DN > Nyheter

Thursday, 13 December, 13:50

DN - 16 feb 18 kl. 15:44

Lola Arias advokat: ”Vi kommer att stämma Plattform Produktion”Lola Arias har anlitat en tysk advokatbyrå specialiserad på upphovsrätt och konstlagstiftning. En rättsprocess i Los Angeles kan enligt advokatbyrån leda till ett visningsförbud av ”The square” i USA, där filmen är nominerad till en Oscar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Arias, Plattform Produktion, Los Angeles, The, USA, Oscar

Dela artikeln

58 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lola, Arias, advokatVi kommer att , stämma, Plattform, Produktion
SR - 16 feb 18 kl. 17:46

Lola Arias planerar stämma Plattform produktion

Performancekonstnären och teaterregissören Lola Arias planerar att stämma filmregissören Ruben Östlunds produktionsbolag Plattform produktion, enligt Dagens Nyheter..

DN - 16 feb 18 kl. 21:21

”Lola Arias vill ha uppmärksamhet i samband med Oscarsnomineringen”

Ordkriget mellan skådespelaren och regissören Lola Arias och filmaren Ruben Östlunds produktionsbolag Plattform fortsätter. Efter det att Arias hotat stämma Plattform svarar  produktionsbolaget och kallar anklagelserna för ”en efterhandskonstruktion” för att skaffa sig uppmärksamhet..

BT - 22 sep 14 kl. 15:45

Advokat i Norwegiantvist anmäld

Advokaten Stephan Eriksson som driver ett ersättningskrav mot Norwegian i en pågående rättegång har anmälts av flygbolagets advokatbyrå. - Det här är ett sätt att försöka skrämma mig, säger Stephan Eriksson.Anmälan görs till Advokatsamfundet av Moll Wendén Advokatbyrå, som representerar Norwegian.

YLE - 17 apr 15 kl. 03:51

Experter: Lagligt att strömma olagliga videor

Vart fjärde finländskt hushåll ser på olagligt uppladdade tv-serier och filmer via nätet, och andelen växer kraftigt. Det uppger upphovsrättsinnehavarnas intresseorganisation, som nu också anser att det är olagligt att ta del av det materialet. Men uppfattningen får inte stöd bland juridiska experter.

YLE - 17 apr 16 kl. 19:02

Skatteparadis används till att gömma pengar för ex-frun

I och med skilsmässan är det parternas sak att berätta hur mycket de egentligen äger. Finns det inte papper på att pengarna existerar kan det vara kört. En kvinna som tagit kontakt med Yle Spotlight berättar om hur hennes ex-man har gömt undan pengar i utländska bolag.

Sydsvenskan - 24 feb 16 kl. 15:05

Bilevicius advokat begär extra tid

Nerijus Bilevicius, som dömts för mordet på Lisa Holm, kommer att begära extra tid för att utforma sitt överklagande till Högsta domstolen.Bilevicius nekar helt till brottet, och bytte advokat efter den fällande domen i Göta hovrätt för två veckor sedan. Hans nya advokat, Björn Hurtig, vill nu få lite tid på sig.

Sydsvenskan - 20 mar 16 kl. 13:29

Abdeslams advokat stämmer åklagare

Terrormisstänkte Salah Abdeslams advokat Sven Mary kommer att stämma en fransk åklagare för att han spridit vidare uppgifter som Abdeslam lämnat vid förhör.Salah Abdeslam greps i fredags i Belgien misstänkt för att ligga bakom terrorattacken i Paris i november i fjol. Vid en presskonferens i Paris i går sade åklagaren att Abdeslam planerat att spränga sig själv vid Stade de France under terrorattacken, men att han "backade ur".

Nyheter 24 - 06 jan 14 kl. 12:59

MMA-fighter slogs mot inbrottstjuvar – en dödJoseph Torrez

NEW MEXICO. De här tjuvarna valde verkligen fel hem att råna. När de fyra brottslingarna skulle tvinga sig förbi kvinnan i huset stötte de nämligen på hennes fästman, Joseph Torrez.

BT - 23 apr 14 kl. 19:13

Barnläkaren överväger stämma staten

Barnläkaren hade krävt drygt 2,9 miljoner kronor. Justitiekanslern (JK) beslut ger henne i stället 20 000 kronor för tiden hon satt frihetsberövad, misstänkt för ett spädbarns död.- Det är pinsamt, säger hennes advokat Björn Hurtig.

BT - 23 apr 14 kl. 21:24

"Barnläkaren" kan stämma staten

Läkaren hade krävt drygt 2,9 miljoner kronor. Justitiekanslern (JK) beslut ger henne i stället 20 000 kronor för tiden hon satt frihetsberövad, misstänkt för ett spädbarns död.- Det är pinsamt, säger hennes advokat Björn Hurtig.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Misstänkt granat – hus utryms i Göteborg

Ett bostadshus nära Frölunda torg i Göteborg har utrymts sedan en privatperson hittat något som bedöms vara en handgranat..

DN - 1 timme sedan

Minnesord: Lennart Bellander

Lennart Bellander, Värmdö, har som tidigare meddelats avlidit i hemmet efter en tids sjukdom. Närmast anhöriga är makan Inger samt barnen Filippa och Niklas med familjer. Han blev 73 år..

DN - 1 timme sedan

Två israeler mördade på Västbanken

Israeliska styrkor har omringat Ramallah på Västbanken och skickat in förstärkningar sedan en beväpnad man skjutit två israeler till döds vid en bushållplats i området, uppger den israeliska armén..

DN - 1 timme sedan

Konsertrecension: Peter Murphy gör snöpligt Bauhausjubileum

Fyrtio år efter att Bauhaus bildades gör sångaren Peter Murphy jubileumsturné med bara basisten från förr, men trots all rockrutin går spelningen på Nalen i motlut..

DN - 1 timme sedan

”Rekordmånga ansöker om arbetstillstånd i Sverige”

REPLIK DN DEBATT 5/12. Fler än någonsin vill ha arbetstillstånd i Sverige – tvärtemot de farhågor som Johan Söderström, vd ABB Sverige, och företrädare för Centrum för rättvisa uttrycker, skriver Mikael Ribbenvik, generaldirektör på Migrationsverket..

DN - 1 timme sedan

FN-chefens närvaro satte extra press på parterna i Jemensamtalen

Johannesbergs slott i Roslagen är i centrum för världspolitiken på torsdagen, då åtta dagar av förhandlingar om kriget i Jemen avslutas..

DN - 2 timmar sedan

Juniortränaren om Elias Petterssons succé: ”Ingen nackdel att han var liten och klen”

Elias Pettersson gör dundersuccé i NHL. 20-åringen från Ånge har gjort 32 poäng (16+16) på 27 matcher – det har ingen rookie gjort på 25 år. Vad är hemligheten bakom framgången, förutom talang, skicklighet och hårt arbete?

DN - 2 timmar sedan

Konstrecension: Maria Nordin har mästerlig kontroll på akvarellmediet

Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn visar nu ett stort urval av Maria Nordins briljanta akvarellmåleri. En enastående utställning, tycker Karin Faxén..

DN - 2 timmar sedan

Konstrecension: Åsa Ersmarks fantasier på Uppsala konstmuseum

Kropp, sexualitet och extatiska besvärjelser är återkommande ämnen i Åsa Ersmarks ”Escape Fantasies” på Uppsala Konstmuseum. Sebastian Johans ser breddade perspektiv..

DN - 2 timmar sedan

Konstrecension: Sylvie Fleury förvandlar smink till ikoner

Den internationellt uppmärksammade konstnären Sylvie Fleury har sminketuier som förlagor till sina nya målningar i Paris. Milou Allerholm får lust att knäböja..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.