Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 24 April, 04:45

Affärsvärlden - 16 feb 18 kl. 13:35

Överdriven rörelse i RaysearchPORTFÖLJUPPDATERING Doro och Raysearch rapporterade igår. Aktierna utvecklas helt olika idag..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Raysearch, PORTFÖLJUPPDATERING Doro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överdriven, rörelsei , Raysearch
Helsingborgs Dagblad - 18 jan 16 kl. 19:47

Överdriven tro på vindkraft

En skara kommunpolitiker skriver under Aktuella frågor i HD (17/1) att de tre kraftverken i Rönne å i Klippan "måste bort”. De hindrar ålens vandring. Istället för vattenkraft vill politikerna återskapa den forssträcka som en gång dämdes upp för att möjliggöra byggandet av kraftverken.

Affärsvärlden - 31 jan 18 kl. 16:56

Caset kvar i e-handelsbolaget

PORTFÖLJUPPDATERING Överdriven rapportrörelse i Qliro och skiljedomsoptionen borta i Enea..

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Sydsvenskan - 12 okt 15 kl. 04:00

En dikt som bråkar med sig själv

I Sara Hallströms nya bok ”Jag vill att mina barn ska tillhöra” byggs en diktvärld upp som kretsar kring utanförskap och gemenskap. Ett jag betraktar ett du, som tycks växla mellan att vara ett barn (eller flera) och en part i en kärleksrelation. Ett offentligt rum för omsorg skrivs fram, ”på gränsen mellan vård och värld”.

Ekonomistas - 07 okt 13 kl. 10:25

Bostadspriser ? nominella, reala och i förhållande till disponibel inkomst

Det pratas mycket om bostadspriserna. Som Jesper Hansson har noterat i ett Ekonomistas-inlägg nyligen så blir nyhetsrapporteringen missvisande om den rapporterar tillväxtsiffror som bortser från säsongmönstret. Det är tyvärr också vanligt att man visar figurer över bostadspriserna som ger ett missvisande intryck.

SmålandsPosten - 12 jan 15 kl. 00:30

Det är breda konservativa partier som vinner val

I en liten passage under installationstalet på Friends Arena idkade Moderaternas nye partiledare Anna Kinberg Batra självkritik. Det var när hon nämnde valresultatet och drog slutsatsen att väljarna inte uppfattade att Alliansen hade alla önskvärda svar på deras frågor. Kinberg Batras tal var i övrigt som en förlängning av företrädaren Fredrik Reinfeldts: alla människor ska komma till sin rätt.

Sydsvenskan - 29 sep 15 kl. 04:00

Kropp, ljus och stor poesi

Joan Jonas i backspegeln, från svartvitt 1960-tal med skimmer av New York-avantgarde till dagens multimediainstallationer. Det första som slår mig är rummet, hur utställningen har blivit ett med konsthallen.Tre av hennes mest kända videoinstallationer är utställningens nav.

Kristianstadsbladet - 22 sep 12 kl. 06:30

Oroande kulturtid

Igår morse publicerades Martin Jönssons försvarstal på Svenska Dagbladets webbsida. Han är tidningens nye kulturchef med uppdrag att föra kulturen in i de nya tidernas efterfrågan och krav. Hans krönika bär titeln: ?

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 15:45

Pakistan vid avgrunden

Foto: Khlaid Tanveer
Med goda grannrelationer skulle Pakistan vara en global knutpunkt. Istället riskerar man internationell isolering och inbördeskrig. Det skriver författare och skribent Stefan Foconi som med Ahmed Rashid som guide färdats in i 2000-talets kaotiska land.

HBL - 17 apr 13 kl. 20:16

Stockmanns vd Penttilä kritiserar regeringen

Regeringen har inte insett hur viktig handelsbran­schen är för Finland och hur stora effekter en försämrad köpkraft har på sysselsättningen. Det ­säger Stockmanns vd Hannu Penttilä.Han har arbetat i bolaget i 34 år, men aldrig har årets första kvartal gått så dåligt för Stockmannkoncernen som i år.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Aluminiumpriset sjunker på besked om lättade sanktioner

USA kan komma att lätta på sanktionerna mot det ryska bolaget Rusal om Oleg Deripaska frånsäger sig kontrollen..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Risk för rekyl under rapportveckan

Rapportsäsongen har inletts starkt och flera av de rapporterande bolagen har belönats med rejäla kursuppgångar. Men det finns risk för att börsyran dämpas i veckan..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Alfa Laval och Tele2 rapportvinnare

Stockholmsbörsen handlas något högre på måndagen medan de större europeiska handelsplatserna var marginellt lägre vid lunchtid. Alfa Laval, Tele2 och MTG stod samtliga för uppgångar efter starka rapporter..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Tencent tar rygg på Spotify

Kinesiska musikstreamingtjänsten Tencent förbereder en börsnotering som kan komma att värdera bolaget till 25 miljarder dollar, motsvarande 210 miljarder kronor, enligt bedömare..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Rekordstarkt första kvartal för Beijer Ref

Kylkoncernen Beijer Ref hade en bra start på året och marginalen förbättrades till 6,6 procent under första kvartalet, jämfört med 4,8 procent motsvarande period i fjol. Den organiska tillväxten uppgick till nära 13 procent..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Vitec ökar omsättningen

Programvarubolaget Vitec redovisar ett resultat efter skatt på 19,8 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (18,8). Resultatet per aktie uppgick till 0:66 kronor (0:63)..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

EU granskar Italiens lån till Alitalia

EU-kommissionen har beslutat starta en fördjupad undersökning om Italiens brygglån på 900 miljoner euro till krisdrabbade Alitalia utgör otillåtet statsstöd..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Högre vinst och orderingång i Alfa Laval

Resultat och den organiska orderingången stiger i verkstadskoncernen Alfa Laval..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

MTG-vd: Viaplay är vår viktigaste drivkraft

MTG:s intäkter växte sammantaget med drygt 9 procent organiskt i det första kvartalet och utfallet på 4.674 miljoner kronor var 4 procent än snittförväntningarna, enligt SME Direkt..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Sveaskogs ökar omsättning och rörelseresultat

Statliga Sveaskogs operativa rörelseresultat för det första kvartalet steg 3 procent till 393 miljoner kronor (383)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.