DI > Ekonomi

Thursday, 21 June, 04:34

DI - 18 feb 18 kl. 18:57

Hälften av stugorna gapar tomma under vintern  Nästan häften av Sveriges fritidshus står tomma under vinterhalvåret – trots att det finns pengar att tjäna. ”Att fler inte hyr ut är mycket en vanesak”, säger Caroline Uliana på försäkringsbolaget If..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sveriges, Caroline Uliana, If

Dela artikeln

146 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hälftenav , stugorna, gapar, tommaunder , vintern
BT - 20 sep 11 kl. 07:22

Allt fler butiker gapar tomma

Ovanligt många stora butikslokaler både i centrum och Knallerian gapar tomma. Ingen fara enligt fastighetsägarna. Men handlare och boråsare är oroliga.

SvD - 18 jan 15 kl. 16:37

Statliga bolagens lador gapar tomma

Magdalena Andersson, som fick mycket stryk för sitt uttalande om tomma lador, fick rätt på en punkt. Nuonköpet och en rad andra omständigheter betyder att de statliga bolagens lador gapar tomma. Flera av vårens utdelningar från statliga bolag – som brukar stärka statskassan – uteblir..

LV - 09 jan 14 kl. 10:05

Skyltfönstren gapar tomma i stan

Skyltfönster som gapar tomma finns det alltför många av i Vimmerby. Vår tidning har pejlat läget. Är det något på gång i de ödsliga butikslokalerna?

NSD - 27 aug 17 kl. 16:31

Butiker gapar tomma i Luleå city

På Storgatan och i flera av galleriorna gapar tomma lokaler..

Kristianstadsbladet - 21 feb 13 kl. 11:00

Skolbänkar gapar tomma

Foto: Tommy Svensson
Nästa läsår gapar skolbänkar tomma. Kristianstad har hundratals fler utbildningsplatser i gymnasiet än det finns elever.
När skolorna i Kristianstad förbereder sig inför nästa läsår erbjuder de hundratals fler utbildningsplatser än det finns sökande.

Kristianstadsbladet - 17 aug 16 kl. 03:00

Platser på lärarprogram gapar tomma

Trots akut lärarbrist på skolorna gapar platser på ämneslärarprogrammen i Kristianstad tomma. Matte och no-ämnen har få sökande..

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 17 kl. 16:17

Salladshyllorna gapar tomma i Sverige

Britterna får nu endast köpa tre salladshuvud per person på grund av grönsaksbristen i Europa. I Sverige gapar salladshyllorna tomma, men det finns inget behov av en ransonering. – Läget är inte lika akut här, säger Claes Salomonsson på Axfood.

GöteborgsPosten - 03 feb 17 kl. 16:23

Salladshyllorna gapar tomma i Sverige

Britterna får nu endast köpa tre salladshuvud per person på grund av grönsaksbristen i Europa. I Sverige gapar salladshyllorna tomma, men det finns inget behov av en ransonering..

Sydsvenskan - 03 feb 17 kl. 16:17

Salladshyllorna gapar tomma i Sverige

Britterna får nu endast köpa tre salladshuvud per person på grund av grönsaksbristen i Europa. I Sverige gapar salladshyllorna tomma, men det finns inget behov av en ransonering. – Läget är inte lika akut här, säger Claes Salomonsson på Axfood.

DN - 20 maj 18 kl. 19:26

Vallokaler i Venezuela gapar tomma på grund av bojkott

BOGOTÁ. Oppositionens bojkott av valet i Venezuela har lyckats. Flera timmar efter att vallokalerna öppnat i landet gapar de tomma.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Emma Stenström: Sätt manipulation på skolschemat

Från utsidan kan det te sig som ett mysterium. Hur kan till exempel Katarina Frostenson försvara den så kallade ”kulturprofilen”, om det ligger det minsta i de anklagelser som förts fram? Och vad är det som gör att Melania stannar hos Donald?

DI - 5 timmar sedan

Handelsbanken förbättrar regelefterlevnad efter hårda kritiken

Efter den hårda kritiken är Handelsbanken i färd med att bilda en ny avdelning för regelefterlevnad i Storbritannien. ”Det är en konsekvens av ett behov av att förstärka samordningen”, uppger banken..

DI - 6 timmar sedan

Viss lättnad på Wall Street

USA-börserna handlades oregelbundet under onsdagen. En viss lättnad noterades på Wall Street efter de breda nedgångarna som präglat handelsveckan hittills i spåren av den upptrappade handelskonflikten mellan USA och Kina..

DI - 6 timmar sedan

Här är aktierna du riskerar att inte bli av med

De lite mindre handelsplatserna fortsätter att växa så det knakar och totalt har 16 bolag listats på First North Stockholm i år. Men det finns aktier att se upp, annars riskerar du att inte kunna ta dig ur. Di har gått igenom vilka aktier som handlades minst respektive mest under maj.

DI - 6 timmar sedan

Trump sätter stopp för separationerna

Donald Trump har skrivit under en presidentorder i syfte att sätta stopp för de kontroversiella separationerna av barn och vuxna som olagligt korsar gränsen mellan Mexiko och USA..

DI - 7 timmar sedan

Tyskland pekar ut Ryssland för hackerattack

Det var sannolikt Ryssland som låg bakom den förra veckans hackerattack mot tyska energi- och elbolag. Det säger Hans-Georg Maassen, chef för den tyska säkerhetspolisen BFV, till tidningskoncernen RND..

DI - 7 timmar sedan

Affärsvärlden: Köp Rovio, Tryg och Coor

Köp Rovio, Tryg och Coor men avstå från Soltech. De råden ger Affärsvärlden i sin senaste utgåva. .

DI - 7 timmar sedan

Obama in i debatten om familjeseparationer

Nu ger sig USA:s förre president Barack Obama in i debatten kring familjeseparationerna vid gränsen mot Mexiko..

DI - 7 timmar sedan

Serneke bygger lyxvillor åt storägare – mörkar för marknaden

Byggbolaget Serneke bygger två exklusiva villor i Hovås utanför Göteborg åt redaren Sten A Olssons arvinge – tillika Sernekes storägare, kan Di avslöja. Marknaden hålls ovetande om projektets existens..

DI - 8 timmar sedan

Ny mätning: SD näst största partiet

Sverigedemokraterna går starkast framåt i ny väljarundersökning. Enligt DN/Ipsos får partiet 20 procent och är därmed Sveriges näst största parti, enligt mätningen.  Moderaterna får det lägsta väljarstödet sedan Ulf Kristersson blev partiledare, 19 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.