GöteborgsPosten > Ekonomi

Friday, 23 March, 19:15

GöteborgsPosten - 18 feb 18 kl. 12:00

Riktar in sig på stöd åt storbystade kvinnorHelene Hogengård startade för 13 år sedan företaget Hogengård of Sweden som designar och producerar underkläder i stora storlekar. Nyligen ställde hon ut på den stora underklädesmässan i Paris..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Hogengård, Sweden, Paris

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riktarin sig på , stöd, åt, storbystade, kvinnor

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen backade

Oro för ett eskalerande handelskrig mellan USA och Kina drog ned de ledande börserna i Europa efter en mörk handelsdag i Asien. Det breda OMXS-indexet på Stockholmsbörsen backade 0,1 procent..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Molntjänst rusade på börsen efter notering

Den molnbaserade lagringstjänsten Dropbox introducerades på Nasdaq i New York på fredagen och kursen steg spikrakt. Det sker samtidigt som andra stora it-bolag i USA har det tufft på börsen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Lång väg till tulluppgörelse med USA

Om fem veckor står EU åter inför hotet om att drabbas av USA:s omstridda stål- och aluminiumtullar. Men det kan ta betydligt längre tid än så för att lösa den underliggande transatlantiska handelskonflikten..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Stockholmsbörsen backar

Oro för ett eskalerande handelskrig mellan USA och Kina drar ner de ledande börserna i Europa efter en mörk handelsdag i Asien..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Swedish Match köper dansk tuggtobak

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Motormännen kräver kompensation

Trots att regeringen skjuter på det potentiella dieselförbudet – tiotusentals bilister riskerar att drabbas, enligt konsumentorganisationen Motormännen som vill se kompensation..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Molntjänst i stor börsnotering

Den molnbaserade lagringstjänsten Dropbox introduceras på Nasdaq i New York i dag. Det sker samtidigt som andra stora it-bolag i USA har det tufft på börsen..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Trump hotar att veto-stoppa budget

Några timmar efter att USA:s senat röstat igenom en budgetöverenskommelse på 1 300 miljarder dollar hotar president Donald Trump att lägga in sitt veto mot den nya budgeten. Om han gör allvar av sitt hot stängs sannolikt den amerikanska statsapparaten vid midnatt, natten till lördag lokal tid..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Oklart läge om miljözoner

Regeringen senarelägger ett möjligt kommunalt förbud mot äldre dieselbilar till 2022. Intresset i storstadsregionerna är dock ytterst svalt, bara Stockholm håller öppet för miljözoner, men politikerna svajar kring hur, när och var det ska ske..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Starkare orderingång än väntatOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.