DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 16:29

DI - 18 feb 18 kl. 11:58

Michael Wolf: "Det var hemskt första dygnet""Det var hemskt första dygnet." Så beskriver Michael Wolf den första tiden efter att han sparkats som vd för Swedbank. I en större intervju för HR-tidningen People berättar Michael Wolf om de dramatiska dygnen för nästan exakt två år sedan..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wolf, Michael Wolf, Swedbank, HR, People

Dela artikeln

34 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WolfDet var , hemsktförsta , dygnet
Cornucopia - 22 feb 15 kl. 10:51

Michael Wolf betalar 11.3 MSEK i skatt

Bolånetorskkollektivet rasar över att Swedbanks aktieägare via styrelsen beslutat att ge VD:n Michael Wolf en bruttolön på 13 MSEK. Men i verkligheten betyder det att Michael Wolf betalar 11.3 MSEK i löneskatter eller tillräckligt för att via stat, landsting och kommun ge 37 personer med normalinkomst om 25 000 i månadslön ett jobb.

Affärsvärlden - 09 feb 16 kl. 07:07

Michael Wolf lämnar Swedbank

Swedbank för Swedbank och Michael Wolf har träffat en överenskommelse om att Michael Wolf lämnar sin befattning som vd och koncernchef per dagens datum. Styrelsen har tagit initiativ till förändringen..

BT - 12 feb 16 kl. 13:39

Michael Wolf polisanmäls av Swedbank

Swedbanks sparkade vd Michael Wolf polisanmäls av banken för finansmarknadsbrott, skriver di.se och hänvisar till flera källor. Ett ärende om Michael Wolf finns uppenbarligen hos Ekobrottsmyndigheten, men det är enligt kansliet sekretessbelagt, enligt uppgift till TT..

Affärsvärlden - 12 feb 16 kl. 16:28

Michael Wolf om brottsanklagelsen: En smutskastningskampanj

Swedbanks sparkade vd Michael Wolf anmäls av banken för finansmarknadsbrott. Michael Wolf förnekar alla påståenden om brott..

DI - 16 feb 16 kl. 13:28

Aktieaffären som sänkte Michael Wolf

Swedbanks anmälan mot dåvarande vd:n Michael Wolf gäller aktieaffärer från 2013 i bolaget Oniva Online Group. Det uppger källor för Di.Michael Wolf bekräftar för Di att han köpte aktier i bolaget under det året, men nekar till att han hade insiderinformation..

DN - 16 feb 16 kl. 14:01

Aktieaffärer uppges ha fällt Michael Wolf


Swedbanks anmälan mot den förre vd:n Michael Wolf ska gälla aktieaffärer i bolaget Oniva Online Group, enligt källor till Dagens Industri. Michael Wolf ska ha bekräftat för Di att han köpte aktier i bolaget under 2013, men nekar till att han ska ha haft insiderinformation..

DN - 05 apr 16 kl. 15:50

Michael Wolf: Jag har inte brutit mot lagen

Både sparkade vd:n Michael Wolf och ordförande Anders Sundström nekades ansvarsfrihet för 2015 av Swedbanks årsstämma. Michael Wolf säger i en kommentar att det är olyckligt och att det beror på de internationella ägarna..

DI - 20 apr 16 kl. 19:37

Michael Wolf: Jag är lättad

Swedbanks tidigare vd Michael Wolf frias från alla misstankar om insiderbrott, vilket Di kunde avslöja på onsdagen.Enligt åklagaren Olof Kronlund finns det ”ingen konkret bevisning” för att Michael Wolf har gjort något brottsligt..

E24 - 08 feb 17 kl. 20:31

Michael Wolf och Swedbank på kollisionskurs

Konflikten mellan Swedbanks sparkade vd Michael Wolf och bankens styrelse, med ordförande Lars Idermark i spetsen, trappas upp. Bråket handlar om tolkningen av en konkurrensklausul som finns i avgångsavtalet mellan Michael Wolf och hans tidigare arbetsgivare. Ärendet går nu till skiljedom, enligt välunderrättade källor till SvD.

SvD - 02 feb 16 kl. 12:23

Michael Wolf: Bopriserna har nått kulmen

Som första bank-vd spår Michael Wolf att priserna på bostadsmarknaden har nått kulmen. – Det är rimligt att tro att vi har nått en peak, säger Wolf i en intervju med SvD..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Finansinspektionen bemöter kritik i media

Finansinspektionen kommenterar i ett pressmeddelande den kritik som Svenska Dagbladet i rad artiklar har framfört mot myndighetens tillsyn av penningtvätt. .

DI - 4 minuter sedan

Spotlight-bolaget CGIT får order

CGIT, vars aktie handlas på Spotlight, har tecknat ett nytt avtal med en befintlig kund som verkar inom mjukvarubranschen avseende lösningar för transportsektorn. .

DI - 15 minuter sedan

Canada Goose bojkottas av kinesiska konsumenter

Kinesiska konsumenter har initierat en bojkott av Canada Goose inför bolagets öppnande av en första fysisk butik i Kina, skriver Global Times..

DI - 45 minuter sedan

Karolina Skog: “Det känns helt tondövt”

Att M och KD väljer att skrota flygskatten får hård kritik av miljöminister Karolina Skog (MP).  ”Miljöpartiet kommer att kämpa för flygskatten”, säger hon. .

DI - 45 minuter sedan

Mystiskt ras i Clas Ohlson – saknas uppenbar förklaring

Prylkedjan Clas Ohlson faller tillbaka rejält på tisdagens positiva Stockholmsbörs. Någon uppenbar förklaring till fallet går inte att hitta..

DI - 45 minuter sedan

Dubblerat antal investeringsstöd för bygge av hyresrätter

Regeringens investeringsstöd för att bygga hyresrätter ökar i popularitet, enligt bostadsminister Peter Eriksson. ”Stödet är viktigare än någonsin när nu byggandet av bostadsrätter minskar”, säger han i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Positiv New York-börsöppning väntas med bilbolag i förarsätet

USA-terminerna pekade på tisdagen mot en positiv öppning, sedan måndagens handel bjudit på en vändning uppåt med bland annat ett lyft för många teknikaktier. .

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Kina har gripit kanadensisk diplomat

Kina har gripit den tidigare kanadensiska diplomaten Michael Kovrig, enligt uppgifter till Reuters..

DI - 1 timme sedan

Amerikanska detaljhandelsförsäljningen under målet

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 6,6 procent vecka 49, som avslutades den 8 december, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 1 timme sedan

Camurus eventuellt på väg ge finansiella prognoser

Besked från kapitalmarknadsdagen: Camurus kan eventuellt vara på väg att nästa år lämna finansiella prognoser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.