DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 20:59

DI - 17 feb 18 kl. 10:03

V-ledamot kan petas efter polisanmälan om ofredandeVänsterpartiets Emma Wallrup riskerar att förlora sin riksdagsplats efter att hon polisanmälts av sin partikollega Jens Holm. Uppgifter om att hon ska ha ofredat Holm gör att Vänsterpartiet i Uppsala ser över sin nomineringslista..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Emma Wallrup, Jens Holm, Holm, Vänsterpartiet, Uppsala

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: V-ledamotkan , petasefter , polisanmälanom , ofredande
Skånskan - 08 jun 16 kl. 20:08

Polisanmälan att vänta på BW-match

FOTBOLL/SPEL Svenska Spel kommer med största sannolik att göra en polisanmälan på division 2-matchen i söndags mellan BW90-Nybro, där bolaget kort före avsparken stoppade all betting på objektet.– Vi har nått så långt i vår analys, att det inte går att hitta någon rimlig förklaring till det avvikande spelmönstret. När vi vänder oss till polisen är det för att få hjälp med att reda ut en rad omständigheter, förklarar Johan Söderkvist, pressinformatör på Svenska Spel.

LV - 06 apr 17 kl. 08:10

Polisanmälan kopplas till mobbning av lärare

En lärare som tidigare varit anklagad för mobbning av en kollega på en skola i Vimmerby kommun har nu gjort en polisanmälan om ofredande och ärekränkning..

YLE - 02 maj 17 kl. 06:57

Madeleines sjuka moster nekades plats på äldreboende - Helsingfors reagerade först efter hot om polisanmälan

Madeleine Wendelin har i flera år kämpat för att hennes 85-åriga sjuka moster, som behövde hjälp med allt, ska få plats på ett äldreboende. Men först efter hot om polisanmälan för utsättande reagerade Helsingfors stad. - På morgonen kom hemvårdare och hjälpte upp henne ur sängen för annars kom hon inte upp.

Barometern - 23 jul 13 kl. 07:07

Politisk splittring om polisanmälan

Rätt eller fel av Kalmar kommun att polisanmäla?
Splittringen är nu stor när det gäller efterspelet i?den?

Kristianstadsbladet - 07 okt 13 kl. 10:01

Nätverket reagerar på polisanmälan

Foto: Bosse Nilsson
C4 Shoppings polisanmälan gick inte obemärkt förbi. Kenneth Andersson från Nätverk Kristianstad säger att vallagen har följts efter konstens alla regler.
?

Cornucopia - 01 jun 17 kl. 17:23

Svenska Institutet upprättar nytt åsiktsregister - polisanmälan mot kuratorn

Statliga Svenska Institutet (StaSI) har upprättat ett nytt åsiktsregister, komplett med namn. Detta över de som anmält att de vill bli borttagna från StaSI:s åsiktsregister i form av en blocklista på Twitter. Den tidigare kuratorn har nu polisanmälts av moderata politiker.

YLE - 11 maj 15 kl. 03:51

Nu räcker misstänkt våld mot barn för polisanmälan

Det ska alltså gå att koppla in polisen genast när någon misstänker att barn misshandlas fysiskt. Det kan handla om en läkare, en skolkurator, en hälsovårdare som misstänker våld mot barn. Tidigare måste barnskyddet kopplas in först och det utgjorde en omväg.

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 13 kl. 11:44

Polisanmälan stoppar spel på Gais

En polisanmälan har gjorts kring fredagskvällens superettanmatch mellan Gais och Värnamo. Det är oklart vad anmälan gäller, men Svenska Spel har stoppat spelet på matchen. ?

Kristianstadsbladet - 13 sep 13 kl. 11:41

Polisanmälan stoppar spel på Gais


En polisanmälan har gjorts kring fredagskvällens superettanmatch mellan Gais och Värnamo. Det är oklart vad anmälan gäller, men Svenska Spel har stoppat spelet på matchen. - Vi har stängt den matchen, det är oklarheter kring matchförutsättningarna, säger Johan Tisell på Svenska Spel till gp.

Trelleborgs Allehanda - 13 sep 13 kl. 11:51

Polisanmälan stoppar spel på Gais


En polisanmälan har gjorts kring kvällens superettanmatch mellan Gais och Värnamo. Det är oklart vad anmälan gäller, men Svenska Spel har stoppat spelet på matchen. - Vi har stängt den matchen, det är oklarheter kring matchförutsättningarna, säger Johan Tisell på Svenska Spel till gp.

Skånskan - 24 sep 15 kl. 06:00

Lärare stängs av efter polisanmälan

ESLÖV En lärare på en skola i Eslövs kommun har polisanmälts för att ha spärrat in en tioårig elev i en källare under en timmes tid. Nu har läraren stängts av från sitt arbete i avvaktan på polisutredningen.Det är pojkens pappa som har polisanmält läraren, som arbetar på en skola i Eslövs kommun.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Missnöjd personal hot mot Handelsbanken

Vinstandelsstiftelsen Oktogonen, som har varit avgörande för Handelsbankens framgångar, riskerar att bli ett allvarligt problem för banken. Om Handelsbankens lönsamhet fortsätter att sjunka, jämfört med konkurrenterna, stoppar banken avsättningarna till stiftelsen..

DI - 30 minuter sedan

Kryphål i nya Postnord-lagen

Den första mars införde Postnord avgifter på varor från Kina. Det riskerar att sänka näthandeln på billiga produkter. Men lågprishandlare har hittat ett kryphål, rapporterar SVT.

DI - 1 timme sedan

Hans Bolander: Uppstickarnas bolån pressar storbankerna

När det gäller tjänster inom bank och finans är svenska kunder konservativa och i många fall ointresserade av nya aktörer. Det visar sig i de fyra svenska storbankernas dominans på en mängd områden..

DI - 1 timme sedan

Tobias Wikström: Hur blev Andersson en vänsterpopulist?

LEDARE. Erfaren, kompetent, skolad. De orden använde Di på ledarplats om Magdalena Andersson, dagen efter att hon för sex år sedan hade utsetts till Socialdemokraternas finansministerkandidat.

DI - 1 timme sedan

Sex and the city-stjärna vill bli guvernör

Cynthia Nixon, mest känd för sin roll i tv-serien Sex and the city, ställer upp i guvernörsvalet i New York, skriver amerikanska medier..

DI - 1 timme sedan

Ann Linde om avtalet: "Trodde inte det skulle komma så här snabbt"

”Idag är det vit rök i Bryssel. Avtalet är ett väldigt stort framsteg. Jag trodde inte att det skulle komma så här snabbt.

DI - 1 timme sedan

Putin kommer att skifta från utrikes till inrikespolitik

Vladimir Putin blev i söndags omvald igen, något som såväl ryssarna själva som omvärlden har räknat med. Vad kommer att hända nu? Vad står på Putins – och Rysslands – politiska och ekonomiska agendor?

DI - 1 timme sedan

Lotta Engzell-Larsson: Landsbygden behöver frihet och företag

LEDARE. På måndagen presenterade regeringen den kommande landsbygdspropositionen "Mål för näringar, landsbygd och livsmedel". .

DI - 1 timme sedan

Magnus Dagel: Valet är solklart – teckna inte e-handlaren

E-handlarens snabba tillväxt lär locka många när bolaget tar klivet in på börsen nästa vecka.  Men den skyhöga värderingen, massor med goodwill och lån och osäkra marginalutsikter ger ett svajigt intryck. Vi tecknar inte.

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Facebook faller ytterligare

New York-börserna handlas klart lägre när handeln nådde halvtid på måndagen. Inför Federal Reserves räntesignaler på onsdagskvällen fortsatte mycket av nyhetsflödet att ha med eventuella tullar och handelskrig att göra..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.