DN > Inrikes

Wednesday, 21 March, 19:36

Liknande nyheter

Taggar: Stalfrån , äldre, dömstill , fängelse
Corren - 25 apr 14 kl. 16:45

Stal bärgningsbil – fick fängelse

Den 32-årige mannen stal en bärgningsbil i Linköping och gav sig ut på en färd på motorvägen. Nu har mannens dömts till fängelse i ett halvår..

BT - 23 okt 12 kl. 14:52

Stal tandkrämstuber - fick fängelse

Mannen plockade på sig 56 tandkrämstuber i butiken men stoppades och greps av polis. I går fick han sin dom: en månads fängelse. Det var i mitten på juli som mannen gick fram och tillbaka vid ett ställ med tandkräm i en affär, och stoppade på sig 56 tuber.

Nyhetskanalen - 24 okt 12 kl. 11:23

Falska barnbarn lurade äldre - får fängelse

Två män från Stockholm som åtalats för en lång serie bedrägerier mot äldre döms båda till fängelse i tre år och tio månader. Männen, som sade sig vara de äldres barnbarn, kom över runt en miljon kronor i kontanter.De båda, 47 och 45 år, fälls av Hudiksvalls tingsrätt för grovt bedrägeri och försök till grovt bedrägeri.

Nyan - 03 feb 14 kl. 08:00

Man stal tabletter, fick villkorligt fängelse

En man har dömts till tre månaders villkorligt fängelse i Ålands tingsrätt för stöld och försök till stöld.
Vid tre separata tillfällen har mannen stulit värktabletter av en kvinna från hennes bostad. Dessutom har mannen vid ett tillfälle tagit sig in genom en olåst dörr för att försöka stjäla fler tabletter, men den gången blev han påkommen och fick lämna tillbaka tabletterna.

Västerbottens Folkblad - 20 dec 12 kl. 12:30

Äldre man slipper fängelse

81-åringen var grovt rattfull när han tog bilen till affären. Nu slipper han fängelse på grund av sin ålder och hälsa. Det var i maj [...

Sydöstran - 18 jan 18 kl. 12:59

Coop-rånare slipper fängelse

Den 21-årige man som rånade Coop i Svängsta och stal pengar från en äldre kvinna slipper fängelse. Han ska istället genomgå behandling..

SvD - 03 okt 13 kl. 16:41

Stal 68 chokladkakor ? fick fängelse

Kanske blev chokladsuget honom övermäktigt..

SmålandsPosten - 8 timmar sedan

Får fängelse: Älmhultsbo knarkade och stal under villkorlig frigivning

En man i Älmhult stal och begick ringa narkotikabrott. Nu dras hans villkorliga frigivning in. Dessutom får han ytterligare två månaders fängelse..

SmålandsPosten - 8 timmar sedan

Älmhultsbo knarkade och stal under villkorlig frigivning

En man i Älmhult stal och begick ringa narkotikabrott. Nu dras hans villkorliga frigivning in. Dessutom får han ytterligare två månaders fängelse..

UT - 24 nov 14 kl. 11:35

Stal smycken från äldre ? döms till fängelse i tre och ett halvt år

Fängelse i tre år och sex månader. Det blir domen för den man från Ulricehamns kommun som under förra året stal smycken och kontanter från ett stort antal äldre kvinnor. Alingsås tingsrätt förkunnade domen på måndagsförmiddagen.

Alingsås tidning - 24 jan 17 kl. 05:30

Stal från äldre kvinnor – döms till fängelse

En man och en kvinna som ägnat sig åt systematiska stölder av kontokort från äldre kvinnor döms nu till långa fängelsestraff.
Paret ska ha kommit över 640 000 kronor genom sin brottslighet. Under några månaders tid i fjol reste en 36-årig man och en 27-årig kvinna runt Sverige och begick upprepade brott där de stal bankkort från äldre kvinnor.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Polisen utredde beslagtagen fiskeutrustning som stöld

Två fiskhus anmäldes stulna av en yrkesfiskare i Kalix skärgård. Men i själva verket var det polisen som beslagtagit utrustningen. Nu riktar Justitiekanslern kritik mot polisen och Haparandas tingsrätts agerande, rapporterar Nyhetsbyrån Siren..

DN - 4 timmar sedan

”Det ska mycket till för Högsta domstolen att bevilja resning”

Att beviljas resning i Sverige är extremt ovanligt och när en person väl får det är det vanligaste en frikännande dom. – På senare år har det i större utsträckning förekommit resning i allvarligare brottmål och det är naturligtvis inte bra, säger Johan Munck, tidigare ordförande i Högsta Domstolen..

DN - 4 timmar sedan

Stefan Lisinski: Esa har kommit genom nålsögat

Många är i dag överens om att Esa Teittinen dömdes för mord på en bevisning som var mycket svag. Problemet är att vårt rättssystem inte är anpassat efter att domstolar kan ta fel..

DN - 5 timmar sedan

Död hundvalp hittades i postterminal

I måndags morse gjorde personal på postterminalen i Hallsberg en makaber upptäckt. I en försändelse låg en död hundvalp. Polisen har startat en förundersökning gällande djurplågeri och hundvalpen är beslagtagen..

DN - 9 timmar sedan

Två åtalas för mord med revolver

I mitten av november hittades en ihjälskjuten man in en bostad utanför Jönköping. Nu åtalas två män för mordet..

DN - 23 timmar sedan

Fakta i frågan: Har antalet poliser ökat?

De senaste åren har allt fler poliser valt att lämna yrket. Samtidigt utökas utbildningsplatserna på Polishögskolan. Men blir poliserna i Sverige fler eller färre?

DN - Igår: 17:31

Polis sköt sig själv i fingret med k-pist

En polis råkade skjuta sig själv i vänster pekfinger under en övning med förstärkningsvapnet MP5, skriver NWT. .

DN - Igår: 16:55

Minderårig misstänkt för mordet på Kevin frias

En man som förhörts i den återupptagna utredningen om mordet på den fyraårige pojken Kevin i Arvika 1998 frias från misstankar. Det meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. .

DN - Igår: 15:22

Få lärare är redo när programmering blir del av läroplanen

Till hösten står programmering med på schemat i svenska grund- och gymnasieskolor. Men trots att beslutet togs för mer än ett år sedan är långt ifrån alla lärare är redo att undervisa i ämnet.  – Huvudmännen har inte tagit tag i det de ska, säger Åsa Fahlén, ordförande i lärarnas riksförbund.

DN - Igår: 12:17

Tåg har krockat med lastbil i Avesta

Ett tåg har krockat med en lastbil söder om Fors i Avesta kommun, skriver Dala-Demokraten.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.