DI > Ekonomi

Monday, 17 December, 20:44

DI - 18 feb 18 kl. 18:57

Hälften av stugorna gapar tomma under vintern  Nästan häften av Sveriges fritidshus står tomma under vinterhalvåret – trots att det finns pengar att tjäna. ”Att fler inte hyr ut är mycket en vanesak”, säger Caroline Uliana på försäkringsbolaget If..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sveriges, Caroline Uliana, If

Dela artikeln

146 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hälftenav , stugorna, gapar, tommaunder , vintern
BT - 20 sep 11 kl. 07:22

Allt fler butiker gapar tomma

Ovanligt många stora butikslokaler både i centrum och Knallerian gapar tomma. Ingen fara enligt fastighetsägarna. Men handlare och boråsare är oroliga.

SvD - 18 jan 15 kl. 16:37

Statliga bolagens lador gapar tomma

Magdalena Andersson, som fick mycket stryk för sitt uttalande om tomma lador, fick rätt på en punkt. Nuonköpet och en rad andra omständigheter betyder att de statliga bolagens lador gapar tomma. Flera av vårens utdelningar från statliga bolag – som brukar stärka statskassan – uteblir..

LV - 09 jan 14 kl. 10:05

Skyltfönstren gapar tomma i stan

Skyltfönster som gapar tomma finns det alltför många av i Vimmerby. Vår tidning har pejlat läget. Är det något på gång i de ödsliga butikslokalerna?

NSD - 27 aug 17 kl. 16:31

Butiker gapar tomma i Luleå city

På Storgatan och i flera av galleriorna gapar tomma lokaler..

Västerbottens Folkblad - 02 jul 18 kl. 08:32

[PLUS] Nöjd trots att platser gapar tomma

Utbildningsplatser gapar tomma på inlandets gymnasieskolor, men skolledare är ganska nöjda. – Det....

Kristianstadsbladet - 21 feb 13 kl. 11:00

Skolbänkar gapar tomma

Foto: Tommy Svensson
Nästa läsår gapar skolbänkar tomma. Kristianstad har hundratals fler utbildningsplatser i gymnasiet än det finns elever.
När skolorna i Kristianstad förbereder sig inför nästa läsår erbjuder de hundratals fler utbildningsplatser än det finns sökande.

Kristianstadsbladet - 17 aug 16 kl. 03:00

Platser på lärarprogram gapar tomma

Trots akut lärarbrist på skolorna gapar platser på ämneslärarprogrammen i Kristianstad tomma. Matte och no-ämnen har få sökande..

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 17 kl. 16:17

Salladshyllorna gapar tomma i Sverige

Britterna får nu endast köpa tre salladshuvud per person på grund av grönsaksbristen i Europa. I Sverige gapar salladshyllorna tomma, men det finns inget behov av en ransonering. – Läget är inte lika akut här, säger Claes Salomonsson på Axfood.

GöteborgsPosten - 03 feb 17 kl. 16:23

Salladshyllorna gapar tomma i Sverige

Britterna får nu endast köpa tre salladshuvud per person på grund av grönsaksbristen i Europa. I Sverige gapar salladshyllorna tomma, men det finns inget behov av en ransonering..

Sydsvenskan - 03 feb 17 kl. 16:17

Salladshyllorna gapar tomma i Sverige

Britterna får nu endast köpa tre salladshuvud per person på grund av grönsaksbristen i Europa. I Sverige gapar salladshyllorna tomma, men det finns inget behov av en ransonering. – Läget är inte lika akut här, säger Claes Salomonsson på Axfood.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Investerarprofilen spår björnmarknad i USA nästa år

"Obligationskungen" Jeffrey Gundlach ser ingen pardon efter nyår – New York-börsen lär fortsätta ned till nya bottennivåer under 2019. Det säger han i en intervju med tv-kanalen CNBC..

DI - 45 minuter sedan

Ingves väntas hänga på Fed

Två av årets sista och viktigaste räntebesked väntar i veckan. Blir det som marknaden tror försöker Riksbankens Stefan Ingves ta ett första steg närmare kollegan Jerome Powell..

DI - 30 minuter sedan

Skakigt på Wall Street – börsen dyker igen

Knappt kunde New York-börsen hämta andan på måndagseftermiddagen innan det bar av nedåt igen. Strax innan klockan 20 handlas S&P 500 ned 1,7 procent..

DI - 45 minuter sedan

Många bolag oförberedda på uttåget

En majoritet av företagen i Storbritannien har inte förberett sig för brexit varnar Bank of England. Det är lika illa bland de svenska företagen. ”Vi är mycket oroliga över generellt dåliga förberedelser”, säger handelskommissionär Gustaf Bergström på Business Sweden i London..

DI - 45 minuter sedan

Värvning från Tesla sätter fart på rykten om Apple-bil

Teknikjätten Apple har värvat elbilstillverkaren Teslas tidigare seniordesigner Andrew Kim. Det späder på spekulationerna om att Apple återvänt till arbetet med att utveckla en egen bil, rapporterar tekniksajten The Verge..

DI - 45 minuter sedan

Brexit broms för svenskt fikabröd

Kaféet Blåbär säljer både svenskt fika och skandinaviska designprodukter i London. Grundaren Sandra West vill expandera, men vågar inte på grund av brexit. "Jag hoppas vi får ett beslut så vi kan gå vidare", säger svenskan inför parlamentets omröstning..

DI - 1 timme sedan

Labour kräver misstroendeomröstning om May

Labourledaren Jeremy Corbyn säger under debatten i underhuset att han kommer att kräva en misstroendeomröstning på grund av att Theresa May skjutit upp omröstningen om brexitavtalet..

DI - 1 timme sedan

JO inleder granskning av FI:s hantering av utlämnande av uppgifter

Justitieombudsmannen (JO) har beslutat att inleda en granskning av Finansinspektionens agerande i samband med att Svenska Dagbladet begärde ut vissa uppgifter för en tid sedan..

DI - 1 timme sedan

Centern är inget mittenparti

DEBATT. Centern, med partiledaren Annie Lööf, är berett att släppa fram Stefan Löfven (S) som statsminister för att minska SD:s politiska inflytande. Att i alla frågor, stora som små, utestänga ett parti i riksdagen från inflytande är ingen bra idé i en demokrati, skriver DN:s före detta politiska chefredaktör Svante Nycander..

DI - 1 timme sedan

Dagens liberaler låter som högern för 100 år sedan

Den svenska demokratin fyllde 100 år på måndagen. Den 17 december 1918, bara veckor efter att första världskriget klingat ut och mitt under skriande livsmedelsbrist, bröt tvåkammarriksdagen med den gamla ordningen och röstade ja till allmän och lika rösträtt för kvinnor och män. Följande vår gick svenskarna för första gången och röstade på lika villkor i val till kommun och landsting..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.