DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 10:32

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, smyger, återupp , utdömda, skatten, agendan
Expressen - 20 apr 13 kl. 22:55

Utdömda - då fixade Arvidsson drömstart

Svenskorna var utdömda på förhand ? av alla. Men efter Sofia Arvidssons sensationella öppningsseger mot amerikanskan Sloane Stephens lever hoppet för Sverige i Fed Cup.

Expressen - 13 aug 13 kl. 08:46

Målvaktsparet är utdömda ? på förhand

GÖTEBORG. Precis som föregångarna är de utdömda på förhand. Men Frölundas färska målvaktsduo Lasse Johansson, 26, och Linus Fernström, 25, ska tysta kritikerna ?

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 15 kl. 20:40

Gatan är deras alternativ till utdömda skandalhuset

Det är smutsigt och brandfarligt men flyktingarna som bor i det utdömda huset är nöjda. 5000 kronor för ett litet rum är värt pengarna när livet på gatan är alternativet..

Blekinge Läns tidning - 06 sep 17 kl. 02:00

Kritik mot flytt till utdömda lokaler

Förskolan Myrans gamla utdömda lokaler ska tillfälligt brukas av Brännaregårdsskolans barn och personal. Ett beslut som Moderaternas gruppledare Patrik Krupa starkt ifrågasätter..

Expressen - 18 apr 18 kl. 00:12

Då: Fullständigt utdömda Nu: Närmast ostoppbara

LAS VEGAS. NHL-nykomlingen Vegas Golden Knights leder åttondelsfinalen mot Los Angeles Kings med 3-0 i matcher.Ingenting ser ut att få stopp på laget från Las Vegas, som kallas för "Miraklet i öknen".

Computer Sweden - 09 feb 18 kl. 10:06

Flerfrontskrig för Google – nya böter utdömda


Det är inte bara EU som anklagar Google för missbruk av sin dominerande ställning. Den här gången är det Indiens tur att bötfälla giganten. .

IDG - 09 feb 18 kl. 10:06

Flerfrontskrig för Google – nya böter utdömda


Det är inte bara EU som anklagar Google för missbruk av sin dominerande ställning. Den här gången är det Indiens tur att bötfälla giganten. .

Barometern - 10 nov 15 kl. 22:46

17-åring slapp betala utdömda böter

En 17-årig yngling som stått åtalad för grov stöld, häleri och ringa narkotikabrott frikändes från två av tre anklagelser. Han slapp dessutom betala de böter han dömdes till..

DN - 02 nov 14 kl. 06:00

Rebeller putsar fasaden inför utdömda val

Regeringen i Kiev, EU och FN dömer ut dagens val i de proryska ”folkrepublikerna” i östra Ukraina. Samtidigt valtalar den blivande presidenten i Donetsk och lovar skapa ”ett nytt ­Arabemiraten” – och han har redan fått ett erkännande från Moskva..

VBL - 03 jan 13 kl. 20:09

Det gamla utdömda tegelhuset blir kansli

Den gamla röda tegelbyggnaden vid Vasa centralsjukhus har konditionsgranskats och är utdömd. Huset kan inte användas för vård och borde inte användas överhuvudtaget..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Dansk finansinspektion granskar Danske

Den danska finansinspektionen återupptar granskningen av penningtvätthärvan i Danske Bank, uppger myndighetschefen Jesper Berg för danska TV2, enligt nyhetsbyrån Ritzau..

DI - 15 minuter sedan

Ny trend väcker många frågor

Har du hört talas om OM, ”Orgasmic Meditation”? Jag dök på metoden för några år sedan. Då fanns den ännu inte i Sverige, och jag tror fortfarande inte att den gör det, men några väninnor hade prövat i USA och de var lyriska..

DI - 15 minuter sedan

Analyshuset: De vinner på Trumps nya tullsmäll

USA:s planer på tullavgifter mot ytterligare kinesiska varor kommer sannolikt inte att få någon större påverkan på merparten av Asiens tillväxtekonomier, enligt ekonomer på Capital Economics. Men på lång sikt kan ett handelskrig gynna flera länder i regionen..

DI - 15 minuter sedan

Guide: Så fondsparar du hållbart

Många vill spara hållbart. Men det är inte enkelt att hitta rätt i djungeln av fonder och olika märkningar. Di guidar till hur du som enskild sparare kan lyckas..

DI - 15 minuter sedan

Få fonder vill vara hållbarhetsmärkta

Den nya hållbarhetsmärkningen av fonder hyllades av bland andra finansmarknadsminister Per Bolund (MP) vid lanseringen förra året. Men någon rusning har det inte blivit. Hittills har bara 14 fonder anslutit sig..

DI - 30 minuter sedan

Norska centralbanken höjer styrräntan

Norges Bank höjer sina styrräntor med 25 punkter på torsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Tussar analyserade – Gripen krockade med storskarv

Statens haverikommission har kommit fram till att det var en flock av fågelarten storskarv som kolliderade med ett Jas Gripen-plan utanför Ronneby i slutet av augusti, rapporterar P4 Blekinge..

DI - 30 minuter sedan

F-Secure TOTAL utökas för att skydda dig, dina enheter och ditt hem

I F-Secures nya erbjudande för cybersäkerhet till konsumenter kombineras skydd av det uppkopplade hemmet och lösenordshantering med internetsäkerhet och VPN.  .

DI - 45 minuter sedan

Efter 22 år – Riksrevisionen sågar momssänkning

Den momssänkning på livsmedel som genomfördes 1996 för att underlätta för låginkomsttagare och barnfamiljer är inte kostnadseffektiv. Det visar en färsk granskning av Riksrevisionen. .

DI - 1 timme sedan

Banken om Lucara: Marknaden är för optimistisk

Rådiamantproducenten Lucara Diamond har varit en framgångssaga och är fortsatt ett av de bästa bolagen i sektorn, men marknadens förväntningar på resultatutvecklingen är för höga mot bakgrunden av tidigare fynd av jättediamanter. Det menar Berenberg, som inleder bevakning av Lucara med en säljrekommendation och riktkursen 1:80 kanadadollar, motsvarande cirka 12:35 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om tidigare på torsdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.