DN > Nyheter

Thursday, 26 April, 13:47

DN - 16 feb 18 kl. 15:44

Lola Arias advokat: ”Vi kommer att stämma Plattform Produktion”Lola Arias har anlitat en tysk advokatbyrå specialiserad på upphovsrätt och konstlagstiftning. En rättsprocess i Los Angeles kan enligt advokatbyrån leda till ett visningsförbud av ”The square” i USA, där filmen är nominerad till en Oscar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Arias, Plattform Produktion, Los Angeles, The, USA, Oscar

Dela artikeln

58 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lola, Arias, advokatVi kommer att , stämma, Plattform, Produktion
SR - 16 feb 18 kl. 17:46

Lola Arias planerar stämma Plattform produktion

Performancekonstnären och teaterregissören Lola Arias planerar att stämma filmregissören Ruben Östlunds produktionsbolag Plattform produktion, enligt Dagens Nyheter..

DN - 16 feb 18 kl. 21:21

”Lola Arias vill ha uppmärksamhet i samband med Oscarsnomineringen”

Ordkriget mellan skådespelaren och regissören Lola Arias och filmaren Ruben Östlunds produktionsbolag Plattform fortsätter. Efter det att Arias hotat stämma Plattform svarar  produktionsbolaget och kallar anklagelserna för ”en efterhandskonstruktion” för att skaffa sig uppmärksamhet..

BT - 22 sep 14 kl. 15:45

Advokat i Norwegiantvist anmäld

Advokaten Stephan Eriksson som driver ett ersättningskrav mot Norwegian i en pågående rättegång har anmälts av flygbolagets advokatbyrå. - Det här är ett sätt att försöka skrämma mig, säger Stephan Eriksson.Anmälan görs till Advokatsamfundet av Moll Wendén Advokatbyrå, som representerar Norwegian.

YLE - 17 apr 15 kl. 03:51

Experter: Lagligt att strömma olagliga videor

Vart fjärde finländskt hushåll ser på olagligt uppladdade tv-serier och filmer via nätet, och andelen växer kraftigt. Det uppger upphovsrättsinnehavarnas intresseorganisation, som nu också anser att det är olagligt att ta del av det materialet. Men uppfattningen får inte stöd bland juridiska experter.

YLE - 17 apr 16 kl. 19:02

Skatteparadis används till att gömma pengar för ex-frun

I och med skilsmässan är det parternas sak att berätta hur mycket de egentligen äger. Finns det inte papper på att pengarna existerar kan det vara kört. En kvinna som tagit kontakt med Yle Spotlight berättar om hur hennes ex-man har gömt undan pengar i utländska bolag.

Sydsvenskan - 24 feb 16 kl. 15:05

Bilevicius advokat begär extra tid

Nerijus Bilevicius, som dömts för mordet på Lisa Holm, kommer att begära extra tid för att utforma sitt överklagande till Högsta domstolen.Bilevicius nekar helt till brottet, och bytte advokat efter den fällande domen i Göta hovrätt för två veckor sedan. Hans nya advokat, Björn Hurtig, vill nu få lite tid på sig.

Sydsvenskan - 20 mar 16 kl. 13:29

Abdeslams advokat stämmer åklagare

Terrormisstänkte Salah Abdeslams advokat Sven Mary kommer att stämma en fransk åklagare för att han spridit vidare uppgifter som Abdeslam lämnat vid förhör.Salah Abdeslam greps i fredags i Belgien misstänkt för att ligga bakom terrorattacken i Paris i november i fjol. Vid en presskonferens i Paris i går sade åklagaren att Abdeslam planerat att spränga sig själv vid Stade de France under terrorattacken, men att han "backade ur".

Nyheter 24 - 06 jan 14 kl. 12:59

MMA-fighter slogs mot inbrottstjuvar – en dödJoseph Torrez

NEW MEXICO. De här tjuvarna valde verkligen fel hem att råna. När de fyra brottslingarna skulle tvinga sig förbi kvinnan i huset stötte de nämligen på hennes fästman, Joseph Torrez.

BT - 23 apr 14 kl. 19:13

Barnläkaren överväger stämma staten

Barnläkaren hade krävt drygt 2,9 miljoner kronor. Justitiekanslern (JK) beslut ger henne i stället 20 000 kronor för tiden hon satt frihetsberövad, misstänkt för ett spädbarns död.- Det är pinsamt, säger hennes advokat Björn Hurtig.

BT - 23 apr 14 kl. 21:24

"Barnläkaren" kan stämma staten

Läkaren hade krävt drygt 2,9 miljoner kronor. Justitiekanslern (JK) beslut ger henne i stället 20 000 kronor för tiden hon satt frihetsberövad, misstänkt för ett spädbarns död.- Det är pinsamt, säger hennes advokat Björn Hurtig.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

VM i fara för tyske stjärnan

Jérôme Boateng haltade av planen under onsdagens Champions League-match. Enligt tidningen Bild är sommarens VM nu i fara för tyske mittbacken ..

DN - 45 minuter sedan

Åtgärder krävs efter slangsprängning vid Hötorget

När ett saneringsföretag skulle tömma en fettavskiljare tidigare i år gick en slang sönder och stinkande slam läckte ut på Drottninggatan. Nu vänder sig företaget till Arbetsmiljöverket och kräver att uppdragsgivaren Stockholm vatten vidtar åtgärder för att förhindra liknande olyckor.   .

DN - 1 timme sedan

Fredrik Strage: Även vi som avfärdat EDM-genren kommer att sakna Avicii

Många som varit skeptiska till Aviciis musik tycks ha gjort en helomvändning efter hans plötsliga död. Hans oskuldsfulla stil var ett av skälen till att så många älskade honom. .

DN - 1 timme sedan

TV-recension: Nya ”The handmaid's tale” mer monstruöst än någonsin

”The handmaid's tale 2” går ut på max med tv-världens otäckaste avrättningsscen. Helena Lindblad om nya säsongen av den hyllade tv-serien..

DN - 1 timme sedan

Elva män begärs häktade efter gryningsrazzia i Skåne

I en gryningsräd på tisdagen grep Skånepolisen tio gängmedlemmar som har satt skräck i ett område i Helsingborg. Nu pågår häktningsförhandlingar för de unga männen i åldrarna 17–22 år.  – Jag är helt övertygad om att fler kommer att gripas, säger polischefen Sven Holgersson till DN.

DN - 1 timme sedan

Strandparadiset Boracay stängt för städning

Den filippinska ön Boracay, som brukar räknas till en av Asiens härligaste paradisöar, anses nu vara för smutsig och stängs därför för turister i sex månader för att städas upp..

DN - 1 timme sedan

Backlund blir Tre Kronors lagkapten

Mikael Backlund blir Tre Kronors lagkapten i Sweden Hockey Games, skriver Aftonbladet..

DN - 1 timme sedan

Semenya kan stoppas av nya könsregler

Nya könsregler i friidrotten kan sätta stopp för Caster Semenyas karriär. Regelverket förbjuder hyperandrogena kvinnliga medeldistanslöpare att tävla internationellt..

DN - 1 timme sedan

Risk för dyrare godis när kronan är svag

Godis och choklad kan bli dyrare till sommaren. Cloetta och flera andra tillverkare aviserar prishöjningar till följd av den svaga svenska kronan..

DN - 1 timme sedan

Åklagaren yrkar på livstid och utvisning för Akilov

Åklagarsidan i rättegången mot Rakhmat Akilov yrkar på att han ska dömas till livstids fängelse och utvisas.  Man anser inte att det finns några strafförmildrande omständigheter.  – Alla andra påföljder än fängelse på livstid är uteslutna, säger åklagare Hans Ihrman under slutanförandet i tingsrätten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.