DN > Inrikes

Monday, 15 October, 21:36

DN - 20 feb 18 kl. 16:22

Akilovs påståenden i rätten – DN reder utPå tisdagen förhördes den misstänkte terroristen Rakhmat Akilov av åklagare Hans Ihrman i Stockholms tingsrätt.  Under förhöret påstod Akilov en rad olika saker om Sveriges försvarsmakt och terrorsekten IS och hänvisade till dessa påståenden för att rättfärdiga sina handlingar.  Men påståendena verkar i det närmsta vara tagna ur luften. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Rakhmat Akilov, Hans Ihrman, Stockholms, Akilov, Sveriges, IS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Akilovs, påståendeni , rättenDN , rederut

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

2019 års fiskekvoter i Östersjön klara

EU:s fiskeministrar har tidigare än väntat lyckats enats om nästa års fiskekvoter i Östersjön..

DN - 1 timme sedan

Sällsynt runstensfynd i Uppland

Vid renoveringen av en kyrka norr om Uppsala gjordes ett sällsynt fynd – ett runstensfragment av kalksten. Trots att Uppland huserar hälften av landets runstenar har bara ett enda liknande fragment upptäckts i länet tidigare..

DN - 4 timmar sedan

Minskad användning av antibiotika till djur

Tyskland och Nederländerna har minskat sin användning av antibiotika till djur kraftigt på senare år, men använder fortfarande mycket mer än Sverige, visar en ny rapport. Cypern använder i särklass mest i Europa medan Norge använder minst..

DN - 9 timmar sedan

En person gripen efter hot om skjutning på skola

Polisen har under dagen gripit en tonåring misstänkt för att ha hotat om skjutning på en gymnasieskola i Boden. .

DN - 14 timmar sedan

Fortsatta tågförseningar mellan Stockholm och Göteborg

Det kommer att bli förseningar på upp till några timmar på samtliga tåg på västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm, minst fram till och med onsdagen. Problemen beror på söndagens brand i ett ställverk mellan Töreboda och Skövde. .

DN - 16 timmar sedan

Man ihjälskjuten i Eskilstuna

En man dödades i en skottlossning utomhus i Eskilstuna, natten mot måndag..

DN - 23 timmar sedan

Alliansens ständigt växande sprickor

Alliansen har misslyckats med uppgiften som den skapades för: att erbjuda ett tydligt regeringsalternativ till Socialdemokraterna. Utmaningar från andra håll än vänster blottade dess svaghet. Nu är det SD som slagit in en kil mellan liberaler och konservativa, men sprickan syntes redan för tio år sedan.

DN - Igår: 09:00

Svagt stöd för att legalisera cannabis i Sverige

I Sverige råder fortfarande stor politisk enighet om en restriktiv syn på cannabis, men debattörer på båda sidor tror att Sverige påverkas av den trend av legalisering som tilltar i många länder..

DN - I förrgår: 08:59

Man gripen för misstänkt våldtäkt av flicka

En man har gripits, misstänkt för våldtäkt på en minderårig flicka i Västerås..

DN - I förrgår: 05:20

SKL ger kommuner råd mot terrordåd

Nya råd från Sveriges kommuner och landsting (SKL) ska hjälpa städer i landet att bättre kunna hejda fordonsattacker av den typ som användes vid terrordådet i Stockholm i april 2017..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.