Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 19 January, 15:11

Vimmerby Tidning - 21 feb 18 kl. 12:40

Guldmedalj till Ankarsrum KitchenDen klassiska köksmaskinen från Ankarsrum kom på första plats i kategorin för små elektriska apparater i den internationella tävlingen Kitchen innovation of the year. Utmärkelsen bygger på konsumenternas egna omdömen och Ankarsrum Assistent Original vann tack vare den senaste modellens nya innovativa lösningar, funktionalitet, hållbarhet och design..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Ankarsrum Kitchen, Ankarsrum, Kitchen, Ankarsrum Assistent Original

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Guldmedaljtill , Ankarsrum, Kitchen
Dagensanalys.se - 04 sep 17 kl. 10:45

E-commerce Manager till Kitchen Lab

Älskar du matlagning och har dessutom erfarenhet av e-handel? Då kan detta jobbet vara något för dig! Kitchen Lab söker en E-commerce Manager till deras hemsida som idag står för 70 procent av deras intäkter.

LV - 20 sep 13 kl. 08:46

”Det är för få barn i Ankarsrum”

Det är alldeles för få barn i Ankarsrum. Så motiverar landstingsrådet Lena Segerberg (S) majoritetens beslut att lägga ner BVC. Att starta en familjecentral i Ankarsrum som Gudrun Brunegård (KD) förslår, är inte heller realistiskt, anser Segerberg..

LV - 19 mar 14 kl. 09:26

Huvudförhandling hålls i Ankarsrum

Om drygt en månad avgör mark- och miljödomstolen om Tekniska verken i Linköping får bygga ut Svarteströms vattenkraftverk i Ankarsrum.
Huvudförhandlingen sker i Ankarsrum Folkets hus..

LV - 02 maj 14 kl. 08:45

Eld och raketer i Ankarsrum

– Våren och Ankarsrum leve: hurra, hurra, hurra!
Valborgsmässoafton i Ankarsrum bjöd på vårtal, underhållning och storslagna fyrverkerier..

LV - 11 nov 16 kl. 14:00

Möte om Linden i Ankarsrum

I takt med att antalet barn har blivit fler i Ankarsrum har behovet av plats på Lindens förskola ökat. Från och med vårterminen 2016 är förskolan i behov av lokaler för drygt 80 barn. På onsdagskvällen hade föräldrar i Ankarsrum tagit initiativet till ett möte med kommunens politiker.

LV - 09 feb 17 kl. 07:00

"Ica-affären är en skam för Ankarsrum"

Ica-affären i Ankarsrum står fortfarande tom. Ingenting vekar hända och nu höjs allt fler röster för att någonting måste ske. – Det är dåligt skött av Coop som inte gör någonting med fastigheten som man har köpt, säger Ove Gustafsson, från Ankarsrum..

DI - 13 maj 17 kl. 10:04

Utländsk deg i sikte för Ankarsrum

Med 1,5 miljoner sålda hushållsassistenter ska Ankarsrum nu knåda världsmarknaden. Grunden till Ankarsrum Assistent lades 1937 när Electrolux köpte rättigheterna till maskinen, som då var avsedd för professionellt bruk. Ett omfattande designarbete påbörjades och 1940 lanserades en maskin anpassad för hushåll..

LV - 15 maj 17 kl. 14:29

Första segern i hamn – nu kan Ankarsrum bara titta uppåt

Ankarsrum tog en komfortabel 5-0-vinst borta mot Tjust. – Ankarsrum var hungrigare och hetare. Vi var trea på boll i många situationer.

LV - 23 jul 17 kl. 19:08

Omfattande skogsbrand i ankarsrum

Strax efter klockan elva på söndagsförmiddagen fick räddningstjänsten i Västervik larm om en skogsbrand vid Rumma norr om Ankarsrum. Det torra vädret, bristen på vatten och blåsten gjorde att styrkor från såväl Västervik som Ankarsrum, Hjorted, Gamleby och Vimmerby kallades till platsen..

LV - 11 sep 17 kl. 17:55

Många skadegörelsebrott i Ankarsrum

Det är inte bara Ankarsrumsborna som reagerat på att det har skett många skadegörelser i Ankarsrum den senaste tiden. Även polisen har noterat en ökning. Det har varit en hel del i Ankarsrum den senaste tiden, som vi inte har sett förut, säger Ulf Gollungberg, vid Västervikspolisen..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.