DI > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 07:33

DI - 18 feb 18 kl. 17:00

Camilla Läckberg och Christina Saliba: Ni missar kvinnliga affärsidéerDEBATT. Endast en knapp procent av riskkapitalet går till företag som startats av kvinnor. Det är ett uppenbart slöseri när bara hälften av den tillgängliga innovationskraften och affärsutvecklingsförmågan i befolkningen utnyttjas, skriver Camilla Läckberg och Christina Saliba, investeringsbolaget Invest in Her..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Läckberg, Christina Saliba, Debatt, Camilla Läckberg, Invest, Her

Dela artikeln

558 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Camilla, Läckbergoch , Christina, SalibaNi , missar, kvinnliga, affärsidéer
Dagens Media - 08 mar 17 kl. 13:06

Läckberg och Saliba startar investmentbolaget Invest in her

Författaren Camilla Läckberg och PR-kvinnan Christina Saliba vill öka jämställdheten i näringslivet och främja kvinnligt entreprenörskap och ägande. Därför startar duon nu investmentbolaget Invest in her..

Affärsvärlden - 08 mar 17 kl. 13:29

Läckberg och Saliba startar investmentbolag

Camilla Läckberg och Christina Saliba är personerna bakom Invest in Her AB – ett investmentbolag vars uppgift är öka jämställdheten i näringslivet..

Expressen - 15 sep 14 kl. 09:07

Camilla Läckberg är sambo med Simon

Camilla Läckberg är lyckligare än någonsin med MMA-stjärnan Simon Sköld. Nu blir deckardrottningen och hennes nya kärlek sambor. – Det stämmer, säger stjärnans manager Christina Saliba..

DI - 08 mar 17 kl. 10:55

Camilla Läckberg startar investmentbolag

Näringslivet måste öka jämställdhetstakten. Nu startar deckardrottningen Camilla Läckberg ett investmentbolag tillsammans med Christina Saliba med uppgiften att främja kvinnligt entreprenörskap.  .

DN - 19 feb 18 kl. 14:37

Camilla Läckberg: ”Satsa mer på kvinnorna”

Techbolag med kvinnliga grundare får mindre än en procent av riskkapitalet. ”Ett uppenbart slöseri”, skriver Camilla Läckberg och Christina Saliba i en debattartikel i Dagens industri. .

Dagens Media - 05 jun 18 kl. 09:21

Christina Saliba lämnar BBS Group

Säljer sina andelar och gör en exit – för att satsa på investmentbolag med Camilla Läckberg.

Dagens Media - 05 jun 18 kl. 09:21

Christina Saliba lämnar Mindmakers

Säljer sina andelar och gör en exit – för att satsa på projekt med Camilla Läckberg..

Dagens Media - 05 jun 18 kl. 09:21

Christina Saliba lämnar Mindmakers PR

Delägaren säljer sina andelar och gör en exit – för att satsa på projekt med Camilla Läckberg..

Trelleborgs Allehanda - 07 jul 13 kl. 13:10

Camilla Läckberg dansade hem silver


Lade deckarförfattaren Camilla Läckberg dansskorna på hyllan efter förra årets fjärdeplats i tv-tävlingen "Let's dance"? Icke.På lördagen ställde hon upp i tävlingen "Manhattan dancesport championships" i New York, skriver Expressen.

Kristianstadsbladet - 11 sep 13 kl. 08:33

Camilla Läckberg skriver schlager


Camilla Läckberg ger sig in i schlagerbranschen. Deckarförfattaren har skrivit en låt till Melodifestivalen och hoppas därmed få göra debut som låtskrivare i tävlingen, skriver Aftonbladet. Låten har hon skrivit tillsammans med Pelle Nylén.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Erdogan: Domstol avgör pastors öde

De turkiska domstolarna, inte politikerna, kommer att avgöra ödet för den fängslade amerikanske pastorn Andrew Brunson, som anklagats för terrorism. .

DI - 30 minuter sedan

Telias ex-vd i förhör: ”Ville väl inte att vi skulle veta”

Telias förre vd Lars Nyberg gav inga order om att ta reda på vem som ägde partnern i Uzbekistan. ”De här människorna ville väl inte att vi skulle veta”, sa Lars Nyberg i korruptionsmålet i Stockholms tingsrätt..

DI - 30 minuter sedan

Belatchew Arkitekter utser Sander Schuur till Creative Director

Sander Schuur blir ny Creative Director hos Belatchew Arkitekter..

DI - 45 minuter sedan

Braincool handlas exklusive rätt till aktier i Poolarcool

Medicinteknikbolaget Braincool handlas idag onsdagen den 26 september exklusive rätt till aktier i Poolarcool. En aktie i Braincool ger en aktie i Poolarcool..

DI - 45 minuter sedan

Skaffa dig morgonkoll: Börserna och nattens nyheter

Asienbörserna steg på onsdagen efter att Wall Street darrat kring nollan på tisdagens kväll. Handelsoro och oljeglädje drar marknaden år olika håll..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: USA-räntorna i sidled

USA-räntorna går sidledes inför Fed-beskedet på onsdagen, med den tioåriga statsobligationen på 3,09 procent. Dollarn har tappat något mot yenen och euron. Asienbörserna är överlag svagt upp.

DI - 1 timme sedan

Svenskarna ratar storstadspuls vid bostadsjakt

Krogliv, nöjen och storstadspuls är inte av vikt när svenskarna letar ny bostad. I stället vill vi ha närhet till natur och grönområden – en reaktion som kan ses spegla ett allt mer stressigt och uppkopplat liv, och som står sig sedan ett par år tillbaka..

DI - 1 timme sedan

Lista: Utbildningarna som imponerar mest på arbetsgivare

På listan över vilka högskolor som har högst anseende i världen hos arbetsgivare hamnar KTH högst upp av alla skolor i Norden, enligt QS nya undersökning. .

DI - 2 timmar sedan

IMF: Nära målsnöret för Argentina

Argentina lamslogs på tisdagen av en generalstrejk. Samtidigt avgick landets centralbankschef mitt under pågående förhandlingar med Internationella valutafonden (IMF)..

DI - 2 timmar sedan

Dunkin' dumpar Donuts

Det amerikanska munkföretaget Dunkin' Donuts byter namn. Den som vill ha sin flottyrmunk får i framtiden leta upp en ”Dunkin'”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.