Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 23 July, 08:12

Affärsvärlden - 16 feb 18 kl. 13:35

Överdriven rörelse i RaysearchPORTFÖLJUPPDATERING Doro och Raysearch rapporterade igår. Aktierna utvecklas helt olika idag..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Raysearch, PORTFÖLJUPPDATERING Doro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överdriven, rörelsei , Raysearch
Helsingborgs Dagblad - 18 jan 16 kl. 19:47

Överdriven tro på vindkraft

En skara kommunpolitiker skriver under Aktuella frågor i HD (17/1) att de tre kraftverken i Rönne å i Klippan "måste bort”. De hindrar ålens vandring. Istället för vattenkraft vill politikerna återskapa den forssträcka som en gång dämdes upp för att möjliggöra byggandet av kraftverken.

Affärsvärlden - 31 jan 18 kl. 16:56

Caset kvar i e-handelsbolaget

PORTFÖLJUPPDATERING Överdriven rapportrörelse i Qliro och skiljedomsoptionen borta i Enea..

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Sydsvenskan - 12 okt 15 kl. 04:00

En dikt som bråkar med sig själv

I Sara Hallströms nya bok ”Jag vill att mina barn ska tillhöra” byggs en diktvärld upp som kretsar kring utanförskap och gemenskap. Ett jag betraktar ett du, som tycks växla mellan att vara ett barn (eller flera) och en part i en kärleksrelation. Ett offentligt rum för omsorg skrivs fram, ”på gränsen mellan vård och värld”.

Ekonomistas - 07 okt 13 kl. 10:25

Bostadspriser ? nominella, reala och i förhållande till disponibel inkomst

Det pratas mycket om bostadspriserna. Som Jesper Hansson har noterat i ett Ekonomistas-inlägg nyligen så blir nyhetsrapporteringen missvisande om den rapporterar tillväxtsiffror som bortser från säsongmönstret. Det är tyvärr också vanligt att man visar figurer över bostadspriserna som ger ett missvisande intryck.

SmålandsPosten - 12 jan 15 kl. 00:30

Det är breda konservativa partier som vinner val

I en liten passage under installationstalet på Friends Arena idkade Moderaternas nye partiledare Anna Kinberg Batra självkritik. Det var när hon nämnde valresultatet och drog slutsatsen att väljarna inte uppfattade att Alliansen hade alla önskvärda svar på deras frågor. Kinberg Batras tal var i övrigt som en förlängning av företrädaren Fredrik Reinfeldts: alla människor ska komma till sin rätt.

Sydsvenskan - 29 sep 15 kl. 04:00

Kropp, ljus och stor poesi

Joan Jonas i backspegeln, från svartvitt 1960-tal med skimmer av New York-avantgarde till dagens multimediainstallationer. Det första som slår mig är rummet, hur utställningen har blivit ett med konsthallen.Tre av hennes mest kända videoinstallationer är utställningens nav.

Kristianstadsbladet - 22 sep 12 kl. 06:30

Oroande kulturtid

Igår morse publicerades Martin Jönssons försvarstal på Svenska Dagbladets webbsida. Han är tidningens nye kulturchef med uppdrag att föra kulturen in i de nya tidernas efterfrågan och krav. Hans krönika bär titeln: ?

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 15:45

Pakistan vid avgrunden

Foto: Khlaid Tanveer
Med goda grannrelationer skulle Pakistan vara en global knutpunkt. Istället riskerar man internationell isolering och inbördeskrig. Det skriver författare och skribent Stefan Foconi som med Ahmed Rashid som guide färdats in i 2000-talets kaotiska land.

HBL - 17 apr 13 kl. 20:16

Stockmanns vd Penttilä kritiserar regeringen

Regeringen har inte insett hur viktig handelsbran­schen är för Finland och hur stora effekter en försämrad köpkraft har på sysselsättningen. Det ­säger Stockmanns vd Hannu Penttilä.Han har arbetat i bolaget i 34 år, men aldrig har årets första kvartal gått så dåligt för Stockmannkoncernen som i år.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 12:13

Atlas Copco över förväntan - backar på börsen

Omsättning och vinst kom in över analytikernas förväntningar och orderingången ökade organiskt med 10 procent. Ändå får Atlas Copcos rapport för det andra kvartalet ett kyligt mottagande av marknaden..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:23

SSAB:s vd efter kursraset: "Odramatiskt kvartal"

Ståltillverkaren SSAB:s halvårsrapport fick ett svalt mottagande i fredagens handel på Stockholmsbörsen, där aktien tog bottenplaceringen i storbolagsindexet OMXS30. Vd Martin Lindqvist ser dock ingen dramatik i kvartalssiffrorna..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:51

Ny finaniseringslösning i Eniro

Eniros nuvarande banklån ersätts med ett obligationslån och i samband därmed tillförs bolaget ytterligare likviditet..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:58

Bokningssajt hotas med vite

Hotellbokningssajten Booking.com strider mot konkurrenslagen genom att hindra hotell från att sätta lägre priser än vad sajten erbjuder. Det slår Patent- och marknadsdomstolen fast..

Affärsvärlden - I förrgår: 09:06

Höjda riktkurser för rapportrusaren

Flera analyshus har höjt sina riktkurser för Betsson efter torsdagens rapport som med råge överträffade resultatförväntningarna..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:13

Kinnevik: Tele2 och Com Hem klarar sig utan eget innehåll

Kinneviks vd Georgi Ganev vill inte ge något explicit betyg på Telias förvärv av Bonniers tv-verksamhet, men menar samtidigt att sfärens egna operatörer - snart sammanslagna Tele2 och Com Hem - klarar sig "väldigt, väldigt väl" utan egenägt innehåll..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:34

Telia tappar efter förvärv

Stockholmsbörsen låg på en marginell uppgång efter inledande handel under fredagen. Svaga rapporter från flera storbolag. Telia steg efter öppning för att därefter halka neråt..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:02

Telia backar i väntan på ministermöte

Stockholmsbörsen hade vid lunchtid backat. Mycket uppmärksamhet riktades mot Telia och Sveriges närings- och innovationsminister Mikael Damberg skulle träffa Telia med anledning av Bonnieraffären..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:18

Kinnevik ökar i onoterat

Investmentbolaget Kinnevik har under det andra kvartalet investerat för sammantaget 789 miljoner kronor. Pengarna har fördelats på fyra olika bolag..

Affärsvärlden - I förrgår: 09:34

Genomgång: Bostadsutvecklarnas kvartalsförsäljning

De bostadsutvecklare som hittills släppt sina rapporter för det andra kvartalet redovisar en i stort sett halverad försäljning av bostäder från det andra kvartalet 2017, men samtidigt har de sålt över 50 procent fler bostäder än under det första kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.