Expressen > Nyheter

Monday, 22 October, 11:36

Liknande nyheter

Taggar: Tekniskt, fel, flyg, inställda
YLE - 11 jun 16 kl. 04:39

SAS-piloterna strejkar – över 150 flyg inställda

Pilotstrejken vid det skandinaviska flygbolaget SAS påverkar runt 20 000 passagerare i Sverige och Europa under lördagen. Totalt 159 avgångar ställs in, meddelar SAS. Strejken påverkar i första hand inrikestrafiken i Sverige, men också kortare rutter i Europa.

YLE - 11 jun 16 kl. 04:39

SAS-piloter strejkar – över 150 flyg inställda

Pilotstrejken vid det skandinaviska flygbolaget SAS påverkar runt 20 000 passagerare i Sverige och Europa under lördagen. Totalt 159 avgångar ställs in, meddelar SAS. Strejken påverkar i första hand inrikestrafiken i Sverige, men också kortare rutter i Europa.

Västerbottens Folkblad - 09 nov 16 kl. 11:02

Flyg inställda och försenade

Flera flyg till och från Umeå Airport påverkas av det kraftiga snöfallet i Stockholm. Ett flertal flighter försenas och ställs in med anledning av ovädret i södra Sverige. Flera avgångar från Umeå har påverkats.

YLE - 06 mar 15 kl. 06:04

Norwegian-flyg inställda också på fredagen

Inget slut finns i sikte för pilotstrejken vid flygbolaget Norwegian och på fredagen berörs omkring 35 000 passagerare av strejken. Nästan alla inrikesflyg i Sverige, Norge och Danmark ställs in och de flesta avgångarna mellan de skandinaviska huvudstäderna är inställda. Fredagsflyg från Helsingfors till Stockholm, Köpenhamn och Oslo har också ställts in.

SVT - 29 dec 15 kl. 17:39

Tusentals flyg inställda efter extremt väder i USA

Flera delstater i USA har drabbats av extrem väder. Tornados, översvämningar och kraftiga snöfall har ställt till det för många av USA:s innevånare. Och flygtrafiken har drabbats av inställda avgångar..

E24 - 12 jun 16 kl. 07:27

Inga tecken på lösning i strejken – 220 flyg inställda

Ännu finns inga tecken på en lösning i konflikten mellan SAS svenska piloter och arbetsgivaren. När strejken går in på sin tredje dag har totalt 50 000 resenärer drabbats. Under söndagen är 220 flygavgångar inställda..

VBL - 08 okt 12 kl. 15:35

Vissa Flybe-flyg inställda på grund av extra kontroller

En del av flygbolaget Flybes plan har inte kunnat lyfta som planerat i dag på grund av tekniska oklarheter. Flybe har ställt in flyg mellan Helsingfors och Karleby, Helsingfors och Kajana samt Helsingfors och Kemi-Torneå..

Kristianstadsbladet - 07 nov 12 kl. 16:07

Många New York-flyg inställda


Trots en ny annalkande storm ska flygplatserna i New York-området hålla öppet, meddelar myndigheterna. Flygbolagen ställer dock in vissa flyg.American Airlines ställer in hundratals flygningar till och från New York med start på onsdagen klockan 21 svensk tid.

Expressen - 19 jan 13 kl. 14:06

Hundratals flyg inställda på Heathrow

Det brittiska vintervädret fick på lördagen storflygplatsen Heathrow i London att ställa in ytterligare cirka 100 flygavgångar. I fredags ställdes 400 flyg in. Flygplatsen är under helgen full av folk som övernattat i väntsalarna..

DN - 22 sep 13 kl. 14:21

Hundratals flyg inställda i Hongkong

Hundratals flyg till och från Hong Kong ställdes på söndagen in sedan årets kraftigaste tyfon närmade sig regionen med vindens hastighet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ryanairs vd: SAS eller Norwegian mot konkurs

SAS eller Norwegian kan komma att gå i konkurs under den kommande vintern.Det påstår Ryanairs vd Michael O'Leary,  enligt Bloomberg News.Samtidigt faller Ryanairs egen vinst.

Expressen - 15 minuter sedan

Världskänd entreprenör skickade hotfulla mejl

En kanadensisk domstol har utfärdat ett kontaktförbud mot hudvårdsentreprenören Brandon Truaxe, sedan denne sänt hotfull e-post till Leonard Lauder, styrelseordförande för Estée Lauder.Det skriver Wall Street Journal..

Expressen - 30 minuter sedan

Man hotade barn på busscentral – polisen söker vittnen

En man dödshotade ett barn på Gislaveds busstation.Mannen talade först vänligt med barnet, för att sedan bli hotfull.Med hjälp av en förälder larmade barnet polis..

Expressen - 30 minuter sedan

Mamma och barn påkörda på p-plats vid Ica

En mamma och hennes barn har blivit påkörda utanför en Ica Maxi-butik i Uppsala.Ambulans och polis har larmats till platsen, uppger SVT Nyheter..

Expressen - 30 minuter sedan

Mias hjältehund Hugo, 6, larmade om branden

Hunden Hugo älskar att stå i familjens vardagsrumsfönster och spana.  I bland ser han andra hundar och i bland upptäcker han allvarligare händelser. – Han krafsade och skällde och jag märkte att han verkligen inte gav upp förrän jag hade vaknat, säger Mia Kousmanen om sin hund Hugo..

Expressen - 45 minuter sedan

K-G Bergström: Löfven måste lägga i extra växel

Expressens politiske kommentator K-G Bergström menar att Stefan Löfven måste öka i takten i sitt sonderingsuppdrag.Samtidigt verkar läget alltjämt mycket låst.– Nu krävs att någon, framför allt Annie Lööf, bryter något av sina löften till väljarna, säger Bergström i Expressen TV..

Expressen - 45 minuter sedan

Kvinnlig elev utsågs till "Årets fuckgirl" – inför hela skolan

Den 19-årige mannen korade på en jämnårig skolkamrat till "Årets fuckgirl" och läste samtidigt upp en kränkande motivering.Nu åtalas mannen för grovt förtal vid Malmö tingsrätt. 19-åringen erkänner handlingen, men bestrider brott.

Expressen - 1 timme sedan

Nicolas bjuder hundratals pensionärer – på pizza

Pizzeriaägaren Nicolas Namroud bjuder alla Svenljungas pensionärer på gratis pizza. Idén hyllas på Facebook och han hoppas att hundratals pensionärer kommer till restaurangen.– Jag vill göra godhet.

Expressen - 3 timmar sedan

Här är Sveriges fulaste stad – förlorar solklart

Borlänge är Sveriges fulaste stad, enligt en webbomröstning som föreningen Arkitekturupproret ordnat i sociala medier.Men stadens ambition har aldrig varit att vara vackrast på ett klassiskt vis, enligt näringslivschefen i Borlänge..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Ny avstängning på E6: "Kommer bli köer"

En lastbil välte i fredags på E6 mellan Borgeby och Löddeköpinge och skapade kaos i trafiken. Under måndagen ska mitträcket lagas efter olyckan – och nya problem är att vänta. – Det kommer tyvärr bli köbildning, säger Joanna Ljunggren, informatör på Trafikverket.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.