Sydsvenskan > Inrikes

Sunday, 09 December, 23:27

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Ziasnya , kapitelär , skrivet, skånska
Posh24 - 21 maj 14 kl. 08:01

Hon är Oscar Zias nya kärlek: "De ses hela tiden!"

Oscar Zias karriär går som på räls, och nu har han även träffat rätt i kärlekslivet. Den 17-årige sångaren, som bland annat gjort succé i Melodifestivalen och Let's Dance, är enligt uppgift tillsammans med Maja Strömstedt, 16, dotter till Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt.

Hänt Extra uppger att paret träffades redan för ett år sedan, men att de har blivit mer seriösa på senaste tiden.

Expressen - 12 mar 16 kl. 16:02

Oscar Zias kritik mot den hemliga juryn

Oscar Zias genrep gick fel – nu ska uppträdandet bedömas av de mäktiga internationella jurygrupperna. Efter den tuffa känslosmällen riktar artisten kritik mot upplägget, att juryn sätter betyg utifrån genrepet. – Det är det som är så dumt, att det är på ett genrep de sätter sina poäng, säger Zia..

Skånskan - 16 feb 16 kl. 16:32

Föls Oscar Zias Mellodagbok

Nöje I lördagens tredje deltävling i Melodifestivalen tävlar Oscar Zia med låten Human.
Med start på onsdag kommer Oscar att dela med sig av sina äventyr i Melodifestivalen via en bilddagbok.
Håll koll här för att följa Oscar backstage i festivalen!.

Expressen - 13 mar 16 kl. 16:22

Oscar Zias känslor efter Italiens svek

Oscar Zia hade juryn med sig, men sänktes av svenska folket – och sitt hemland. Efter fiaskot riktar artisten skarp kritik mot Italien för att de inte gav honom full, och berättar om känslosmällen på scenen. – Det är ändå mitt hemland.

Expressen - 30 sep 18 kl. 17:47

Oscar Zias avslöjande –  Jonathan är nya kärleken

Det senaste året har Oscar Zia, 21, gjort succé med sina personliga och känslosamma låtar på svenska.Nu har Oscar Zia mött kärleken – artisten bekräftar att han och Jonathan Rander är ett par.”Jag mår bra och är glad!

Aftonbladet - 19 apr 13 kl. 18:01

Oscar Zias märkliga present: ?Stämningen blev väldigt konstig?

Flickidolen Oscar Zia fick en kondom av ett fan.

Expressen - 19 feb 16 kl. 22:45

Zias känslosmäll – berättar om tårarna

Här är Oscar Zias känslosmäll i Melodifestivalen. Under uppträdandet stormar det för artisten – vars låt handlar om att våga vara den man är. – Ju mer bekväm jag blir, desto mer släpper jag på känslorna, säger Oscar Zia och berättar om risken för tårar..

Expressen - 20 feb 16 kl. 23:51

Zias känslokollaps: "Det var helt svart

Här är Oscar Zias stora revansch mot mobbarna, efter den tuffa skoltiden. Oscar Zia fick en känsloblackout och kunde inte få ur sig orden på scenen – efteråt berättar han om stoltheten över att han vågade komma ut, trots rädslan. – Jag tror inga tankar gick igenom mitt huvud.

Skånskan - 16 feb 16 kl. 12:00

Oscar Zia i ett nytt ljus

Melodifestivalen Oscar Zia hade egentligen inga planer på att vara med i Melodifestivalen i år. Men så började han diskutera med sitt skivbolag och efter inledande tvekan är han nu taggad att ta ett stort steg. Att gå ut på scenen med sin djupt personliga sång, Human.

Kristianstadsbladet - 13 feb 14 kl. 10:58

Oscar Zia favorit i Göteborg

Det är ett rutinerat startfält som står på scenen när Melodifestivalen kommer till Göteborg i helgen. Men förhandsfavoriten är bara 17 år gammal - och han siktar högt. - Jag vill jättegärna vinna, så är det ju, säger Oscar Zia till TT.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Luftangrepp mot flygplatsen i Damaskus

Luftangrepp mot den internationella flygplatsen i Syriens huvudstad i Damaskus, har rapporterats. Flera "fientliga mål" har skjutits ned, hävdar den statliga syriska nyhetsbyrån Sana. Det finns inga uppgifter om någon dödats eller skador i angreppen, in.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Rörd Condé hyllades vid prisutdelning

Det var en rörd och mycket tacksam Maryse Condé som tog emot den så kallade Nya Akademiens litteraturpris. – Sedan ni tilldelade mig detta pris har det känts som om jag får värma mig vid en flammande eld, sade författaren i sitt tacktal. Glöm frackar, a.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Eriksson återvänder till Sundsvall

Tobias Eriksson har spelat tio säsonger i Kalmar FF. Men nu återvänder mittfältaren till sin tidigare klubb Gif Sundsvall. 33-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben som slutade åtta i fotbollsallsvenskan den gångna säsongen.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stora förseningar i tågtrafiken

Ett signalfel på västra stambanan har lett till stora förseningar i tågtrafiken, främst på spåren mellan Stockholm och Göteborg. – Det är ett omfattande signalfel vid Östansjö, söder om Hallsberg. Vi har signaltekniker på plats som försöker lösa problem.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Misstänkt samband mellan flera av de senaste dagarnas grova brott i Malmö

Skjutningar och sprängningar har dominerat den gångna veckan i Malmö..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Hyllad spelutvecklarskola i Malmö drabbad av regeringskaoset

The Game Assembly kanske inte kan ta in en ny årskull nästa år..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

USA:s ambassadör kallas upp efter gripande

Kina har kallat upp USA:s ambassadör för att protestera mot arresteringsordern mot den kinesiska it-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou. Kina kräver att USA omedelbart drar tillbaka arresteringsordern, annars väntar konsekvenser. Meng Wanzhou greps d.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Ny mardröm för svenska herrarna i Beitostølen

Enligt åkarna var det dåliga skidor gjorde att Sverige försvann från toppstriden direkt. Sverige slutade elva i herrstafetten, över två minuter efter Norge. – Det blev en väldigt tråkig helg, säger Calle Halfvarsson i SVT.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Planer på utökat omkörningsförbud i Skåne

Inför ett totalt omkörningsförbud för lastbilar på i princip hela E6 genom Skåne. Det föreslår Trafikverket. Målet är att framkomligheten för personbilar under rusningstid ska bli större på sträckan från Vellinge till Helsingborg.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Lagerlokal övertänd i Botkyrka

Det brinner i en lagerlokal i Botkyrka söder om Stockholm och området kring byggnaden har spärrats av. – Vi befarar att det är gasflaskor där, men vi har inte fått tag på ägarna och därför inte säkerställt det, säger Micael Jansson, operativ chef vid Sö.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.