DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 20:52

DI - 18 feb 18 kl. 18:57

Hälften av stugorna gapar tomma under vintern  Nästan häften av Sveriges fritidshus står tomma under vinterhalvåret – trots att det finns pengar att tjäna. ”Att fler inte hyr ut är mycket en vanesak”, säger Caroline Uliana på försäkringsbolaget If..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sveriges, Caroline Uliana, If

Dela artikeln

146 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hälftenav , stugorna, gapar, tommaunder , vintern
BT - 20 sep 11 kl. 07:22

Allt fler butiker gapar tomma

Ovanligt många stora butikslokaler både i centrum och Knallerian gapar tomma. Ingen fara enligt fastighetsägarna. Men handlare och boråsare är oroliga.

SvD - 18 jan 15 kl. 16:37

Statliga bolagens lador gapar tomma

Magdalena Andersson, som fick mycket stryk för sitt uttalande om tomma lador, fick rätt på en punkt. Nuonköpet och en rad andra omständigheter betyder att de statliga bolagens lador gapar tomma. Flera av vårens utdelningar från statliga bolag – som brukar stärka statskassan – uteblir..

LV - 09 jan 14 kl. 10:05

Skyltfönstren gapar tomma i stan

Skyltfönster som gapar tomma finns det alltför många av i Vimmerby. Vår tidning har pejlat läget. Är det något på gång i de ödsliga butikslokalerna?

NSD - 27 aug 17 kl. 16:31

Butiker gapar tomma i Luleå city

På Storgatan och i flera av galleriorna gapar tomma lokaler..

Kristianstadsbladet - 21 feb 13 kl. 11:00

Skolbänkar gapar tomma

Foto: Tommy Svensson
Nästa läsår gapar skolbänkar tomma. Kristianstad har hundratals fler utbildningsplatser i gymnasiet än det finns elever.
När skolorna i Kristianstad förbereder sig inför nästa läsår erbjuder de hundratals fler utbildningsplatser än det finns sökande.

Kristianstadsbladet - 17 aug 16 kl. 03:00

Platser på lärarprogram gapar tomma

Trots akut lärarbrist på skolorna gapar platser på ämneslärarprogrammen i Kristianstad tomma. Matte och no-ämnen har få sökande..

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 17 kl. 16:17

Salladshyllorna gapar tomma i Sverige

Britterna får nu endast köpa tre salladshuvud per person på grund av grönsaksbristen i Europa. I Sverige gapar salladshyllorna tomma, men det finns inget behov av en ransonering. – Läget är inte lika akut här, säger Claes Salomonsson på Axfood.

GöteborgsPosten - 03 feb 17 kl. 16:23

Salladshyllorna gapar tomma i Sverige

Britterna får nu endast köpa tre salladshuvud per person på grund av grönsaksbristen i Europa. I Sverige gapar salladshyllorna tomma, men det finns inget behov av en ransonering..

Sydsvenskan - 03 feb 17 kl. 16:17

Salladshyllorna gapar tomma i Sverige

Britterna får nu endast köpa tre salladshuvud per person på grund av grönsaksbristen i Europa. I Sverige gapar salladshyllorna tomma, men det finns inget behov av en ransonering. – Läget är inte lika akut här, säger Claes Salomonsson på Axfood.

DN - 23 jul 15 kl. 08:35

En tredjedel av platserna gapar tomma på Gamla Ullevi


Publikkapaciteten på Gamla Ullevi är drygt 18 000.När IFK Göteborg möter Slask Wroclaw på torsdagskvällen kommer 6 000 av platserna attstå tomma.– Det är en högriskmatch och vi måste lämna stolar tomma på grund av säkerhet, säger marknadschefen Andrej Häggblad till DN..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Kryphål i nya Postnord-lagen

Den första mars införde Postnord avgifter på varor från Kina. Det riskerar att sänka näthandeln på billiga produkter. Men lågprishandlare har hittat ett kryphål, rapporterar SVT.

DI - 45 minuter sedan

Hans Bolander: Uppstickarnas bolån pressar storbankerna

När det gäller tjänster inom bank och finans är svenska kunder konservativa och i många fall ointresserade av nya aktörer. Det visar sig i de fyra svenska storbankernas dominans på en mängd områden..

DI - 1 timme sedan

Tobias Wikström: Hur blev Andersson en vänsterpopulist?

LEDARE. Erfaren, kompetent, skolad. De orden använde Di på ledarplats om Magdalena Andersson, dagen efter att hon för sex år sedan hade utsetts till Socialdemokraternas finansministerkandidat.

DI - 1 timme sedan

Sex and the city-stjärna vill bli guvernör

Cynthia Nixon, mest känd för sin roll i tv-serien Sex and the city, ställer upp i guvernörsvalet i New York, skriver amerikanska medier..

DI - 1 timme sedan

Ann Linde om avtalet: "Trodde inte det skulle komma så här snabbt"

”Idag är det vit rök i Bryssel. Avtalet är ett väldigt stort framsteg. Jag trodde inte att det skulle komma så här snabbt.

DI - 1 timme sedan

Putin kommer att skifta från utrikes till inrikespolitik

Vladimir Putin blev i söndags omvald igen, något som såväl ryssarna själva som omvärlden har räknat med. Vad kommer att hända nu? Vad står på Putins – och Rysslands – politiska och ekonomiska agendor?

DI - 1 timme sedan

Lotta Engzell-Larsson: Landsbygden behöver frihet och företag

LEDARE. På måndagen presenterade regeringen den kommande landsbygdspropositionen "Mål för näringar, landsbygd och livsmedel". .

DI - 1 timme sedan

Magnus Dagel: Valet är solklart – teckna inte e-handlaren

E-handlarens snabba tillväxt lär locka många när bolaget tar klivet in på börsen nästa vecka.  Men den skyhöga värderingen, massor med goodwill och lån och osäkra marginalutsikter ger ett svajigt intryck. Vi tecknar inte.

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Facebook faller ytterligare

New York-börserna handlas klart lägre när handeln nådde halvtid på måndagen. Inför Federal Reserves räntesignaler på onsdagskvällen fortsatte mycket av nyhetsflödet att ha med eventuella tullar och handelskrig att göra..

DI - 2 timmar sedan

Uber avbryter test med självkörande bilar efter dödsolycka

Taxi- och samåkningsföretaget Uber avbryter sina tester med självkörande bilar i flera amerikanska städer efter en dödsolycka i delstaten Arizona där en kvinna blev påkörd och avled..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.