DI > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 19:32

DI - 18 feb 18 kl. 17:00

Camilla Läckberg och Christina Saliba: Ni missar kvinnliga affärsidéerDEBATT. Endast en knapp procent av riskkapitalet går till företag som startats av kvinnor. Det är ett uppenbart slöseri när bara hälften av den tillgängliga innovationskraften och affärsutvecklingsförmågan i befolkningen utnyttjas, skriver Camilla Läckberg och Christina Saliba, investeringsbolaget Invest in Her..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Läckberg, Christina Saliba, Debatt, Camilla Läckberg, Invest, Her

Dela artikeln

557 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Camilla, Läckbergoch , Christina, SalibaNi , missar, kvinnliga, affärsidéer
Dagens Media - 08 mar 17 kl. 13:06

Läckberg och Saliba startar investmentbolaget Invest in her

Författaren Camilla Läckberg och PR-kvinnan Christina Saliba vill öka jämställdheten i näringslivet och främja kvinnligt entreprenörskap och ägande. Därför startar duon nu investmentbolaget Invest in her..

Affärsvärlden - 08 mar 17 kl. 13:29

Läckberg och Saliba startar investmentbolag

Camilla Läckberg och Christina Saliba är personerna bakom Invest in Her AB – ett investmentbolag vars uppgift är öka jämställdheten i näringslivet..

Expressen - 15 sep 14 kl. 09:07

Camilla Läckberg är sambo med Simon

Camilla Läckberg är lyckligare än någonsin med MMA-stjärnan Simon Sköld. Nu blir deckardrottningen och hennes nya kärlek sambor. – Det stämmer, säger stjärnans manager Christina Saliba..

DI - 08 mar 17 kl. 10:55

Camilla Läckberg startar investmentbolag

Näringslivet måste öka jämställdhetstakten. Nu startar deckardrottningen Camilla Läckberg ett investmentbolag tillsammans med Christina Saliba med uppgiften att främja kvinnligt entreprenörskap.  .

DN - 19 feb 18 kl. 14:37

Camilla Läckberg: ”Satsa mer på kvinnorna”

Techbolag med kvinnliga grundare får mindre än en procent av riskkapitalet. ”Ett uppenbart slöseri”, skriver Camilla Läckberg och Christina Saliba i en debattartikel i Dagens industri. .

Kristianstadsbladet - 11 sep 13 kl. 08:33

Camilla Läckberg skriver schlager


Camilla Läckberg ger sig in i schlagerbranschen. Deckarförfattaren har skrivit en låt till Melodifestivalen och hoppas därmed få göra debut som låtskrivare i tävlingen, skriver Aftonbladet. Låten har hon skrivit tillsammans med Pelle Nylén.

Trelleborgs Allehanda - 11 sep 13 kl. 08:33

Camilla Läckberg skriver schlager


Camilla Läckberg ger sig in i schlagerbranschen. Deckarförfattaren har skrivit en låt till Melodifestivalen och hoppas därmed få göra debut som låtskrivare i tävlingen, skriver Aftonbladet. Låten har hon skrivit tillsammans med Pelle Nylén.

Trelleborgs Allehanda - 07 jul 13 kl. 13:10

Camilla Läckberg dansade hem silver


Lade deckarförfattaren Camilla Läckberg dansskorna på hyllan efter förra årets fjärdeplats i tv-tävlingen "Let's dance"? Icke.På lördagen ställde hon upp i tävlingen "Manhattan dancesport championships" i New York, skriver Expressen.

Posh24 - 21 aug 13 kl. 12:08

Camilla Läckberg blev sårad av en Hollywoodfru: "Så otrevlig!"

I samband med gårkvällens premiär av Svenska Hollywoodfruar passade deckardrottningen Camilla Läckberg på att slänga en känga åt en medverkande Hollywoodfru, som Camilla menar inte alls är vem hon utger sig att vara.

"Ser programmet och blir bara ledsen och beklämd över hur otroligt otrevligt bemött jag blev vid flera tillfällen i våras av en av de så kallade "Hollywoodfruarna". Men jag lärde mig en viktig läxa om hur en offentlig bild inte stämmer med verkligheten", skriver Camilla på Instagram och tillägger att hon känner sig lättlurad av profilens "mysiga" och "gulliga" image.

Expressen - 22 aug 13 kl. 12:09

Camilla Läckberg: Montazami är falsk

Helyllebilden av Maria Montazami stämmer inte, menar Camilla Läckberg. Nu förklarar stjärnförfattaren, för Expressen, varför hon kallar Maria Montazami falsk. - Hon är en diva.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Hamnfacken öppnar för samgående

Fackförbunden närmar sig varandra, men än är Transport och Hamnarbetarförbundet inte överens. Därmed kvarstår dödläget i Göteborgs hamn..

DI - 2 minuter sedan

Europa måste ha en ny strategi för Sidenvägen

DEBATT. Europa kan inte bara bemöta kinesisk geopolitik på hemmaplan. Kinas planer för den så kallade Sidenvägen, Belt and Road Initiative, påverkar EU på ett sätt som måste mötas, skriver Björn Fägersten, Utrikespolitiska institutet..

DI - 2 minuter sedan

Facebook måste värna användarna

Analysföretaget Cambridge Analytica har på falska premisser skaffat sig information om Facebook-användare och deras vänner. Den informationen kan ha använts i Trump-kampanjen i presidentvalet. .

DI - 15 minuter sedan

Tusk "försiktigt optimistisk" om tullundantag

Europeiska rådets ordförande Donald Tusk är "försiktigt optimistisk" om att Europa ska kunna få undantag från de amerikanska stål- och aluminiumtullarna. Det sade han till journalister i Bryssel på onsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Lövin: ”Vi kan inte vänta en enda dag till”

Flygets framtid, industrins omställning och hur hållbarhet kan förenas med lönsamhet. Det var några av många ämnen som diskuterades under konferensen Di Hållbarhet på onsdagen..

DI - 30 minuter sedan

Löfbergs-chefen: ”Kaffet är alldeles för billigt”

Sex frågor till Eva Eriksson, hållbarhetsdirektör på kafferosteriet Löfbergs..

DI - 45 minuter sedan

Följ Feds räntebesked live

Di och DiTV bevakar det amerikanska räntebeskedet live..

DI - 1 timme sedan

New York-börser: Facebook stiger igen

USA-börserna handlades uppåt på onsdagen med fortsatt fokus på dataskandalen på Facebook. Onsdagens höjdpunkt väntas klockan 19.00, då räntebesked från Federal Reserve publiceras..

DI - 1 timme sedan

Bankernas bolånefest är snart över

Storbankernas svällande vinstmarginaler på bolån har bäddat för ny konkurrens. En ny expertrapport räknar med att bolåneräntorna kan pressas med 0,2 till 0,4 procentenheter..

DI - 1 timme sedan

Norden: Telenor lyfter

Norden-börserna handlades något uppåt på onsdagen där det regionala VINX30-indexet, som omfattar Nordens mest handlade aktier, var oförändrat på nivån 938.  I Norge steg OBX-indexet 0,5 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.