DI > Ekonomi

Saturday, 23 June, 01:06

DI - 18 feb 18 kl. 13:26

Regeringen smyger åter upp utdömda skatten på agendanRegeringen avser att lägga fram ett nytt förslag med den omstridda kilometerskatten i vår. Det säger nu klimatminister Isabella Lövin (MP)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Isabella Lövin

Dela artikeln

902 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, smyger, återupp , utdömda, skatten, agendan
Expressen - 20 apr 13 kl. 22:55

Utdömda - då fixade Arvidsson drömstart

Svenskorna var utdömda på förhand ? av alla. Men efter Sofia Arvidssons sensationella öppningsseger mot amerikanskan Sloane Stephens lever hoppet för Sverige i Fed Cup.

Expressen - 13 aug 13 kl. 08:46

Målvaktsparet är utdömda ? på förhand

GÖTEBORG. Precis som föregångarna är de utdömda på förhand. Men Frölundas färska målvaktsduo Lasse Johansson, 26, och Linus Fernström, 25, ska tysta kritikerna ?

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 15 kl. 20:40

Gatan är deras alternativ till utdömda skandalhuset

Det är smutsigt och brandfarligt men flyktingarna som bor i det utdömda huset är nöjda. 5000 kronor för ett litet rum är värt pengarna när livet på gatan är alternativet..

Blekinge Läns tidning - 06 sep 17 kl. 02:00

Kritik mot flytt till utdömda lokaler

Förskolan Myrans gamla utdömda lokaler ska tillfälligt brukas av Brännaregårdsskolans barn och personal. Ett beslut som Moderaternas gruppledare Patrik Krupa starkt ifrågasätter..

Expressen - 18 apr 18 kl. 00:12

Då: Fullständigt utdömda Nu: Närmast ostoppbara

LAS VEGAS. NHL-nykomlingen Vegas Golden Knights leder åttondelsfinalen mot Los Angeles Kings med 3-0 i matcher.Ingenting ser ut att få stopp på laget från Las Vegas, som kallas för "Miraklet i öknen".

Computer Sweden - 09 feb 18 kl. 10:06

Flerfrontskrig för Google – nya böter utdömda


Det är inte bara EU som anklagar Google för missbruk av sin dominerande ställning. Den här gången är det Indiens tur att bötfälla giganten. .

IDG - 09 feb 18 kl. 10:06

Flerfrontskrig för Google – nya böter utdömda


Det är inte bara EU som anklagar Google för missbruk av sin dominerande ställning. Den här gången är det Indiens tur att bötfälla giganten. .

Barometern - 10 nov 15 kl. 22:46

17-åring slapp betala utdömda böter

En 17-årig yngling som stått åtalad för grov stöld, häleri och ringa narkotikabrott frikändes från två av tre anklagelser. Han slapp dessutom betala de böter han dömdes till..

DN - 02 nov 14 kl. 06:00

Rebeller putsar fasaden inför utdömda val

Regeringen i Kiev, EU och FN dömer ut dagens val i de proryska ”folkrepublikerna” i östra Ukraina. Samtidigt valtalar den blivande presidenten i Donetsk och lovar skapa ”ett nytt ­Arabemiraten” – och han har redan fått ett erkännande från Moskva..

VBL - 03 jan 13 kl. 20:09

Det gamla utdömda tegelhuset blir kansli

Den gamla röda tegelbyggnaden vid Vasa centralsjukhus har konditionsgranskats och är utdömd. Huset kan inte användas för vård och borde inte användas överhuvudtaget..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Fällorna att se upp med när du hyr via Airbnb

Airbnb har blivit ett allt populärare alternativ när boende ska bokas under semestern. Men det finns några fällor att se upp med. "Många tror att avtalet är mellan dem som hyr och Airbnb men så är det inte", säger Karolin Kühn, rådgivare vid Konsument Europa.

DI - 6 timmar sedan

Grusad basketkarriär lade grunden för ett entreprenörsliv

GÖTEBORG Mikael Sundhall har tillsammans med kompanjonen Jonas Karlsson gått sin egen väg för att lyckas med sitt frukttjänsteföretag Fruktpaus..

DI - 8 timmar sedan

Trump hotar EU med 20-procentiga biltullar

Trump säger att han tänker eskalera sitt handelskrig med EU om de senare inte backar från sina mottullar genom att införa en 20-procentig tull på bilar, skriver han på twitter..

DI - 8 timmar sedan

Lista: Hänger din lön med?

Lönerna ökar för både arbetare och tjänstemän – och ökningen är nästan tre gånger större än den var förra året. Här kan du se om din timlön hänger med. .

DI - 9 timmar sedan

Merkel tonar ner förväntningar inför krismöte

Tysklands förbundskansler Angela Merkel tonar ner eventuella förväntningar inför söndagens informella EU-möte om migration och understryker att det rör sig om "ett sonderingsmöte mellan intresserade medlemsstater"..

DI - 10 timmar sedan

Danske Bank: Nytt börsrekord väntar – stuva om portföljen nu

Trots den ökade volatiliteten har världens börser potential att fortsätta stiga under det kommande året, enligt Danske Banks nya marknadsrapport. Men många svenska sparare behöver se över sina portföljer, säger bankens sparekonom Maria Landeborn..

DI - 10 timmar sedan

Källa: Klart att Opec ökar produktionen

Oljekartellen Opec har nått ett avtal om att öka produktionen med cirka en miljon fat per dag från och med juli, uppger en källa för nyhetsbyrån Reuters. Uppgörelsen omfattar Opecländerna och dess allierade, däribland Ryssland..

DI - 10 timmar sedan

Aktiefonder populärast när miljonärerna investerar

Att investera i aktiefonder är det vanligaste sättet för landets miljonärer att förvalta sitt kapital. Åtminstone enligt en undersökning gjord av tidningen Conoisseur..

DI - 11 timmar sedan

FI varnar: Hård brexit sätter press på svenska banker

En hård brexit kan innebära problem och öka kostnaderna för svenska banker, varnar Finansinspektionen i en ny rapport. Orsaken är att clearingen av svenska räntederivat i sådana fall måste flytta från London, vilket Investorägda Nasdaq i sin tur kan bli vinnare på..

DI - 11 timmar sedan

Elektas Larry Leksell säljer en miljon aktier

Elektas ordförande och huvudägare Larry Leksell har privat och genom bolag sålt totalt 1 miljon B-aktier i strålterapibolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.