SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 09 December, 20:10

SmålandsPosten - 21 feb 18 kl. 23:28

Nytt avtal ska ta det nya industriområdet ett steg närmre verklighetEn tidigare överenskommelse om att ta över en tomt stötte på hinder hos myndighet och har senarelagt planerna om ett nytt industriområde. Nu finns ett nytt avtalsförslag för antagande..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, avtalska ta det nya , industriområdetett , steg, närmre verklighet
DI - 26 feb 18 kl. 11:08

Com Hem tecknar nytt avtal med Fox

Kabeloperatören Com Hem har tecknat ett nytt avtal med det amerikanska tv-bolaget Fox Networks Group i Norden. .

Skånskan - 15 nov 17 kl. 14:42

Klart med nytt avtal för damerna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet och damlandslagsspelarna är överens om ett nytt avtal som sträcker sig till och med 2020. Däremot är alla detaljer i avtalet hemliga. ERWP.

UT - 17 jan 15 kl. 08:12

Bristande mobiltäckning i nya industriområdet

Nytt industriområde, nya lokaler - men bristande mobiltäckning.
Företaget LK Pex riktar kritik mot Ulricehamns kommun för den bristfälliga mobiltäckningen på Rönnåsen. Det är efter UTs artikel i julas om en planerad kartläggning av mobiltäckningen i Ulricehamns kommun som företaget LK Pex har vänt sig till kommunens IT-avdelning med synpunkter på den bristfälliga mobiltäckningen.

UT - 17 jan 15 kl. 08:12

Bristande mobiltäckning i nya industriområdet Rönnåsen

Nytt industriområde, nya lokaler - men bristande mobiltäckning.
Företaget LK Pex riktar kritik mot Ulricehamns kommun för den bristfälliga mobiltäckningen på Rönnåsen. Det är efter UTs artikel i julas om en planerad kartläggning av mobiltäckningen i Ulricehamns kommun som företaget LK Pex har vänt sig till kommunens IT-avdelning med synpunkter på den bristfälliga mobiltäckningen.

BT - 12 feb 14 kl. 07:57

Ridklubben i Ulricehamn får nytt avtal

I dagarna har det blivit klart. Ulricehamnsbygdens ridklubb har efter flera års väntan fått ett nytt avtal med kommunen. Men redan nu filas på ännu ett nytt.

YLE - 31 aug 16 kl. 13:56

Intresse för Östra industriområdet i Hangö

Flera intresserade företag har tagit kontakt och Hangö stad förhandlar som bäst med en intressent, säger stadsdirektör Denis Strandell i Hangö. Staden håller samtidigt dörren vidöppen för att en datacentral etableras på Östra industriområdet. Hangö stad äger tiotals hektar mark på det så kallade Östra industriområdet i Hangö, nära infarten till staden.

Kristianstadsbladet - 09 jul 13 kl. 12:30

Nytt avtal om bussar bromsas

Skånetrafiken får inte installera ny maskinvara i bussarna som planerat. Trivector anser att Skånetrafiken borde ha gjort en upphandling och kräver överprövning av förvaltningsdomstolen.
Under förra året upphandlade Skånetrafiken ett nytt avtal om kommunikationer med Telia Sonera.

Skånskan - 19 dec 15 kl. 14:00

Nytt avtal om 85 flyktingbarn

Sjöbo Familjenämnden i Sjöbo kommun har beslutat att ingå ett nytt avtal med Migrationsverket om att ta hand om 85 ensamkommande flyktingbarn under 2016.De avtal som ingicks för 2015 var att Sjöbo skulle ta emot 18 ensamkommande flyktingbarn. Det kom betydligt fler flyktingar till Sverige än man räknat med 2015, och i Sjöbo finns just nu 86 ensamkommande flyktingbarn.

YLE - 28 maj 14 kl. 17:52

Nytt avtal om Norra hamnen i Ekenäs görs upp

Byggföretaget Mäenpää Byggnads Ab får nu 18 månader på sig att provmarknadsföra bostäder och shoppingcenter i Norra hamnen i Ekenäs om stadsstyrelsen i Raseborg på måndag (2.6) ger grönt ljus för ett nytt avtal. Sedan kan Mäenpää besluta om man vill gå vidare med bara den ena delen av projektet, alltså bara bostäder eller bara shoppingcenter.

SmålandsPosten - 24 nov 14 kl. 06:14

Nu finns ett nytt avtal för psykoterapi

I närmare ett år har landstinget stått utan avtal för psykoterapi. Nu har ett nytt avtal tecknats med S:t Lukas – som landstinget först sade nej till.
– Det här är dåligt skött.

SmålandsPosten - 25 okt 13 kl. 06:52

Säkra nytt avtal för hästnäringen

Det krävs ett modernt och långsiktigt hållbart avtal för hästnäringen där ATG kan konkurrera mot internationella spelbolag på rättvisa villkor, så att man även i framtiden kan utveckla hästnäringen, skriver Stig H Johansson, travtränare och tidigare kusk, Per Åsling, ekonomisk-politisk talesperson, Centerpartiet och Karin Nilsson, skattepolitisk talesperson, Centerpartiet. Det avtal som ATG har för spel på trav och galopp i Sverige ligger till grund för en stor del av hela landets hästnäring. Det är därför vi har travbanor, ridskolor och utbildningar runt om i landet, även på mindre orter.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Alltvåan är långt borta för Alvesta

Alvesta SK förlorade söndagens match mot Jonstorp hemma i Virdavallens ishall. 1–5 i baken innebär att ASK nu bara har en mikroskopisk chans att få spela i Alltvåan..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Hockey: Tingsryd bortabesegrade Karlskoga

Tingsryds AIF stod för en ny urstark bortainsats på söndagen när man besegrade formstarka BIK Karlskoga med 5–3 i Nobelhallen..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Förbundskapten Signell: "Jag är jäkligt stolt"

Skrällen i Nantes var inom räckhåll. Till slut fick dock Sverige nöja sig med 21-21 mot världsmästaren Frankrike i deras hemma-EM. - Jag är jäkligt stolt över prestationen, säger förbundskaptenen Henrik Signell.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Så når Sverige EM-finalspelet i Paris

Hoppet om en EM-semifinal lever för Sverige, men det krävs seger mot Ryssland och hjälp av andra lag i mellanrundan. Här är två tänkbara scenarion som kan föra handbollslandslaget till Paris. Sverige måste under alla förutsättningar vinna mot Ryssland i avslutningen av EM:s mellanrunda på onsdag.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Saudi vägrar lämna ut mordmisstänkta

Saudiarabiens utrikesminister Adel al-Jubeir meddelar att kungadömet inte kommer att lämna ut sina medborgare.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ny triumf för Åby/Tjureda

Åby/Tjureda IF:s succé i bandyallsvenskan blir bara större och större. På lördagseftermiddagen besegrades Örebro SK på Behrn Arena med 5–3 (4–1).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Stämningsfullt luciatåg i simhallen

Andra advent fick en fin avslutning när duktiga barn och ungdomar i Växjö simsällskap höll luciatåg i simhallen. Simhopparna bjöd på en halsbrytande show..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Uppvärmning för stekhet nyårsrevy

Det har varit ett tacksamt år att att göra komik av. Det har hänt så mycket att det är svårt att välja. Anna Tenjes knivincident och trafikkaoset är två givna ämnen när nyårsrevyn Stekhett nu tar form..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

En förd till sjukhus efter villabrand

En villa i Mölnlycke i Härryda kommun står i full brand och en person som befann sig inne i villan har förts till sjukhus med brännskador, enligt polisen. Ett antal gasflaskor ska även ha exploderat inne i den brinnande byggnaden. - Såvitt jag vet är ingen mer saknad.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Anmälan om våldtäktsförsök i Järfälla

Polisen utreder ett misstänkt våldtäktsförsök i Jakobsberg i Järfälla. En kvinna ska ha blivit överfallen i ett grönområde. Kvinnan blev chockad av det inträffade, men det finns inga uppgifter om att hon ska ha blivit fysiskt skadad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.