SVT > Inrikes

Tuesday, 18 September, 23:06

SVT - 21 feb 18 kl. 08:42

Fjärde rättegångsdagen: Målsägandesidan tar överI dag är det dags för de många målsägandebiträdena, de som företräder de drabbade, att ta över förhören av Rakhmat Akilov. SVT Nyheter är på plats i säkerhetssalen i Stockholms tingsrätt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Rakhmat Akilov, SVT Nyheter, Stockholms

Dela artikeln

159 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fjärde, rättegångsdagen, Målsägandesidan, taröver
Barometern - 13 sep 13 kl. 07:49

Viktiga spår försvann

Viktiga spår förstördes redan under släcknings­arbetet vid mordbranden i Flakeböle förra året. På torsdagsmorgonen genomfördes den sjätte rättegångsdagen i målet mot den mordåtalade 55-åringen med en rad nya vittnesförhör.
Av dessa framgick att ett tidningsbud redan mellan klockan 05.

Skånskan - 20 jan 16 kl. 18:20

Polis riskerar jobbet efter misshandel

Malmö På onsdagen inleddes rättegången i Malmö tingsrätt mot den polisman som misstänks ha misshandlat tre personer utanför musikfestivalen Big Slap i Malmö i somras.
Döms mannen blir han fråntagen sin polisbricka.Händelseförloppet utspelade sig den 2 augusti, strax efter midnatt, när folk rörde sig från festivalområdet på Tallriken i Pildammsparken.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

KD-toppen: ”Jag vill ödmjukt be om förlåtelse”

Caroline Szyber (KD), ordförande i riksdagens civilutskott, tog med sambon på bröllop och lät skattebetalarna betala. Aftonbladet har både före och efter valet avslöjat KD-toppen med flera felaktigheter från den senaste mandatperioden. Nu säger hon förlåt – och lovar att det aldrig ska hända igen.

SVT - 4 timmar sedan

Gör din röst hörd efter valet

SVT Nyheters användare har delat sina viktigaste frågor i valet genom videoklipp via #dinröst-tjänsten och fått svar från en politiker. Vad händer nu? Dela din video om vad politikerna behöver göra nu när valet är över..

SVT - 4 timmar sedan

Kina kräver ursäkt efter avvisning

Kinas Sverige-ambassadör Gui Congyou är mycket kritisk till hur svensk polis agerade mot en kinesisk familj den 2 september. I en intervju med Expressen kräver han nu en ursäkt och säger han att anser att de inblandade poliserna bör bestraffas..

SVT - 4 timmar sedan

Så fräschar du upp dina kläder – istället för att köpa nytt

Är kläderna fulla av trasiga sömmar och trista fläckar? Eller har du bara tröttnat på de plagg som hänger i garderoben? I stället för att slänga och köpa nytt – gör miljön och din plånbok en tjänst och förläng deras liv..

SVT - 4 timmar sedan

Guide – Förläng livet på kläderna i din garderob

Det finns mycket du kan göra för att dina kläder ska hålla formen och användas längre. Här är några tips:.

SVT - 4 timmar sedan

Fortsatt stabilitet på bostadsmarknaden

Prisförändringen på bostadsmarknaden var i augusti marginell. Enligt Valueguards HOX-index steg prisindex för privatägda bostäder i Sverige med 1,9 procent, vilket är i linje med hur marknaden brukar bete sig i augusti. – Det är en normal utveckling för den här tiden på säsongen, säger Lars-Erik Ericson, VD på Valueguard..

SVT - 5 timmar sedan

SD nominerar Björn Söder till andre vice talman

Sverigedemokraterna nominerar Björn Söder till andre vice talman i riksdagen. Det bekräftar gruppledaren Mattias Karlsson för SVT. Söder har suttit på den posten sedan valet 2014..

SVT - 8 timmar sedan

KD-toppens tjänsteresa gick till privat bröllop – skattebetalarna stod för notan

Kristdemokraten Caroline Szyber, ordförande i riksdagens civilutskott, tog med sig familjen på tjänsteresor och lät skattebetalarna stå för notan. Nu avslöjar Aftonbladet att en av resorna i själva verket gick till ett privat bröllop..

SVT - 8 timmar sedan

Tekniskt fel på text-tv

Startsida 100 för text-tv har för närvarande tekniska problem..

SVT - 11 timmar sedan

Fler män än kvinnor offer för människohandel i Sverige

Första gången noteras att fler män än kvinnor förekommer som offer i anmälda brott om människohandel i Sverige. Polisen ser en förklaring i ett större fokus på utredningen av tiggeriverksamhet. – Kvinnor och flickor är lika mycket offer för människohandel för sexuella ändamål som tidigare, säger kriminalkommissarie Kajsa Wahlberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.