Expressen > Nyheter

Thursday, 19 July, 19:23

Liknande nyheter

Taggar: Tekniskt, fel, flyg, inställda
YLE - 11 jun 16 kl. 04:39

SAS-piloterna strejkar – över 150 flyg inställda

Pilotstrejken vid det skandinaviska flygbolaget SAS påverkar runt 20 000 passagerare i Sverige och Europa under lördagen. Totalt 159 avgångar ställs in, meddelar SAS. Strejken påverkar i första hand inrikestrafiken i Sverige, men också kortare rutter i Europa.

YLE - 11 jun 16 kl. 04:39

SAS-piloter strejkar – över 150 flyg inställda

Pilotstrejken vid det skandinaviska flygbolaget SAS påverkar runt 20 000 passagerare i Sverige och Europa under lördagen. Totalt 159 avgångar ställs in, meddelar SAS. Strejken påverkar i första hand inrikestrafiken i Sverige, men också kortare rutter i Europa.

Västerbottens Folkblad - 09 nov 16 kl. 11:02

Flyg inställda och försenade

Flera flyg till och från Umeå Airport påverkas av det kraftiga snöfallet i Stockholm. Ett flertal flighter försenas och ställs in med anledning av ovädret i södra Sverige. Flera avgångar från Umeå har påverkats.

YLE - 06 mar 15 kl. 06:04

Norwegian-flyg inställda också på fredagen

Inget slut finns i sikte för pilotstrejken vid flygbolaget Norwegian och på fredagen berörs omkring 35 000 passagerare av strejken. Nästan alla inrikesflyg i Sverige, Norge och Danmark ställs in och de flesta avgångarna mellan de skandinaviska huvudstäderna är inställda. Fredagsflyg från Helsingfors till Stockholm, Köpenhamn och Oslo har också ställts in.

SVT - 29 dec 15 kl. 17:39

Tusentals flyg inställda efter extremt väder i USA

Flera delstater i USA har drabbats av extrem väder. Tornados, översvämningar och kraftiga snöfall har ställt till det för många av USA:s innevånare. Och flygtrafiken har drabbats av inställda avgångar..

E24 - 12 jun 16 kl. 07:27

Inga tecken på lösning i strejken – 220 flyg inställda

Ännu finns inga tecken på en lösning i konflikten mellan SAS svenska piloter och arbetsgivaren. När strejken går in på sin tredje dag har totalt 50 000 resenärer drabbats. Under söndagen är 220 flygavgångar inställda..

VBL - 08 okt 12 kl. 15:35

Vissa Flybe-flyg inställda på grund av extra kontroller

En del av flygbolaget Flybes plan har inte kunnat lyfta som planerat i dag på grund av tekniska oklarheter. Flybe har ställt in flyg mellan Helsingfors och Karleby, Helsingfors och Kajana samt Helsingfors och Kemi-Torneå..

Kristianstadsbladet - 07 nov 12 kl. 16:07

Många New York-flyg inställda


Trots en ny annalkande storm ska flygplatserna i New York-området hålla öppet, meddelar myndigheterna. Flygbolagen ställer dock in vissa flyg.American Airlines ställer in hundratals flygningar till och från New York med start på onsdagen klockan 21 svensk tid.

Expressen - 19 jan 13 kl. 14:06

Hundratals flyg inställda på Heathrow

Det brittiska vintervädret fick på lördagen storflygplatsen Heathrow i London att ställa in ytterligare cirka 100 flygavgångar. I fredags ställdes 400 flyg in. Flygplatsen är under helgen full av folk som övernattat i väntsalarna..

DN - 22 sep 13 kl. 14:21

Hundratals flyg inställda i Hongkong

Hundratals flyg till och från Hong Kong ställdes på söndagen in sedan årets kraftigaste tyfon närmade sig regionen med vindens hastighet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Eritrea släpper fångar – efter fredsavtalet

Eritrea börjar släppa fångar, bekräftar den eritreanska människorättsgruppen Release Eritrea.Det kan vara ett första tecken på en mjukare hållning efter det nya fredsavtalet mellan Eritrea och EtiopienMinst 35 religiösa fångar har frigetts – och enligt obekräftade uppgifter har regimen också släppt fångar som försökt fly från militärtjänst..

Expressen - 15 minuter sedan

Danmark rycker in i svenska krisen: ”En extrem situation”

För att bekämpa de stora bränderna i Sverige kallas nu assistans in – från Danmark.Även räddningstjänster från Skåne, Blekinge och Kronoberg skickar personal, i hopp om att lyckas släcka lågorna.– Det är inte ett uppdrag man gör varje dag, säger Martin Vendelbo från danska räddningstjänsten..

Expressen - 30 minuter sedan

Folkkära komikern blev attackerad på nattklubb

Komikern Per Andersson firade helgen på en klubb i centrala Göteborg när han blev överfallen - och biten i örat.– Det var sjukt obehagligt, man tror inte att det är sant. Nu är jag lite öronmärkt, säger han..

Expressen - 45 minuter sedan

Brand i lägenhet – okänt skadeläge

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades på torsdagskvällen till en brinnande lägenhet i Helsingborg.Vad som har startat branden, eller om någon är skadad, är ännu okänt.– Det har brunnit i en lägenhet, så mycket vet jag, säger Jerker Palm Svensson, inre befäl vid räddningstjänsten Skåne nordväst..

Expressen - 1 timme sedan

Bil har voltat av vägen – förare får klippas ut

En singelolycka har inträffat utanför Kungälv. Enligt SOS alarm ska en bil ha voltat av vägen.– Bilen ligger på taket och kvinnan i bilen får klippas ut, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson..

Expressen - 1 timme sedan

Dansk turist-ö stänger helt efter svåra torkan

Sommarens torka får konsekvenser på många håll.Nu tvingas en dansk turistö att stänga.– Det låter förnuftigt, säger Jacob P.

Expressen - 1 timme sedan

Brandmannens starka bild – nu vädjar hustrun Sylvia

Bilden på brandmannen Jani Sahamies och hans tre månader gamla dotter har fått stor spridning i sociala medier.Nu hoppas hustrun Sylvia Sahamies att hennes inlägg på Facebook ska göra skillnad.– Om jag kan få någon att inte kasta en fimp i naturen så har jag gjort någonting..

Expressen - 1 timme sedan

Isabella Lövins stora oro: ”Kraftig väckarklocka”

Klimatminister Isabella Lövin, MP, kallar sommarens extremväder med torka och bränder för en "kraftig larmklocka".Språkröret tror att värmeböljan får fler att förstå troliga konsekvenser av klimatförändringarna.– Vi har inte byggt vårt samhälle för den här typen av väder och värme, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Mopedist till sjukhus efter olycka

En moped och en bilist har krockat i Habo i Jönköping.– Det är mycket personal som arbetar på plats, säger Erik Terneborn, polisens presstalesperson.En person har förts till sjukhus med ambulans..

Expressen - 2 timmar sedan

Stefan Löfven i Ljusdal: Vi gör allt som står i vår makt

Statsminister Stefan Löfven (S) riktar ett stort tack till alla som deltar i släckningsinsatserna.– Det är inget annat än hjälteinsatser, säger han vid en pressträff i Ljusdal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.