Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 15 October, 21:49

Liknande nyheter

Taggar: Johan, Dennelind, tankari , Telia
Opinionen.se - 16 jun 13 kl. 20:25

Johan Dennelind blir ny vd på Telia

Johan Dennelind. Så heter Telia Soneras nye vd, uppger Reuters. Dennelind är vd på konkurrenten Vodacom.

YLE - 16 jun 13 kl. 20:50

Johan Dennelind ny vd för Telia Sonera

Styrelsen för Telia Sonera har utsett Johan Dennelind till ny vd och koncernchef. Dennelind är nu vd för Vodacom International, och har lång erfarenhet av telekombranschen. Telia Soneras tidigare vd Lars Nyberg avgick i februari efter problem med 3G-licenser i Uzbekistan.

DN - 16 jun 13 kl. 19:39

Johan Dennelind ny vd på Telia

Johan Dennelind har utsetts till Telia Soneras nye vd. Han är i dag vd på konkurrenten Vodacom. Dennelind har tidigare också, under flera år på 1990-talet, arbetat på Telia AB..

YLE - 16 jun 13 kl. 19:21

Reuters: Johan Dennelind ny vd för Telia Sonera

Vodacom Internationals vd Johan Dennelind blir ny vd för Telia Sonera, uppger nyhetsbyrån Reuters med hänvisning till anonyma källor. Telia Sonera har inte kommenterat nyhetsbyråns påstående. Telia Soneras tidigare vd Lars Nyberg avgick i februari efter problem med 3G-licenser i Uzbekistan.

Expressen - 16 jun 13 kl. 22:42

Johan Dennelind är ny vd på Telia Sonera

STOCKHOLM. Johan Dennelind. Så heter Telia Soneras nye vd.

DI - 02 feb 16 kl. 17:54

Johan Dennelind storköper i Telia

Telia Soneras vd Johan Dennelind köpte 26.000 aktier i bolaget den 1 februari..

SvD - 27 jan 17 kl. 08:00

Johan Dennelind: Ett okej kvartal för Telia

Vinstlyft för Telia Sonera visar bolagets delårsrapport. Men vd Johan Dennelind anser att bolaget har mer potential. Nu ändras även utdelningspolicyn..

E24 - 03 feb 17 kl. 11:17

Vd Johan Dennelind storhandlar aktier i Telia

Telias vd Johan Dennelind har köpt 28 500 aktier i Telia för totalt närmare 1 miljon kronor. Det framgår av Finansinspektionens rapportering av insynshandeln..

DI - 06 apr 16 kl. 15:03

6 ledarskapstips från Johan Dennelind

Från mutskandaler till nya mobilvanor. Johan Dennelind avslöjar att han litar på magkänslan när han som vd ska förändra och förnya Telia Sonera. Men det är inte det enda ledarskapsknep han bjuder på i Di-podden Förnuft & Känsla..

DI - 22 sep 17 kl. 17:02

Johan Dennelind: Inte färdig med Telia

Telias affärer i Uzbekistan går till historien som en av de största - och dyraste - muthärvorna av sitt slag. Men Telias vd Johan Dennelind tvekar inför möjligheten att kräva skadestånd från de tidigare toppchefer som var ansvariga för mutaffärerna..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Porsche nekar till börsplaner

Porsche tog på måndagen avstånd från uttalanden från företagets finanschef, som gett upphov till spekulationer om en avknoppning av sportbilstillverkaren från Volkswagenkoncernen..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Medicintekniktillverkare vinstvarnar - aktien rasar

Den tyska medicintekniktillverkaren, Drägerwerk, delvis konkurrent med Getinge, vinstvarnar på måndagseftermiddagen och aktien rasar på Frankfurtbörsen..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Telia: Så stora blir de norska förvärvssynergierna

Telia anger nu de totala synergierna från förvärvet av GET och TDC Norge till 0,7 miljarder norska kronor. Tidigare har bolaget angett synergier på 0,6 miljarder norska kronor..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Analytiker: Kurstapp ger köpläge i gruvbolaget

Efter Lundin Minings kurstapp under sommaren samt de senaste veckorna har värderingen av gruvbolaget blivit mer attraktivt. Och de långsiktiga utsikterna är ljusa då bland annat en rejäl förbättring väntas på kassaflödesfronten från och med nästa år..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

EU planerar miljardstöd till batterifabriker

EU planerar att erbjuda mångmiljardbelopp i euro för delfinansiering till bolag som vill bygga fabriker för batterier till elbilar i Europa. Unionen öppnar även för statsstöd till forskning om batterier, skriver Wall Street Journal..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Analytiker sänker Netflix inför rapport

Streamingtjänsten Netflix aktie ifrågasätts inför bolagets delårsrapport som väntas efter USA-börsernas stängning på tisdagen. Såväl Goldman Sachs som Raymond James kapar riktkurserna för Netflix, uppger tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

"Phillipskurvan vaknar sakta ur sin koma"

Sambandet mellan arbetslöshet och inflation börjar långsamt vakna upp ur sin koma, sade ECB-ledamoten och Finlands centralbankschef Olli Rehn i en intervju med Bloomberg News..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Här är länen där företagen går bäst

Högkonjunkturen driver på lönsamheten i Sveriges företag. Men det är inte storstadslänen som ligger i topp..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Getinge och Medivir dagens förlorare

Stockholmsbörsen drog sig lätt nedåt när veckans handel började på måndagen. Bland sektorerna avancerade energi och telekom, medan det för de flesta andra branscher var minussiffror. Hälsovård och industri fanns bland de sektorer som tappade mest..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Dyster prognos för bostadsutvecklaren

"Vi förväntar oss att utbudet av färdigställda bostäder toppar under 2019 och att det krävs prissänkningar för att sälja ut lagret av osålda bostäder", skriver Handelsbanken i en ny analys..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.