Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 16 January, 02:45

Affärsvärlden - 16 feb 18 kl. 13:35

Överdriven rörelse i RaysearchPORTFÖLJUPPDATERING Doro och Raysearch rapporterade igår. Aktierna utvecklas helt olika idag..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Raysearch, PORTFÖLJUPPDATERING Doro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överdriven, rörelsei , Raysearch
Helsingborgs Dagblad - 18 jan 16 kl. 19:47

Överdriven tro på vindkraft

En skara kommunpolitiker skriver under Aktuella frågor i HD (17/1) att de tre kraftverken i Rönne å i Klippan "måste bort”. De hindrar ålens vandring. Istället för vattenkraft vill politikerna återskapa den forssträcka som en gång dämdes upp för att möjliggöra byggandet av kraftverken.

Affärsvärlden - 31 jan 18 kl. 16:56

Caset kvar i e-handelsbolaget

PORTFÖLJUPPDATERING Överdriven rapportrörelse i Qliro och skiljedomsoptionen borta i Enea..

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Sydsvenskan - 12 okt 15 kl. 04:00

En dikt som bråkar med sig själv

I Sara Hallströms nya bok ”Jag vill att mina barn ska tillhöra” byggs en diktvärld upp som kretsar kring utanförskap och gemenskap. Ett jag betraktar ett du, som tycks växla mellan att vara ett barn (eller flera) och en part i en kärleksrelation. Ett offentligt rum för omsorg skrivs fram, ”på gränsen mellan vård och värld”.

Ekonomistas - 07 okt 13 kl. 10:25

Bostadspriser ? nominella, reala och i förhållande till disponibel inkomst

Det pratas mycket om bostadspriserna. Som Jesper Hansson har noterat i ett Ekonomistas-inlägg nyligen så blir nyhetsrapporteringen missvisande om den rapporterar tillväxtsiffror som bortser från säsongmönstret. Det är tyvärr också vanligt att man visar figurer över bostadspriserna som ger ett missvisande intryck.

SmålandsPosten - 12 jan 15 kl. 00:30

Det är breda konservativa partier som vinner val

I en liten passage under installationstalet på Friends Arena idkade Moderaternas nye partiledare Anna Kinberg Batra självkritik. Det var när hon nämnde valresultatet och drog slutsatsen att väljarna inte uppfattade att Alliansen hade alla önskvärda svar på deras frågor. Kinberg Batras tal var i övrigt som en förlängning av företrädaren Fredrik Reinfeldts: alla människor ska komma till sin rätt.

Sydsvenskan - 29 sep 15 kl. 04:00

Kropp, ljus och stor poesi

Joan Jonas i backspegeln, från svartvitt 1960-tal med skimmer av New York-avantgarde till dagens multimediainstallationer. Det första som slår mig är rummet, hur utställningen har blivit ett med konsthallen.Tre av hennes mest kända videoinstallationer är utställningens nav.

PrivataAffärer - 13 sep 18 kl. 06:00

Fonderna som är största hållbarhetsbovarna

Under våren lanserade Morningstar ett nytt sätt att granska fondernas exponering mot fossila bränslen och utsläpp av koldioxid. Nu visar Morningstar även några av nyckeltalen i informationen om enskilda fonder. Informationsinsamlingen och bearbetningen gör Morningstar med hjälp av sitt intressebolag Sustainalytics.

Kristianstadsbladet - 22 sep 12 kl. 06:30

Oroande kulturtid

Igår morse publicerades Martin Jönssons försvarstal på Svenska Dagbladets webbsida. Han är tidningens nye kulturchef med uppdrag att föra kulturen in i de nya tidernas efterfrågan och krav. Hans krönika bär titeln: ?

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 15:45

Pakistan vid avgrunden

Foto: Khlaid Tanveer
Med goda grannrelationer skulle Pakistan vara en global knutpunkt. Istället riskerar man internationell isolering och inbördeskrig. Det skriver författare och skribent Stefan Foconi som med Ahmed Rashid som guide färdats in i 2000-talets kaotiska land.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Budläge med hängslen och livrem

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen drar upp exponeringen mot ett Millicom "i spel" för strukturaffärer. En budspekulation med skapligt värderingsskydd på nedsidan..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Testad:nya BMW X5 M50d

Bekväm, solid och smidig. BMW:s nya X5 har prickat in de flesta rätt. Men allt är inte guld och gröna skogar – på tekniksidan finns det plumpar i registret..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Nevs kan bli viktig pusselbit i Evergrandes satsning

Nevs nya ägare investerade nyligen 17 miljarder i en kinesisk bilhandelskedja. Det kan ge Nevs ett enormt skyltfönster mot den kinesiska marknaden..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Raute rusar efter omvänd vinstvarning

Det finländska teknikbolaget Raute, vars kunder huvudsakligen återfinns inom trävarusektorn, steg i den inledande tisdagshandeln på Helsingforsbörsen sedan bolaget flaggat för högre försäljning och rörelseresultat än väntat..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Investering i nattsvart mörker

FONDER För den som tror på teorin att man ska investera när allt ser fullständigt hopplöst ut finns ett fondalternativ som uppfyller alla krav..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Ytterligare en bank lämnar råvaruhandel

Den franska storbanken BNP Paribas håller på att stänga ned sin handel i råvaruderivat i USA, rapporterar Bloomberg News med hänvisning till anonyma källor..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Analytiker: Libertys skuldsättning kan hindra Millicom-affär

Den sydamerikanska mobiloperatören Liberty Latin Americas (Lilaks) skuldsättning kan utgöra ett hinder för ett uppköp av Millicom..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Tuff start för börsdebutant

Stockholmsbörsen stiger på tisdagsförmiddagen likt omvärldsbörserna med dragkraft från kinesiska uttalanden om skattesänkningar i spåren av måndagens svaga exportdata..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Wahlroos: "Uppgången är en 'dead cat bounce'"

Den begränsade återhämtningen som skett på aktiemarknaderna sedan årsskiftet är troligtvis bara en så kallad 'dead cat bounce' - en tillfällig indexuppgång..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

SBAB sänker långa boräntor

SBAB sänker sina bolåneräntor med 4-10 års löptid, med 12-26 punkter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.