Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 23 March, 19:26

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, erkänneratt han , dödade, kvinnani , Vetlanda
Sydsvenskan - 26 nov 13 kl. 06:30

Misstänkt erkänner dubbelmord

Mannen som misstänks ligga bakom dubbelmordet i Ljungsbro i början av månaden led med största sannolikhet av en allvarlig psykisk störning, enligt den lilla sinnesundersökning som nu utförts. Det rapporterar TV 4 Nyheterna Linköping.Den 33-årige mannen erkänner att han dödat den 15-årige pojken och den 57-åriga kvinnan.

BT - 11 dec 14 kl. 15:09

Misstänkt erkänner mord i stenbrott

Den man som misstänks ha mördat en kvinna och hennes spädbarn i Dalby stenbrott utanför Lund erkänner, berättar åklagaren för Aftonbladet. Den 30-årige mannen har under dagen förhörts i ett par timmar. Åklagaren Helena Lundström kommer att begära honom häktad i eftermiddag, enligt tidningen.

GT - 20 feb 17 kl. 09:47

JUST NU: "Hammarkvinnan" erkänner – dödade kvinna

"Hammarkvinnan" misstänks ha mördat sin släkting på en gård utanför Kungsbacka.Nu har polisen nått ett genombrott i utredningen – när kvinnan gjort medgivanden."Advokaten meddelar att kvinnan numera erkänner de faktiska omständigheterna kring mordet på målsäganden", står det i en handling från Varbergs tingsrätt..

Expressen - 20 feb 17 kl. 09:47

"Hammarkvinnan" erkänner – dödade äldre kvinna

"Hammarkvinnan" misstänks ha mördat sin släkting på en gård utanför Kungsbacka.Nu har polisen nått ett genombrott i utredningen – när kvinnan gjort medgivanden."Advokaten meddelar att hon numera erkänner de faktiska omständigheterna kring mordet på målsäganden", står det i en handling från Varbergs tingsrätt..

GT - 12 aug 13 kl. 22:34

27-åringen erkänner ? dödade sin exflickvän

MALMÖ. Han stod i kö för psykvård och har flera gånger försökt ta sitt liv. När livet har varit som svårast har han känt stöd från sin 23-åriga exflickvän.

Aftonbladet - 14 dec 17 kl. 13:16

Misstänkt erkänner: Jag dödade Therese

Dalarnas tidningar - 18 okt 15 kl. 16:11

Erkänner stöld för 2 000 på Åhléns

Den 25 augusti i år stals kläder, solglasögon, högtalare och en plånbok på Åhléns på Kupolen. De stulna varorna var värda sammanlagt 2070 kronor. En 22-årig kvinna har nu åtalats som misstänkt för stölden.

BT - 24 dec 14 kl. 23:30

Mordmisstänkt man erkänner dråp

Den man i 50-årsåldern som är misstänkt för att ha dödat en kvinna på Hisingen i Göteborg, anhölls på julafton misstänkt för mord alternativt dråp. Under kvällen förhördes mannen som erkänner att han dödat kvinnan. - Han erkänner dråp, att han har bragt henne om livet.

Skånskan - 28 apr 16 kl. 16:17

42-åring erkänner hustrumord

Lund Den 42-åring som har varit misstänkt för att ha mördat sin fru i ett parkeringsgarage i Lund har erkänt. Men han menar att det aldrig var planerat att han skulle döda henne. Det var under häktningsförhandlingarna som den 42-årige mannen erkände att han hade dödat sin hustru i ett parkeringsgarage i Lund.

BT - 11 sep 13 kl. 21:36

21-åring erkänner dödsskjutning

Den 21-årige man som sitter häktad misstänkt för mord på en 22-årig kvinna i Umeå erkänner att han skjutit kvinnan. Däremot erkänner mannen inte att dödsskjutningen ska rubriceras som mord, säger Ola Wärbo, rådman vid Umeå tingsrätt, till lokala medier.Kvinnan sköts på centralstationen tidigt på morgonen den 20 juli.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - just nu

Värdskapspriset till Astrid Lindgrens Värld

Årets värdskapspris i Vimmerby kommun gick till....

Vimmerby Tidning - just nu

Är du inte på festen ? Då kan du se festbilderna direkt här

Årets Vimmerbygala är i full gång sen en dryg halvtimma. det minglas för fullt när en massa duktiga och drivande kommuninvånare samlats till galakvällen i Astrid Lindgrens Värld. Alldeles strax är det dags för det första priset....

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

"Miljötänket spelar stor roll"

Det kom att bli ett överraskande besök i vävstugan hos Elisabeth Johansson i Torp utanför Mörlunda. Centerkvinnorna hade för all del bokat besöket i förväg, för som det hette titta på vävarna. Överraskningen bestod i stället av att de överlämnade både blomma och diplom för att uppvakta ännu en välförtjänt kvinnlig företagare..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

JUST NU: Larm om utsläpp av farligt ämne

Räddningstjänsten har precis fått larm om utsläpp av farligt ämne. en styrka är på väg till platsen för att sanera..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Hittills lyckat försök med elchockvapen

Polisens försök med elchockvapen har pågått i snart tre månader. I majoriteten av fallen har användningen uppfyllt sitt syfte..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Täckningen ska bli bättre

Två ärenden med anknytning till Gunnebo godkändes under miljö- och byggnadsnämndens senaste sammanträde..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Elever deltar i batterijakten

Eleverna i klass 4A och 4B på Marieborgsskolan har själva kommit med idén att delta i Håll Sverige Rent:s tävling om att samla in batterier. - Det ingår i skolans satsning på hållbar natur, säger klasslärare Matilda Markskog..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Förskolan Berget är ute i alla väder

På förskolan Berget i Kisa går ett 25-tal barn. i går hade man en heldag ut med aktiviteter, lekar och mat tillagad på grillen..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

19 års väntan är äntligen över

Grävmaskinen tog en jättetugga i väggen på den gamla batterifabriken. Ett symboliskt grabbatag för att markera att saneringen startat på allvar. I vanliga fall handlar det om första spadtaget när något ska byggas, men här var det första rivningstaget..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Lions påskris räddar människoliv

Hultsfreds Lions Club har i år sålt 120 påskris till företag och handlare. Det räcker till att exempelvis vaccinera drygt tusen människor mot mässling..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.