Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 26 April, 03:28

Vimmerby Tidning - 21 feb 18 kl. 12:40

Guldmedalj till Ankarsrum KitchenDen klassiska köksmaskinen från Ankarsrum kom på första plats i kategorin för små elektriska apparater i den internationella tävlingen Kitchen innovation of the year. Utmärkelsen bygger på konsumenternas egna omdömen och Ankarsrum Assistent Original vann tack vare den senaste modellens nya innovativa lösningar, funktionalitet, hållbarhet och design..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Ankarsrum Kitchen, Ankarsrum, Kitchen, Ankarsrum Assistent Original

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Guldmedaljtill , Ankarsrum, Kitchen
Dagensanalys.se - 04 sep 17 kl. 10:45

E-commerce Manager till Kitchen Lab

Älskar du matlagning och har dessutom erfarenhet av e-handel? Då kan detta jobbet vara något för dig! Kitchen Lab söker en E-commerce Manager till deras hemsida som idag står för 70 procent av deras intäkter.

LV - 20 sep 13 kl. 08:46

”Det är för få barn i Ankarsrum”

Det är alldeles för få barn i Ankarsrum. Så motiverar landstingsrådet Lena Segerberg (S) majoritetens beslut att lägga ner BVC. Att starta en familjecentral i Ankarsrum som Gudrun Brunegård (KD) förslår, är inte heller realistiskt, anser Segerberg..

LV - 19 mar 14 kl. 09:26

Huvudförhandling hålls i Ankarsrum

Om drygt en månad avgör mark- och miljödomstolen om Tekniska verken i Linköping får bygga ut Svarteströms vattenkraftverk i Ankarsrum.
Huvudförhandlingen sker i Ankarsrum Folkets hus..

LV - 02 maj 14 kl. 08:45

Eld och raketer i Ankarsrum

– Våren och Ankarsrum leve: hurra, hurra, hurra!
Valborgsmässoafton i Ankarsrum bjöd på vårtal, underhållning och storslagna fyrverkerier..

LV - 11 nov 16 kl. 14:00

Möte om Linden i Ankarsrum

I takt med att antalet barn har blivit fler i Ankarsrum har behovet av plats på Lindens förskola ökat. Från och med vårterminen 2016 är förskolan i behov av lokaler för drygt 80 barn. På onsdagskvällen hade föräldrar i Ankarsrum tagit initiativet till ett möte med kommunens politiker.

LV - 09 feb 17 kl. 07:00

"Ica-affären är en skam för Ankarsrum"

Ica-affären i Ankarsrum står fortfarande tom. Ingenting vekar hända och nu höjs allt fler röster för att någonting måste ske. – Det är dåligt skött av Coop som inte gör någonting med fastigheten som man har köpt, säger Ove Gustafsson, från Ankarsrum..

DI - 13 maj 17 kl. 10:04

Utländsk deg i sikte för Ankarsrum

Med 1,5 miljoner sålda hushållsassistenter ska Ankarsrum nu knåda världsmarknaden. Grunden till Ankarsrum Assistent lades 1937 när Electrolux köpte rättigheterna till maskinen, som då var avsedd för professionellt bruk. Ett omfattande designarbete påbörjades och 1940 lanserades en maskin anpassad för hushåll..

LV - 15 maj 17 kl. 14:29

Första segern i hamn – nu kan Ankarsrum bara titta uppåt

Ankarsrum tog en komfortabel 5-0-vinst borta mot Tjust. – Ankarsrum var hungrigare och hetare. Vi var trea på boll i många situationer.

LV - 23 jul 17 kl. 19:08

Omfattande skogsbrand i ankarsrum

Strax efter klockan elva på söndagsförmiddagen fick räddningstjänsten i Västervik larm om en skogsbrand vid Rumma norr om Ankarsrum. Det torra vädret, bristen på vatten och blåsten gjorde att styrkor från såväl Västervik som Ankarsrum, Hjorted, Gamleby och Vimmerby kallades till platsen..

LV - 11 sep 17 kl. 17:55

Många skadegörelsebrott i Ankarsrum

Det är inte bara Ankarsrumsborna som reagerat på att det har skett många skadegörelser i Ankarsrum den senaste tiden. Även polisen har noterat en ökning. Det har varit en hel del i Ankarsrum den senaste tiden, som vi inte har sett förut, säger Ulf Gollungberg, vid Västervikspolisen..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Rektorn reagerar mot felaktiga uppgifter om nedskärningar

Rektorn på Vimarskolan, Pernilla Begu, reagerar nu kraftigt mot lokal media, som hon anser felaktigt har målat upp en bild av att nedskärningar ska vara på gång inom skolan..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Avslag igen för SD-förslag om broddar

Än en gång försökte Sverigedemokraterna driva fram ett beslut om fria broddar till alla Vimmerbybor över 65 år. Även den här gången blev det nej..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Se upp så du inte eldar ihjäl igelkottar!

Djurens Rätt informerar om enkla åtgärder inför Valborgsmässofirandet i landet. Det är enkla åtgärder som kan rädda livet på mängder av djur, främst igelkottar som tagit sin tillflykt in i löv-och rishögar..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Fredrik och hans elever trea i Robot-SM

Fredrik Eriksson har, tillsammans med elever på Kungshögaskolan i Mjölby, kommit trea i robot-SM i Göteborg. Det är första året han ställer upp i tävlingen och nu är tanken att deltagandet ska bli ett återkommande inslag i kurserna Teknik 2 och Design 1 på skolans teknikprogram..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Sjukhuset minskar antalet vårdplatser

Antalet vårdplatser på Västerviks sjukhus minskar på kirurg-och ortopedavdelningen under sommaren. - Hur många vet vi inte ännu, säger sjukhuschef Henrik Holmberg. Fackföreningen Vårdförbundet anser att det kan få konsekvenser för patientsäkerheten..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

I september är det du som är revisor

Under kommunfullmäktiges sammanträde i måndags fick ledamöterna svara på frågor om hur de ser kommunens revisorers uppdrag och arbete. Kommunens revisorer reviderar nämnder och bolag, men i september är det du som väljare som ska revidera kommunfullmäktiges ledamöter genom att lämna din röst..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Nytt hopp för magasinbevarare

Efter sju sorger och åtta bedrövelser kanske den skara som vill rädda det gamla röda godsmagasinet vid Kisa station har fått nytt hopp så här i elfte timmen, när rivningslov redan är beviljat. -Helt plötsligt hoppar länsstyrelsen in och säger att de kan tänka sig bidra med 250 000 kronor, då kanske vår del skulle hamna på mellan 300 000 och 400 000 kronor, och det ställer vi oss positiva till..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Övervikten gjorde Coyntha till ultralöpare

Hon var simmare i hemlandet Mexiko, flyttade till Sverige och gick upp i vikt, blev ultralöpare och fick nyligen Åtvidabergsplaketten för en mäktig idrottsprestation..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Planerna läggs ner - ingen stadsvandring i år heller

Det blir ingen stadsvandring i Vimmerby i sommar heller. Teatersällskapet Komedianterna lyckas inte få ihop tillräckligt med aktörer..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Dryga böter för fortkörning på Storgatan

I dag hade trafikpolisen hastighetskontroll vid vägbygget på riksväg 23/34 och nykterhets- och körkortskontroll i Kisa. Två förare fick dryga böter för att det gick för fort på Storgatan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.