Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 21 April, 09:41

Vimmerby Tidning - 21 feb 18 kl. 12:00

Döms för förskingringEn 44-årig man från Västervik döms av Kalmar tingsrätt till böter och villkorlig dom för förskingring, sedan han inte skickat de varor han sålt på olika auktioner, bland annat nätauktioner..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Västervik, Kalmar

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dömsför , förskingring
YLE - 07 feb 13 kl. 18:28

HS: Misstankar om förskingring i Destia

Helsingforspolisen har bekräftat att ett fall av förskingring är under utredning inom Destia (tidigare Vägverket), skriver Helsingin Sanomat. Egendom har förskingrats från bolagets byggnadsplatser. Några av bolagets anställda är misstänkta.

BT - 22 okt 14 kl. 06:17

Ridklubb får uppskov med hyran efter misstänkt förskingring

De försvunna 200 000 har gett Marks ridklubb ekonomiska problem. Men nu får föreningen uppskov med hyran. – Det ger oss lite andrum.

YLE - 02 jun 15 kl. 11:55

Försvunna datorer i Esbo utreds som grov förskingring

De försvunna datorerna i Esbo utreds som grov förskingring. Det här uppger förundersökningsledare Minna Immonen för Yle Huvudstadsregionen. Oklarheterna med stadens datorregistret har varit känt i många år.

YLE - 23 dec 15 kl. 10:21

Ingen misstänkt för förskingring av försvunna Esbodatorer

De tio tusen datorer som försvunnit inom Esbo stad har visat sig vara färre än man först trodde. Polisundersökningen förklarar största delen av de försvunna datorerna med bokföringsfel. De försvunna datorerna utreddes som grov förskingring, men förundersökningen har inte kommit fram till någon orsak att misstänka någon för det eller ens för stöld.

Magazin24 - 02 aug 12 kl. 14:59

27-åring misstänks för förskingring

En 27-årig man från Köping är misstänkt för grov förskingring, ett brott som ska ha begåtts under 2012. En förundersökning har inletts mot en 27-årig man från Köpings kommun. Mannen, som fram tills nyligen arbetade som säljare på ett företag i Köping, är anklagad för att under tre månaders tid ha förskingrat pengar från företaget.

Magazin24 - 06 aug 12 kl. 17:29

God man misstänks för förskingring

Polisen och åklagare i Västmanland har inlett en förundersökning mot en god man i Köping. I november 2009 fick överförmyndarnämnden samtal från Kronofogden om att allt inte stod rätt till med en klients privatekonomi.
Nämnden begärde in ett yttrande från den gode mannen men inget yttrande eller delredovisning lämnades in.

NSD - 14 nov 12 kl. 12:41

Misstänkt förskingring i Gävle

Gävle kommun misstänker att en anställd gjort sig skyldig till en större förskingring. Leif Eriksson vid ekobrottsroteln hos polisen i Gävleborg bekräftar att det kommit in en anmälan om grov förskingring och trolöshet mot huvudman. En person har pekats ut som misstänkt för att ha kommit över en större summa pengar - det kan röra sig om ett sexsiffrigt belopp..

NSD - 18 jul 13 kl. 07:30

Navalnyj dömd för förskingring

Den kände ryske regimkritikern och oppositionsledaren Alexej Navalnyj fälldes på torsdagen för förskingring av en domstol i Kirov. Domaren sade att Navalnyj gjort sig skyldig till förskingring av pengar från ett statligt timmerbolag 2009, då han arbetade som obetald rådgivare åt guvernören i Kirovregionen..

Kristianstadsbladet - 18 jul 13 kl. 07:30

Navalnyj dömd för förskingring


Den kände ryske regimkritikern och oppositionsledaren Alexej Navalnyj fälldes på torsdagen för förskingring av en domstol i Kirov. Domaren sade att Navalnyj gjort sig skyldig till förskingring av pengar från ett statligt timmerbolag 2009, då han arbetade som obetald rådgivare åt guvernören i Kirovregionen.Straffet väntas meddelas senare under torsdagen.

BT - 18 jul 13 kl. 07:32

Navalnyj dömd för förskingring

Den kände ryske regimkritikern och oppositionsledaren Alexej Navalnyj fälldes på torsdagen för förskingring av en domstol i Kirov. Domaren sade att Navalnyj gjort sig skyldig till förskingring av pengar från ett statligt timmerbolag 2009, då han arbetade som obetald rådgivare åt guvernören i Kirovregionen. Straffet väntas meddelas senare under torsdagen.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 13 kl. 07:35

Navalnyj dömd för förskingring

Den kände ryske regimkritikern och oppositionsledaren Alexej Navalnyj fälldes på torsdagen för förskingring av en domstol i Kirov. Domaren sade att Navalnyj gjort sig skyldig till förskingring av pengar från ett statligt timmerbolag 2009, då han arbetade som obetald rådgivare åt guvernören i Kirovregionen. Straffet väntas meddelas senare under torsdagen..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - just nu

25 fler elever sen läsåret började

Sen skolan började i höstas har det blivit 25 nya elever i kommunens skolor. En ny prognos utifrån samma underlag visar att det innebär 100 fler elever totalt i skolan vårterminen 2019 än vad det var vårterminen 2017..

Vimmerby Tidning - just nu

Golfklubben vill nå en bit längre

Om en golfklubb kan konsolidera sin verksamhet, så är det just vad Kinda GK har gjort under en rad år. Ekonomin är i balans, banan är i toppskick, grönakortet-utbildningarna flyter på bra, liksom träningar för olika nivåer. -Men medlemsantalet har sjunkit något under senare år och den trenden vill vi bryta.

Vimmerby Tidning - 16 timmar sedan

JUST NU: Räddningstjänsten på väg till trafikolycka

Räddningstjänsten har precis fått larm om en trafikolycka. det är en en bil som kört in i vajerräcket..

Vimmerby Tidning - 17 timmar sedan

Till sjukhus efter misshandel

En kvinna i 70-årsåldern fick föras med ambulans till sjukhus, sedan hon blivit misshandlad av en några år äldre man..

Vimmerby Tidning - 17 timmar sedan

De belönans med Vattendroppen

Fliseryds Sportfiskeklubb fick ta emot Vattendroppen för sitt arbete med att förvandla Emån till ett fiskeparadis i världsklass. Vid Emåförbundets årsstämma i Hultsfred fick Lennart Johansson och Kjell Hermansson ta emot det här uppmuntringspriset på föreningens vägnar..

Vimmerby Tidning - 17 timmar sedan

Pubafton på Rosavillas äldreboende

I onsdagskväll arrangerade äldreboendet Rosavilla en Pubafton för de boende och för äldre som deltar i dagverksamheten. En kväll som var väldigt uppskattad..

Vimmerby Tidning - 17 timmar sedan

Nu åtalas han för händelserna på krogen

En 20-åring gillade inte tillsägelsen och knuffade ordningsvakten. När två vakter senare skulle omhänderta honom satte han sig till motvärn. Nu åtalas 20-åringen..

Vimmerby Tidning - 17 timmar sedan

Storebro industier AB i konkurs

Storebro Industrier AB försattes i dag i konkurs av Kalmar tingsrätt..

Vimmerby Tidning - 18 timmar sedan

Prova på klättring och orientering

Med start i torsdags kan allmänheten prova på klättring och orientering vid Lysingsbadet i Västervik. Arrangörer är Västerviks klätterklubb och Västerviks orienteringsklubb..

Vimmerby Tidning - 19 timmar sedan

Ryckte undan barnet i absolut sista stund

Det finns ingen anledning att ändra tingsrättens fråga om skuld och påföljd. Det blir därmed fem månader i buren för den 25-årige östgöten. Vad hände?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.