DN > Nyheter

Sunday, 23 September, 04:15

DN - 16 feb 18 kl. 15:44

Lola Arias advokat: ”Vi kommer att stämma Plattform Produktion”Lola Arias har anlitat en tysk advokatbyrå specialiserad på upphovsrätt och konstlagstiftning. En rättsprocess i Los Angeles kan enligt advokatbyrån leda till ett visningsförbud av ”The square” i USA, där filmen är nominerad till en Oscar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Arias, Plattform Produktion, Los Angeles, The, USA, Oscar

Dela artikeln

58 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lola, Arias, advokatVi kommer att , stämma, Plattform, Produktion
SR - 16 feb 18 kl. 17:46

Lola Arias planerar stämma Plattform produktion

Performancekonstnären och teaterregissören Lola Arias planerar att stämma filmregissören Ruben Östlunds produktionsbolag Plattform produktion, enligt Dagens Nyheter..

DN - 16 feb 18 kl. 21:21

”Lola Arias vill ha uppmärksamhet i samband med Oscarsnomineringen”

Ordkriget mellan skådespelaren och regissören Lola Arias och filmaren Ruben Östlunds produktionsbolag Plattform fortsätter. Efter det att Arias hotat stämma Plattform svarar  produktionsbolaget och kallar anklagelserna för ”en efterhandskonstruktion” för att skaffa sig uppmärksamhet..

BT - 22 sep 14 kl. 15:45

Advokat i Norwegiantvist anmäld

Advokaten Stephan Eriksson som driver ett ersättningskrav mot Norwegian i en pågående rättegång har anmälts av flygbolagets advokatbyrå. - Det här är ett sätt att försöka skrämma mig, säger Stephan Eriksson.Anmälan görs till Advokatsamfundet av Moll Wendén Advokatbyrå, som representerar Norwegian.

YLE - 17 apr 15 kl. 03:51

Experter: Lagligt att strömma olagliga videor

Vart fjärde finländskt hushåll ser på olagligt uppladdade tv-serier och filmer via nätet, och andelen växer kraftigt. Det uppger upphovsrättsinnehavarnas intresseorganisation, som nu också anser att det är olagligt att ta del av det materialet. Men uppfattningen får inte stöd bland juridiska experter.

YLE - 17 apr 16 kl. 19:02

Skatteparadis används till att gömma pengar för ex-frun

I och med skilsmässan är det parternas sak att berätta hur mycket de egentligen äger. Finns det inte papper på att pengarna existerar kan det vara kört. En kvinna som tagit kontakt med Yle Spotlight berättar om hur hennes ex-man har gömt undan pengar i utländska bolag.

Sydsvenskan - 24 feb 16 kl. 15:05

Bilevicius advokat begär extra tid

Nerijus Bilevicius, som dömts för mordet på Lisa Holm, kommer att begära extra tid för att utforma sitt överklagande till Högsta domstolen.Bilevicius nekar helt till brottet, och bytte advokat efter den fällande domen i Göta hovrätt för två veckor sedan. Hans nya advokat, Björn Hurtig, vill nu få lite tid på sig.

Sydsvenskan - 20 mar 16 kl. 13:29

Abdeslams advokat stämmer åklagare

Terrormisstänkte Salah Abdeslams advokat Sven Mary kommer att stämma en fransk åklagare för att han spridit vidare uppgifter som Abdeslam lämnat vid förhör.Salah Abdeslam greps i fredags i Belgien misstänkt för att ligga bakom terrorattacken i Paris i november i fjol. Vid en presskonferens i Paris i går sade åklagaren att Abdeslam planerat att spränga sig själv vid Stade de France under terrorattacken, men att han "backade ur".

Nyheter 24 - 06 jan 14 kl. 12:59

MMA-fighter slogs mot inbrottstjuvar – en dödJoseph Torrez

NEW MEXICO. De här tjuvarna valde verkligen fel hem att råna. När de fyra brottslingarna skulle tvinga sig förbi kvinnan i huset stötte de nämligen på hennes fästman, Joseph Torrez.

BT - 23 apr 14 kl. 19:13

Barnläkaren överväger stämma staten

Barnläkaren hade krävt drygt 2,9 miljoner kronor. Justitiekanslern (JK) beslut ger henne i stället 20 000 kronor för tiden hon satt frihetsberövad, misstänkt för ett spädbarns död.- Det är pinsamt, säger hennes advokat Björn Hurtig.

BT - 23 apr 14 kl. 21:24

"Barnläkaren" kan stämma staten

Läkaren hade krävt drygt 2,9 miljoner kronor. Justitiekanslern (JK) beslut ger henne i stället 20 000 kronor för tiden hon satt frihetsberövad, misstänkt för ett spädbarns död.- Det är pinsamt, säger hennes advokat Björn Hurtig.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Uppgifter i Ecuador: Försök att göra Assange till diplomat gick om intet

2017 tilldelade Ecuador Wikileaks grundare Julian Assange en diplomatisk post i Ryssland. Utnämningen återkallades då Storbritannien vägrade ge australiern diplomatisk immunitet. Det framgår av ecuadorianska regeringsdokument, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DN - 4 timmar sedan

Söndag 23 september

DN - 12 timmar sedan

Twitch blockeras i Kina

Strömningstjänsten Twitch, som används av miljontals spelare över hela världen för att livesända och titta på dataspel, har blockerats i Kina, skriver Mashable..

DN - 4 timmar sedan

Människorättsaktivist mördad i Guatemala

Aktivisten Juana Ramirez Santiago som arbetat för ursprungsfolks rättigheter i Guatemala har skjutits ihjäl av okända angripare, rapporterar lokala medier..

DN - 4 timmar sedan

Kvinnor i Schweiz kräver lika lön

Drygt 20000 personer demonstrerade i Bern i Schweiz med krav på lika löner för kvinnor och män..

DN - 4 timmar sedan

Besättningsmän tagna av pirater i Nigeria

Tolv besättningsmedlemmar från det schweiziska fraktfartyget MV Glarus har kidnappats av pirater utanför Nigerias kust. .

DN - 4 timmar sedan

Margot Wallström självkritisk: ”Vi borde lagt mindre fokus på Stockholm”

Utrikesminister Margot Wallström tror att Socialdemokraterna hade gjort ett bättre val om partiet hade varit mer närvarande ute i landet, och lagt mindre fokus på Stockholm..

DN - 7 timmar sedan

”Helt orimligt att ha samma strandskydd i hela Sverige”

DN DEBATT 23/9. Lagstiftningen om strandskydd har en felaktig utgångspunkt. Sverige ser inte likadant ut.

DN - 7 timmar sedan

Dagens skiva: Brockhampton kraschar nästan inför öppen ridå

Det queera hiphop-pojkbandet Brockhampton är tillbaks efter inre turbulens med ett terapeutiskt album som är såväl kraftfullt och ärligt som bitvis trevande..

DN - 7 timmar sedan

Stor polisinsats i finska Pargas

Omkring 100 finska poliser och sjöbevakare har under lördagen genomfört en stor insats i Pargas. Enligt finska tv-kanalen Yle handlar det om grov penningtvätt och internationell brottslighet. Två personer har gripits..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.