VA > Ekonomi

Sunday, 23 September, 13:58

Liknande nyheter

Taggar: Experten, , skapardu , engagerade, medarbetare
Nyteknik - 18 feb 16 kl. 13:31

Svenska experten: "3d-skrivaren skapar inte liv"

I veckan spreds nyheten över världen. Amerikanska forskare har lyckats använda 3d-skrivare för att skapa ben, muskler och brosk som överlever när det transplanteras in i djur. ”3d-skrivaren är inget mirakel, den är ett verktyg”, kommenterar Chalmersexperten Paul Gatenholm..

Nyheter 24 - 29 mar 12 kl. 18:31

Männens nya supereffektiva preventivmedel sågas av experten


Ett nytt preventivmedel för män finns nu på marknaden internationellt och det uppges vara det bästa någonsin. Men experten Nyheter24 talat med dömer ut metoden. Metoden kallas RISUG i Indien och tar läkaren cirka femton minuter att göra.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Experten tonar ned SD-rekordet: "Ta det lugnt och andas"

I dag kom en ny Yougov-undersökning där Sverigedemokraterna hamnar på toppnoteringen 25,2 procent, och därmed blir Sveriges största parti. Både Socialdemokraterna och Moderaterna hamnar under 25 procent.
Men nu går opinionsundersökningsföretaget Novus vd, Torbjörn Sjöström, ut och menar att deras mätning, som snart kommer ut, inte alls kommer vara lite härlig läsning för SD.

Realtid - 14 mar 11 kl. 08:07

TA-experten: Index försöker bryta negativ trend

Makroekonomisk oro skapar oro och volatilitet på börsen. Här är tekniska stöd och motstånd att hålla koll på..

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Swedish House Maffias konsert skapar digitalt svart hål

Igår hade Swedish House Maffias sin första av tre avskedsspelningar i Stockholm. Den uppspelta publiken fotograferade flitigt för att dela med sig av upplevelsen till vänner som var på en annan plats i arenan, eller vänner som ska se samma konsert dagen därpå. Instagramuppdateringarna växte så explosionsartat under kvällen att det nu rapporerats att det enorma bildflödet skapat ett "digitalt svart hål".

GT - 24 nov 13 kl. 10:30

Experten: "Håller en omgivning i skräck"

Gärningsmannen i Gunnilse har troligtvis någon beteendestörning och känner sig betydelsefull genom att plåga djur. – Det är en känsla av att ha makt, att man håller en omgivning i skräck eller skapar en stor oro. Att man med sina medel kan manipulera, säger Pär Anders Granhag, professor i psykologi vid Göteborgs universitet..

SVT - 13 feb 14 kl. 16:26

Experten: ”Jag är jätteorolig”

Beskedet att Henrik Zetterberg troligtvis slagit upp en gammal ryggskada skapar stor oro. – Jag är jätteorolig, säger SVT:s expertkommentator Mikael Renberg..

Nya Wermlands Tidningen - 10 nov 14 kl. 06:00

Träning skapar positiva hälsoeffekter

Över 12 500 värmlänningar har någon typ av diabetes. På fredag uppmärksammas sjukdomen världen över på Världsdiabetesdagen. NWT har pratat med experten Johan Jendle, överläkare vid endokrin- och diabetescentrum i Karlstad..

Aftonbladet - 10 feb 15 kl. 15:16

7 Vuxensynder som skapar konflikt

Experten: Föräldrars tankevurpa bakom många bråk.

DrivaEget - 21 dec 15 kl. 14:14

“Självförtroende skapar ofta framgång”

 Nätaffärer  Driva Egets bloggare, social selling-experten Fredrik Steinholtz, om självförtroende, inspiration och försäljning. Läs vidare, kommentera eller dela.

UNT - 23 jan 16 kl. 16:02

Nazistexperten: ”Våldet ­skapar ett skrämselkapital”

Historikern och experten på högerextremism, Heléne Lööw, får Uppsala universitets finaste pris för insatser som främjar mänskliga fri- och rättigheter, Martin H:son Holmdahl-stipendiet..

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 15:30

Millenials flockas till cannabisaktier – nu kommer hajpen till Norden

Millennials älskar cannabis mer än Amazon, Netflix och Twitter – i alla fall när det gäller aktier. Snart gör den första cannabisaktien dessutom entré på den nordiska aktiemarknaden. .

VA - I förrgår: 13:48

Anrika skrädderiet Götrichs nya ägare räknar med tredubblad omsättning – och delar med sig av sina bästa stiltips

13 000 kronor i stället för 36 000 kronor för en skräddarsydd kostym blev effekten när ett gäng Savile Row-bankers köpte Götrich förra året. .

VA - I förrgår: 12:26

Här är Nordens 10 hetaste aktier just nu

Veckans Norden topp 10  består av sex svenska, två norska, inga danska och två finska aktier. .

VA - I förrgår: 12:05

Googles superfuturist Ray Kurzweil: Minimera riskerna i ditt liv de närmaste 10 åren så har du en god chans till ett evigt liv

2030 börjar vi skjuta in miljontals nanorobotar i vårt blodomlopp och människan kommer att kunna ta de första stapplande stegen mot ett väldigt långt liv. Det hävdar amerikanske futuristen, superinnovatören, multigeniet och Googles innovationschef Ray Kurzweil. .

VA - I förrgår: 10:43

Hon pekas ut som storfavorit att ta över skandalbanken

Ska Annika Falkengren göra comeback som vd för Danmarks största bank? .

VA - I förrgår: 10:27

Hon byggde ett miljonbolag från en etta i Botkyrka – nu är hon på jakt efter kvinnliga superentreprenörer

Jessica Löfström har från noll byggt upp ett bolag som omsätter 100 miljoner. Nu har hon dragit igång ett nätverk av kvinnliga superentreprenör för att inspirera efterföljare och lyfta fram fler förebilder. .

VA - I förrgår: 10:17

KRÖNIKA: Företag kämpar med att nå ut med sina budskap, men sociala plattformar behöver dialoger – inte monologer

Varje dag skrollar vi igenom nittio meter text och bild på Facebook och Instagram. De som lyckas nå fram med sitt reklambudskap satsar på dialog. Det menar Karin Winther, producent och digital strateg på Winther Wonderland.

VA - I förrgår: 09:24

Efter Afound: Nu öppnar H&M ny outlet i Stockhomsförort

Utesluter inte fler outlets framöver. .

VA - I förrgår: 09:09

Bud på småbolaget trumfas med ännu högre premie – aktien tokrusar

Skånska Energi firar fredag med rusande aktiekurs. .

VA - I förrgår: 21:14

”Inkludering och integration kommer på köpet när vi rekryterar”

Efter 12 år i Sverige fick Omer Dahoush äntligen ett jobb, och med det ett nytt liv. Detta efter ett nytt och annorlunda sätt att anställa inom området fastighetsdrift i bolaget Einar Mattsson AB som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.