Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 19 January, 16:28

Vimmerby Tidning - 21 feb 18 kl. 12:00

Döms för förskingringEn 44-årig man från Västervik döms av Kalmar tingsrätt till böter och villkorlig dom för förskingring, sedan han inte skickat de varor han sålt på olika auktioner, bland annat nätauktioner..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Västervik, Kalmar

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dömsför , förskingring
YLE - 07 feb 13 kl. 18:28

HS: Misstankar om förskingring i Destia

Helsingforspolisen har bekräftat att ett fall av förskingring är under utredning inom Destia (tidigare Vägverket), skriver Helsingin Sanomat. Egendom har förskingrats från bolagets byggnadsplatser. Några av bolagets anställda är misstänkta.

BT - 22 okt 14 kl. 06:17

Ridklubb får uppskov med hyran efter misstänkt förskingring

De försvunna 200 000 har gett Marks ridklubb ekonomiska problem. Men nu får föreningen uppskov med hyran. – Det ger oss lite andrum.

YLE - 02 jun 15 kl. 11:55

Försvunna datorer i Esbo utreds som grov förskingring

De försvunna datorerna i Esbo utreds som grov förskingring. Det här uppger förundersökningsledare Minna Immonen för Yle Huvudstadsregionen. Oklarheterna med stadens datorregistret har varit känt i många år.

YLE - 23 dec 15 kl. 10:21

Ingen misstänkt för förskingring av försvunna Esbodatorer

De tio tusen datorer som försvunnit inom Esbo stad har visat sig vara färre än man först trodde. Polisundersökningen förklarar största delen av de försvunna datorerna med bokföringsfel. De försvunna datorerna utreddes som grov förskingring, men förundersökningen har inte kommit fram till någon orsak att misstänka någon för det eller ens för stöld.

Skånskan - 11 okt 18 kl. 10:12

Föreningsman misstänkt för förskingring

VELLINGE 100 000 kronor var väck från ett konto tillhörande en förening i Vellinge kommun.
De många uttagen har knutits till en medlem som nu är misstänkt för grov förskingring.Det var häromdagen som en av föreningens medlemmar med tillgång till inloggningsuppgifter gjorde upptäckten – det saknades 100 000 kronor på föreningskontot.

Magazin24 - 02 aug 12 kl. 14:59

27-åring misstänks för förskingring

En 27-årig man från Köping är misstänkt för grov förskingring, ett brott som ska ha begåtts under 2012. En förundersökning har inletts mot en 27-årig man från Köpings kommun. Mannen, som fram tills nyligen arbetade som säljare på ett företag i Köping, är anklagad för att under tre månaders tid ha förskingrat pengar från företaget.

Magazin24 - 06 aug 12 kl. 17:29

God man misstänks för förskingring

Polisen och åklagare i Västmanland har inlett en förundersökning mot en god man i Köping. I november 2009 fick överförmyndarnämnden samtal från Kronofogden om att allt inte stod rätt till med en klients privatekonomi.
Nämnden begärde in ett yttrande från den gode mannen men inget yttrande eller delredovisning lämnades in.

NSD - 14 nov 12 kl. 12:41

Misstänkt förskingring i Gävle

Gävle kommun misstänker att en anställd gjort sig skyldig till en större förskingring. Leif Eriksson vid ekobrottsroteln hos polisen i Gävleborg bekräftar att det kommit in en anmälan om grov förskingring och trolöshet mot huvudman. En person har pekats ut som misstänkt för att ha kommit över en större summa pengar - det kan röra sig om ett sexsiffrigt belopp..

NSD - 18 jul 13 kl. 07:30

Navalnyj dömd för förskingring

Den kände ryske regimkritikern och oppositionsledaren Alexej Navalnyj fälldes på torsdagen för förskingring av en domstol i Kirov. Domaren sade att Navalnyj gjort sig skyldig till förskingring av pengar från ett statligt timmerbolag 2009, då han arbetade som obetald rådgivare åt guvernören i Kirovregionen..

Kristianstadsbladet - 18 jul 13 kl. 07:30

Navalnyj dömd för förskingring


Den kände ryske regimkritikern och oppositionsledaren Alexej Navalnyj fälldes på torsdagen för förskingring av en domstol i Kirov. Domaren sade att Navalnyj gjort sig skyldig till förskingring av pengar från ett statligt timmerbolag 2009, då han arbetade som obetald rådgivare åt guvernören i Kirovregionen.Straffet väntas meddelas senare under torsdagen.

BT - 18 jul 13 kl. 07:32

Navalnyj dömd för förskingring

Den kände ryske regimkritikern och oppositionsledaren Alexej Navalnyj fälldes på torsdagen för förskingring av en domstol i Kirov. Domaren sade att Navalnyj gjort sig skyldig till förskingring av pengar från ett statligt timmerbolag 2009, då han arbetade som obetald rådgivare åt guvernören i Kirovregionen. Straffet väntas meddelas senare under torsdagen.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.