna av polismän. - Det här är ett fenomen som inte fanns när jag jobbade i yttre tjänst. I dag hör jag det mer ofta.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Tre bröder döms till fängelse

Tre bröder döms till flera års fängelsestraff för narkotikabrott i Göteborg, rapporterar Göteborgs-Posten. Männen var åtalade för att ha haft drygt tolv kilo cannabis och ett hekto kokain i ett källarförråd. Värdet på drogerna uppskattades till en halv miljon kronor.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Abortförbudet upphävt i Irland

Irlands parlament har antagit en ny lag som för första gången ger kvinnor möjlighet till legal abort. Premiärminister Leo Varadkar beskriver beslutet som "en historisk stund för kvinnorna".(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

WSJ: Utredning öppnad om Trumps installation

Federala åklagare i USA har öppnat en brottsutredning om den kommitté som ansvarade för president Donald Trumps installation i januari 2017. Enligt Wall Street Journal rör utredningen frågor hur medel som samlats in använts av kommittén.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

"Doobidoo" kommer tillbaka - med Lasse Kronér

Nu står det klart att det populära SVT-programmet "Doobidoo" får en ny säsong nästa år och att Lasse Kronér fortsätter som programledare, rapporterar Göteborgs-Posten. - Det känns jättekul.(TT).

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Operationssalar stängs efter år av smitta

En patient har avlidit och flera blivit svårt sjuka efter att bakterier i flera år spridits i operationssalarna för ryggkirurgi på Skånes universitetssjukhus i Malmö, rapporterar TV4 Nyheterna. Nu har sjukvårdspolitikerna i Region Skåne beslutat att stänga salarna.(TT).

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Spannmål för dyrt - gamla bullar blir etanol

Årets spannmålsskörd drabbades hårt av hettan i somras och nu får även etanolproducenten Lantmännen Agroetanol i Norrköping lida av effekterna. Spannmålspriset har blivit så högt att företaget börjat använda chips och gamla bullar i stället.(TT).

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Chelsea fördömer antisemitiska ramsor

Chelsea har kraftfullt tagit avstånd till de av lagets supportrar som enligt rapporter i brittisk media ska ha ropat antisemitiska ramsor i samband med bortamötet med ungerska Vidi i Europa League-fotbollen.(TT).

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

EU kräver släppta sjömän i Azovska sjön

Släpp omedelbart alla gripna ukrainska sjömän och deras fartyg, kräver EU:s stats- och regeringschefer av Ryssland.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.