VA > Ekonomi

Friday, 23 March, 14:05

Liknande nyheter

Taggar: Topp10 , Hetaste, aktiernai hela , Norden
DI - 09 jan 11 kl. 10:19

Tio hetaste aktierna i Norden

När det norska analyshuset Investtech väljer ut sina favoritaktier i Norden hamnar en svensk fordonstillverkare i topp. Och två andra svenska bolag tar plats två och tre.  .

VA - 20 jan 11 kl. 13:22

Hetaste aktierna 2011

20 januari Även om obalanserna i ekonomierna kommer att finnas kvar ett långt tag framöver, betonade ändå panelen bestående av Harald Mix, vd Altor, Frans Lindelöw, vd Carnegie, Annika Winsth, chefekonom på Nordea och Kerstin Hessius, vd tredje AP-fonden, att vi är inne i en konjunkturåterhämtning i Sverige. ? Vi kan räkna med obalanser i ekonomierna i säkert 10-15 år till, men vi har en konjunkturåterhämtning, sade Annika Winsth, chefekonom på Nordea.

Dagens PS - 24 jul 13 kl. 09:42

Glöm Kina - här finns de hetaste aktierna just nu

Att undvika Europa och köpa i Kina är en förlegad strategi, tycker fondförvaltarna på Carnegie som ger sina hetaste aktietips i Dagens Industri..

VA - 08 dec 17 kl. 10:36

Här är Nordens 10 hetaste aktier just nu

Här är de hetaste aktierna i Norden just nu. .

VA - 15 dec 17 kl. 12:48

Här är Nordens 10 hetaste aktier just nu

Här är de hetaste aktierna i Norden just nu. .

DI - 27 feb 11 kl. 16:46

Nordens hetaste aktier

Fyra svenska bolag i vitt skilda branscher hamnar denna vecka på Investtechs topplista över de hetaste aktierna ur ett tekniskt analysperspektiv..

VA - 01 mar 11 kl. 07:00

Hetaste aktierna på NGM

1 mars Förstora Listan toppas av NGS Group, ett investmentbolag som fokuserar på onoterat inom tjänstesektorn men framförallt bemanning och sjukvårdstjänster. Aktien har stigit hela 91 procent sedan årsskiftet. Bolaget har som mål att växa med minst 15 procent per år med en nettomarginal över en konjunkturcykel på 7 procent.

Affärsvärlden - 29 apr 11 kl. 09:09

Hetaste aktierna som lockar spararna

De svenska spararna förberedde sig för rapportperioden och köpte främst olja och skog enligt statistik från Nordnet. .

Affärsvärlden - 19 jul 11 kl. 13:36

Tre hetaste aktierna att sommarfynda

Tre bolag får fem köprekommendationer av analyshusen i dag. Här är listan över dagens köptips..

VA - 09 sep 11 kl. 11:24

Hetaste aktierna i orostider

9 september Förstora Från Veckans Affärers börsfrukost på Nasdaq OMX. Ann Grevelius, private banking på SEB och Krister Nilsson, förvaltare för svenska och nordiska aktier på Ålandsbanken. Foto: Eric Roxfelt Det kraftiga svängningarna på börsen just nu kan även få den lugnaste investeraren att få ont i magen.

Fler nyheter från VA

VA - 30 minuter sedan

Veckans topplista: Nordens 10 hetaste aktier att köpa just nu

Här är aktierna med starkast köpsignaler. .

VA - 17 timmar sedan

Bank-vd:n om entreprenörer och jämställdhet: “Handlar inte bara om rättvisa utan främst om affärsnytta”

Kvinnliga entreprenörer vittnar inte sällan om att de blir dåligt bemötta på banker och får sämre villkor än män. Danske Bank Sveriges vd Berit Behring vill se en förändring och drivs främst av viljan att skapa mer affärsnytta, genom att fler kvinnor driver bolag. .

VA - 3 timmar sedan

Psykologen: Så bryter du ditt sociala medier-beroende

Allt fler har insett baksidan med social media där användandet har förvandlats till ett beroende. Hoa Ly är psykolog, entreprenör och språkrör för ”Time well spent”, en ny världsomspännande rörelse som vet hur du ska ta tillbaka makten över mobilen. .

VA - 4 timmar sedan

6 vanliga fallgropar inom e‑handel B2B

E-handel inom B2B-segmentet är på stark uppgång och lär bli en stor inkomstkälla för många företag i framtiden. Men precis som med alla andra marknader finns det fallgropar. Som tur är går de att undvika.

VA - Igår: 23:17

Här är supertalangen som ska ta upp kampen med godisjättarna

Årets Näringslivsrookie i Malmö för 3 år sedan och Supertalang i år. Tanken är att på allvar ta upp kampen med godisjättarna genom att erbjuda ett hälsoriktigt alternativ till att stilla sötsuget i samhället. .

VA - 4 timmar sedan

Trump trappar upp handelskriget mot Kina – som svarar med motåtgärder

Nu har presidenten satt ner foten om handelstullarna. .

VA - 4 timmar sedan

Greentech som gör skillnad: Svensk nanoteknik ge elbilar ett genombrott

Med Insplorions mätteknik i batterierna kan elbilar köras längre och laddas snabbare. Nu hoppas bolagets vd Patrik Dahlqvist på ett genombrott för både elbilen och det egna bolaget. .

VA - 5 timmar sedan

Börserna rasar på oro för globalt handelskrig

Trumps nya besked om ståltullar, och Kinas svar, sprider skräck på börserna. .

VA - 21 timmar sedan

FI täpper till kryphål för nya superbilliga bolån

Fintech-startupen Enkla har gått ut i en storoffensiv mot bankerna genom att erbjuda en treårig bunden bolåneränta på 0,95 procent och dessutom utan krav på amortering. Nu står det klart att FI täpper till kryphålet som gjorde lånen amorteringsfria. .

VA - 21 timmar sedan

Starbucks första steg mot kontantfria caféer – här slopas de helt

Kaféjätten Starbucks verksamhet i Korea ska testa att göra tre butiker helt kontantlösa nästa månad. Beslutet är kopplat till att Starbucks sett en snabbt växande användning av kredit- och mobilbetalningar i Korea under förra året. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.