DN > Inrikes

Thursday, 20 September, 11:19

Liknande nyheter

Taggar: Man påkördpå E4 , avledav sina , skador
YLE - 15 mar 14 kl. 14:00

Påkörd Karlebypojke avled av sina skador

Ett av de barn som på fredagen skadades i en trafikolycka i Karleby har avlidit av sina skador. Pojken avled på Uleåborgs universitetssjukhus, dit han hade förts på grund av sina allvarliga skador, meddelar polisen. Det var på fredag eftermiddag som olyckan inträffade.

Nyhetskanalen - 11 okt 12 kl. 18:28

Busschaufför avled efter krock med lastbil

En busschaufför i 30-årsåldern avled på torsdagen efter en krock med en lastbil i en korsning i Angered, rapporterar P4 Göteborg. Olyckan inträffade vid lunchtid och chauffören, som uppges ha varit ensam i bussen, avled senare av sina skador. Lastbilen välte vid olyckan, men föraren klarade sig undan utan fysiska skador..

Kristianstadsbladet - 17 jul 13 kl. 14:27

Avled efter mc-olycka


En man i 30-årsåldern avled av de skador han ådrog sig vid en mc-olycka vid Kållereds köpcentrum i Mölndal utanför Göteborg strax före midnatt, natten till onsdagen. Mannen fördes till Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg där han senare avled.En annan man på motorcykeln klarade sig med mindre allvarliga skador..

BT - 17 jul 13 kl. 14:29

Avled efter mc-olycka

En man i 30-årsåldern avled av de skador han ådrog sig vid en mc-olycka vid Kållereds köpcentrum i Mölndal utanför Göteborg strax före midnatt, natten till onsdagen. Mannen fördes till Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg där han senare avled. En annan man på motorcykeln klarade sig med mindre allvarliga skador..

NSD - 09 jan 11 kl. 13:52

22-åring avled av sina skador

En 22-årig man avled på söndagen av de skador han fick under ett bråk vid 22-tiden på lördagskvällen i Vetlanda. En 30-årig man har anhållits misstänkt för mord alternativt dråp. 22-åringen misshandlades grovt med något tillhygge i 30-åringens lägenhet.

Nyheter 24 - 21 okt 11 kl. 10:35

Påkörda tvååringen avled av sina skador


Den kinesiska flickan blev överkörd två gånger utan att någon förbipasserande reagerade. Nu har hon avlidit. KINA.

Nyheter 24 - 01 jan 12 kl. 20:39

Skottskadad 15-åring avled


En 15-årig pojke har dött av de skador han fick när han sköts i huvudet och bröstet på nyårsnatten i Rosengård. Vid halv ett-tiden på nyårsnatten larmades polisen till Rosengård med anledning av en skottlossning. Väl på plats fann de 15-åringen svårt skadad.

BT - 09 feb 12 kl. 08:58

Avled vid olycka på E 4

En man i 50-årsåldern avled i samband med en olycka på E 4 i höjd med Skillingaryd tidigt på torsdagsmorgonen. Mannen var tillsammans med en drygt 20-årig man i färd med att fästa en bogserlina mellan två fordon när de blev påkörda av en lastbil.
Han fick så svåra skador att han dog på olycksplatsen.

BT - 30 apr 12 kl. 11:45

Föll utför trappa på äldreboende - avled senare av sina skador

Äldreomsorgen i Mark lex Sarah-anmäler nu en händelse där en boende på ett äldreboende föll nedför en trappa och sedan avled av sina skador. Händelsen inträffade i januari på Ekås i Horred. Nu ska händelsen utredas för att utröna om något fel har begåtts.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Skjuten flicka i Sollentuna avled

Den 17-åriga flicka som sköts i Sollentuna på måndagen avled senare av sina skador.Det uppger Stockholmspolisen för Aftonbladet. Flickan sköts med flera skott och hittades i en lägenhet med svåra skador.

Trelleborgs Allehanda - 08 aug 13 kl. 17:18

Kvinna avled efter krock med träd

Foto: Ita Jablonska
På torsdagseftermiddagen frontalkrockade en skåpbil med ett träd.
En skåpbil med en kvinnlig förare blev bogserad av en annan bil när skåpbilen av okänd anledning körde av vägen och in i ett träd. Olyckan skedde cirka en kilometer väster om Svarte lite innan ett på eftermiddagen.

Fler nyheter från DN

DN - 17 timmar sedan

Två personer skjutna i Örebro

Två män har skjutits i Örebro, uppger polisen..

DN - 19 timmar sedan

Kommunalmedlemmar uppmanades rösta på SD – med förtroendevalds stulna identitet

Hundratals Kommunalmedlemmar på Lidingö mottog på lördagen innan valet ett mejl där de uppmanades att rösta på Sverigedemokraterna. Meddelandet var utformat så att det ser ut att komma från fackföreningens förtroendevalda David Sriwanat, men så var inte fallet.  – De tar inte bara mitt namn utan tar förtroendevaldas ställning ned i smutsen, säger han till DN..

DN - 20 timmar sedan

Elev misstänkt för våldtäkt mot lärare – begärs häktad

En elev på en skola i Jönköpings län begärs häktad misstänkt på sannolika skäl för våldtäkt mot en lärare. Det misstänkta brottet ska ha skett i skolan, uppger polisen. .

DN - 23 timmar sedan

Delar av Migrationsverkets återvändandearbete pausat på grund av GDPR-miss

Migrationsverkets insatser för att få personer som fått avslag på sin asylansökan att frivilligt lämna Sverige har delvis stoppats. Detta på grund av att arbetet inte anpassats efter dataskyddslagstiftningen GDPR..

DN - Igår: 20:37

Sannolikt fler felaktigt dömda i svenska fängelser

Det finns med största sannolikhet felaktig dömda i Sverige som inte har fått en ny chans. Den slutsatsen dras i en ny vetenskaplig artikel. Doktoranden Moa Lidén har studerat hur många dömda som har ansökt om resning i Sverige och hur få av dem som lyckas.

DN - Igår: 20:49

Skottskadad vittnade om vild skjutning – ljög

En kvinna som skottskadades i Nättraby utanför Karlskrona i april ljög om hur hon blivit skjuten, rapporterar Blekinge Läns Tidning..

DN - Igår: 14:03

Cyklist dödad i lastbilskrock i Växjö

En cyklist har omkommit i Växjö efter en kollision med en lastbil, skriver polisen på sin hemsida. Olyckan inträffade vid lunchtid och de närmare omständigheterna är inte kända..

DN - I förrgår: 08:14

Ny studie: Sverige bäst för global utveckling

Sverige är bäst i världen på att bidra till en positiv utveckling i världens utvecklingsländer. Det slår den amerikanska tankesmedjan CGD fast i en ny rapport. En stark migrationspolitik anges som ett av skälen..

DN - I förrgår: 19:22

Smugglade tolv ton snus över gränsen

Åtta personer misstänks för att ha smugglat över tolv ton snus från Sverige till Finland mellan åren 2016–2018, skriver den finska tullen i ett pressmeddelande. Tullen uppskattar den uteblivna punktskatten till cirka 4,6 miljoner euro..

DN - I förrgår: 12:26

Gotlands elnät döms ut: ”Sämsta jag har sett”

Gotlands ledningsnät för el döms ut helt i en ny besiktning, skriver helagotland.se. – Det här är det sämsta jag har sett, säger besiktningsman Jens Hellström till tidningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.