Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 19 September, 18:25

Liknande nyheter

Taggar: Ingen Olsenmot , Atléticodärför , ställs, målvaktenöver

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Jönsson felfri, nedslag för Baryard Johnsson

Säkert, hyfsat snabbt – och en utmärkt start för både honom själv och det svenska laget. Fredrik Jönsson efter VM-debuten på Cold Play i tidshoppningen: – En liten lättnad är det. Jag var ganska glad att rida först i dag.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Trump: Jag har ingen justitieminister

Utredningen om rysk inblandning i valrörelsen 2016 har fortfarande inte stoppats och USA:s president Donald Trump går nu till hårt angrepp mot Jeff Sessions, hans egen justitieminister. – Jag har ingen justitieminister. Det är mycket sorgligt, säger Tru.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tre block är fler än en Ygeman.

Det Anders Ygeman säger dunkelt kan uppfattas som dunkelt tänkt..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Dansk bankgaranti gäller för svenska kunder

Även om hela havet gungar för Danmarks största långivare kan den svenska spararen sitta still i båten. Enligt Riksgälden är Danske Bank sannolikt för stor för att gå omkull, även om bötesbeloppen kopplat till penningtvättshärvan skulle skjuta i höjden..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tusk till EU-ledarna: Sluta skylla på varandra

Sluta skylla på varandra i migrationsdiskussionen, manar EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk när ledarna samlas till toppmöte i Salzburg. Statsminister Stefan Löfven (S) finns på plats mitt i det oklara läget i regeringsfrågan. När EU-ländernas s.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Rädslan för att missa triggar köpkulturen

Det är en utmaning att sortera bort reklamen i sociala medier..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

McDonalds slipper EU-böter

Den amerikanska snabbmatskedjan McDonalds går fri från anklagelserna om misstänkta skatteupplägg med staten Luxemburg. EU-kommissionen lägger ner utredningen om olagligt statsstöd eftersom upplägget inte föll inom ramen för det. Anklagelserna gick ut på.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Advokat: "Tuff början för min klient"

– Det har varit en tuff början för min klient, säger målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz i samband med en paus i rättegången mot den så kallade kulturprofilen. Under rättegångens första dag fortsätter mannen att neka till de två våldtäkter han åtala.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Flerfaldiga "På spåret"-vinnare återvänder

Komikern och programledaren Jesper Rönndahl och journalisten Elisabet Höglund återvänder till "På spåret" i höst. Det står klart sedan SVT presenterat den tredje och sista kvalgruppen med deltagare. Rönndahl och Höglund har deltagit i frågesporten tre g.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Svensk-tjeckisk amfetaminliga sprängd – efter tjugo år

Två huvudmän har fått strafflindring efter samarbete med tjeckisk polis. Nu vittnar de i Malmö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.