DN > Inrikes

Thursday, 20 September, 10:28

Liknande nyheter

Taggar: Stalfrån , äldre, dömstill , fängelse
Corren - 25 apr 14 kl. 16:45

Stal bärgningsbil – fick fängelse

Den 32-årige mannen stal en bärgningsbil i Linköping och gav sig ut på en färd på motorvägen. Nu har mannens dömts till fängelse i ett halvår..

Nyhetskanalen - 24 okt 12 kl. 11:23

Falska barnbarn lurade äldre - får fängelse

Två män från Stockholm som åtalats för en lång serie bedrägerier mot äldre döms båda till fängelse i tre år och tio månader. Männen, som sade sig vara de äldres barnbarn, kom över runt en miljon kronor i kontanter.De båda, 47 och 45 år, fälls av Hudiksvalls tingsrätt för grovt bedrägeri och försök till grovt bedrägeri.

BT - 23 okt 12 kl. 14:52

Stal tandkrämstuber - fick fängelse

Mannen plockade på sig 56 tandkrämstuber i butiken men stoppades och greps av polis. I går fick han sin dom: en månads fängelse. Det var i mitten på juli som mannen gick fram och tillbaka vid ett ställ med tandkräm i en affär, och stoppade på sig 56 tuber.

Nyan - 03 feb 14 kl. 08:00

Man stal tabletter, fick villkorligt fängelse

En man har dömts till tre månaders villkorligt fängelse i Ålands tingsrätt för stöld och försök till stöld.
Vid tre separata tillfällen har mannen stulit värktabletter av en kvinna från hennes bostad. Dessutom har mannen vid ett tillfälle tagit sig in genom en olåst dörr för att försöka stjäla fler tabletter, men den gången blev han påkommen och fick lämna tillbaka tabletterna.

Västerbottens Folkblad - 25 mar 18 kl. 14:45

Stal vinterskor – får fängelse

Den påverkade Umeåbon traskade in på sportaffären med ett par skor och ut med ett par andra. Efter att ha fångats på övervakningsfilm döms han nu till fängelse. Det var i november förra året som mannen i 30-årsåldern gick in på Intersport på Mariedal i Umeå.

Västerbottens Folkblad - 20 dec 12 kl. 12:30

Äldre man slipper fängelse

81-åringen var grovt rattfull när han tog bilen till affären. Nu slipper han fängelse på grund av sin ålder och hälsa. Det var i maj [...

Sydöstran - 18 jan 18 kl. 12:59

Coop-rånare slipper fängelse

Den 21-årige man som rånade Coop i Svängsta och stal pengar från en äldre kvinna slipper fängelse. Han ska istället genomgå behandling..

SvD - 03 okt 13 kl. 16:41

Stal 68 chokladkakor ? fick fängelse

Kanske blev chokladsuget honom övermäktigt..

UT - 24 nov 14 kl. 11:35

Stal smycken från äldre ? döms till fängelse i tre och ett halvt år

Fängelse i tre år och sex månader. Det blir domen för den man från Ulricehamns kommun som under förra året stal smycken och kontanter från ett stort antal äldre kvinnor. Alingsås tingsrätt förkunnade domen på måndagsförmiddagen.

Alingsås tidning - 24 jan 17 kl. 05:30

Stal från äldre kvinnor – döms till fängelse

En man och en kvinna som ägnat sig åt systematiska stölder av kontokort från äldre kvinnor döms nu till långa fängelsestraff.
Paret ska ha kommit över 640 000 kronor genom sin brottslighet. Under några månaders tid i fjol reste en 36-årig man och en 27-årig kvinna runt Sverige och begick upprepade brott där de stal bankkort från äldre kvinnor.

Skånskan - 29 jun 18 kl. 14:21

Stal från äldre – nu får han fängelse

Malmö 35-åringen begick systematiska stölder mot äldre, bland annat i Skåne. Nu har han dömts till ett års fängelse.Åtalet mot mannen, som är skriven i en ort i nordvästra Skåne, omfattar sex tillfällen då han gett sig på äldre personer, och antingen tagit deras kontanter eller använt deras bankkort för att göra uttag.

Fler nyheter från DN

DN - 16 timmar sedan

Två personer skjutna i Örebro

Två män har skjutits i Örebro, uppger polisen..

DN - 18 timmar sedan

Kommunalmedlemmar uppmanades rösta på SD – med förtroendevalds stulna identitet

Hundratals Kommunalmedlemmar på Lidingö mottog på lördagen innan valet ett mejl där de uppmanades att rösta på Sverigedemokraterna. Meddelandet var utformat så att det ser ut att komma från fackföreningens förtroendevalda David Sriwanat, men så var inte fallet.  – De tar inte bara mitt namn utan tar förtroendevaldas ställning ned i smutsen, säger han till DN..

DN - 19 timmar sedan

Elev misstänkt för våldtäkt mot lärare – begärs häktad

En elev på en skola i Jönköpings län begärs häktad misstänkt på sannolika skäl för våldtäkt mot en lärare. Det misstänkta brottet ska ha skett i skolan, uppger polisen. .

DN - 22 timmar sedan

Delar av Migrationsverkets återvändandearbete pausat på grund av GDPR-miss

Migrationsverkets insatser för att få personer som fått avslag på sin asylansökan att frivilligt lämna Sverige har delvis stoppats. Detta på grund av att arbetet inte anpassats efter dataskyddslagstiftningen GDPR..

DN - Igår: 20:37

Sannolikt fler felaktigt dömda i svenska fängelser

Det finns med största sannolikhet felaktig dömda i Sverige som inte har fått en ny chans. Den slutsatsen dras i en ny vetenskaplig artikel. Doktoranden Moa Lidén har studerat hur många dömda som har ansökt om resning i Sverige och hur få av dem som lyckas.

DN - Igår: 20:49

Skottskadad vittnade om vild skjutning – ljög

En kvinna som skottskadades i Nättraby utanför Karlskrona i april ljög om hur hon blivit skjuten, rapporterar Blekinge Läns Tidning..

DN - Igår: 14:03

Cyklist dödad i lastbilskrock i Växjö

En cyklist har omkommit i Växjö efter en kollision med en lastbil, skriver polisen på sin hemsida. Olyckan inträffade vid lunchtid och de närmare omständigheterna är inte kända..

DN - I förrgår: 08:14

Ny studie: Sverige bäst för global utveckling

Sverige är bäst i världen på att bidra till en positiv utveckling i världens utvecklingsländer. Det slår den amerikanska tankesmedjan CGD fast i en ny rapport. En stark migrationspolitik anges som ett av skälen..

DN - I förrgår: 19:22

Smugglade tolv ton snus över gränsen

Åtta personer misstänks för att ha smugglat över tolv ton snus från Sverige till Finland mellan åren 2016–2018, skriver den finska tullen i ett pressmeddelande. Tullen uppskattar den uteblivna punktskatten till cirka 4,6 miljoner euro..

DN - I förrgår: 12:26

Gotlands elnät döms ut: ”Sämsta jag har sett”

Gotlands ledningsnät för el döms ut helt i en ny besiktning, skriver helagotland.se. – Det här är det sämsta jag har sett, säger besiktningsman Jens Hellström till tidningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.