Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 26 September, 07:15

Sydsvenskan - 21 feb 18 kl. 20:30

Oscar Zias nya kapitel är skrivet på skånskaTill nya albumet har han skrivit låtar med Annika Norlin, Linnea Henriksson och Miss Li..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Zias, Annika Norlin, Henriksson, Miss Li

Dela artikeln

34 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Ziasnya , kapitelär , skrivet, skånska
Posh24 - 21 maj 14 kl. 08:01

Hon är Oscar Zias nya kärlek: "De ses hela tiden!"

Oscar Zias karriär går som på räls, och nu har han även träffat rätt i kärlekslivet. Den 17-årige sångaren, som bland annat gjort succé i Melodifestivalen och Let's Dance, är enligt uppgift tillsammans med Maja Strömstedt, 16, dotter till Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt.

Hänt Extra uppger att paret träffades redan för ett år sedan, men att de har blivit mer seriösa på senaste tiden.

Expressen - 12 mar 16 kl. 16:02

Oscar Zias kritik mot den hemliga juryn

Oscar Zias genrep gick fel – nu ska uppträdandet bedömas av de mäktiga internationella jurygrupperna. Efter den tuffa känslosmällen riktar artisten kritik mot upplägget, att juryn sätter betyg utifrån genrepet. – Det är det som är så dumt, att det är på ett genrep de sätter sina poäng, säger Zia..

Skånskan - 16 feb 16 kl. 16:32

Föls Oscar Zias Mellodagbok

Nöje I lördagens tredje deltävling i Melodifestivalen tävlar Oscar Zia med låten Human.
Med start på onsdag kommer Oscar att dela med sig av sina äventyr i Melodifestivalen via en bilddagbok.
Håll koll här för att följa Oscar backstage i festivalen!.

Expressen - 13 mar 16 kl. 16:22

Oscar Zias känslor efter Italiens svek

Oscar Zia hade juryn med sig, men sänktes av svenska folket – och sitt hemland. Efter fiaskot riktar artisten skarp kritik mot Italien för att de inte gav honom full, och berättar om känslosmällen på scenen. – Det är ändå mitt hemland.

Aftonbladet - 19 apr 13 kl. 18:01

Oscar Zias märkliga present: ?Stämningen blev väldigt konstig?

Flickidolen Oscar Zia fick en kondom av ett fan.

Expressen - 19 feb 16 kl. 22:45

Zias känslosmäll – berättar om tårarna

Här är Oscar Zias känslosmäll i Melodifestivalen. Under uppträdandet stormar det för artisten – vars låt handlar om att våga vara den man är. – Ju mer bekväm jag blir, desto mer släpper jag på känslorna, säger Oscar Zia och berättar om risken för tårar..

Expressen - 20 feb 16 kl. 23:51

Zias känslokollaps: "Det var helt svart

Här är Oscar Zias stora revansch mot mobbarna, efter den tuffa skoltiden. Oscar Zia fick en känsloblackout och kunde inte få ur sig orden på scenen – efteråt berättar han om stoltheten över att han vågade komma ut, trots rädslan. – Jag tror inga tankar gick igenom mitt huvud.

Skånskan - 16 feb 16 kl. 12:00

Oscar Zia i ett nytt ljus

Melodifestivalen Oscar Zia hade egentligen inga planer på att vara med i Melodifestivalen i år. Men så började han diskutera med sitt skivbolag och efter inledande tvekan är han nu taggad att ta ett stort steg. Att gå ut på scenen med sin djupt personliga sång, Human.

Kristianstadsbladet - 13 feb 14 kl. 10:58

Oscar Zia favorit i Göteborg

Det är ett rutinerat startfält som står på scenen när Melodifestivalen kommer till Göteborg i helgen. Men förhandsfavoriten är bara 17 år gammal - och han siktar högt. - Jag vill jättegärna vinna, så är det ju, säger Oscar Zia till TT.

Trelleborgs Allehanda - 13 feb 14 kl. 10:58

Oscar Zia favorit i Göteborg

Det är ett rutinerat startfält som står på scenen när Melodifestivalen kommer till Göteborg i helgen. Men förhandsfavoriten är bara 17 år gammal - och han siktar högt. - Jag vill jättegärna vinna, så är det ju, säger Oscar Zia till TT.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Pussy Riot-medlem åter vid medvetande

Pjotr Verzilov, medlem i det ryska regimkritiska punk- och aktivistkollektivet Pussy Riot, har återfått medvetandet efter en misstänkt förgiftning. "Endast min tredje dag i relativ medvetenhet – och före det 12 dagar som i ett svart hål", skriver han sj.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Svenskar söker sig bort från storstadens puls

Krogliv, nöjen och storstadspuls är inte av vikt när svenskarna letar ny bostad. I stället vill vi ha närhet till natur och grönområden – en reaktion som kan ses spegla ett allt mer stressigt och uppkopplat liv, och som står sig sedan ett par år tillbak.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ledin: "Kan vara det sista jag gör"

Tomas Ledin ger sig ut på höstturné – och drar sedan i handbromsen. Då väntar två års ledighet från scenen, därefter är det ovisst. – Varje gång är jag medveten om att det här kan vara det sista jag gör, säger han.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Seger: "Blir en trevlig höst"

En hård slutstrid om SM-guldet – och en retur i Champions League. Rosengård kämpar just nu på två fronter. – Det blir en trevlig höst, får vi hoppas, säger lagkaptenen Caroline Seger.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nytt försök med dom mot Peter Madsen

Slutpläderingen i ubåtsfallet avbröts dramatiskt vid förra förhandlingsdagen, men lekmannadomaren som insjuknade är tillbaka och rättegången kan fortsätta. Nu väntar pläderingar och dom mot Peter Madsen – som av byretten dömts för mord på journalisten K.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Panterns hall – motståndarnas fasa: ”Tusen gånger roligare att åka till Hovet”

Robin Dahse ser fördelar med Rosengårds ishall..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Talangen inför CL-returen: "Ska göra som vi brukar"

Nathalie Björn har stora förväntningar på sig själv och klubben..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Flyg från Peking Röslers udda val i MFF:s tidtabell

Ett överraskande val – med tveksam effekt..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nyblivna pappor får bättre stöd

Nyblivna pappor ska få bättre stöd på barnavårdscentraler. Nya riktlinjer ska ge män samma bemötande och kontakt med barnavården som mamman erbjuds, skriver Dagens Medicin. – Mamman får ett eget samtal med en sjuksköterska när bebisen är sex till åtta v.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kommun kan tvingas betala tillbaka p-böter

Knivsta kommun kan tvingas betala tillbaka miljonbelopp till bötfällda felparkerare. Anledningen är att kommunen missat att förordna en parkeringsvakt rätten att utfärda böter de senaste åren, skriver Upsala Nya Tidning. – Det rör sig om ett antal hundr.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.